:44::18::44:نقل قول:
Printable View
:44::18::44:نقل قول:
خب بلاخره پیداش کردم :دینقل قول:
همه میدونن که من همیشه برای گفته هام مدرک دارم
بارسلون من جات باشم دیگه تسلیم میشم و چیزی نمیگم :27:
اینم مدرک البته اگه تعصب بزاره حقیقتو قبول کنید :
تازه نگفته سرعتش به hd2 نمیرسه گفته عمراً نمیرسهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4874100&postcount=246
حله بارسلون یا هنوزم میخای بهونه بیاری :27:
اوووووووووووووووه چه خبره! خداییش خندم میگیره وقتی می شنوم بعضی ها نسبت به برند های خاصی از سونی گرفته تا مثلا سامسونگ و ال جی و نوکیا اصطلاحا تعصب دارند!
متاسفانه یا شایدم خوشبختانه هیچ کدوم از اینها تو ایران کارخانه ندارند که بگیم مثلا کارمند یا مدیر فلان برند هستیم و منافعی داریم البته شاید باشند کسانی که وارد کننده هستند و... .
اونها اونور دنیا دارند پول پارو می کنند ما اینجا داریم تو سر هم می زنیم.
----------------------
یه سوال داشتم در مورد آیفون: گوشی iphone 3gs بصورت پیش فرض از زبان و فونت فارسی در مرورگر و اسمس ها پشتیبانی می کنه یا نه باید روت کرد و رام ریخت و دنگ و فنگ داره؟
آقای دارک لایف یا جت لی یا همون حسن موتوری عزیز
شما کدوم یکی از این گوشی ها رو داشتید؟
جواب همه سوالاتون رو میشه داد. با دلیل و مدرک ...
ولی برای شما دلیل و مدرک فایده ای نداره!! داره؟!
پس بهتره بیخیال شی و بری تو همون جایی که اصلا دروغ نمیگن ...
مشخصه که دوستان به بن بست رسیدن و جوابی برای گفتن ندارن و دارن به حاشیه میزنننقل قول:
قرار نیست من همه گوشیارو داشته باشم همه نینجا رو قبول دارن حداقل بیشتر از شما
مدرک واسه شما فایده نداره اتفاقاً
دیگه باید قبول کنید که تعصبو به اوج رسوندین و حرف هیچ کس و هیچ سایتی رو به جز خودتون قبول ندارید
وقتی به بزرگترین و معتبرترین سایت آندروید سوئد بگی بیکار که اتفاقاً یه طرف همین برندتونم سوئدیه دیگه بحث فایده داره ؟
هر جور راحتین به به و چه چه کنید ولی به فکر کسایی که میخان بخرن هم باشین و اون چیزی که واقعیت داره رو بیان کنید
اولا بنده به برند خاصی تعصب ندارم ولی از جنس کره ای متنفرم...از ماشینش گرفته تا موبایل چون کپی برداری میکنه!
دوم اینکه ببخشیدا به کسی توهین نشه ولی بنده حرف نینجا رو قبول ندارم...شما بببین از 20نفری که X10 رو خریدن گفتن عجب اینترفیسی ولی ایشون گفتن اینترفیس زیبایی نداره!
ببین آقا dark life من گفتم تعصب ندارم ولی اگر سونی گوشیهاش مشکل داره مثلا یکی دوتا مشکل داره مثل I900 نبود که گوشی نو بخری که موسش کار نکنه بگن با آپدیت درست میشه بعد بگن آپدیت کنن هفتاد درصد گوشیها دد بشه!اینو خودم تجربه کردم
به هرحال من زیاد توی تاپیکهای سامسونگ دیدم توی معرفی یهو یک عیب ازش بیرون میاد ملت میگن مهم نیست!
موفق باشید
چیکار کنم. به هر روشی میخوایم بفهمونیم نمیشهنقل قول:
مدیرا هم مثل اینکه دارن لذت میبرن :دی
ولی حالا که غیر از یوزر ساختن تو این زمینه هم از رو نمیری جواب میدم
من بیشتر سمپل هایی که میذارم از فروم هایی هست که یوزرها با گوشی خودشون میگیرن
در مورد نویز هم بهراد نبود من بودم. البته شما که یادتون نمیاد چون تا حالا یوزر شما رو ندیدم . ولی یکی بود که بهش میگفتم حسن موتوری. اون فکر کنم یادش باشه ...
اون موقعی هم که گفتم نویز نداره فقط از روی سمپل ها بود ولی بعدا خودم گوشی رو گرفتم و با عکسی که خودم گذاشتم گفتم نویز نداره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری رو آره شما درست میگی . چون هم ساتیو دارین و هم امنیا اچ دی.
وقتی با گوشی علی ریسر ور میرفتم بهش گفتم چرا همچینه و هیچی نداره؟ گفتش یه فریموری ریختم که ساده ترینه! برای کمتر شدن مصرف!!
در مورد کیفیت ال سی دی هم چیزی که به چشم خودم دیدم مقایسه یه عکس گرفته شده با گوشی خودم تو گوشی خودم و گوشی علی ریسر بود ... نتیجه ش هم بهتر بودن تو گوشی خودم برخلاف چیزی که فکر میکردم بود!!
در مورد بقیه هم جواب هست ولی همونطوری که گفتم فایده ای نداره ...
اینم گفتم زیاد دور نگیری ...
پست خصوصی جهت جلوگیری از انحراف تاپیک.نقل قول:
والا سامسونگو که انقدر آقای جت لی دارن تعریف میکنن کلا گوشیاش رو کاغذ خوبه . تو صفحه سایت فقط قشنگو پر قدرته .نقل قول:
مشخصه که دوستان به بن بست رسیدن و جوابی برای گفتن ندارن و دارن به حاشیه میزنن
قرار نیست من همه گوشیارو داشته باشم همه نینجا رو قبول دارن حداقل بیشتر از شما
مدرک واسه شما فایده نداره اتفاقاً
دیگه باید قبول کنید که تعصبو به اوج رسوندین و حرف هیچ کس و هیچ سایتی رو به جز خودتون قبول ندارید
وقتی به بزرگترین و معتبرترین سایت آندروید سوئد بگی بیکار که اتفاقاً یه طرف همین برندتونم سوئدیه دیگه بحث فایده داره ؟
هر جور راحتین به به و چه چه کنید ولی به فکر کسایی که میخان بخرن هم باشین و اون چیزی که واقعیت داره رو بیان کنید
نمونش یکی از دوستام اومنیا 2 گرفته بعد از دو ماهی استفاده کردن . یه روز نیم ساعت یه سره با گوشیش حرف زد صورتش عرق کرد ال سی دی گوشیش سوخت :18:. اینو بری کجا بگی آخه؟! این فقط از سامسونگ بر میاد .
اینم بگم که f480 هم دیدم که اینجور شده بود .به مراتب چنین مشکلاتی رو از سامسونگ شنیدیم .:41:
خوده hd2 : من میخواستم اول hd2 بگیرم(اینو نگم که قبلش دنباله hero و i8000 و چنتا گوشیه دیگه بودم ولی وقتی دیدم چه مشکلای فنی عدیده ای دارن کلا بیخیال شدم) وقتی بری تو فروم hd2 عینه بیمارستان میمونه:27: از 5 تا پست سه تاش داره میناله از گوشی که آی گوشیم خیلی داغ میکنه , اوپرا باز میکنم هنگ میکنه , برنامه نصب کردم دیگه بالا نمیاد و و و ...
الان x10 گرفتم واقا راضیم کاملا گوشیه عالی ایه . کلا اگه بخونی تاپیک x10 رو هیچ کس نگفته گوشیم خرابه نمیدونم فلانجاش
فلانه بهمانه . یکی از دلایلی که من این گوشیو گرفتم این بود میدونستم خرابکاری توش نیست . البته یه مورده کوچیک صدا داشتم که حل شد من با آندروئید آشنایی نداشتم .
تو فروم X10 فقط کل کله با گوشیای دیگه که فلانش بدتره یا بهتره . اگه به باطن قضیه نگاه کنی میبینی که سونی خیلی خوبه که فن بوی های برندای دیگه میان و اینجوری کل کل میکن که ...!!!
بابا به خدا هم من هم شما دوست داریم وقتی یه گوشی رو میخریم مشکل فنی نداشته باشه که بعدا عذاب نکشیم . نه اینکه نمیدونم گوشی باطری خوب نگه داره ولی lcdیش بسوزه یا خیلی مشکلای دیگه . به خدا من دوست دارم گوشیم باطریش زود تموم شه ولی مشکل فنی نداشته باشه .:5:
آمارو ارقام رو هم میتونید تو فرومای دیگه هم ببینید که فکر کنم تو فروم i9000 بود که یکی یه عکسی گذاشته بود از صفحه
سه تا گوشی که i9000 , x10 ,نمیدونم سومیش کدومیکی از گوشیا بود . با اینکه مربوط به i9000 بود به سختی میشد بگی
i9000 از x10 بهتره اونم به خاطره بکلایت سیاهه i9000 بود که خوب شده بود .
اینا همه کیفیت سونیو میرسونه .
اینم بدونید هیچ گوشی ای کامل نمیتونه باشه!
نقل قول:نقل قول:
با اینکه میدونم اینکه میگی میخواستم بخرم فقط واسه اینه که بگی آره چون بد از آب در اومد پشیمون شدم...ولی خدا نیاره اون روز رو که سونی اریکسون یه گوشی بزنه که شما و ...بقیه کره ای ها خوشتون بیاد و بخواین بخرین.
اینکه من بین 10 نفر مشکل باطری دارم.ولی 9 نفر دیگه شدیدا از باطری راضین دلیل میشه که باطریش بده؟ من دارم رو 3G ازش استفاده میکنم و بقیه رو 2G.اگه هم پرسیدم میخواستم ببینم دلیلش همینه یا چیز دیگه.از دیروز تا الان هم گذاشتمش رو 2G باطریش هنوز نصف هم نشده
SE هرچقد هم بد باشه مثل این کره ای نیست که تالک تایم 100 ساعت میزنه,مبگه ال سی دیمون هم سوپر مستر گاد امولده.مصرفش 1/10 TFTه.بعد میبینیم نصف روزم دووم نمیاره!!!الان میاد میگه کی گفته:31:مال پسر عمه عموم که اینجوری نیست:27:
نقل قول:
حربه تبليغاتي بيش نبود ...
....:31:(بمیرم سامسونگ که اصلا تو تبلیغاتش دروغ نمیگه و گوشیهاش رو اینجوری نمیندازه به ملت...)
میگم برو بکس اس ای بیاین یه صندوق صدقه بزنیم پول جمع کنیم بدیم این کره ای ها که از سونی اریکسون و این گوشی بکشن بیرون . بابا کم آوردیم اصلا خویه؟سامسونگ خدای گوشی هاست.حالا ولمون میکنید یا نه؟..
..
روزی 3 صفحه اینجا رو با بحث درباره حساسیت تاچ گوشی S نمیدونم چی چی میبرن جلو.اه
نظر دوستان تایید میشه
منم هر کی دیدم سامسونگ داشته بعد از اون دیگه دنبال سامسونگ نرفته و به کیفیت پایینش پی برده
تو کیفیت و دوام گوشی من اول نوکیارو قبول دارم بعد سونی اریکسون
برندای کره ای فقط میخوان یه گوشی بدن بیرون اصلا به این فکر نیستن که مشتری بدبخت میخواد استفاده کنه
از دوستان خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و بذارن من و بقیه از نظرات مفید این تاپیک استفاده کنیم و اگه از این برند بدتون میاد دلیل نداره ایراد الکی روش بذارید
با تشکر
ببین باشه اصلا سونی (همه ی گوشی هاش )افتضاهن و سونی چیزی جز بازویه استکبار نیست طبق دلیل و مدرک شما هم سونی تا حالا فقط یه کارخونه ی دروغ سازی هست و یک کلاه بردار بزرگ حالا شما برو حال کن و از تمامی دوستانی که میخوان X10 بخرن دیگه نخرن چون دوست عزیزمون نشون دادن که این گوشی حتی در حد 1100 هم نیست و تمامی ما از این انسان بزرگ به خاطره افشا گریها و روشن گری هاشون و مبارزه با تمامی افرادی که تو این تاپیک تا الان دروغ گفتن تشکر میکنیمنقل قول:
واقعا که با دلایل مسجل شما ما دیگه هیچ حرفی برایه گفتن نداریم و دستمان در همکاری با این نیمچه شرکت کوچک و کلاهبردار رو شد
این آریا لند هم نمیدونم چرا هرکی میاد می...نه به سونی ازش تشکر میکنه یادمه تو موضوع X1 هم همینطوری بود خوب عزیزم دوسش نداری نیا اینجا! (قصد توهین به کسی رو ندارم البته ولی این موضوع یکم رو نرومه)بعد کسی میاد جواب میده میگه پست خصوصی
از مدیر انجمن در خواست دارم این پست و تمامی پست هایه مربوط به این بحث پاک بشه
شرمنده از تمامی دوستان ولی نتونستم ساکت باشم امیدوارم این پست و بقیه پست ها مربوط به این بحث بی مورد هر چه زود تر پاک بشه
X10 خیلی بد شارژ نگه میداره نصف روز هم نگه نمیداره من شنیدم I9000 خیلی توپتره من که اصلا LCD گوشی رو روشن نمیکنم چراغ قوه میگیرم روش بعد کار میکنم!!!!!!!!
-------------------------------
دوستان در مورد سنسور مجاورتی برای خاموش شدن که سوال کردم جواب ندادینا
متوجه نمیشم ! یعنی اگر تست یه سایت معتبر رو بیارم اینجا بزارم ... یا اینکه با توجه به فلان اطلاعات معلوم بشه که اندو 1.6 از 16 میلیون ساپورت میکنه .. جوابش این هرج و مرجه ؟
کلی گفته داشتید ! یکدومش از چند صفحه قبل تا الان بادلیل و قانع کننده نبوده ..
به سامسونگ کشوندین که هیچ ربطی به این تاپیک نداشته ...
حالا اگر یکی بیاد بگه x10 خوبه عالیه تاچش از ایفون بهتره اون خوبه میشه .. حتی اگر دروغ بگه نه ؟ :13:
برای بررسی کیفیت ساخت هر برندی تاپیک جدا باز کردم چون ربطی به این تاپیک نداره ..
برای بررسی صفحه نمایش اینجا :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5007763#post5007763
هر چقدر خواستین اونجا بگید اما با دلیل .. منم با دلیل میگم ... کسانی هم که اظهار نظر میکنن در مورد هر برندی لطفا اونجا بیان تا از اطلاعاتشون استفاده کنیم ...نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392639
و در نهایت من پستهام هیچ کدوم خلاف نبوده و همه با دلیل و با اعتبار سایت ها گذاشته شده ..اما جوابش مغلطه گری و فلان پسر عمه فلانیو دوست فلانی بوده که همه خلاف قوانین سایت هستش ...اگه قراره پستی هم پاک بشه درستش اینه که پستهای نا مروبط پاک بشه
من اصلا با تو مشکل ندارم و اتفاقا خیلی هم با پستات حال میکنم :31:نقل قول:
چرا همش حالت حمله داريد شما !؟ چرا نميتونيد عادي و با احترام با دوستان برخورد كنيد ؟ اگر مشكلي داريد بهتر نيست ابتدا مشكلتون رو برطرف كنيد بعد پست بديد ؟
روز اولي كه i8910 و s8300 سال 1387 معرفي شد ... بچه هايي كه s8300 رو تست ميكردن و همينطور 8910 ميگفتن حساسيتش در حد ايفونه ! ولي خوب رووني ايفونو نداره ...
يه سال پيش در چنين زماني (پست هاش هست ) تو كلوب s8300 همين گفته ها مطرح بود ..خوب نميدونستيم ! حالا فهميديم ! داريم به شما منتقل ميكنيم كه قبل از اينكه به سال بكشه متوجه بشيد اين حرفارو جاي ديگه نزنيد ... البته به شما حق ميدم چون برندهاي ديگه غير اپل و مخصوصا سوني اريكسون تا به حال خازني نداشته و شما تاچ هاي مختلف خازني رو تست نكردي
در مورد بقيه گفته هات .. اگه در مورد من چيزي داري همين جا بگو با دليل حداقل !
اگه هم نداري داغ نكن و الكي به ديگران اتهام نبند ...
من تو کویر زندگی میکنم اینجا هم کسی گوشی دیگه ای نداره برای همین فقط با ایکس10 و آیفون کار کردم
شما چرا به خودت شکداری عزیزم من مگه اسمی از کسی بردم که شما انقدر زود به خودت میگیری!!!!!!!!!
هر کی ایکس10 خریه راضی هست و مشکلی ندارهنقل قول:
چندين نفر به خاطر گفته هاي شما x10 خريدن .. صفحه نمايش 16 ميليونو و ... باتري چه ميدونم سوني راندمانش 3 برابر بهتر از سامسونگه و ...
میخوای چند نفر تو همین سایت معرفی کنم که به پیشنهاد بچه های همین انجمن سامسونگ خریدن و الان پشیمونن
شما دست پیش نگیر مدیرای اینجا کارشون خیلی خوب بلدن و احتیاجی به راهنمایی های شما ندارننقل قول:
اگه قراره پستی هم پاک بشه درستش اینه که پستهای نا مروبط پاک بشه
نینجا کارش درسته mehaنقل قول:
دوم اینکه ببخشیدا به کسی توهین نشه ولی بنده حرف نینجا رو قبول ندارم...شما بببین از 20نفری که X10 رو خریدن گفتن عجب اینترفیسی ولی ایشون گفتن اینترفیس زیبایی نداره!
اینترفیس هم سلیقه ای هست و نینجا هم با اینترفیس ان900 بیشتر حال کرده خب مشکلی نیست
دوستان مقایسه hd2 و ایکس 10 زیاد جالب نیست چون سیستم عاملشون فرق میکنه و جفتشون معایب و محاسن خاصشون دارن
کلا بعضی مواقع ساکت موندن بهتره هر چند که در قبال این جماعت سخته!!!!
سلام
ببخشید میونه بحثتون :31:
من چند روزی میشه که X10 خریدم و زیاد باهاش آشنایی ندارم (داریم یواش یواش آشنا میشیم که وقت میبره:40:)
1 سوال داشتم: اینکه تا 2 روز پیش واسه unlock کردن این ربع دایره در جهت عقربه های ساعت بود (در واقع واسه راست دست ها بود) الان برعکس شده (شده واسه چپ دست ها) هرچی هم تو setting میگردم چیزی پیدا نمی کنم.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
اوه اوه هنوز اینجا دعواست؟:دی چه سیریش بازی شده
منظورت اینه که سونی میتونه 16میلیون رنگ رو برای مینی بهینه سازی کنه ولی عاجز از این که این کارو برا x10 مادر بکنه؟ اصلا این حرف با عقل جور در میاد؟ خدا وکیلی تو خلوت خودت فکر کن جوابشم نمیخواد به ما بگی!!!نقل قول:
در مورد صفحه نمايش هم همين الان بگم خودتو درگير نكن صفحه نمايش همينه كه هست ! .. اگه مشكل از اندو 1.6 هستش ... اين همه گوشي از جمله x10 mini دارن 16 ميليون رو با اندو 1.6 ساپورت ميكنن ...پس يه حربه تبليغاتي بيش نبود ...
نقل قول:
نه عزیز
فکر کنم منظورمو درست رسونده باشم چون original عزیز متوجه شدند ...
به هر حال :
اعلام شده که اندو 1.6 توانایی نداره 16 میلیون رو ساپورت کنه بابت همینم هست که x10 داره از 65000 هزار رنگ بهره میبره و وقتی به 2.1 اپدیت بشه میتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه
...حالا گفته اینه که اگر 1.6 تواناییشو نداره چرا x10 mini 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ یا I5700 که نسخه قدیمی تر هستش چرا 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ ...در نتیجه اندروید 1.6 توانایی ساپورت 16 میلیون رنگ رو داره ... و این مشکل از اندو نیست از x10 هستش ..البته صفحه نمایش x10 همین الان هم ضعیف نیست ... سر صحبت اینه که اخبار اشتباهی داده شده همین ...
جواب این گفته جوابی بود که original دادن نه بادعوا نه با پیش کشیدن گذشته و اینده ...
دوستان خدایی بیخیال این بحثا, یکی از x10 دارا جواب این بنده خدا رو بده , اصلا هممون یادمون رفته این تاپیک ها واسه چی ایجاد شده, واسه کمک به هم دیگه.نقل قول:
انگشت روی همون ربع دایره نگه دار و بچرخونش به همین راحتینقل قول:
من چند روزی میشه که X10 خریدم و زیاد باهاش آشنایی ندارم (داریم یواش یواش آشنا میشیم که وقت میبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1 سوال داشتم: اینکه تا 2 روز پیش واسه unlock کردن این ربع دایره در جهت عقربه های ساعت بود (در واقع واسه راست دست ها بود) الان برعکس شده (شده واسه چپ دست ها) هرچی هم تو setting میگردم چیزی پیدا نمی کنم.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
اگه قفل خوب هم میخوای که کسی به گوشی دسترسی نداشته باشه بو تو قسمت seccurity و برای گوشی screen unlock pattern بزار
من ميگم سامان تاپيك سومي هم بزن عنوانش رو بزن ماجراهاي دكتر شريعتي و ايكس 10 (كلوپ ايكس 10 سابق):31:
اینو خوب اومدی :31:نقل قول:
همین الان داشتم شیشه اش رو تمیز می کردم که به صورت تصادفی پیداش کردم :31:نقل قول:
به هر حال بازم ممنون
خسته نباشین جمعیآ !!
دوستان یه اسپم داشتم خواستم اینجا بدم :دی
بنظرتون مشکیش قشنگتره یا سفیدش ؟؟
منم میخوام بخرم ولی بین مشکی و سفیدش موندم :دی
سفیدش براقه ولی مشکیش مات ! سفیدش پشتش قشنگتره ولی مشکیش جلوش !
راستی قیمت جدید ندارین ؟؟
اینو که از خودمون نگفتیم. ما که جز سران گوگل نیستیم که بدونیم چی رو چه ورژنی میاد. خودشون گفتن اینطوریه دیگه الباقیش با خداست:دینقل قول:
...حالا گفته اینه که اگر 1.6 تواناییشو نداره چرا x10 mini 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ یا I5700 که نسخه قدیمی تر هستش چرا 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ ...در نتیجه اندروید 1.6 توانایی ساپورت 16 میلیون رنگ رو داره ... و این مشکل از اندو نیست از x10 هستش ..البته صفحه نمایش x10 همین الان هم ضعیف نیست ... سر صحبت اینه که اخبار اشتباهی داده شده همین ...
@ بهراد
به نظر من سفیدشو بگیر. همه مشکی دارن. منم احتمالا سفید بگیرم. کلا از موقعی که آینو سفید گرفتم خیلی حال کردم با سفید. (چقدر از کلمه سفید استفاده کردم:دی)
من هفته پیش خریدم 1780 درهم میشه حدووده 500 تومن
فقط مشکی !
امروز دریافتم که این چراغ بالای صفحه نمایش
بجز سیز و قرمز و نارنجی رنگ های دیگه ای هم داره
مشعوف شدم !:31:
چرا کسی به این موضوع تا حالا اشاره نکرده بود ؟
ولی میگن این ایکس10 گوشی دکتراست راست میگنا
قیافه اش خوبه :31: حتی چشم دکتر شریعتی هم گرفته اش !
خوب رنگای دیگه چراغاش چیه؟
علی جون مبارکه شیرینی یادت نره
والا من که جایی ندیدم که گفته باشه این گوشی قطب نمای دیجیتال داشته باشه
دوستان این نرم افزار رو نصب کنن و از قطب نما لذت ببرند...بنده تست کردم جواب مثبه:دی
کد:http://www.androidfreeware.org/gettemp/1275142481_Compass_1.1.apk
شما كجا رو ميديد كه نگفته بودن؟ :31:نقل قول:
والا من که جایی ندیدم که گفته باشه این گوشی قطب نمای دیجیتال داشته باشه
تقريبا فك كنم همه مي دونستن
تو جي اس ام آرنا كه حتما زده
فیروزه ای و آبی و سفیدنقل قول:
ممنون مها جان شیرینی شما محفوظ فقط گوشینقل قول:
مال داداشمه ...دست منه:31:
قطب نماش کار میکنه مثل جان
آره زدهنقل قول:
فکر کنم مها
تی وی اوت رو با دیجیتال کامپس اشتباه کرده
آقا من برنامه Handcent SMS رو نصب کردم توی لیست همین رنگهایی که علی جون گفت ذکر شده و امتحان کردم نشد!!
شما کجا این رنگها رو پیدا کردی؟!!!
آقا منو مظلوم واقع نکنید!اینقدر سوادم الکی نیست که اشتباه بگیرم که!آخه من بیشتر بررسی ها رو خوندم رفتم توی جی اس ام آرنا دیدم....
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
خیر قربان اینطور که میفرمایید نیست و اتفاقا" من تا همین الان بالای 10 تا گوشی از سونی داشتم(آخریش همون X1 که فرمودید) و فقط 2تا سامسونگ و هیچ تعصبی هم به هیچ برندی ندارم و اتفاقا" یکی از گوشیهایی که در اسرع وقت خواهم خرید همین X10 هست و اون نوشته های پست خصوصی هم از دوستانی که پستشون رو اینجوری کوت کردم میتونید بپرسید چی بوده.و واسه اینکه تاپیک منحرف نشه تو پست خصوصی نظراتم رو گفتم و نظراتشون رو شنیدم.
اما اینکه قصد توهین هم نداشتید کاملا" از نوع خطابتون مشخصه ولی در هر حال اگر ناخواسته باعث شدم رنجش خاطر پیدا کنید متاسفم و از شما عذر خواهی میکنم.:40::11:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
آقایون میشه یه خواهش از همگی داشته باشم؟ که ادامه این بحثها رو بیخیال بشید و بزارید تاپیک برگرده به حالت اصلیش؟
بابا شاید خیلیها مثل من بیکار نباشن و وقتی میان تو این کلوپ واسه حل مشکلشون اومده باشن و با اینترنت دایلاپ باهزار زحمت یه صفحه باز کنن که جواب مشکلشون رو بگیرن بعد ببینن بازم روز از نو کل کل از نو !!!
آقایون خواهش میکنم بیاید با کمک هم مشکلات دیگران رو حل کنید مثل خیلی از تاپیکهای دیگه که به دست خودتون ساخته شده .
یه لطف دیگه هم بکنید و به این پست من جواب ندید که مقصر کی بوده و کی نبوده هر چی بوده همینجا تمومش کنیم.
یا علی .روزگارتون خوش .:40::11:
مها اسم برنامه اش blink هستش
بروبچز من یه مشکل دارم این ایکس10
زمان مکالمه وقتی صدای اسپیکرش رو رو ماکزیمم قرار میدم(همون اسپیکری که صدای طرف مقابل میاد)
تو حالت ماکزیمم نویز داره
کسی هست همچین مشکلی داشته باشه ؟؟
چنقل قول:
مها اسم برنامه اش blink هستش
يادش به خير اون اوايل با اين برنامه ها كار ميكرديم
ولي ماسه من كار نكرد!
ميگم ريسر جان اين برنامه نياز به ريستارت كه نداره؟ بلافاصله اوكي ميشه؟
من یه پک 300 تایی با هم نصب کردمنقل قول:
یادم نمونده :31:
نه از شوخی گذشته احتیاجی به ریستارت نداره مثل مرد تا نصب میکنی کار میکنه:8:
من چه رنگی بگیرم =(( !!!
سفید عقبش نازه سیاه جلوش :دی
فک کنم سفیدش عشقی تر باشه !
البته اگه براقی پشتش از بین نره و همچنین خط مط روش تابیل نشه و البته ترک نخوره (مثه آیفون :دی) =(( !!!
یکی نظر بده !
واسه من که نویز نداره :دی مبارکهنقل قول:
نقل قول:
بهراد اگه میتونی مراقبش باشی یا مثلا یه اینویزیبل شیلد بگیری یه نظر من سفیدش قشنگتره.ولی جنس و رنگ بدنش یه جوریه که استعداد خراب شدن کاورش با یه ضربه کوچیک بیشتر از رنگ مشکیه:31:
من یه اینویزیبل شیلد اوووورجیتال گرفتم(بعد اینکه افتاد رو زمین و ...:دی) ولی فعلا دارم از یه کاور استفاده میکنم و اون رو روش ننداختم.
دقیقآ میخواستم بیام همینو بگم که اینویسیبل شیلد میتونه مراقبت کنه؟؟ و چه تریپیه کلآ که تو هم گفتی اینویسیبل :دینقل قول:
بهراد اگه میتونی مراقبش باشی یا مثلا یه اینویزیبل شیلد بگیری یه نظر من سفیدش قشنگتره.ولی جنس و رنگ بدنش یه جوریه که استعداد خراب شدن کاورش با یه ضربه کوچیک بیشتر از رنگ مشکیه
من یه اینویزیبل شیلد اوووورجیتال گرفتم(بعد اینکه افتاد رو زمین و ...) ولی فعلا دارم از یه کاور استفاده میکنم و اون رو روش ننداختم.
الان رو گوشیته ؟؟؟
اصلآ این شیلد رو گوشی تابلو هست یا نه ؟؟ میشه یه عکس بذاری از گوشیت
چجوری رو گوشی سوار میشه ؟
و اینکه محکم هست یا کنده میشه :دی