سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟ :13:
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟ :13:
سلام من اگه بخوام با دايل آپ به اينترنت كانكت بشم،طرز ساخت كانكشنو بلد نيستم لطفا راهنماييم كنيد.مرسي ميشم خيلي.
مودم داری؟!نقل قول:
وقتیusb modem وصلش کنی خودش یک پیغام میده بت که اگه اوکی برات میسازه!
اگه هم میخوای دستی درس کنی!درnetwork قسمت سمت چپ + رو بزن از اونجاusb modem(external) رو انتخاب کن!البته باید مودمت وصل باش!!
نه،مودم ندارم.بايد چه مودمي بگيرم.قيمتش چنده؟نقل قول:
من الان با يك مودم واير لس به اي دي اس ال وصلم.ميخوام برم خونه دوستم كه اينترنت دايل آپ داره و از اونجا مي خواهم وصل بشم.
با سلام
یکی از دوستان ما مکبوک داره ولی توی کانکت شدن به نت مشکل داره.
مودم وایرلس داره ایشون که میتونه با پی سی راحت وصل بشه و به نت بره. ولی مک کانکشن رو پیدا میکنه و کانکت میشه ولی سافاری میگه کانکت نیستی.
ضمنا توی network diagnostics گویا service provider و service name میخواد. اونا رو چی باید بزنه؟
آی اس پی هم پارس آنلاین هست.
نقل قول:
بد نیست کمی مودبانه تر برخورد کنین.!!!!!!!!!!!
شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم!نقل قول:
قیمتش حدود 65,000 تومنه!
بهترین مودم برای محصولات اپل همینه ، با برند دیگه ای کار نکردم ، اگر کسی کار کرده معرفی کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ،
امید
تنظیمات رو باید از پارس آنلاین بگیرید ،نقل قول:
یک حرف رو ۱۰۰ بار تکرار نمی کنم!نقل قول:
ضمن اینکه ، من حرف بدی نزدم ، شما رو هم به تاپیک مربوطه منتقل کردم!
فکر نمیکنم ، Username من به شما ربطی داشته باشه!نقل قول:
شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
موفق باشید ،
امید
از مودم برندهای مختلف که نمیشه واسه دیگری امتحان کرد ..!!:20:نقل قول:
من واسه دل رو به ایسر زدم و اصلا نشناختش..
بهتره با توجه به مارک لپتاپ همنامش رو بگیریید
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
از Auto shut down استفاده کنیدنقل قول:
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟
فقط مشکلش اینه که استارتشو باید خودت بزنی..
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اینم لینکش ..
کد:http://www.brothersoft.com/auto-shutdown-64879.html
دوست عزیز از قسمتsystem pref. بروpower saver و scheduleرو بزن!نقل قول:
نقل قول:
به تیتر تاپیک اگه دقت کنید میبینید که اینجا دوستان کاربر مک هستند و نرم افزار وین بدردشون نمیخوره ولی باز هم ممنون!
ممنون تذکر دادی :10:نقل قول:
به تیتر تاپیک اگه دقت کنید میبینید که اینجا دوستان کاربر مک هستند و نرم افزار وین بدردشون نمیخوره ولی باز هم ممنون!
شرایط طوری شد که فکر کرده بودم ویندوز خودمونه:13:
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از سیستم های اپل (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، مک پرو ، آی مک و...!) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428657
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
سلام امید جان
آقا من با سافاری مشکل دارم
تمام نیم فاصله ها رو توی صفحه های فارسی به صورت مربع نشون میده
فاریوم irmug رو هم نگاه کردم ولی آخر متوجه نشدم چیکار باید بکنک که حل بشه مشکلم
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
درود بر دوستان من یه مک بوک دوستم به دستم رسیده که پسورد ان روفراموش کرده باید چکار کنم با تشکر
سلام به همه،من یه هفته شده که 374 گرفتم،تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم،باتری که فول شارژه تو محیط مک و ویندوز،می نویسه که 5 ساعت شارژ داره،مگه این مدلا قرار نیست باتریشون 7تا 10 ساعت شارژ نگه داره؟
dvd mac osxرو بزار!و با اون بیا بالا!از منو بالا password رو انتخاب کن!!نقل قول:
لپ تاپ سونی fw590 با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی قبلا با برنامه acronis پارتیشن بندی شده درایو c که ویندوز روشه primary بود درایو رو که فرمت کردم نصب شروع نشد و ارور که میگه جای خالی وجود نداره و سازگار نیست در حالی که60 گیگ جا داره
درایو خالی که قبلا ویندوز نصب بود رو که انتخاب مبکنم و next رو که میزنم ارور میده
setup was unable to use the existing system partion because it does not contain the requred free space
؟؟؟
این جا بخش اپل دوسته عزیزنقل قول:
دوستان کسی پسورد Path finder 5.6.6 رو داره؟
۳۰ روزم داره تموم میشه ... لطف می کنید؟
ممنون
خوب میشود گفت به خاطر این که در مک مثل ویندوز به راحتی نمیشود فایل ها رو مخفی یا در واقع به طریقی پرمیشن رو بست که کسی به فایل از طریق اکانت شما دسترسی پیدا نکند، یعنی فایل خصوصی داشته باشید و خواهر یا برادری یا ... هم از سیستم استفاده کنند ، ولی نمیدانید با فایل های خصوصی خود چه کنید ، این راه میتواند مفید باشد.
در این قسمت طریقه ساخت Disk Image رمز داری را آموزش میدهیم که در آن بتوان فایل ها را قرار داد که برای دیگران در دسترس نباشد.
ابتدا به Disk Utility برید ،
Applications > Utility > Disk Utility
یا در Spotlight (علامت ذره بین در گوشه سمت راست بالا) تایپ کنید : Disk Utility
حال طبق تصاویر پیش بروید*:
از قسمت FILE گزینه New و سپس Blank Disk Image را انتخاب کنید.
در قسمت SAVE AS نامی را تایپ کنید (بعدا قابل تغییر است) و در قسمت NAME نیز نامی را برگزینید (بعدا قابل تغییر نیست)
(در اینجا دسکتاپ برای محل ساخت فایل Image انتخاب شده)
بدلیل این که محدودیت حجمی وجود دارد برای ساخت این Disk Image حجم مورد نظر خود را از SIZE انتخاب کنید:
قسمت Encryption را بر روی 128BIT قرار دهید (در 256BIT امنیت رمز بیشتر است اما سرعت خواندن و نوشتن در آن کمتر است)
قسمت Partition را بر روی HARD DISK قرار دهید
و بخش Image Format را حتما بر روی Read&Write قرار دهید
و حالا بر روی CREATE کلیک کنید و رمز عبوری را مشخص کنید و تکرار آن را مجددا در Verify تایپ کنید، بیاد داشته باشید تیک REMEMBER PASSWORD را بردارید.
Disk Image ساخته میشود
پس از ساخت Disk Image به طور خود کار خود را Mount میکند که شما باید چند کار انجام دهید :
بر روی دکمه ای که فلش آن را مشخص کرده کلیک کنید
از این قسمت بر روی علامت EJECT کلیک کنید
حالا بر روی فایل shakhsi.dmg که بر روی دستکاپ شما ساخته شده کلیک کنید و رمز را وارد کنید:
حالا در صفحه باز شده، برای خود New Folder بسازید و فایل های خود را در آنجا کپی کنید و پس از هر بار، حتما آن را Eject کنید.
منبع : macintosh.ir
نحوهٔ فعال کردن یا غیر فعال کردن نرم افزارهایی که موقع بالا اومدن سیستم اجرا میشوند
به مسیر زیر برین!
system pref.--->>>Account--->>>login items
بعد اگه نرم آفزارتون تیک داشت باشه اجرا میشه و hide اگه هم بخواین نرم افزار جدیدی اضافه کنین اون + پایین رو بزنین به همین سادگی!!!
سلام من قبلا لبتاب ویندوز کور ای ۳ داشتم فروختم مک بوک پرو کور ای دو خریدم بنظر شما از نظر سخت افزاری این مک خیلی ضعیفتر از ویندوزیه که داشتم چدا از غلاقه بنظر شما کارم درست بوده؟
سلام ببخشید با این روش ما میتونیم فایلهای شخصی خودمون را مثلا عکسهای خانوادگی را داخلش بریزیم و اگر بر فرض محال هکری به کامپیوتر نفذ کرد نتونه به اون فایلها دسترسی داشته باشه اخه من جرو کاربرای تازه کارم میترسم فایلهامو جایی بگذارم که همه بهش دسترسی داشته باشند خصوصا شنیدم یکی از خصوصیات بارز مک همین به اشتراک گذاشتن فایلهاست ممنون میشم راهنماییم کنیدنقل قول:
سلام ببخشید با این روش ما میتونیم فایلهای شخصی خودمون را مثلا عکسهای خانوادگی را داخلش بریزیم و اگر بر فرض محال هکری به کامپیوتر نفذ کرد نتونه به اون فایلها دسترسی داشته باشه اخه من جرو کاربرای تازه کارم میترسم فایلهامو جایی بگذارم که همه بهش دسترسی داشته باشند خصوصا شنیدم یکی از خصوصیات بارز مک همین به اشتراک گذاشتن فایلهاست ممنون میشم راهنماییم کنیدنقل قول:
دوستان کسی میدونه آیپاد رو کجا میشه داد تعمیر کنن ؟ من یه آیپاد نانو دارم که 5 سال پیش خریدم و امروز بعد از شارژ تا زدم روشن بشه خاموش شد و دیگه هم کار نکرد . تغمیرگاه مطمئن و مخصوص آیپاد توی تهران داریم ؟ اگه میشه بهم معرفی کنین مرسی
آره فرقی نمیکنه شما هرنوع فایلی که بخوای میتونی بریزی اونتو!!!نقل قول:
در بخش ایپاد سال رو بپرس!!نقل قول:
من میخام با بوت کمپ ویدوز بریزم اما internal disk device ام خرابه!!!! با اکسترنال هم زدم نشد!!! چی کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
من این دستوری رو گه میگید ، می زنم ، ولی اینطوری میشه! :
ali-zohouris-MacBook-Pro:~ happyadded$ diskutil info /Volumes/My Book
Usage: diskutil info[rmation] [-plist] MountPoint|DiskIdentifier|DeviceNode|UUID
Display detailed information about a disk or partition.
Root access is not required.
چی کار باید بکنم؟
سلام به دوستان اپلی ،
نمی دونم ، شاید این سوال رو قبلن پرسیده باشم اگه تکراریه لطفن جواب بدهید:
یک چیزی مثل ویروس تو محیط وین منو اذیت می کنه ، next و finish هم می کنم فایده نداره دوباره ظاهر می شه راهنمایی لطفن :
سلام.ایامک هم این خاصیت ویندوز ۷ را داره که اینترنت دیال اپ را share میکردیم با اینترنت بیسیم بعد راحت با اینترنت بیسیم ایفون باهاش کانکت میشدیم نداشتن این خاصیت یه نقص و کمبود نصبت به ویندوز بحساب میاد
با سلام
یه مشکل در خصوص نصب ویندوز ایکس پی رو لپ تاپ دارم فکر میکنم مشکا عمومی باشه؟
موقع نصب هارد درایو و نمیشناسه و ارور میده تو تنظیمات ستاپ هم اپشنی برای تعغیر نام کابل اتصال هارد نیست؟
راهش چیه؟
اینجا مطرح کنید!!نقل قول:
میگردم ببینم دلیلش رو پیدا میکنم چون تا حالا همچین مشکلی رو ندیدم!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
هارد خود مک بوک رو نمیشناس؟!
تو رو خدا کسی نیست جوبمو بده؟نقل قول:
به شدت نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم
نقل قول:کدوم دستورو؟!یه عکس ازش بزارنقل قول:
همونی که مربوط به اینه که mac ntfs رو و هم اجازه read/write بده بهش.نقل قول:
وقتی که توی terminal اینو می زنم : diskutil info /Volumes/My Book
در واقع My Book اسم هارد اکسترنالی هست که ntfs هستش.
این پیغامو میده :
حالا شما اگه می تونی راهنمایی کن که چیکار باید بکنم.
کجا رو اشتباه میزنم که اینجوری میشه؟
ممنون از کمکتون
سلام،
من دیروز Macbook Pro خریدم،سریع هم روش ویندوز 7 نصب کردم،اما مثل اینکه خیلی با ویندوز سازگاری نداره!
واقعا به شدت داغ میکنه و فنش هم انگار داره خودکشی میکنه!
تا وقتی تو MAC OS هست هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افته،
می خواستم بدونم آپدیتی هست تا این مشکل رو برطرف کنه؟
ممنون
باید این جا مطرح کنیدنقل قول:
جواب رو اونجا دادم!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
دوباره سلام،
میخواستم بدونم چطوری میشه مقدار پارتیشن بوت کمپ رو بعد از نصب ویندوز تغییر داد؟
آیا با برنامه Partiition magic که در ویندوز کار میکنه میشه یه همچین کاری کرذ؟
ممنون.
دوستان یکی هم جواب مارو بده:
من میخام با بوت کمپ ویدوز بریزم اما internal disk device ام خرابه!!!! با اکسترنال هم زدم نشد!!! چی کنم؟؟؟