اين مشخصات كامل لپ تاپ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوري كپي نداشتم ولي اصلي رو نخوند
3d نيست و معمولي هست . بلوري داره
tv من 3d هست es8880 samsung
با تشكر
Printable View
اين مشخصات كامل لپ تاپ :
بلوري كپي نداشتم ولي اصلي رو نخوند
3d نيست و معمولي هست . بلوري داره
tv من 3d هست es8880 samsung
با تشكر
جواب نبود ؟
با چه نرم افزاري از روي بلوري ايميج تهيه ميكنيد؟ مثل همون dvd مثلا با كلون ؟
فرمتش هم iso ?
با برنامه AnyDVD HD میتونید از Blu-ray هاتون ایمیج بگیرید.نقل قول:
اون لپتاپ شما هم من مشخصاتش رو دیدم متاسفانه 3D رو ساپورت نمیکنه...
با تمام نرم افزارهایی که توانایی رایت روی بلوری دارند میشه ایمیج از بلوری هم تهیه کرد مثل Ashampoo Burning Studio ، Free Any Burnنقل قول:
برای rip بلوری : Aiseesoft Blu-ray Ripper
نقل قول:
با تشكر از دوستان
من از لپ تاب به عنوان پيلير ميخواهم استفاده كنم lcd خودش كه 3d نيست
ولي خروجي hdmi داره و درايو بلوري
حالا چه كنم ؟؟؟
نه منم منظورم صفحه نمایش لپتاپ نبود، کلا سخت افزار لپتاپ شما 3D رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
راجع به پخش نشدن فیلم ها هم مثل اینکه باید از همون صفحه support سونی اون برنامه ای که خودش برای پخش Blu-ray ها گذاشته دانلود کنید، WinDVD رو گذاشته خود سونی.
از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد Drivers and Software -- بعدش هم WinDVD software.
بنظر میاد چون دستگاه شما یه کم قدیمیه با پخش دیسک های جدیدتر مشکل داره. اینو امتحان کنید احتمالا مشکلش حل بشه.نقل قول:
This utility updates the WinDVD BD software to version 8.8.0.282 to resolve the following issues:
- The computer is unable to playback certain Blu-ray Disc™ titles
- The bookmark feature is grayed out during the playback of a DVD movie
- The computer may stop responding when playing certain movie titles using the WinDVD BD application
- Internet Explorer® may freeze (stop responding) when attempting to update the AACS key
- The computer displays a R10 error when attempting to update the AACS key
- Video distortion occurs during playback of a Blu-ray Disc movie
- Improves compatibility with current Blu-ray Disc movie titles, including BD-J (Blu-ray Disc Java) authored releases
من هرچی توی مشهد فروشگاه بود رفتم ولی هیچکی مادربرد مینی نداره از دوستان اگه کسی ادرسی یا وب سایتی سراغ داره لطف کنه ادرس بده باتشکر
سلامنقل قول:
این مدلی که گذاشتی خودم قبلا پیدا کرده بودم اما این مادربرد امکاناتی نداره نه پورت اچ دی نه اپتیکال نه usb3 مادربردی میخوام که امکاناتش کامل باشه نخواد برم کارت گرافیک براش بخرم از پیگیریت ممنونم
سلام
ایا این مادربرهای اینتل برای htpc خوبه یانه
فقط برای فیلم بلوری میخوام
این CPUش Atom 2700 ـه که متاسفانه زیاد جالب نیست. توی review هاش گفتن از نظر گرافیکی با ویدیوهای 1080p بیت ریت بالا مشکل داره، درایور های گرافیکی درست و حسابی برای ویندوز هم حتی نداره و احتمال اینکه به مشکل بخورین زیاده.نقل قول:
حالا اون مورد هم به کنار، سیستم فوق العاده کند و ضعیفی میشه تا حدی که اعصاب خورد کنه! مثلا بار کردن XBMC بخواد 2دقیقه طول بکشه! در این حد.
اگه یه سیستم تقریبا هم قیمت این بخواین این سری AMD E350 خیلی خیلی از این اتم که گفتین بهترن. هیچکدوم از مشکلات بالایی رو نداره و تنها موردش اینه که 3D ساپورت نمیکنه.
ممنون از راهنمائیت به نظرت چی بگیرم من توی مشهد تمام فروشگاها رو سر زدم فقط یک مدل ازراک توی بازار هست که پورتهاش خیلی ناقصهنقل قول:
دارم کم کم از خرید htpc منصرف میشم نظرت درباره با مینی پی سی یا نانو پی سی چیه دردسرش کمتر نیست یا اخر باز برم یک پلیر ناقص بگیرم الان پاتریوت دارم
آره خب مادربورد mini تو بازار کم پیدا میشه. من باز جای دیگه سوال میکنم اگه چیزی پیدا کردم اینجا خبر میدم.نقل قول:
این nettop های Foxconn هم با این شرایط گزینه ی خیلی خوبین:
اینا تو بازار تهران هستن، قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود 700 بود بدون RAM و هارد. این مدل هم که لینکش رو گذاشتم بهترینشونه که AMD E350 ـه CPU ش. اگر مادربورد خوب پیدا نشد دیگه بهترین گزینه برای HTPC همین کامپیوترس.
سلام
مدل nt-i2847 فیلمهای 1080 جواب میده
سلام.نقل قول:
بله با توجه مسخصاتش با 1080p مشکلی نداره...
با سلام
لطفا مشخصات به روز بك دستگاه htpc با بودجه اي حدود يك ميليون تومان ( براي case , cpu , main ,hdd,---,dvd rw) را بفرمائيد در ضمن مي خواستم بدونم خانواده نبز بدون داشتن سواد كامپيوتري مي توانند از رسيور اون همانند رسيور معمولي استفاده كنند يا خير با تشكر
با یک میلیون تومن چیزی به نام ( HTPC ) جمع نمیشه .. حتی فکر بهش هم نمیشه ......
ولی میتونی یه pc خیلی معمولی داشته باشی ( HTPC ) مشخصات خودشو داره ----- وانت وانته .... سواری سواریه ... اتوبوس اتوبوسه ..... هر چیزی جای خودشو داره
یه کیس معولی چینی دیزاین شده برا ی ( HTPC ) که شامل بدنه آلومینیومی ( برای کار کردن سیستم بدون فن و سر صدا ) صفحه نمایشگر دیجیتال ( برای اینکه بدون تلویزیون هم کار کنه ) کلیدهای ولوم و فوروارد و غیره و داشتن کنترل همه کاره و ...... حداقل 420 تومنه ...
این فقط یک قلمشه تا 15 قلم بعدی حسابشو بکن ...
موفق باشید
با سلام و تشكر از جواب شمانقل قول:
من اين سيستم را كم كم در عرض چندماه مي خوام جمع كنم و مي دانم كه اين بودجه براي اين كار كمه و چيزي حدود سه ميليون براش در نظر گرفتم ولي يك شكي كه دارم اينه كه آيا خانواده ام نيز به راحتي مي تونن از امكانات رسيور اين دستگاه همانند يك رسيور معمولي استفاده كنند يا خير در ضمن من بعضي از قطعات مانند هارد , كارت گرافيك , رم و كارت شبكه بيسيم اون را دارم و مي خوام چيزي را كه جمع مي كنم تا چند سال نياز به آبگريد نداشته باشه
قطعات
1- کیس
2- پاور Green 530w
3- مادر برد
4- سی پی یو
5- مموری 8 گیگ Gell Ddr III
6- گرافیک با خروجی hdmi 1.4a
7- هارد 2 ترابایت وسترن گرین ( بک آپ )
6- هارد SSD ( بوت ایبل )
7- دی وی دی پالکستور ( بیصدا ) یا بلوری
8- رم ریدر سونی
9- 3 عدد فن بلبرینگی سایلنت
10 - فن سایلنت حرفای برای سی پی یو
11- کارت شبکه مینی پی سی ای وایرلس سری n
12 - کیبورد و موس وایرلس لاجیتک ( مینی )
13- کارت ریسیور مینی پی سی ای مدل Tbs-6922 (--- s-s2 )
14- کارت تی وی دیجیتال و آنالوگ مدل Aver 788r Hybrid
15- کابل اچ دی ام آی ورژن 1.4 دایو
16- کابل اپتیک دایو
17 - داکت eSATA در پشت کیس
با تشکر از راهنمایی های شما دوستان
( البته بعد از 15 سال تجربه در زمینه خرید و فروش سیستم Pc & Mac )
البته بیشتر زمینه کاری من گرافیک و همچنین سیستم های در این زمینه میباشد
لازم دیدم به چند مورد اشاره کنم :
1- هر دستگاهی ماهیت کاری خودشو داره
این دستگاه یک htpc در مرحله اول میباشد بعد یک pc
چون پی سی جداگانه هم داریم و مورد استفادش بازی و .... میباشد
مثل یک پرینتر لیزری تک کاره با یک دستگاه چند کاره
2 - این دستگاه فقط با یک کنترل کار میکند
3- بالاترین فیلم های سه بعدی ( نه گیم سه بعدی ) با بالاترین نرخ تبادل اطلاعات با خیلی کمتر از این سیستم هم پخش میشه
حتی با سی پی یو Atom
4 بالاترین پخش بلوری سه بعدی در دنیا که برای شرکت .... میباشد از یک چیپ ریلتک با یک پلتفرم ساده ساخته شده .
5 - برای اینکه واقعا این سیستم رو درک کنید باید قیافه یک سینمای خانگی رو داشته باشه . ( والا یک کامپیوتر یک کامپیوتر )
6- بیشتر در این سیستم مولتی مدیا مورد تئجه قرار گرفته شده تا گیم و اپلیکیشن و ....
7 - این سیستم موقع روشن شدن جوری تنظیم شده که با مدیا سنتر استارت میشه و تمام نیازهای جمیع خانواده رو بر طرف میکنه
گذشته از این که کامپیوتر بلد هستند یا نه ( خیلی مهمه )
8 - بهره برداری از سی پی یو های جدید و قطعات جدید تا یک حدی فقط جنبه تبلیغاتی و در حدود 1 تا 2 در رصد افزایش راندمان دارند
البته با تغییر نسل قضیه چیز دیگه ای میشه . ( سایت Anandtech )
میتونید کامپیر کنید
و البته بسیاری دیگر
موفق باشید
احتمالا کیس شنبه موجود میباشد
فقط در پرانتز بگم 4 دیوایس شامل 1- آنالوگ ( Uhf + Vhf ) برای دیدن دوربین مدار بسته ساختمان 2- دیجیتال برای تلویزیون دیجیتال
ایران اسلامی شبکه نمایش فیلم و فوتبال 3- کارت ریسیور دیجیتال SD برای ماهوارهای معمولی 4- کارت ریسیور HD برای کانالهای
با کیفیت بالا و همچنیت 3d ( یک نمونه 3D جدید در ماهواره ترکست فری پخش میشه )
البته کارتها در دو مدل هیبریدی ومهم تر از همه با قابلیت شناسایی و کنترل در ویندوز مدیا سنتر میباشد
تمام سیستم من با اصلاحات و تکمیل شدن فقط با یک کنترل خود کیس کار میکنه
موزیک - ویدیو - ماهواره - تلویزیون دیجیتال - آنالوگ و بازی و موزیک و عکس و......
آیا کسی میتونه کاری کنه که تمام کانالها اعم از آنالوگ و دیجیتال و اچ دی رو پشت سر هم ببینه
تا حالا فکر شو کردی جایی دیدی
ولی میشه
این مدیا سنتر ویندوز رو براحتی ازش نگذرید
دنیای مولتی مدیا ست
موفق باشید
عکس هم میزارم
البته سیستم همه چی داره
خروجی hdmi Ver 1.4a براس ساپورت 3d
شبکه وایرلس
سیستم رید ( H.D.D Raid 0 )
فن های بیصدا
کولینگ حرفه ای
دی وی دی
رم ریدر
رادیو ( در مدیا سنتر ) استفاده از fm Transmiter موبایل بر روی سیستم
یو اس بی 3
و خرده ریز
سلامنقل قول:
ایشون درست میگن اگه بخواین یه HTPC ایده آل داشته باشین باید بیشتر هزینه کنید. ولی باز با همین شرایط هم میشه یه کامپیوتر خوب سرهم کرد.
CPU: Intel Core i3 3220
Motherboard: Asus B75M-A
RAM: 2x2GB DDR3 1600
HDD: 1TB Western Digital
Power: Green 430 EU
این قطعاتی که گفتم قیمت دقیقشون رو نمیدونم ولی باید حدود همین 1 میلیون بشن جمعن. مادربوردش micro-ATX هستش و قیمتش هم خیلی مناسبه. هارد هم بهتره 2TB باشه. Case هم بستگی به خودتون داره. من این مدل Tenuous گرین مدنظرمه ولی توش کارت --- نمیتونید بذارید.
این یه جورایی یه کامپیوتر معمولیه ولی خب بعنوان HTPC هم خیلی خوب جواب میده.
راجع به --- هم من خودم تا حالا روی کامپیوتر استفاده نکردم ولی بنظرم اگه قراره همه بخوان ازش استفاده کنن بهتره همون یه ----- جدا داشته باشین برای این کار. برنامه هایی هستن که کار کردن با --- ها باهاشون راحته مثل MediaPortal. ولی باز هیچی به راحتی همون ----- مجزا نیست. رسیوری باشه که cccam رو ساپورت کنه کافیه. حالا این نظر منه باید خودتون ببینید کدوم بهتره واستون.
شما هم این مادربورد Asus B75M-A رو ببینید. به کیس تون البته نمیخوره چون micro ـه. بنظرم اون کیس که دارین رو بدین بره و همین Tenuous گرین رو بخرین بهتر باشه! :دی چون مادربورد واسش گیر نمیاد تا اونجایی که من دیدم.نقل قول:
این سیستم های نیمه آماده گرین هم ببینید:
بالاخره فکر کنم مدلی که میخواستم رو پیدا کردم نظرتون راجب به این مادربرد چیه ASRock A75M-ITX سی پی یو چی بگیرم
تبریک! :دینقل قول:
مادربورد خیلی خوبیه و مخصوص HTPC ـه اصلا. برای CPU هم باید از این سری Llano ـه AMD یکی رو انتخاب کنید که میشن اینا:
AMD Llano APU Lineup (Desktop) APU Cores Frequency
(Turbo)GPU Memory
SupportTDP A4-3300 2 2.5GHz 6410D DDR3-1600 65W A4-3400 2 2.7GHz 6410D DDR3-1600 65W A6-3500 3 2.1GHz
(2.4GHz)6530D DDR3-1866 65W A6-3650 4 2.6GHz 6530D DDR3-1866 100W A6-3670K 4 2.7GHz 6530D DDR3-1866 100W A8-3850 4 2.9GHz 6550D DDR3-1866 100W A8-3870K 4 3.0GHz 6550D DDR3-1866 100W
اون سه تای اولی کافی هستن. ولی بهتره اون A6-3500 رو بگیرید. RAM هم 2 تا DDR3 1600 2GB.
خیلی سیستم خوبی میشه... از نظر گرافیکی نسبت به سیستم های اینتل قوی تر هم هست. پیشاپیش مبارکه! :دی
سلام، لطف کنین قیمت کیس رو pm کنین،ممنونمنقل قول:
اساتید محترم داشتم تو نت میگشتم این دو مدل رو دیدم به نظر شما به عنوان یک htpc قابل استفاده هست؟
دوستان فنی و وترد لطفا راهنمایی کنید.
من لپ تاپ DELL INSPIRON 6400 قدیمی دارم .که روش ویندوز 8 هم با کارکرد معمولی جواب میده.
می خوام یه جورایی تبدیلش کنم به htpc کاربردش هم برام دیدن فیلم و گاهی وب گردی و بازی های سبک برای دخترم . تلوزیون خونه هم امکان استفاده از dnla رو داره ومن باقی ابزارش رو هم دارم . اشکال لپ تاپم اینه که از کابل hdmi نمی تونم استفاده کنم مگر اینکه تبدیلی چیزی باشه که بی اطلاعم حالا لطفا منو راهنمایی کنید که با این اوصاف
1.بهترین روش ارتباط لپ تاپ با tv چی می تونه باشه؟
2.دسته بازی بیسیم در این سطح هست ؟ لطفا در مورد قیمت و مدل راهنماییم کنید؟
3.ست موس و کیبورد بیسیم پیشنهاد می کنید ؟ یا چیز دیگه ای به نظرتون بهتره؟ هر پیشنهادی دارید اگه ممکنه مارک و قیمت ومدلم بگید؟
4.من خودم مابلم رو سیستم وین 8 باشه تا بچه هم یه چیزایی یاد بگیره ولی با این همه پیشنهاد شما چیه ؟
5.احتمالا نیاز به یه dvd یا blue ri اکستر نال هم دارم .لطفا در این مورد هم طبق موارد بالا راهنماییم کنید لطفا
هر توصیه دیگه ای هم به نظرتون می رسه دریغ نکنید اساتید .در ضمن تطلاعات من در این موارد ناچیزه .چشم امیدم به شما و حوصله تون هستش:n12:
اولی بله خوبه، ولی لینک دومی زیاد جالب نیست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
1. چون این لپتاپ خروجی HDMI نداره بهترین راه همون خروجی VGA هستش. برای صدا هم میتونید یه ست اسپیکر 2.1 مخصوص کامپیوتر بگیرید.
برای کابل VGA فقط حواستون باشه چون یه سری کابل های بی کیفیت تو بازار هست که رزولوشن های Wide 16:9 نمیتونن بدن! من خودم دیدم همچین چیزی رو. سعی کنید یه دونه با کیفیتش رو بگیرید.
2. این لپتاپ شما چون یه کم قدیمیه یه اون صورت نمیشه برای بازی کردن روش حساب کرد... ولی با این حال برای دسته بی سیم میتونید این دسته های Xbox 360 مخصوص ویندوز رو بگیرید. بی سیمش توی بازار هست.
3. Logitech. مدل های مختلفی داره و کیفیت همه شون خوبه.
4. زیاد فرقی نمیکنه که ویندوز 7 باشه یا 8. فقط اگه امکانشو دارین بهتره RAM رو ارتقا بدین چون کمه 1GB برای این ویندوزا. اگه دیدین کامپیوتر کنده دیگه مجبورین XP رو نصب کنید روش...
دوستان کسی میدونه برنامه xbmc چجوری میشه تنظیم کرد که موقع بالا اومدن ویندوز اتوامتیک اجرا بشه؟
سلامنقل قول:
برای این کار باید یه سری تغییرات تو ویندوز داده بشه. این برنامه ی XBMCLauncher هست که باهاش راحت میشه این تغییرات رو ایجاد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ توضیحاتش هم هست.
این کار بیشتر برای سیستم هایی خوبه که غیر از XBMC استفاده ی دیگه ای به اون صورت ازش نمیشه. مثلا کسایی که سیستم عاملشون Linux ـه (برای پایین آوردن هزینه) و بعدش دیگه کاری با Linux ندارن و فقط از XBMC میخوان استفاده کنن.
من خودم اینکارو پیشنهاد نمیکنم. چون با یه کلیک راحت میشه XBMC رو باز کرد، اگه کامپیوتر هم همیشه روشن باشه فقط کافیه یه بار XBMC رو دستی باز کنید و همیشه آماده باشه.
Anti-virus ها هم به این برنامه گیر میدن. کلا زیاد به دردسرش نمیارزه رو ویندوز. حالا میخواین خودتون امتحانش کنید.
سلام دوستان
من یه لپتاپ قدیمی دارم که میشه ازش به عنوان HTPC استفاده کرد کاری هم که میخوام بیشتر پخش فیلم و تصویر هست. گزینهی پلیر معمولی رو هم دارم ولی اصلا جای یه کامپیوتر و انعطافش رو نمیگیره از طرفی هم نمیخوام فعلا درگیر یه HTPC حرفهای با کیس مخصوص بشم. به همین خاطر نیاز به راهنمایی شما دارم:
اول شرایط
======================
- لپتاپ Dell Latitude هست که پردازندهی Core2Due داره و گرافیک NVDIA نسبتا متوسط (برای پخش فیلم و کارهائي که از یه IPTV انتظار میره هیچ مشکلی نیست).
- خروجی HDMI و Display Port رو داره (کلا Full Port هست).
- تلویزیون یه سونی K52v هست که امکان خروجی کامپوننت و VGA و HDMI رو داره ولی هیچ ساپورتی از DLNA یا Wifi Direct یا IPTV و .. .نداره (یه تلویزیون خام ۵۲ اینچ مدل ۴ سال پیش)
- مشکل HDMI، حدس خودم عدم تطابق درست HDMI هست احتمالا ورژن نسخهی تلویزیون قدیمی بهرحال وصل شدن HDMI به لپتاپ گاهی با دردسر همراه و یه جورائی شانسیه در حالیکه لپتاپ آپدیت هست درایورش و مشکلی نداره همینطور تلویزیون از ریسور خیلی خوب سیگنال میگیره و همچین مشکلی وجود نداره.
چیزی که میخوام ست کنم:
=======================
۱ برطرف کردن مشکل ارتباط HDMI بین لپتاپ و تلویزیون. منظورم استفاده از یه واسط هست (اگه باشه) که بتونه مثلا این نقص تلویزیون رو برطرف کنه (مثلا مبدل HDMI به کامپوننت یا حتی VGA!! ) بهرحال به یه شکلی این ناهمهنگی بین لپتاپ و تلویزیون باید حل بشه که واقعا ریشهی اصلی مشکل رو نمیدونم. اگر هم قابل حل نیست با میشه از طریق VGA و یه تبدیل ۲.۱ واسه صدا مشکل رو تا حدی حل کرد.
۲ میشه لپتاپ رو به DLNA یا WiDi مجهز کرد که مثلا بشه از طریق تبلت یا یه کامپیوتر دیگه روی تلویزیون استریم کرد؟
۳. Google Chrome Cast توی بازار ایران پیدا میشه و میتونه مشکلم رو حل کنه؟
۴. میشه از Leap Motion یا Kinnect برای کارای کنترلی استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
من اگه درست فهمیده باشم این لپتاپ شما بعضی وقتا از روی HDMI تصویر و صدا میده و بعضی وقتا نه. درسته؟
این ممکنه بخاطر این"HDMI Handshake" باشه. یه علتش همینه که ورژن HDMI دستگاه ها فرق داشته باشه و سازگار نباشن با هم.
این مشکل شما متاسفانه راه حل مشخصی نداره و باید باهاش سر کنید یا کلا بیخیال HDMI بشید. اونجوری که تو سایت های دیگه گفتن یه سری راه ها هست که میتونید امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه. مثلا اول تلویزیون رو روشن کنید، بعد لپتاپ رو بهش وصل کنید (خروجی تصویر لپتاپ رو HDMI باشه) یا برعکس.
به احتمال زیاد مشکل همین HDMI handshake باشه. درایورهای لپتاپ هم که میگید آپدیته. با یه کابل HDMI دیگه هم اگه تونستید تست کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شاید با یه HDMI switcher هم مشکلتون حل بشه ولی نمیشه 100% گفت.نقل قول:
1. Try booting up your PC/Laptop with the HDMI cable connected to a TV that is on.
2. You can try booting up the PC/Laptop while the TV is off and then turn on the TV.
3. If the above options don't work, try booting up the PC/Laptop first, and, with the TV on, connect the HDMI cable to both the PC/Laptop and TV.
من خودم الان این کامپیوترم رو مجبور شدم با VGA وصل کنم به تلویزیون. البته به خاطر یه مشکل دیگه ای که با HDMI داشتم. تلویزیون من وقتی تصویر از HDMI ـه کامپیوتر باشه رنگ ها رو رنگ و رو رفته و اصطلاحا "washed out" نشون میده. توی تنظیمات این کارت گرافیک من هم نمیشه Full-range RGB رو انتخاب کرد و چاره دیگه ای نداشتم جز اینکه با VGA وصلش کنم. با VGA همچین مشکلی نداره.
اگه مثل من مجبور شدید از VGA تصویر بگیرید برای صدا هم میتونید از این کارت های صدای Creative بگرید که صدای 5.1 هم بتونید داشته باشید باهاش:
حدودا 250 تومنه.
2. تلویزیون رو باید به یه DLNA client تبدیل کنید تو این حالت. مثلا با یه WDTV که DLNA رو ساپورت میکنه. اینجوری دیگه لازم نیست لپتاپ به تلویزیون مستقیم وصل باشه. ولی خب اصلا اون انعطاف پذیری یه HTPC رو نداره این روش.
3. فکر نکنم. اون Chromecast هم زیاد به درد ما نمیخوره، بیشتر برای stream کردن محتوای قانونی از روی اینترنته تا پخش کردن محتوای local. برای این کار همون WDTV خیلی بهتره.
4. با Kinect مثل این اینکه میشه برنامه هایی مثل XBMC رو با یه کم دستکاری کنترل کرد. من خودم هنوز اینو امتحان نکردم درست نمیدونم. ولی بهترین کنترل همین app های روی iOS و Android هستن.
خیلی ممنون دوست عزیز
راجع به HDMI درسته مشکل دقیقا همین Handshake هست. شاید با سوئیچ درست شه (اگر گیر بیاد) اما مشکل عدم تطابق ورژنها رو حل میکنه؟ چون خودش هم میتونه همون مشکل عدم تطابق رو داشته باشه.
راجع به کروم کست نمیدونستم فقط منحصر به استریم آنلاین هست! ولی احتمالا گزینههای این تیپی هست درسته؟ یعنی با همین فاکتور سایز و سیستم (کوچیکی و ...) ولی با امکان استریم لوکال البته نمیدونم با توجه به محدودیت پاور این تیپ گجت چقدر امکانات یه پلیر با امکانات مشابه رو داره؟
به فکر تهیهی یه Smart TV box بخصوص از نوعی که سیستمعاملش اندروید هست هستم و به نظر من مشکلم رو بهتر حل میکنه هرچند به قول شما هیچوقت به پای انعطاف یه HTPC نمیرسه
راجع به کارت صدا بله الان از VGA استفاده میکنم و از همین تکنیک استفاده میکنم فقط یک مشکل مکانیکی با VGA دارم!! اونم اینکه تلویزیون روی دیوار نصب شده و به زحمت پورت VGA رو پشت تلویزیون جا کردم:n02:
شما چه HDPlayerی رو پیشنهاد میکنید؟ امکانات DLNA یا خلاصه استریم لوکال خیلی به دردم میخوره
پ.ن: بابت مقالهی HDMI handshake هم به طور مخصوص ممنون بسیار مفصل بود و با جمعبندی در کل خیلی جالب بود بخصوص شاخص SAF:n08:
با اون سوییچ هم نمیشه با اطمینان گفت که درست بشه...نقل قول:
من خودم هم دنبال این Android Box ها هستم. فقط اینایی که تا الان دیده بودم یا خیلی ضعیف بودن یا ورژن Android ـشون خیلی پایین بود. اما الان وضعشون خیلی بهتره نسبت به قبل. تنها نگرانیم فقط کیفیت تصویرشونه که باید ببینیم چجوریه. چون برند درست حسابی هم ندارن و همه چینی هستن.
اما جدا از اون مسئله کیفیت تصویر بنظرم میتونن کاملا جایگزین یه HTPC بشن. خیلی هم جمع و جور تر و کم صدا تر هستن. برنامه های Media center هم که رو Android زیاد داریم. میشه کاملا روشون حساب کرد.
من بجز این Android box ها این WDTV رو هم پیشنهاد میکنم ولی خب نسبت به یه HTPC خیــلی محدودتره. ولی برای پخش از روی هارد و اینا مشکلی نداره و تقریبا همه ی فرمت ها رو پخش میکنه.
سلام خدمتت همه دوستان و اساتید عزیز
من وقتی لپتاپ رو وصل میکنم به تی وی اولا کیفیت و اشباع رنگها خیلی میاد پایید بعدشم کلی پرش فریم ایجاد میشه
به نظرتون علتش چیه
سلام
با حداقل هزینه، می خوام یه پی سی داشته باشم که بهش کارت دی وی بی وصل کنم و اینترنت داشته باشم، بتونم سینمای خانوادگی رو بهش وصل کنم. فقط همین
پس چیزی که من میخوام نمیشه زیاد اسم اچ تی پی سی روش گذاشت.
پس تنها نکته که فکر میکنم باید سیستمه داشته باشه خروجیه اچ تی ام ای هست. با کمترین هزینه چی میشه خرید؟ (قطعات دسته دو هم گیر میاد براش؟)
-----
چند سوال دیگه، اول اینه سیستم عامل مخصوص این کار هست که دیگه ویندوز نصب نکنیم؟ و بعد میشه کنترل (خاموش و روشن کردن) تلوزیون و سینمای خانوادگی با همین سیستم در دست داشت؟
------
سوال دیگه، میشه یه ال سی دی تک رنگ (چی بش میگن؟ ) بهش وصل کرد و ازش خواست یه سری اطلاعات خاص رو نمایش داد؟
و اینکه این کیسایی که ولوم تغییر سرعت فن دارن میشه کاریش کرد صدا رو تغییر بده؟
همین، با تشکر
کنترل مناسب برای htpc رسید :
این دستگاه دارای 3 کاربرد ریموت کنترل , مینی کیبورد , موس حرکتی برای استفاده در مدیا پلیر , اندروید باکس , کامپیوتر, ال سی دی است امکان کنترل ماوس را از طریق حرکت کنترل در هوا فراهم می کند فاصله حدکثر 10 متر (از مدیا پلیر , اندروید باکس , کامپیوتر) فراهم می کند . ضمنا پشت کنترل دارای کیبورد است
لازم به ذکر است ارتباط ریموت کنترل به صورت رادیویی بوده و از طریق یک رابط USB وایرلس صورت می گیرد .
– مجهز به مینی کیبورد انگلیسی
– ارتباط تا برد 10 متر
– دارای باطری لیتیوم قابل شارژ از طریق پورت USB
– مدت زمان نگهداری شارژ طولانی
– یادگیری 9 کلید از هر نوع کنترل ( تلویزیون,گیرنده دیجیتال , پلیر)
– سازگار با سیستم عاملهای ویندوز (8،XP،Vista،7) و لینوکس و اندروید
گارانتی 24 ساعت تعویض
1. 3-in-1 2.4G Wireless mini keyboard + Air Mouse + Remote controller + Audio(Optional) Receiver: Nano style, interface:
USB 2.0, processor: (MCU) Sonix,
2.4GHz wireless transfer mode, height up to 10m,
RF mode:2.4Ghz GFSK
transmitted power < 5dB,
charging voltage: 4.4V~5.25V,
charging current: 300mA,
standby current < 50uA,
operating voltage: 3.7V,
working current: <70mA.
83 keys,
6-axis air mouse.
نقل قول:
S82 را به دلیل سخت افزار قوی می توان یک XBMC باکس کامل دانست XBMC 14 alpha در اندروید دستگاه نصب شده و توانایی پخش کلیه فرمت ها و ISO BLURAY را دارد.
اطلاعات بیشتر
دوستان یه چنا سوال
من میخوام جدیدا یه تلویزیون بخرم و کار اصلیم تماشای فیلم و سریال و .....خواهد بود (( کارهای مالتی مدیا ! ))
الان دنبال یه سیستم پخش هستم
خواستم ببینم جمع کردن یه htpc چقدر آب میخوره ؟؟؟
بجز htpc دیگه چه گزینه هایی در دسترسی هست ؟؟؟
تلویزیون باید حتما هوشنمد باشه ؟؟ (( مثلا این مینی پی سی اندرویدی که دوست عزیز در بالا معرفی کرد فکر کنم باید تلویزیون هوشمند باشه ! ))
یه راهنمایی کنید ممنون میشم ! :n16:
این تو ایران موجود هست ؟؟نقل قول:
قیمت ؟؟؟ !!!!!!
دوستان تفاوت HTPC با HD player چیه ؟؟؟
Hd player هایی که دیدم قیمت کمتری دارن !!!
کیفیتشون چطوره ؟؟
از کجا باید تهیه کرد ؟؟
خرید آنلاین یا باید رفت تهران ؟؟
سلام.نقل قول:
یه سیستم بر مبنای Intel Core i3 های نسل جدید (Core i3 4xxx) برای اینکار کفایت میکنه. حدودا 1 تا 1.5 میلیون باید هزینه کنید.
در مورد سیستم عامل هم بستگی به خودتون داره. سیستم عامل های مختص HTPC مثل XBMCbuntu هستن که میشه ازشون استفاده کرد. کاربرا بیشتر برای اینکه هزینه پایین بیاد میرن سراغ همچین سیستم عاملهایی. برای کار راحت با کارت --- هم بهتره با ویندوز کار کنید.
نقل قول:HD player ها نسبت به یه HTPC محدودترن. (از نظر ساپورت فرمت های مختلف، مدیریت و پخش حجم زیادی از محتوای دیجیتال و ...) از اون طرف هم کار باهاشون راحت تره و قیمت پایین تری هم دارن.نقل قول:
پخش کننده های مبتنی بر Android ولی بحث شون جداس. این دستگاه ها میتونن جایگزین یه HTPC هم بشن و اگه از نظر پخش موزیک و ویدئو بخوایم بگیم تفاوتی با یه HTPC ندارن.