سلام.
همه اونایی که خریدن مبارکه :20:
یه ریویوی تپل بذارید ما رو هم خر کنید بریم بخریم :31:
فیلم و عکس یادتون نره
سلام.
همه اونایی که خریدن مبارکه :20:
یه ریویوی تپل بذارید ما رو هم خر کنید بریم بخریم :31:
فیلم و عکس یادتون نره
1.صفحش خیلی راحت پاک میشه و در ضمن کاملا ضد خشه:46:نقل قول:
1) اینو یکی از دوستان هم توضیح داده بودن کافیه پارچه رو دوبار روش بکشید!نقل قول:
12) تو دفترچش که چیزی ننوشته، اما اگه جایی تبدیلشو گیر آوردم چشم، حتما...
بذارید امتحانا تموم شه، بعد در خدمتیم.نقل قول:
دوست عزیز شرمنده من اینطوری جواب میدم، ولی فقط کافیه شما 1 دقیقه نا قابل با این گوشی کار کنی(تو بازار موبایل و علاالدین) و یه فیلم و عکس توش ببینی و باهاش یه فیلمبرداری بکنی و یه چیز دیگه ، در حین انجام همه این کارها به سرعت بالای گوشی هم توجه کنی خودت خر میشی و میری این گوشی رو میخری:31::46:نقل قول:
دیگه سیستم عاملش که بماند واسه خودش غولیه :27:
کلا خیلی خیلی سخته که بخوای ایرادی توش پیدا کنی،شایدم اصلا نتونی پیدا کنی :18:
راست میگه مهدی برو کار کن مگو چیست کار:دی
برو همون جا کار کن خوشت اومد بگیر گرچه من بخاطر گالاکسی نرفتم طرفش وگرنه تا حالا 100 دفه خریده بودم
ابعاد این گوشی چطوره؟تو جیب راحت جا میشه؟تو دوست گرفتنش راحته؟
نقل قول:
همچینیاست دیگه ! در کل حملش راحت تر از 4 اینچی ها هست......... اما 4 اینچ برای فیلم خیلی لذت بخش تر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون درست میگه خوش دسته و تو جیب هم جا میشه.تقریبا اندازه آیفونه :46:نقل قول:
بادا بادا مبارک بادا :31:
راستی حافظه داخلی 8 گیگ داره یا نه؟ برنامه جاوا هم اگه میشه روش امتحان کنید که خیال همه راحت بشه
مرسی :10:
کسانی که این گوشی رو دارند ، گوشی رو همه جوره در دست بگیرند و قدرت انتن دهی رو امتحان کنند . ببینند این سیب آفت زده ( کِرمو ):21: راست میگه یا دروغ ؟
من نمی دونستم علاالدین گذاشتن وگرنه تا الان رفته بودم .. برم اونجا یه سری اطلاعات بدم بهشون بیام :31:نقل قول:
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره :31:نقل قول:
این دو گیگه، مدل 8 گیگ فکر نکنم وارد بازار شده باشه.نقل قول:
جاوا هم روش ریختم، گوشی بدون اپرا مینی مثل ماشین بی فرمون می مونه!!
مگه سیبه چی گفته؟ گیر داده به بقیه؟نقل قول:
ویرایش: راستی دوستان یه سوال، من تا حالا دستگاه یو اس بی شارژ نداشتم و این اولیشه، کلا تو این نوع دستگاه ها شما تا دستگاه رو می زنید به یو اس بی شروع می کنه به شارژ، در صورتی که ممکنه اصلا شما نیاز به شارژ نداشته باشید. این از عمر باطری کم نمی کنه؟ ( باطری لیتیوم-یونه)
آره شارژ می کنه ولی ضرری به گوشیت نمی زنه و یک کوچولو به مادربرد کامپیوتر و سیستم برق رسانیش فشار میارهنقل قول:
البته من یکبار سر این موضوع سیستممو از دست دادم
نقل قول:
دوست عزیز این طبیعیه و من هم وقتی گوشی جت خودم رو به شارژ میزنم همینطوره
اصلا هم نگران باتریش نباش من تا حالا باتری های سامسونگ رو از زیر 1000 تا ازمایش الهی :31:سربلند بیرون اوردم
خلاصه اصلا نگران نباش
مهدی میگما :دینقل قول:
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم تو چه سایتایی میگردی؟ بگم بگم ؟:دی
هیچینقل قول:
رم 1 گیگ به چه درد می خوره آخه!
آره ، میدونم:31:نقل قول:
راستی، رو مموری کارت هم می شه برنامه نصب کرد.
آره جاوا هم نصب میشه روش، کار خوبی کردی:31:نقل قول:
راستی 2، برنامه ی جاوا هم روش نصب کردم.
چه خبره! طرف فکر کرده کسی قیمت این گوشی رو نداره، یا اینکه چون تا وارد بازار میشه زود تموم میشه گفته قیمت رو بکشیم بالا:31:نقل قول:
راستی 3، یکی از فروشگاه های که اسمش تو سایت مایکروتل بود می گفت 590 تومن!![
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد برو راحت باش. الان دیگه خیلی از گوشیها اینجوری هستند و اگه مشکل پیش میومد خود کارخونه اینکارو نمیکرد دیگه.
راستی اگه امکانش هست برا تست مموری رو پر کن و کلی عکس هم رو گوشی بریز ببین سرعت گالری ( یا هر چی دیگه اسمش هست :31: ) چطوری هست؟
امروز باهاش کار کردم عالیه.
یه ذره هم آسفالت بازی کردم:31:
اونجا وایساده بودم هر کی میومد شروع می کرد سوال کردن .. فک می کرد من مسئول اونجام :31:
قیمت هم کردم 415 بدون گارانتی .. مفته .. جالبه 8910 430 تومن بود .. کسی می خره ؟ :31:
گوشی خوفیه.:8:
راستی این مرورگرش فیلترشکن هم هست مثل اپرا .یا باید از --- استفاده کرد؟
نه نیست، ولی خب می شه از اپرا مینی استفاده کرد.نقل قول:
راستی قیمت گوشی تو آمازون شد 399.9 دلار.
بازار اصفهان قیمت کردم گفتن 465 تومان با گارارنتی اصلی .... جالبه هیچکدومشون هم نداشتن و می گفتن 2 روز دیگه باز میاریم .. یکیشون داشت و می گفت 530 !!! یکم ناخوش بود گویا !:31:
یه سوال ............... این گوشی قابلیت ساختن کانکشن های PPP و V-P-N رو داره یا خیر؟؟؟؟
چون اگر قرار باشه تو دانشگاه استفاده کنم باید حتما V-P-N بسازم.....
انگشت های من یه مقدار بزرگن ! برای تایپ روی صفحه ی 3.3 اینچی این گوشی مشکلی برام پیش نمیاد ؟!:31:
الان داشتم مشخصاتش رو یه بار دیگه دید میزدم به خدا خیلی مفته این گوشی با این قیمت ... و البته بالاخره خز میشود با این قیمت :27:
دوست عزیز فکر نکنم این گوشی به خاطر سیستم عامل جدیدش به این زودیا خز بشه:10:نقل قول:
با این قیمت هیچ موقع خز نمیشه.نه تا موقعی که 5800 هست.
راستی این بادا نرم افزار دسترس به فیس بوک که فیلترشکن هم باشه نداره؟
قیمتش به نظرتون بازم افت میکنه؟
این سایت بازیهای و برنامه های بادا ادرسش چی بود؟
فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون قابلیت خز شدن رو دارن:31:نقل قول:
به طور پیش فرض فیس بوک ، تویتر و مای اسپیس روش نصب هست ولی نمی دونم فیلتر شکن هست یا نه، حداقل من خبر ندارم
سایت Samsung Apps ... بهتره بری توی قسمت کشورها که اون بالا اسمش مشخصه بعد مثلاً انگلیس رو انتخاب کنی چون فعلاً برای ایران راه اندازی نشده . توی قسمت Apllications که رفتی از سمت چپ All رو بزن بعد گوشی s8500 رو انتخاب کن. حالا لیست برنامه ها رو میبینی...
کد:http://www.samsungapps.com/
نقل قول:کد:www.samsungapps.com
سلام.
یه برنامه ی ماشین حساب مهندسی برای ویو
نام: Scientific Calc
طبقه بندی: Utilities
حجم: 0.83MB
قیمت: رایگان
توضیحات:
This App will help the user to perform Trignometric, Logrithmic, pemutation, combination, square root , Inverse function etc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به خاطر اینکه حجم صفحه بالا نره فقط دو تا عکس از این برنامه رو گذاشتم
نه متاسفانه، منم همین مشکل رو داشتم، ولی گفتم خب فعلا که تابستونه تا دو ماه دیگه هم خدا بزرگه.نقل قول:
امروز فردا یه ایمیل به سامسونگ می زنم و اولین چیزی که می گم همینه. تا دو ماه دیگه هم حتما آپدیت ها و برنامه های زیادی میاد و ما هم دست به دعا...
می تونید تو حالت افقی استفاده کنید، خرجش یه چرخش 90 درجه ایه!!نقل قول:
جالبه وقتی من گوشیمو دست کس دیگه می بینم خوشحال می شم، واقعا خز شدن رو درک نمی کنم!
..........................................
یه خبر: برنامه نویس ها تا آخر آگوست مهلت دارن تا تو مسابقه ی بزرگ سامسونگ برای برنامه های بادا شرکت کنن.
مجموع جوایزی که داده می شه 2،700،000 دلاره!! نتیحه: حساب کنید اون موقع چقدر برنامه براش میاد.
..........................................
سه تا عکس پانوراما بذارم حال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.shiaupload.com/images/30775065107503132812.jpg
کد:http://www.shiaupload.com/images/21257714921113108105.jpg
کد:http://www.shiaupload.com/images/69311160871834953144.jpg
عکسها عالی بود اگر تونستی یدونشو با حجم اصلیش آپ کن مرسی
در مورد خز یه چی بگم اگر گوشی زیاد شد بگیم خز شده پس آیفون خز ترین گوشیه دنیاست
گوشی خز و خیل به گوشیهای نوکیا میگن نه کیفیت دارن نه ....... هیچی اصلا ندارن ولم کنید :دی
اصلش بود دیگه! پانوراما رو 1280x960 می گیره (هر لَت رو). و کلا هر عکس پانورامای کامل حدودا می شه 3 مگاپیکسل. می گم حدودا چون برای این که عکسارو مچ کنه بای یه مقدار از اطراف عکس بزنه، برای همین عکسا یه ذره اختلاف اندازه دارن.نقل قول:
عکس های تکی هر کدوم حدودا 1.5 مگن. یعنی تقریبا سه برابر اینا.
یه سوال خیلیییییییییییییییییییییی یی مهم :
دلیور پیامک ها توی این گوشی مثل جاوا های سامسونگ به صورت پیامک میاد یا بالاخره درستش کردند؟
اوکی من چون با دوربین دیجیتال میندازم نمیدونستم حجمش اینقد پایینه :46:نقل قول:
اصلش بود دیگه! پانوراما رو 1280x960 می گیره (هر لَت رو). و کلا هر عکس پانورامای کامل حدودا می شه 3 مگاپیکسل. می گم حدودا چون برای این که عکسارو مچ کنه بای یه مقدار از اطراف عکس بزنه، برای همین عکسا یه ذره اختلاف اندازه دارن.
عکس های تکی هر کدوم حدودا 1.5 مگن. یعنی تقریبا سه برابر اینا.
نقل قول:
پیامک همون اس ام اسه دیگه؟ :31: آره ولی من مشکلی باهاش ندارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان دوستان آیفونی دادشون در میاد!)
سهند جان چندتا sms میگیره ؟ محدودیت نداره که ؟
جاوا رو مموری کارت نصب میشه مثله برنامه های خودش ؟
متوجه نشدی فرمت برنامه هاش چیه ؟
نقل قول:
مرسی. یعنی مثل آیفون حالت چتی داره؟ قسمتی (مثل Log تو گوشیهای سیمبین ) داره که همه تماسهای انجام شده با مدت زمانشون رو هم بزنه؟
:11:
از 2 گیگ حافظه ی داخلی 550 مگ (!) برای مسج ها رزرو شده. که البته می تونن رو مموری کارت هم ذخیره بشن.نقل قول:
احتمالا، بعدا مموری رو با رم ریدر می بینم می گم.
هر برنامه ای یه فایل .app و یه فایل کوچیک app.img داره. فقط مسئله اینه که برنامه ها باید یا از طریق kies دانلود بشن یا با خود گوشی دانلود بشن. خودم تست نکردم ولی عزیزان خارجی گفته بودن کپی کردن جواب نمی ده. که البته فکر کنم یه راهی برای گول زدن kies پیدا کرده بودن.
در کل مثل هر گوشی دیگه باید منتظر روت، هک، جیلبیرک یا هرچی که اسمش هست باشیم.
(من آن روزی را می بینم که گوشی خویش را روشن کرده و از بین بادا، اندروید 3 و ویندوز 7 یکی را انتخاب نموده و حال می کنیم :8:)
بعله...نقل قول:
دستت درد نکنه سوالات رو جواب میدی :40: راستی یک سوال مهم دیگه : راحت تو جیب جا میشه گوشی؟ یا حتما باید تو دست گرفت؟
با gps هم کار کردی؟ چه جوریاست؟
در ضمن این وبلاگ هم راه اندازی بشه خیلی خوب میشه. اونایی که زبانشون خوبه دریغ نکنند
کد:http://samsungapps.blogfa.com/
اینم از اون حرفا بودا :20:نقل قول:
ال سی دیش 3.3 اینچه من اچ دی2 4.3 اینچی رو می ذاشتم تو جیبم این که دیگه ....
سلام بچه ها..... دیروز من هم با این گوشی کار کردم تو علاءالدین......اول همه که صفحهش ماشالله خیلی با کیفیت بود و عینهو روزنامه بود!!! یکم آسفالت بازی کردم خیلی حال داد، هم گرافیک خیلی بالایی داشت و هم خیلی روون.......سرعتش هم که عالیییییییی!!! برای مثال تو زوم کردن (مالتی تاچ) عین آیفون بدون یه ذره مکث زوم میکنه!
راستی اونجا کیفیت ال سی دی رو (تو ماکزیمم کیفیت و روشنایی) با گوشیم هم (GC900) مقایسه کردم....:دی :دی :27: