دوستان سلام!
تفاون مدل TD-W8950ND با TD-W 8901 G چیه و کدوم بهتره؟
Printable View
دوستان سلام!
تفاون مدل TD-W8950ND با TD-W 8901 G چیه و کدوم بهتره؟
نقل قول:
TD-W8950ND
TD-W 8901 G
ببخشید .... ؟!!نقل قول:
TD-W8950ND
TD-W 8901 G
تفاوت واضحه در N و G تفاوت دارن. از دوست خوبمون که جوابو گفتن هم تشکر میکنیم:16:
وایرلس ها چهار دسته ی a، b، g و n دارن. به ترتیب از کیفیت و سرعت پایین تا بالا اول B بعدش G و در آخر N. درواقع:نقل قول:
Wireless a
Wireless b
wireless g
wireless n
TD-W8950ND : وایرلس n داره.
TD-W 8901 G : وایرلس g داره.
بعضی دستگاه ها ممکنه b+g باشن، بعضی b+g+n و...
توی جدول زیر میتونین توضیحات کامل رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اگه پول داری TD-W8950ND :20: بهتره
سلام
روی 8901G میشه وی . پی . ان ست کرد یا نه؟؟؟؟؟
نه، نمیشه روی خود مودم تنظیم کرد.نقل قول:
سلام
همه چراغای روی مودمم روشن ولی به اینترنت کانکت نیست اگرم که cd خودشو بذارم که تنظیمش کنم همون اولش میگه user & pass میخواد هر چی هم بهش میدم میگه غلطه حتی چند بار reset کردم ولی حل نشد 192.168.1.1 که توی IE میزنم صفحشو باز نمیکنه
به من بیچاره بدبخت کمک کنین:41::42:
روی 8960 چی؟میشه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم در ابتدا خونسردی خودتون رو حفظ کنید
و بگید که چطوری شد که یهویی این مشکل پیش اومد؟؟
اگه خود به خود شده که شاید از شبکه و شرکت ارائه اینترنتتون هست که وصل نمیشه و قطعی پیدا کرده موقتا
موفق باشید.
نمیدونم.نقل قول:
یوزر و پسور چی میزنی؟ جفتش رو باید admin بزنی.نقل قول:
همه چراغ ها روشنه یعنی چی؟ منظورت اینه هنگ کرده همه چراغ ها روشنه یا اینکه چراغ ها در وضعیت عادی هستن؟
چه سرویسی از چه شرکتی دارید؟ با پشتیبانیش تماس گرفتید؟ ممکنه مشکل از اونا باشه، یا سرویستون اگه حجمیه حجمتون تموم شده، یا مدت قراردادتون تموم شده و باید تمدید کنید.
نمیدونم چی شد!یهو قطع شد ولی الان خیلی وقته که قطعه تقریبا یه 2 هفته ای میشه :41:نقل قول:
چراغاش روشنه ولی هنگ نکرده چراغای adslو wlan روشن خاموش میشه(مثل همو که توی دفترچش گفته!)
اون پسورد و یوزر و admin میزنم بازم گیر میده:41:
سرویسم مال مخابراته حجمی هم نیست نامحدوده ولی تتا حالا بهشون زنگ نزدم فکر نمیکردم مشکل از اونا باشه :41:
زنگ میزنم اگه حل نشد دوباره میام مزاحمتون میشم مرسی:20:
با مورور گر دیگه تست کنیدنقل قول:
IE تونو ریست کنید
اگر پروگسی ست کردین ورش دارین:31:
مودمو ریست کنین :20:
باopera امتحان کردم باز نشد!نقل قول:
توضیح بده که چجوری ieرو ریست کنم؟:31:
پروگسی نذاشتم که بردارم!
مودممو 20 بار ریست کردم:41:
خیلی غفلت کردین!! حتما زنگ بزنید بهشون و پیگیر بشید:11:نقل قول:
شما اول بايد ببينيد كه خطتون ADSL داره يا نه . واسه اين كار يه مودم ديگه كه ترجيحا ساده باشه رو به خط وصل كن اگه چراغ ADSL ثابت موند يعني مشكل از خط نيست
در اين صورت موم خودت رو بايد بررسي كني كه مشكل از كجاست
وقتي روشن ميكني و خط تلفن بهش وصل هست به حالت عادي روشن ميشه ؟
كدوم چراغ ها روشن ميشه ؟
مي توني به مودم وصل بشي ؟
با كابل وصل كن . آي پي مودم به صورت تنظيمات كارخانه 192.168.1.1 هست
با cmd اين دستور رو بزن
ping 192.168.1.1
اگه پينگ داشت يعني به مودم وصل هستي . اگه با browser ها نميتوني واردش بشي با hyper terminal يا telnet وصل شو
مطمئن باش مشكل خاصي نداره . خيلي نهايتش بايد Firmware رو اپديت كني
پس لطفا با دقت اينا رو انجام بده .
نقل قول:
یه مودم دیگه نمیتونم پیدا کنم ولی الان تقریبا یه ساله که ADSL دارم پس خطم دهره مگه نه؟!:41:
پینگ دارم ولی این hyper terminal يا telnet نمیدونم چیه!لطف کنین یه خورده توضیح بدین:41:
شما پزوکسی ست کردین :20: یک بار اینترنت اکسپلور تونو ریست کنیننقل قول:
با تشکر از زحمت دوستان
مشکلی برای من به صورت ناگهانی پیش اومد. بنده مودم TP-LINK مدل TD-W8101G دارم. که به صورا عادی با پی سی و لب تاپ و همزمان از اینترنت استفاده می کردم. اما به صورت ناگهانی مشکلی پیش اومد. بدین صورت که مودم فقط اجازه می ده با یکی از اینها کانکت شم! و باید از یکی قطع بشم تا با اون یکی وصل شوم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنم.
سلام دوستان این موج دهیش به همه جای خونه نمی رسه حدود 5 متر کم اورده الان باید چیکار کنم روتر بخرم اکسس پوینت یا اینکه انتن دیگه ای بگیرم ؟!
می خوام یه پی سی رو هم به شبکه لن اضافه کنم بیرون اتاق که هستم با لپ تاپ ازمایش کردم انتش تا چهار تا پر می شه ولی میرم تو اتاق انتنش میاد رو 1 یا دو یک فایل هم خواستم از طریق شبکه کپی کنم دیدم سرعتش خیلی کمه!
مودم تو یک ریست بده :20:نقل قول:
شما یک انتن بخر یا خودت مطابق با نیازت درست کن :46:نقل قول:
با سلام
من مودم TP-LINK w8960N دارم با وایرلس لپ تاپ بهش وصل میشم ولی سایت باز نمیکنه اگه میشه راهنمایی کنید
با سلام
من مودم TP-LINK W8960N دارم با وایرلس لپ تاپ بهش وصل میشم ولی با گوشی نمیشه
و اینکه چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه
:19:
با سلام
بچه ها من میخوام این مودم رو بخرم
واسه 2 طبقه جواب میده؟
میخوام پایین با پی سی وصل بشم و در طبقه بالا با لپ تاپ و موبایل
همه جای خونه رو پوشش میده؟
طبقه دوم و چی؟
(خونه کوچیکه بزرگ نیست حدود 15-16 قصب)
مرسی
جواب میده. نهایت میتونی انتن قویتر هم براش بگیری .ولی جواب میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم خوب جواب بده این مودم از ضعیفترینهاست مال من دوبلکس بود جواب نداد چه برسه به دو طبقه که دیوارها بیشتره الان مجبورم حدود 50 تومن دیگه بدم اکسس پوینت بخرم برای اطلاعات بیشتر این دو تا لینک و ببین :46:
کد:http://forum.persiannetworks.com/f77/t45474.html
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=494532
سلام
من هر کار میکنم نمیتونم pppoe بسازم.
vpi وpvc رو از کجا باید پیدا کنم؟
پست اول این تاپیک رو دیدین ؟نقل قول:
طبق اون پیش برین
سلام
من یه مشکلی برخورد کردم با مودم وایرلسم برای اتصال گوشی به اینترنت و اون اینکه گوشی وایرلس رو تشخیص میده ولی صفحه وب رو باز نمیکنه
من حتی از طریق وایرلس از پیسی به فایل منیجر گوشیم وصل شدم (گوشی آندروید و نرم افزار انتقال فایل از طریق wifi) ولی صفحه وب رو گوشیم باز نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن: ویندوزم 7 هست !
دوستان عزیز این مودم برای کافی نتی با چهار سیستم و تعدادی گوشی و لپ تاپ که می خوان به این مودم وصل شوند و از اینترنت استفاده کنند خوب است یا خیر؟!
تا چند متر وایرلس جواب میده!؟
با سلامنقل قول:
این مشکل بر میگرده به گوشیتون
دوست عزیزم نوع و مدل گوشیتون رو بگید چیه
موفق باشید.
مشکلم از مقدار دهی VPI و VCI به روتر مودم بود. با مقدار دهی درست،مشکلم حل شدنقل قول:
ممنون :40:
من خیلی وقته این مودم رو دارم .خونمون هم دوطبقه است و تو طبقه دوم با آنتن فابریکش سیگنال exellent یعنی عالی میده و به راحتی می تونم بهش وصل شم.بااین وجود اگه برای شما جواب نداد می تونین انتنش که 3db هست با یه نمونه 5db عوض کنیدنقل قول:
من یه مشکل بزرگ دارم با این مودم
اونم اینکه Dedicate Server در بازی Counter Strike با آیپی مودم شناسایی میشه بجای آیپی اینترنتیم :41:
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیتونه بگه که در یک جای بسته تا چند متر این مودم که در این تاپیک در رابطش بحث میشه جواب میده؟!
فکر کن حد اکثر 10 15 متر :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
تا حدود 70 متر بدون مانع و 30-40 متر با مانعی مثه دیوار و ....
موفق باشید.
سلام می خواستم بدونم که در مودم TD-W8901G میشه سرعت وایرلس رو محدود کرد؟
دوستان عزیز برای این مودم میشه تقویت کننده وایرلس تهیه کرد که بردش با وجود در و دیوار تا 80 متر هم برسه؟!
با تشکر