عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيستنقل قول:
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم
Printable View
عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيستنقل قول:
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم
منظورتون همون جواد سوتيه خودمونه ؟ :31::34:نقل قول:
نقل قول:كدوم موضوع؟نقل قول:
اگه منظورتون فرستادن جوات به قطره ، كه خب معلومه صحت داره و طبيعتا كسي كه قطر رفته بازيا رو گزارش ميكنه نه كسي كه تهرانه
ولي در مورد 90 ، قبلا هم گفتن كه تا پايان جام ملتها از كنداكتور حذف شده
مسلما نماينده اراك از علي آبادي كه گنده تر نيست
ضمنا بعد از همه اون حرف و حديثا در مورد گزارش عادل ، فردوسي پور اون هفته بازي منچستر رو گزارش كرد و البته بازيهاي جام ملتها هم اكثرا در حدي نيست كه اون گزارش كنه
ضمنا بحث در مورد جام ملتهاست
اگه امشب بازی کره استرالیا رو عادل گزارش کرد که معلومه همش شایع است وگرنه احتمالا عادل رو از جام ملت ها کنار گذاشتن ( که خیلی عجیب میشه) ... بعد از اون برنامه ای که بحث نماینده مجلس بود بازم 90 پخش شد بنابراین برای برنامه 90 مشکلی نباید به وجود اومده باشه
شنیدم چندتا بازیکن سرما خوردن؟!خوب معلومه بعد از بازی با عراق لخت شدن باید هم سرما می خوردن
میخواستم الان امضامو عوض کنم عکس پایین رو بزارم، ولی حیفم اومد!! گفتم عکسرو بزارم اینجا مقادیری شاد بشیم!!:31:
دستت درد نکنه،کلی حال کردم:27::27::27::21::21::21:
جان من یه دو روز افتخار بده بزار امضات باشهنقل قول:
یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه
ایول اینو خوب اومدی. امیدوارم اونایی هم که باید اینو بفهمند (البته امیدی هم بهشون نیست) بفهمن.نقل قول:
جان من یه دو روز افتخار بده بزار امضات باشه
یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه
:27::27::21:
ای ول خیلی حال کردم
با حذف عربستان مسابقات تازه جالب شد
فقط یه سوال دارم چرا ایران هر وقت از گروهش میاد بالا باید با کره بازی کنه ؟؟؟؟؟
چون دیگه از اون بالاتر نره!!نقل قول:
دیگه اگه امسال هم به کره بخوریم شورش در میاد خدا کنه به استرالیا بخوریم یه بازی حماسی میشه:31:
نه بابا کره بهتره . قطبی کره رو عین کف دستش میشناسه آخه :31::27:.
.
مرسی علیرضا! وسوسم نکن! امضای الانم رو هر سری نگاه میکنم این احساس های منفی ای که تو این چند ساله درباره تیم ملی داشتم مقادیری تبدیل میشه به احساس مثبت و غرور! کاش این غرور به گذشته امسال هم با قهرمانی تیم ملی در AC به وجود بیاد!:20:نقل قول:
اما واقعا میگن چوب خدا صدا نداره یه حقیقتیه!
خود عرب ها اگه فکر می کردن خوشحالی به سبک پایین و تحقیقر یه ملت اینقدر واسشون گرون تموم میشه، هیچ وقت از این غلطا نمیکردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف از جام جهانی با مسخره ترین شکل ممکن با گل دقیقه 93 بحرینی ها!:27:
تکرار تاریخ کمتر از دو سال بعد در ریاض!!:31:
و حالا:biggrin::[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::27::27::27::27::31:
:18:نقل قول:
طی تماس تلفنی که یکی از اعضای سایت داوران در ساعت ۱۲ به وقت تهران با محسن ترکی برقرار کرد، مشخص شد تمامی تصمیمات داور بازی در دیدار تیم های سوریه – ژاپن از سری مسابقات جام ملت های آسیا درست بوده است.
در جلسه ای که امروز صبح با حضور تیم داوری بازی دیشب، ناظران، کارشناسان و مسئولین ای اف سی برگزار گردید، مشخص شد تمامی تصمیمات در صحنه های حساس توسط داور به درستی اتخاذ شده است.
همچنین در این جلسه تیم داوری خصوصا داور وسط مورد تشویق و تجمید ناظران و مسئولان AFC قرار گرفت.
لازم به ذکر است که داوران ایرانی در شرایط بسیار خوب و طبق روال عادی مشغول تمرینات خود هستند.
منبع:کد:www.davaran.ir
کسی جدول بازی ها رو داره بشه پرینت گرفت ؟
راستی این مسابقات مثل بازیهای آسیایی یه سایت رسمی نداره ؟
سایت رسمیشون تو خود سایت afc هستش که البته لازم به ذکر زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه (با کلی تاخیر در آپدیت شدنش):
کد:http://www.the-afc.com/en/tournaments/men-a-youth/afc-asian-cup
من خیلی فوتبالی نیستم...
اما مگه اینجا چطوری دارن خوشحالی میکنن؟!
مگه همیشه چطوریه؟
درست نفهمیدم چی چی شد؟!
اینها توی ایران بعد از برد ایران این کار ها انجاممی داندننقل قول:
مگه همیشه چطوریه؟
عزیزم جلو 100 هزار تماشاچی ایرانی، وسط زمین عربی رقصیدن و پریدن رو هوا (عذر می خوام) باسن هاشون رو به هم زدن !! (فلان فلان شده ها)نقل قول:
مگه همیشه چطوریه؟
درست نفهمیدم چی چی شد؟!
تحقیر از این بالا تر؟!
آهان
خوب نمیدونستم قضیه چیه؟!
باختن بعد اینطوری کردن؟!کی بوده؟
کسی لینک یوتوبشو داره؟
بازیکنان سوریه بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد.
اولین قضاوت تیم داوری ایران در جام ملت های آسیا با جنجال و دخالت نیروهای امنیتی همراه شد. اتفاقاتی که شاید حذف تیم داوری بازی سوریه و ژاپن را نیز به دنبال داشته باشد.
بازیکنان سوریه خصوصا «علی دیاب» بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد تا این داور ایرانی با کارت های زرد بازیکنان معترض را جریمه کند. «تیتا والریو» سرمربی رومانیایی تیم بازنده اما واکنش خشن تری داشت تا جایی که نیروهای امنیتی ورزشگاه مجبور به مداخله شده و داوران ایرانی را بسوی رختکن اسکورت کردند. والریو در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی درباره این حرکات توضیح داد: «داوری بسیار ضعیف بود. پنالتی ژاپن و اخراج ندیم صباغ بازیکن سوریه اصلا درست نبود و داور می خواست پنالتی درستی که بسود ما گرفت را بدین شکل برای ژاپنی ها جبران کند.»
جرقه جنجال در دقیقه 75 بازی زده شد. در شرایطی که پرچم حسن کامرانی فر به نشانه آفساید مهاجم سوریه بالا رفته بود، محسن ترکی که قضاوت خوبی را تحت فشار خرد کننده ی هواداران پر تعداد سوری حاضر در ورزشگاه «سحیم بن حمد» داشت، با رد کردن نظر کامرانی فر اعلام پنالتی کرد و به دروازه بان ژاپن کارت قرمز نشان داد. بعد از این تصمیم که به گل تساوی سوریه انجامید، کمک مربی ژاپن بدلیل توهین به ترکی اخراج شد.
«آلبرتو زاکرونی» مربی سرشناس ژاپن در کنفرانس مطبوعاتی تقصیر کامرانی فر را بیشتر از ترکی دانست و گفت: «آن موقعیت آفساید بود؛ کمک داور ابتدا آفساید گرفت اما در ادامه نظرش را تغییر داد. اگر کمک داور روی تصمیم خود اصرار می کرد، این حوادث پیش نمی آمد و به اعتقاد من کمک داور بیشتر از داور تقصیر داشت.»
محسن ترکی به پنالتی جنجالی سوریه بسنده نکرد و با گرفتن پنالتی دقیقه 82 بسود ژاپن، اعتراضات گسترده سوری ها و اتفاقات پایان بازی را موجب شد. «فاروق سریه» رئیس فدراسیون فوتبال سوریه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: «داور باعث باخت سوریه شد؛ پنالتی ژاپن و اخراج بازیکن ما اصلا درست نبود اما از داور ایرانی شکایت نمی کنیم چون می دانیم شکایت نتیجه ای بدنبال ندارد و آقایان هر طور بخواهند تصمیم می گیرند. به صراحت می گویم که داور تیم سوریه را سلاخی کرد!»
غیر از رئیس فدراسیون و سرمربی سوریه، بازیکنان این تیم نیز علیه محسن ترکی مصاحبه کردند و داور ایرانی را عامل باخت تیمشان دانستند. «عدنان الحافز» یکی از بازیکنان معترض سوریه بود که گفت: «داور بسیار ضعیف قضاوت می کرد؛ این داور در سطح مسابقات جام ملت ها نیست و مسئولان باید به اشتباهات این داور رسیدگی کنند.»
شبکه های تلویزیونی منطقه نیز شب گذشته به انتقاد از قضاوت ترکی پرداخته و از آن بعنوان نقطه تاریک داوری جام پانزدهم یاد کردند.
کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=SportContent&news_num=266180
کامرانی فر همونی بود که توی جام جهانی کمک داور بود.
و خیلی کارش درست بود؟ که هی حرفشو میزدن؟
عجب...
نقل قول:
این جاست که معلوم میشه فوتبال کدوم کشور حرفه ایه
تو این بازی پنالتی اول که برای سوریه گرفته شد و باعث اخراج دروازه بان ژاپن هم شد خیلی مشکوک تر از پنالتی دوم و همچنین اخراج دفاع سوری بود حالا شما برخورد ژاپنیا رو با سوری ها مقایسه کنید (البته شاید چون در آخرش ژاپن برد زیاد اعتراض نکردن!)
این کره جنوبی داره پدر استرالیا رو در میاره که. پووووووووف
یک گل زد کره موقع گل باید به فکر ایرانم میفتاد :31:
منظورت دقیقاً چیه؟؟نقل قول:
یک گل زد کره موقع گل باید به فکر ایرانم میفتاد
اصلا فک نمیکردم نتایج نظرسنجی اینجوری باشه ...
اونا که گفتن چهارم سوم نایب قهرمان قهرمان چقدر دلشون خوشه ...
استرالیا دو تا موقعیت به دست آوردن که هر دو تاش رفت بیرون و خورد به بطری آب کنار دروازه.:27: البته دومیش رو دفاع از جلوی پای تیم کی هیل زد بیرون.
اين يكي رو فوق العاده خوب اومدي!نقل قول:
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!
من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.
رفت تو گل کره
ای بابا. احتمال دیده شدن یک خانم یا یک تبلیغ که پولش رو نگرفتن رو فراهم کنن؟؟ مگه یادتون نیست با اون وزنه بردار بیچارمون حسین توکلی چه رفتاری کردن؟؟ فقط و فقط برای اینکه اون دختره بهش نزدیک شده بود و داشت براش دست میزد. هم اون و هم رضا زاده تو یه روز قهرمان المپیک شدن ولی چون اون شاد بود و قبلی که گفتم اصلاً بهش نرسیدن و رضا زاده هم که همتون میدونید. بیچاره توکلی ول کرد همه چیز رو و باز عاقبت رضا زاده رو هم که میدونید :27:نقل قول:
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!
من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پکن عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن
آسفالت:دی
..........
با این اسمای اینا توقع داری که بشناسیمشون؟:27: همشون یا پارک هستن یا کیم یا بستنی قیفینقل قول:
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پک عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
آره بیچاره خودشم خندش گرفتنقل قول:
آسفالت
روح جواد سوتی بر این بازیا حاکمه:دی××
این قضیه آسفالت چیه؟یوسفی سوتی داده؟گفته دهن کسی آسفالت شده؟ :31: