نقل قول:
نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
Printable View
نقل قول:
نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
بازی خیلی عالی شده
فقط یه سوالی داشتم چرا وقتی وسط یه مرحله می آی بیرون و از بازی بیرون می آی بعد دفعه ی بعد که میری تو بازی ادامه ی اون مرحلرو نمیده بازی کنی باید از اول اون چپتر رو رفت!
بازی رو از کجا تهیه کردید؟کرکتون چی بود؟برای اینکه لگ نداشته باشه مودم رو خاموش می کردید؟نقل قول:
داستان بازی اونقدرا شاهکار نیست (اون بخش بزرگش حداقل تو بازی مثل man hunt 2 وجود داشت)
به نظر من یه جورایی بازیشون داره تکراری میشه و زیر سایه MW قرار داره
نمیدونم دلیل اصلیش چیه(شاید جنگای مدرن جالبتر باشه) ولی با MW خیلی بیشتر حال کرده بودم
دوستان من بازیم سیو نمیشه مشکل کجاس؟ چیکار باید بکنم؟!!!!
سلام.
من فقط تو دموها (فیلم ها) صدا دارم؟ بقیه جاها اصلا صدا ندارم!
چیکار کنم؟ مشکل از کرکه یه نسخه بازی؟
ووووووووووووووووااااااااا اااااااااااااوووووووووووو وووووووو!!!!
نهایت بکش بکش تو این بازی اتفاق نمی افته!!!
بازی با کیفیت اکسترا بدون هیچ لگ و گیر و اینجور چیزا اجرا شد و تنها مشکل من اینه که تو اونجایی که با یارو کولیه فرار کردم مرحله ی بعدش گیر کرد و هر چی بازی کرده بودم پرید....
اون نامردای دشمن هم انگار از پشت دیوار میبینن!!! بابا یکی هلپ می!!
مشکل صدا هم ندارم....
سلام من بازی کالاف دیوتی بلک رو گرفتم 2 تا دی وی دی بود بازی رو نصب کردم دایرکس روهم نصب و همین طور ابدیت گرافیک اما وقتی وارد بازی میشم دموها رو نشون میده بعد از 3 دقیقه پیغام Ok میده و از بازی در میاد سیستمم بالاست رم 2 و گرافیک 9400 دارم نمیدونم مشکل از کجاست همین دیسک رو به دوستام دادم مشکلی باش نداشتن:41:....اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
این فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعدش بریزید تو مسیر C:\Windows\SysWOW64نقل قول:
یا اگه این فولدر نبود بریزید تو فولدر System
شما هم مشکلی که من داشتم رو داری ، برای من خود به خود درست شد .نقل قول:
سلام
من تازه بازی رو شروع کردم به نظرم گرافیکش اصلا نه در حد نسخه قبلش هستش، نه در هد بد کمپانی
برا لگ های بازی چیکار باد کرد؟ راهی نداره؟
بازی اونجوری که نسخه های قبلی رون بودن رون نیست مثلا موس رو در حد کمترین تنظیمات میزاری بازم تیز هستش حتی با کم کردن تنظیمات ویندوز
کسی از دوستان انلاین بازی کرده ؟کرکی هستش که بشه بازی کرد؟
دوستانی که صدا ندارن شاید با ابن کار مشکلشون حل بشه...شاید هم نشه!!!:31:
برید تو device managerبعدش تو قسمت sound,video and game controlبعد گزینه unimodem half...رو disableکنن...
سلامنقل قول:
برا منم همین مشکل به وجود اومده
راهی هست تا این مشکل رفع بشه و بشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه.
خدای لگه
راهی وجود داره؟
شما چنتا مرحله بازی کردی تا درست شد؟نقل قول:
Call of Duty Black Ops Zombies Solo Mode Enabler-SKIDROW
This will enable the Zombies Solo mode of the game
Size: 8.6 MB
[HTML]http://hotfile.com/dl/82044067/09344ee/Call.of.Duty.Black.Ops.Zombies.Solo.Mode.Enabler-SKIDROW.rar.html[/HTML]
دوستان من از کرک skidrow استفاده میکنم unimodem هم disable کردم وقتی یک مرحله شروع میشه چند ثانیه صدا نداره بعد خودش درست میشه.
اشکال از خود بازیه دوست من...کاریش نمیشه کرد...مگه اینکه براش پچی چیزی بیاد...تا اون موقع هم که 100بار تا آخر رفتیمو دیگه به دردمون نمیخوره!!!:2:نقل قول:
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه.
خدای لگه
راهی وجود داره؟
خوب من هم بازی رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی (دلتون بسوزه :21::27:)
گرافیک بازی خوب بود
مراحلش کم بود که به نظر من خیلی بده اما خوبیه که داشت این بود که یکنواخت نبود و با همین مراحل کم سوار همه چی شدیم و همش رو زمین نبودیم
داستان بازی و صداگذاری هم از نظر من عالی بود
اما Sound Track جالبی نداشت و من اصلاً خوشم نیومد حس هیجانی بودن رو انتقال نمی داد
اگه بخوام بهش امتیاز بدم 8 می دم به خاطر مراحل کمش :13:
آقایون بازی را تمام کردم 15 مرحله بود خیلی حال کردم فقط یک ایراد داشت تعداد مرحله ها کم هست:31:من به بازی امتیاز 5/9 رامیدم اونم فقط برای این که مرحلش کم بود
بسلام.
بازی خوبیه فقط یه چیزی من اگر بخوام بهش نمره بدم:
گرافیک=0
صداگزاری=9.25
خوش دستی=9
داستان=9
امتیازنهایی=6.8
:31:...نقل قول:
آقایون بازی را تمام کردم 15 مرحله بود خیلی حال کردم فکر کنم اولین کسیم که بازی را تموم کرده فقط یک ایراد داشت تعداد مرحله ها کم هست
یه نگاه به صفحات قبل یا همین پست بالائیت مینداختی!!!!!:31:
شوخی کردم!!!:11:
نقل قول:
soundtrack اون قسمتی که تو هنگ کنگ بود و داشت بارون میومد (با گیتار برقی زده بود) رو من فقط خوشم اومد اگه از دوستان کسی داره لطف کنه بزاره
نقل قول:
دقیقا منم با اون Soundtrack خیلی حال کردم اگر کسی داره لطفا بزاره
ممنون:11:
سلام.
بازی بدی نبود....
نمره های من:
گرافیک=0
خوش دستی=9.25
صداگزاری=9
داستان=9
نمره نهایی=6.8
نقل قول:?????????????????????????
نقل قول:
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟
آهنگ اون مرحله ای که بارون میاد و همش روی سقفه خونه هاست رو کسی داره بزاره ؟
یه دف برو توی منوهای دیگه بعد وارد شو resume game میادنقل قول:
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
من توی بازی lower dificulty رو زدم که آسون شه چون یه مرحله رو 2بار واسم تکرار کرد خواستم زود تموم شه اون مرحله
حالا دیگه نمیتونم ببرم روی درجه نرمال ---از کجا دوباره سختش کنم ؟اعصابمو ریخته به هم
یکی کمک کنه
گرافیکش پایینه ؟ هر جوری هم که باشه من نمیتونم بازی کنم .
اینم soundtrack های بازی
Sean Murray – Call Of Duty: Black Ops Score Soundtrack-2010-LS
Size: 226.368 MB (237,364,484 bytes)
Length: 96:57 min
Tracklist:
01. Cube One
02. Eagle Claw (Part 1)
03. Mac-V
04. Blackbird
05. Pegasus
06. Dwarka
07. Melville
08. Crash
09. Commies
10. Hard Target
11. The Wall
12. Virus
13. Invictus
14. Foe
15. Beheaded
16. Resurrection
17. Pentagon
18. Albion
19. Eagle Claw (Part 2)
20. Panthers
21. Flaming Dart
22. Delirious
23. Drexel
24. Anvil
25. Revenge
26. Punch Through
27. Deviant
28. Bendz
29. Rooftops
30. Epilogue
[HTML]http://www.fileserve.com/file/Ht8vBSS[/HTML]
[HTML]http://hotfile.com/dl/82067166/abeedfc/Sean_Murray_-_Call_Of_Duty__Black_Ops__Score__Soundtrack-2010-LS.rar.html[/HTML]
نمیشه تک تک بزاریشون ؟ 227Mb رو چطوری dl کنم ؟! :19:
نقل قول:
:16::16::16:خوش دستی دیگه چه نمره ایه ؟:18:شما باید برید تو گیم اسپات کار کنی:16::16::16:
سلام. چطوري بايد ادامه بازيرو بازي كنم؟؟؟؟
يعني بايد برم رو گزينه مرجحله ها و مرحله انتخاب كنم؟؟؟؟ اون گزينه سوم برا چيه؟؟؟
سلام من هم همین مشکل سیو نشدن رو دارم منظورت از منو های دیگه چیه؟نقل قول:
یه سوال ؟؟؟؟
واسه همه همین جوریه
یعنی وقتی می خواد مشخصات مرحله رو بنویسه اینجوری ساسنسورش می کنه یا واسه خود بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر مستقیم:نقل قول:
نمیشه تک تک بزاریشون ؟ 227Mb رو چطوری dl کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.enterupload.com/gg8yqko7idey/Sean_Murray_-_Call_Of_Duty_Black_Ops_Score_Soundtrack-2010-LS.rar.html
آها راستی من مودم ADSL و مودم خود کامپیوترم رو خاموش و غیر فعال کردم تیک بازی درست شد :8::31:
نقل قول:
برا منم همینطوری میشه خودشون اینطوری کردن