نقل قول:
با تورنت مشکل نداره ؟
Printable View
نقل قول:
با تورنت مشکل نداره ؟
والا من تا حالا فقط یه بار از تورنت استفاده کردم که اون هم برای ترمیم یه فایلی بود.زیاد ازش سر در نمیارم!نقل قول:
ولی اینو بخاطر شما انجام دادم.عکسشو میذارم دیگه خودتون ببینید چیز هایی که میخواید توی عکس هست یا نه!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام جناب lurenzo شما با مودم خارجی بهتون cpe دیگه ای هم دادن؟
یه سوال دیگه هم اینکه سرعتتون همیشه همینجوره؟شبا کم نمیشه؟
ممنون
در پك مودم خارجي علاوه بر خود مودم دستگاه كوچكي وجود دارد كه به آن cpe adapter ميگن و رابط بين مودم و كامپيوتر است. قدرت سيگنلها در اين دستگاه نشان داده ميشود.نقل قول:
سلام.نقل قول:
سوال اولتون رو که دوستمون جواب دادن!
در مورد سوال دومتون باید بگم اتفاقا دیشب هم سرعت خوب بود و هم ثبات سرعت!
ولی در طول روز شاهد نوسان سرعت در برخی ساعات هستم!
سلام...
آیا کسی از دوستان که مودم outdoor مبین نت داره تونسته از شرینگ سیسیکم استفاده کنه؟اصلا میشه چون انگار پورت لن اضافی نداره؟
اره يه پورت لن بيشتر نداره.توى كامپيوتر ميتونى استفاده كنى ولى اگه بخواى به رسيور وصل كنى احتياج به يه اكسس پوينت دارى كه چندتا پورت لن هم داشته باشه!نقل قول:
من خودم يه مودم ADSL دارم كه WiFi هم داره و چهار تا هم پورت لن داره كه خيلى راحت اينترنت رو از مودم وايمكس به اين مودم رسوندم! به كمك اموزش عالى دوست خوبمون جناب XSS!
وقتی مودمو به این مودم adsl wifi وصل کردی سرعت تغییری نکرد؟نقل قول:
لینک اموزشش رو میزاری اینجا.
ممنون
مودم out خیلی گرونه !
چه خبره 200 تومان ! منتظر می مانیم تا ارزان شود :دی
البته اگه مثل بنزین نشه !
برای خیلیها این تنها راهشونه خودمم همینجور منم سرویس 1mb گرفتم 5شنبه وصل میشهنقل قول:
تازه با این وضع دکل هاشون فعلا خیلی جاها با مودم های داخلی مشکل دارن
نه سرعت تغییری نکرد.البته زیاد ازش استفاده نکردم.فقط تست کردم ببینم میشه یا نه که خیلی راحت ارتباط برقرار شد!نقل قول:
اینم لینک آموزش :
کد:http://www.speedyshare.com/files/24061081/_ADSL.doc
سلام بچه ها من دوشنبه 8/6/89 به يكي از دفترهاي نمايندگي مبين نت تو اهواز رفتم(رفاتك) وثبت نام كردم ومبلغ 151000هزارتومان دادم وگفتن 2يا3روز اگه دير بشه نهايتا5 روز طول ميكشه. من سرويس 128 گرفتم با مودم wifi اما مودمي به من ندادن گفتن وقتي يوزر وپسوردت فعال شد بهت زنگ ميزنيم كه بياي مودم رو ببري البته فعال شدش ونكته جالب اينجاست گفتن نصاب خونتون نمياد همينجا اموزشهاي لازم رو ميديم بهت وفعالش ميكنيم تو فقط برو بزن تو برق وكابلش رو وصل كن گفتم پس اين 20 تومان براي چي هست گفتم براي همين فعال سازيش واموزش هست. البته خانه ما تو منطقه تحت پوشش كامل indoorهست كه خودشون گفتن و گفتن نميخواد پشت پنجره بزاري چون منطقه خوبي هستي همينطوري رو ميز كامپيوترت 3چراغ راحت روشن ميشن. من تو منطقه پاداشهر اهواز هستم وقتي كامل فعال شد تست سرعت ميزارم.
دوستانی که اینترنت شون حجم محدود هست لطفا راجع به کیفیت ترافیک شبانه و نحوه محاسبه آن توضیح بدن ، مرسی:20:
دوستان اگر كسي سرويس 128 گرفته يا فعال شده بگه سرعت دانلود چقدر است تا الكي به دلمون صابون نزنيم منتظر سرعت بالا باشيم. ممنون
من از arminjahanshahr یه سوال دارم این قیمت ها همین طور میمونه یا وقتی که کاربراش زیاد شد قیمت 10 برابر زیاد میشه و کیفیت 10 برابر پایین میاد؟
دوست عزیزم hamijoon
مرسی از راهنماییت، آقا اسکایپ رو تست گرفتین ؟ چی شد ؟ با وایمکس مبین نت ویدیو کال میشه کرد؟
بعد چقدر قطع و وصلی داره؟ وقتی که share می کنین، افت سرعتش مثل ای دی اس ال یا نه؟
ممنون میشم این سوالاتمم جواب بدین.
با تشکر
نقل قول:
نه دوست عزیز بنا نیست قیمتها بالا بره یا سرعت ها بیاد پایین
این شرکت یک شرکت کوچک معمولی نیست که بخواد کم بزاره .
قیمت ها پایین تر می یاد ولی به هیچ وجه بالاتر نمی ره
کیفیت هم باید صبر کرد تا شبکه کامل بشه
خدا پدرت رو بیامرزه من که 512 دارم 80% مواقع روی 17-18 هست !نقل قول:
آقا اونایی که 128 گرفتن سرعت دانلودشون چقدر ؟ اگه 13-14 باشه که پول دور ریختنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه نوسان فوق العاده بالاست
من تو این تقریبا یک هفته ای که سرویسم فعال شده شاید 2 بار تونسته باشم به سرعته 60 برسم اون هم شاید سرجمع 1 ساعت نشد ! در یک هفته من 1 ساعت سرعت درست داشتم که نصفش 2 شب به بعد بود !!
در طول روز بعضا سرعت به 2 و 3 (!!) KB میرسید ! یعنی دایال آپ هم بیشتر از من میشد ! گاها روی 8-11 ثابت میموند و در بهترین شرایطش ثابت روی 18 - 20 !!
متاسفانه ثبات فوق العاده پایین هست
نمره تا الان 2/5 من بهش میدم !
فوق العاده ضعیف تر از اون چیزی که بود عمل کرد
حتی این دوستمون که 1 مگ گرفته و مودم خارجی هم داره با اطمینان از ثبات حرف نمیزنه
من که خیلی تو ذوقم خورد ، فکر میکردم مبین نت با بقیه فرق داره
اگر قرار بود من با سرعت 18-19 به عرش برسم برای چی ماهی 40 هزارتومن باید بدم که به سرعت 50-60 برسم ؟!
اصلا جالب عمل نکردن ، تازه این در صورتی هست که سیگنال من 100% هست ، اگر سیگنال اینقدر نبود معلوم نبود چه بلایی سر سرعت میومد !!
خط ثباتش در قسمت Network روی هرچی نمودار سینوسی هست رو کم کرد !!
بنده به شخصه برای ساخت یک یوزر جدید حتی نتونستم به سرورش وصل بشم چه برسه به اینکه بخوام ویدئو کال رو تست کنم !!نقل قول:
آقا اسکایپ رو تست گرفتین ؟
ایا تاریخی برای کامل شدن در تهران گفته شده ؟نقل قول:
کیفیت هم باید صبر کرد تا شبکه کامل بشه
یا مراحل در چه وضعیتی هست ؟
ای بابا آقا تو دل ما رو که حساب خالی کردی. پس هی می گفتن ارایه سرویس طول کشیده برای بالا بردن کیفیت فقط حرف بود!
با شرکت تماس گرفتی ؟
فقط برای تهران اینجوری هست سرعت؟نقل قول:
چکار کنم عزیزم !؟ الکی بیام به به و چه چه کنم که چی بشه ؟نقل قول:
ای بابا آقا تو دل ما رو که حساب خالی کردی. پس هی می گفتن ارایه سرویس طول کشیده برای بالا بردن کیفیت فقط حرف بود!
با شرکت تماس گرفتی ؟
تو کل این سایت اگر کسی یک دقیقه هم با پشتیبانی تونسته حرف بزنه لطفا منم روشن کنه !!
تا اونجایی که من فهمیدم پشتیبانی هر شهرشون جداست یا حداقل اینجا که جدا بود و جوابگو بودن تا من اونجا بودم:46:
جناب sydsina میگن حدود یک هفته هست که سرویسشون فعال شده ولی برای من الان دو شبانه روزه که فعال شده! بنابراین شاید زود باشه که نظر بدم!
من تقریبا توی این دو شبانه روز ، روزی حدود 19 الی 20 ساعت دانلود داشتم.روزی حدود 7.5 گیگ دانلود داشتم! به جرات میتونم بگم توی اکثر قریب به اتفاق ساعات سرعت ثابت بین 130 تا 140 بوده. ولی در بعضی ساعات که بیشتر در ساعات اداری این اتفاق میفته ، سرعت دچار نوسان میشه ولی توی حجم دانلود اونقدر ها هم تاثیر گذار نبوده ، یعنی میخوام بگم من خیلی از بی ثباتی سرعت ناراحت نشدم!
بازم میگم برای نتیجه گیری من از کیفیت سرویسم یکم زوره. ایشالا زمان که بگذره گزارش کیفیت سرویسم رو میدم!
والا ظا هرا شما جز اولین نفرات هستی که وصل شدی، من کس دیگه ای رو سراغ ندارم که شما رو روشن کنم عزیز.نقل قول:
اگه تونستی با پشتیبانی صحبت کنی جواب دادن مارم در جریان بذار.
بعدم نیازی به ، به به چه چه شما نیست ... مال من هم قرار بیان هفته دیگه وصل کنند اگه خوب بود خبرتون می کنم به به و چه چه شو شما بکن :13:
دوستان لطف کنن عجولانه قضاوت نکنن . حداقل 1 ماه باید بگذره تا سرویسشون جا بیافته و اگر تو شبکه مشکلی هست 1 مقدار زمان میخواد تا برطرف بشه. با 1 هفته هیچ چیز معلوم نمیشه. باید 1 مقدار صبر کرد و دید بعدا چی میشه.
به قول معروف با 1 گل بهار نمیشه ! حلا اگر بر عکس به موضوع نگاه کنی حالا چون 1 نفر گفت بده دلیل نمیشه که برای همه بده !
دوست من ب اپشتیبانی هر کسی میتوهه حرف بزنهنقل قول:
اگه تونستی با پشتیبانی صحبت کنی جواب دادن مارم در جریان بذار.
شما همین الان با 83869999 صحبت کن ، تلفن گویا هست ، برو بخش پشتیبانی اگر وصل شدی و تونستی با طرف بعد از 1 ساعت پشت خط موندن حرف بزنی من از کرده خودم توبه میکنم
اصلا بحث عجله نیستنقل قول:
دوستان لطف کنن عجولانه قضاوت نکنن . حداقل 1 ماه باید بگذره تا سرویسشون جا بیافته و اگر تو شبکه مشکلی هست 1 مقدار زمان میخواد تا برطرف بشه. با 1 هفته هیچ چیز معلوم نمیشه. باید 1 مقدار صبر کرد و دید بعدا چی میشه.
به قول معروف با 1 گل بهار نمیشه ! حلا اگر بر عکس به موضوع نگاه کنی حالا چون 1 نفر گفت بده دلیل نمیشه که برای همه بده !
من مشتری که سرویس نمیگیرم که آیا میخواد یه ماه دیگه رو روال باشه آیا نباشه
من وقتی یه سرویسی رو از یه ISP یا هر چیز دیگه ای میگیرم موظف هست زا روز اول با تمام قدرت به من سرویس بده ، مگه اونها برای چند هفته اول از من پول کمتری میگیرند که من هم با سرویس بی کیفیتشون سر بکنم ؟
قطعا نه ! وقتی توی اخذ پول اونقدر رعد آسا عمل میکنن ، موظف هستند در سرویس دادن هم هونقدر کوشا باشن
اگر سرویسشون مشکل داشت اصلا نباید عرضه میکردن
خوب همین الان بزرگترین لحظه زندگی من رقم خورد و من تونستم بالاخره با بخش پشتیبانی حرف بزنم !
باور نمیکنید الان اشک تو چشام جمع شده !!
و با کمال خونسردی بعد از اینکه گفتن برو فایر وال رو خاموش کن و از ماکروسافت به عنوان یک دانلود سنتر معتبر نام بردن ! و خواستن که من از اونجا براشون یه چیزی دانلود کنم ، بر من مشتبه شد که ، هان ای فلان بیدار شو که در خواب غفلت بودی و باید تا چند لحظه دیگه بابت وقتی که از بخش پشتیبانی گرفتی عذر خواهی کنی
ولی وقتی یه چیزی دانلود کردم و سرعت دانلود روی 8 ثابت شد (!!) تازه انواع و اقسام دلایلی که تا بحال نشنیده بودم رو به من گفتن که قابل قبول تر و منطقی ترش این بود که روز تعطیل هست و ترافیک شبکه بالاست !!
حالا یعنی منظورش این بود که من پس اصلا روزای 5شنبه جمعه نباید بیام نت !
وقتی گفتم روز معمولیش هم اینطوری هست گفت لطفا شنبه زنگ بزنید تا بتونید مشکلتون رو با بخش پشتیبانی مطرح کنید (؟!)
گفتم پس شما بخش چیچی هستین ؟ گفتن ما سوال شمارو ارجاع میدیم بخش پشتیبانی ... به به
حالا شنبه اگر خدا طلبید و بازم گوشی تلفن رو روی من برداشتن ، مشکلم رو مطرح میکنید
فعلا با سرعت 512 از یک دایال آپ هم بیشتر معطل باز شدن صفحه ها هستم ، حالا منهای اینکه بعضی صفحات رو اصلا باز نمیکنه !
دوستان من قصد سرویس گیری از مبین نت رو دارم ...
کیفیت سرویس Wi Fi چطور هست؟
من بیشتر میخوام از وای فای به عنوان اکسس پوینت و برای کنسول هام استفاده بکنم ... خوبه ؟
این دیگه خیلی مسخرست که بگن روز تعطیل ترافیک بالاست اینقدر افت سرعت داشته باشید، باید ببینیم شنبه جواب شما رو چی میدن :thumbsdowنقل قول:
ولی وقتی یه چیزی دانلود کردم و سرعت دانلود روی 8 ثابت شد (!!) تازه انواع و اقسام دلایلی که تا بحال نشنیده بودم رو به من گفتن که قابل قبول تر و منطقی ترش این بود که روز تعطیل هست و ترافیک شبکه بالاست !!
دوستان من مودم outdoor گرفتم. هنوز براي نصب نيامدند. خودم مودم را پشت پنجره گداشتم و كانكت شدم البته بدون هيچ مشكلي. جالب اينجاست هيچكدام از چراغهاي سيگنال روشن نميشه ولي سرعتم الان خيلي فوق العاده است. من 256Kb هستم ولي سرعت دانلودم در حال حاضر بين 40 تا 60 كيلوبايت متغير است.
آپديت آنتي ويروس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم خوب كه خوبه، اما فعلا نوسان و قطعي به نظر ميرسه سرويس وايمكس زياد داره
اكثر كاربران ازش ناراضي هستن
موفق باشيد.
من ديشب سا عت 11:30 با اين شماره 02183868 تماس گرفتم البته با موبايل و سريع به اپراتور صحبت كردم . گفتم كي سرويس من فعال ميشه گفتن هفته اي ديگه از طريق نمايندگي تون باهاتون تماس ميگيرن. اما من سريع به اپراتور وصل شدم كه براي اولين بارم بود. اما اگه اينطوري كه شما ميگيد پشتيبانيشون ضعيفه اين كه خيلي بده. ديگه نبايد از ايرانسل توقعي داشت.
سلام به تمام دوستان منهم امروز سرویسم وصل شد خداوکیلی سرعت عمل مبین نت خیلی بالاست 4 روز نشد که سرویسم وصل شد :8: فقظ اگر میخواهید ثبت نام کنید مودم داخلی نگیرید منظقه ما تحت پوشش مودم داخلی بود یعنی تو نقشه وسظ منظقه نارنجی بودیم منم ( مودم داخلی وای فای ) گرفتم اما هر کاری کردیم کانکت نمیشد با اینکه پنج تا انتنم پر بود :18: امروز زنگ زدم نمایندگی بهارستان به اقای محمدی جریانو گفتم یک ساعت نشد که یه مودم خارجی فرستاد تو اطاق طبقه همکف سیگنالش تا ته چسبیده :26::7::8::33:
منم بعد از سه روز از وصل شدن سرویسم گذرم به پشتیبانی خورد!
همون بار اول که زنگ زدم خیلی سریع به اپراتور وصل شدم!
بهش گفتم امروز خصوصا از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد چرا سرعت اومده پایین ، گفت این دو روز اینجوریه و شنبه درست میشه! ( حق دارن دیگه الان مم لکت اوضاعش ا م ن ی ت ی شده!)
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
مبارک باشه!نقل قول:
برای منم روز پنجم کاری بعد از ثبت نامم توی نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
جالبه برای منم توی اتاق با مودم خارجی سیگنال داد ، دیگه نبردمش بیرون!
کدوم سرویس رو گرفتی؟
تا روز شنبه ممکنه یخورده سرویست دچار اختلال باشه که از روز شنبه بعد درست میشه! بخاطر همین بهت نمیگم که از سرویست تست بذار!
شما کدوم مودم رو گرفتی ؟ و چه سرعتی رو گرفتی؟نقل قول:
من امروز مودم اوت دور گرفتم قرار که تا چند روز دیگه بیان وصل کنم
نا گفته نمونه که خودم برای گرفتن تست آنتن مودم بردم بالا پشت بوم اما جالبه که چراغهای روی آدپتور که از 0 تا 4 هست یکبار روی 1 یکبار روی 2 یکبار روی 3 یکبارم روی چهار 4 روشن و خاموش میشه ولی ثابت نمیشه در صورتی که منطقه ما روی نقشه خودشون سبزه می خواستم بدونم اگر چنین وضعیتی باشه یعنی اشکال گیرندگی دارم؟
نه عزيز مشكل از مودم و اين چيزا نيست ميان فركانس ميدن واست بعد ثابت ميشه رو يكي از اعداد ...نقل قول:
اگه ميخواي تست كني پ.خ بده فركانساشو بهت بگم ...
سپاس دوست عزیز :11:نقل قول:
سرويس من 256 با حجم 5 گيگ است سرعت من در حال حاضر:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
دوست عزيز مودمت را بيار تو خونه وصل كن به كامپيوتر و دانلودت را تست كن. اينطوري مشخص نميشهنقل قول: