وایمکس ایرانسل اراک داره؟ الان کدوم شرکت نامحدود 1مگ به بالا میده؟
Printable View
وایمکس ایرانسل اراک داره؟ الان کدوم شرکت نامحدود 1مگ به بالا میده؟
دوستان خوب اراکی خواهش می کنم فعال تر همه شرکت کنیم بدونیم کدوم شرکت تو اراک الان بهتره ؟
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
من ساتیا 512دارم خیلی ناراضی هستم وهرچی با پشتیبانی تماس گرفتم نتیجه نداده .
شاتل هم درد نمی خوره دانلود رایگان تعطیل ولی سرعتش خوبه پشتیبانی عالی
کسی از شرکت های دیگه هست که راضی باشه؟
رزنت بدک نیست
3 ماهه 9 گیگ 42تومن 512
توی روز بین 50تا120 سرعتشه
البته من یکی از دوستام توی روز 170کیلوبایت هم سرعت داره
دانلود رایگان هم بین 30کیلوبایت تا 70 کیلوبایت
با رزنت 512 تقریبا شبی رایگان میشه 1گیگ دانلود کرد ..
الان سرعت شما حدودا چقدره؟
با 256 مخابرات هم شبی یه گیگ یا یه کم بیشتر میشه دانلود کرد...:8:نقل قول:
نقل قول:
60 الی 110
میانگین 85
یکی از دوستام 18 ماهه که از رزنت میگیره --- 512 سه ماهه 9گیگ--- . با idm یطور ثابت (نه اینکه کم و زیاد بشه) سرعتش 170کیلوبایت است:46::20: (خودم هم تو خونشون امتحان کردم)
سه ماهه که تمدید کنی قیمتش خیلی ارزونتر در میاد قبلا 37800 بود یعنی از مخابرات هم ارزونتر اما الان یه کم گرونتر کرده : 3ماهه 9گیگ 512کیلوبیت شده 42100 که نسبت به 512مخابرات برای 3ماه تقریبا 3هزار تومن گرونتره .(ماهی هزار تومن)
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
البته رزنت حداقل 1گیگ و حداکثر 1.6 است .نقل قول:
اینم یه نمونه آمار دانلود رایگان از رزنت که ستون آخر حجم دانلود است و قبل از آن حجم آپلودی است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
سرویس 512 مخابرات اراک میانگین سرعت دانلود با دانلود منیجر و بدون آن چه قدره ؟ لطفا دوستانی که این سرویس دارند نظر بدهند........سپاس
بلاخره خوبه تاپيك اينترنت اراك رو ديدم گفتم حتما نداره تاپيك ..
كسي آقا ساتيا داره ساتيا كشت مارو با اين سرعتش داغونه داغونه .
رفتم 2 مگ گرفتم خداد تومن پول ميدم ولي سرعت شب هاش پائينه
كسي شركت درست حسابي سراغ نداره تو اراك شنيدم شاتل كه داغون بوده.
سلام
از هر جا گرفتید از گذرگاه نگیرید که سرویسش اصلا به درد نمیخوره .
به عنوان اولین مشترک اینترنت ADSL در شهر اراک ( فروردین 1384 ) با شرکت های ساتیا ( زمانی که نماینده پارس آنلاین بود ) کار کردم .
با ساتیا از زمانی که نماینده پارس آنلاین نیست کار نکردم .
گذرگاه چند ماه هست که سرعتش افتضاح شده و شدیدا هم قطعی داره . گاهی در طول روز 8-7 بار هم قطع شده . این ماه آخرین ماهی هست که از گذرگاه اینترنت گرفته ام .
کسانی که پارس آنلاین از جهان نما گرفتند راضی هستند ؟
نقل قول:
پارس آنلاين قيمتهاش خيلي بالاست اصلا نميصرفه
رفتم قيمتهاشو ديدم سرسام گرفتم. :18:
من الان با 512 مخابرات روزا 120 دانلود می کنم....شبا تو فری تایم 105
مثله اینکه مخابرات خوب شده.باید یه حالی بهش بدیم:27:نقل قول:
ساتیا خوب بود که الان دو ماهه داغونه
اره مخابرات عالیه :27: با 512 شبا 100 دانلود میکنم :8:
کسی اشنا مخابرات اینجا نیس بتونه یک مگ ردیف کنه؟ این جواب کارم رو نمیده :41: اگر کسی هست دریغ نکنه :10:
دوستان ساعتای رایگان چجوری شده؟ الان براساس ساعت رسمیه که یه ساعت کشیدن جلو؟
گذرگاه بد جوری کلاه بردارن مواظب باشید !
شاتل تراقیکش چند برابر کنتور می اندازه . شبانه هم که تعطیل ... البته جدیدا اومدن توی کوچه ازت که کلاسشون بالا بره ... اینها همش نمایشه ... گول نخورید !!! :21:
چطور يه شركت درست درمون اراك سرويس نداره . اوضاعيه
عزیز جان مخابرات مگه چشه ؟
دوستان بعد از این همه که گذشته مخابرات اراک هنوز سرویس نامحدود به سرویساشون اضافه نکرده؟؟
سلام
الان دقیقا 2 ساله از شرکت گذرگاه سرویس میگیرم(128 شبانه)
4 ماه که سرعتش افتضاح شده وقطعی هم زیاد داره البته سرعت دانلودش فیکسه ولی برای باز کردن وب مثل دیال آپ شده
خلاصه کیفیتش پایین اومده
برادرم از مخابرات سرویس میگیره و راضیه خودم هم که چک کردم دیدم با اینکه 128 بود سه برابر سرویس خودم سرعت باز کردن وب داشت
منم شاید از مخابرات گرفتم
راستی کسی میدونه سمت شهرک امین سرویس میدن؟
من یک مگش رو دارم همیشه فیکسه(بعد از خوردن حق 512 و انتقال سرعتش به یک مگ چند ماه پیش ...ولی باز هم فیکسه) و از همه جا هم که دیدم (خیلی جاها رو خودم و خونه دوست و آشنا تست کردم )پرسرعت تره.نقل قول:
این دو مگ رو توی سرویسهای عادیشون ندیدم چه قیمته و با چه حجمی؟
خیر. تست کردم. افتضاح بود. گران . نوسان بسیار بالا. روزانه کم و شبانه کمتر .نقل قول:
همیشه بر اساس ساعت رسمی است...نقل قول:
عضد منظورته؟:31:نقل قول:
تمام مواردی که شما با لحنی نه چندان مناسب ذکر کردید، در مخابرات تمام کشور قانون محسوب میشود. من در تهران از مخابرات دارم. منزل هم شخصی خودمان است. اما بعلت اینکه شماره بنام سازنده ساختمان است و ایشان هم یافت نشد! بالاحبار یک خط جدید و اضافه تلفن بنام خودم خریدم!!نقل قول:
برای گرفتن سرویس مخابرات یا باید اجاره نامه یا تلفن بنام متقاضی باشد..و حتی سند ملک مطرح نیست، در تمام کشور صادق است.
سرویس 512 به بالا هم فقط به فوق لیسانش یا شرکتهای موردتایید داده میشود یا بندپ. این هم باز سراسری است.
اگر شما این بروبیاها را دم عیدی کردید، من وسط فصل کار بود و 10-15روز گرفتار بودم. در حالیکه همین مراحل در اراک 3-4 روزه بود.
واسه لحن نامناسب واقعا دیونه شدم از دست این مرده از همتون معذرت میخوام ولی صبح ساعت 9 بهش زنگ زدم میگه دیروز ثبت کردم برات بعد ساعت 12 ظهر دوباره زنگ زدم میگه نه ثبت نکردم بعد از ظهر خوب من اینو چیکار کنم با هاشنقل قول:
در مورد 512 هم مجوزش رو از رئیس مخابرات اینجا گرفتم
در مورد تمام قوانین که میگین در کل کشور اینجوریه گفتم که تو کرمانشاه اینجوری نیست تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش
وقتی میری ثبت نام اونجا یه فرم میزارن جلو دستت میگن پرش کن تو هم شمارتو توش مینویسی یه امضا میکنی و تموم دیگه هیچ مدرکی نمیخواین پول رو هم دستی میگیرن یا شارژ الکترونیکی به هیچ عنوان روی قبض چیزی نمیاد
:40:
خیلی جالبه و اگر مخابرات کرمانشاهان اینطوری باشه ایوالله داره!نقل قول:
در مورد تمام قوانین که میگین در کل کشور اینجوریه گفتم که تو کرمانشاه اینجوری نیست تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش
وقتی میری ثبت نام اونجا یه فرم میزارن جلو دستت میگن پرش کن تو هم شمارتو توش مینویسی یه امضا میکنی و تموم دیگه هیچ مدرکی نمیخواین پول رو هم دستی میگیرن یا شارژ الکترونیکی به هیچ عنوان روی قبض چیزی نمیاد
چون طبق مصوبه مجلس کاربر خانگی تا 128 بهش تعلق میگیره ولی در مورد شرکتهای کامل خصوصی اینروز زیر سبیلی رد میکنند ولی مسلمه که مخابرات باید قانون رسمی رعایت کنه و در بیشتر جاها میکنه...
در سطح استان تهران-البرز-مرکزی-هرمزگان رو که از نزدیک شاهد بودم. و بیشتر استانها هم که طبق گفته کاربرها همینطوره.
اگر بر طبق گفته شما : هیچ مدرکی نمیخواین - پول رو هم دستی میگیرن خیلی وضعیت کرمانشاه باحاله! و دقیقن مخابراتش مثل ISPهای خصوصی عمل میکنه....و اگر تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن- تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش یک سور هم زدن به ISP های خصوصی!
بهرحال شما هم یکی دو روز دیگر صبر کنید مشکلتون حل میشه...ولی قول میدم اینجا از این خبرها نیست :) امیدوارم سر مدارک اذیتتون نکنند ولی اگر کردن 50 تومن بدید یه خط و خودتون رو راحت کنید.
سرویس نامحدود هم طبق شنیدهها گویا بزودی سراسری میشه.
موفق باشی
مخابرات كه اصلا به درد نميخوره به علت پشتيباني .!
اصلا پشتيباني نداره . خونه يكي از اقوام بوديم مخابرات داشت. قطع شده بود پشتيباني كه نداره زنگ بزني كارمون مونده بود لنگ در هوا مونده بوديم به هيچ جا هم نرسيديم . موقع اعتراضات هم هر موقع دلش بخواد قطع ميكنه هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه هر موقع دلش بخواد وصل ميكنه .
کی گفته پشتیبانی نداره؟ پشتیبانیش 2044 و شبانه روزی هست ضمنا مخابرات الان عالیه.1ساله دارم هیچ مشکلی نداشتم باش.سرعت عالی قطعی هم یادم نمیاد اخرین بار کی بوده!سرعتشم هیچ وقت کم نشده اگر کم شده سراسری بودهنقل قول:
سرویس 512 سه گیگ حجم دارم ماهی 12 تومن که سرعت دانلود شبانش 90-100 کیلوبایت برثانیه هست و شبی دو گیگ حدودا دانلود دارم
در کل الان مخابرات از بقیه بهتره
سلام
الان یه 5 ماهی میشه از مخابرات اینترنت گرفتم، تا الان که عالی بوده.
تو این 5ماه شاید سرهم یه سه چهار ساعتی قطع شده باشه، البته شاید!
سرویسم هم 256 هست(6گیگ) ماهی 12.500، سرعتشم شب و روز تفاوت نداره و با 70کیلوبایت میگیره.
+
شنیدم تو بعضی شهرها فقط سرویس نامحدود دارن میدن با همین قیمت (256 نامحدود ماهی 12.500) ولی بازم شنیدم که سرعتشون رو دقیق روی همون پهنای باندی که میکیرن بستن (یعنی 256 سرعتش میشه 32کیلوبایت) ولی به نظرم با این حال چون نامحدوده به صرفه تره...
چرا اراک نامحدود نمیده؟
سلام دوستان ببخشيد من اينترنت مخابرات دارم بعد ميخوام اعتباره اينترنتمو ببينم نميتونم چون سايت خرابه!
زنگ زدم پشتيباني ميگه سايت خرابه فعلا همينه كه هست!
ميخواستم ببينم فقط براي من اينطوريه يا كلا اينطوري شده؟
دوم اينكه آي راه ديگه اي براي فهميدن ميزان اعتبار adsl مخابرات وجود داره؟
ممنون
خوب بالاخره من هم از گذرگاه بیرون اومدم !!1 قبلا یه 128 نامحدود داشتم که 25 تومن ماهی پولش بود ... خوب بود و مقرون به صرفه اما بعد از مدتی که هم صبح و هم بعد از ظهر می رفتم سره کار دیگه به دردم نمی خورد // همش یا قطع می شد یا باید سیستم رو روشن می زاشتی که با توجه به هزینه برق و استهلاک و بالا رفتن قیمت قطعات اصلا مقرون به صرفه نبود ...
برای همین هم الان روی مخابرات گرفتم . سرویس 512 ماهی 3 گیگ و خیلی هم راضی هستم ..در طول روز که سیستم خاموشه و توی اینماه حدود 10 هزار تومن کاهش قیمت برق داشتیم که خودش خیلی هستش ..سیستم درطول روز خاموشه و شب ها برای دانلود فیلم و نرم افزار ها ازش استفاده میکنم ..سرعتش هم مناسبه و تقریبا شبی یک گیگ رو مثلا از تورنت می تونم بگیرم.. تا اینجا که خیلی راضی کننده بوده ..هزینه سرویش هم ماهی 12 هزار تومن هستش .
.................................................. ..................
مخابرات سرویس اینترنت رو به یه شرکت خصوصی وابسته به خودش داده به نام شرکت ندا فرینار مرکزینقل قول:
مخابرات كه اصلا به درد نميخوره به علت پشتيباني .!
این شرکت کار های پشتیبانی فروش و نصب رو انجام میده ..
آدرس فروشگاه : مولوی غربی روبروی کوچه بهرامی اراک نت
ادرس دفتر : خیابان قائم مقام نرسیده به مولوی غربی مقابل روزنامه فروشی
تلفن برای پشتیبانی و سایر موارد هم 2044 هستش و شبانه روزی ..
تقریبا دیگه اعتراضی به اون وسعت صورت نمی گیره و اگه هم بگیره و شبکه های ارتباطی قطع بشن کلی هستش ..چون این شرکت ها هم به یه صورتی وابسته به مخابرات و سازمان های ارتباطی ئ اطلاعاتی مربوطه هستند .. تو این مورد تقریبا همه گیر و کلی هستش ..نقل قول:
موقع اعتراضات هم هر موقع دلش بخواد قطع ميكنه هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه هر موقع دلش بخواد وصل ميكنه .
.....................................
نامحدود فقط به درد شرکت های بزرگ و گیم نت ها می خوره اگه برای خونه می خوای اصلا نگیر چون مقرون به صرفه نیست ..شما باید هزینه روشن موندن سیستم برق و استهلاک و قطعات رو حساب کنی ..تازه توی سرویس های محدود اگه اینترنت 10 روز هم قطه باشه چیزی از سرویس شما کم نمیشه و شما مثلا 3 گیگی رو داری تا آخر ماه اما توی نامحدود هز روز و هر ساعت که قطه بشه همون میزان ترافیک و حجم از چنگ شما پریده و قابل برگشت هم نیست ...نقل قول:
شنیدم تو بعضی شهرها فقط سرویس نامحدود دارن میدن با همین قیمت (256 نامحدود ماهی 12.500) ولی بازم شنیدم که سرعتشون رو دقیق روی همون پهنای باندی که میکیرن بستن (یعنی 256 سرعتش میشه 32کیلوبایت) ولی به نظرم با این حال چون نامحدوده به صرفه تره...
چرا اراک نامحدود نمیده؟
.................................................. .........
سایت مشکلی نداشته فقط کاربرای جدید این ماه و ماه قبل وارد سایت نشده بودند که از دیروز درست شده ..من خودم هم جزوء همون کاربر ها بودم !!! البته ممکنه بعضی موقع ها هم مشکل فنی داشته .... نه راه دیگه ای نیست و باید فعلا مراقب باشید که ترافیک اضافه مصرف نکنید .نقل قول:
سلام دوستان ببخشيد من اينترنت مخابرات دارم بعد ميخوام اعتباره اينترنتمو ببينم نميتونم چون سايت خرابه!
زنگ زدم پشتيباني ميگه سايت خرابه فعلا همينه كه هست!
ميخواستم ببينم فقط براي من اينطوريه يا كلا اينطوري شده؟
دوم اينكه آي راه ديگه اي براي فهميدن ميزان اعتبار adsl مخابرات وجود داره؟
نقل قول:من نامحدود تهران دارم با همون شرایط که I-Tech گفتن و خیلی راضیم، وقتی سرعتش ثبات داره خوب مسلمه که بهتره...برای استهلاک و مسایل اینچنینی هم دیگه دست خودمونه، میتونیم سیستم رو کمتر روشن بزاریم، ولی در عوض میتونیم در هر ساعت از شبانهروز که نیاز داریم بریم، و همونقدر و حتی بیشتر از اینترنت محدود شبانه دان/آپ کنیم.نقل قول:
نامحدود مخابرات با بقیه ISPها خیلی فرق میکنه و خیلی ارزانتر و بدون مشکلات اونهاست.
ساتیا شبانهاش افتضاح شده....حدود 40 کیلو میانگین شبی 600 مگ دانلود، اونم با سرویس 1 مگ!....
وقتی باهاشون صحبت میکنی اینجور حرفها رو میشنوی میگن مال شما خوبه... 10 کیلو هم داریم...و یا لابد یکی تو محلتون مثل خودتون دانلودره! و یا شب شیرینگه و هیچ تضمینی تو سرعتت نیست...
بهشون گفتم من 3-4 ساله مشترکم چرا اینطوری نبود؟اگه مشکل شبکه است چرا راس 7/5 صبح تا 1/5 شب میشه 220کیلو. و از همه مهمتر من 3 گیگ بخرم 27 تومن مگه عقلم کمه؟ من 1مگ گرفتم که به تناسبش سرعت شبانهام هم خوب باشه...جوابی ندارن و تلویحاً میگن همینی هست که هست، و به نظرم مشترک زیاد گرفتن موندن توش...
در عرض دو ماه اخیر200 شد 150 بعد 100 بعد 80 حالا 40 !شبها مثل دایالآپ پیج باز میکنه.
صد در درصد ماه دیگه میرم مخابرات...همین سرویسهای محدودش...نامحدود هم آمد میرم روی اون.( که احتمال زیاد همه مشترکین نامحدود میشن- چون فکر میکنم بطور کلی مخابرات محدودش رو جمع میکنه)
به نظر خود منم نامحدود نسبت به محدود خیلی بهتره درسته الان سرعتم روی 70 هست و با نامحدود شدنش به 30 میرسه ولی خیلی خیلی به صرفه تره (دیگه هم لازم نیست نصف شب بزاری برا دانلود! هر وقت هر چیزی لازم داشتی همون موقع میگیری)
ولی میترسم از آینده که اینم خدایی نکرده بشه عین شاتل و ساتیا و ... (مخصوصا با نامحدود شدنش، چون سرعتش خوبه، قیمت هم که عالیه و اگه نامحدود هم بشه کلی از افراد میان به سمت مخابرات گرچه همین حالا هم روز به روز یوزرهاش داره بیشتر میشه)
سلام دوستان :X
همین الان لامپ dsl مودمم ثابت شد از مخابرات گرفتم سرعت 256
میخواستم تنظیمات رو بهم بدید
یوزر نیم و پسورد به چه صورتی هستش
شماره vpi/vci رو هم میخوام
:20:
سلامنقل قول:
به سلامتی
ایشالا چرخش همیشه واست بچرخه یا نه چراغش همیشه روشن بمونه!:31:
VPI: 0
VCI: 35
یوزرنیم و پس هم که خودشون میدن دیگه!؟
من یه مدت از ساتیا میگیرم
ولی در کل راضی نیستم و دانلود شبانه نداره
حالا:
1-از کجا بگیرم که دانلود شبانه داشته باشه؟
2-مخابرات خوبه؟
3-میشه از مخابرات بگبرم ولی پولش روی قبض تلفن نیاد؟
4-مخبرات شبانه داره؟
5-لیست تعرفه هاشو جایی نداره؟
6-از مخابرات یا هر جای دیگه بگیرم باید مودم م دوباره کانفیگ شه؟
7-خودم نمیتونم؟
در کل یه توضیح خوب میخواستم:11:
من از مخابرات دارم فعلا که خوب بوده، دانلود شبانه هم از ساعت 1 تا 7 صبح هست(سرعت سرویس 256 که من دارم تو روز و شب حدود 70ـه)نقل قول:
برای پولش هم فکر نکنم راهی داشته باشه که رو قبض نیاد! تعرفه هاش رو قبلا تو سایتش زده بود ولی الان پیداش نکردم!
مودم هم باید 2باره کانفیگ بشه ولی چیز خاصی نداره یه vpi/vci هست و یه یوزر و پس که باید عوض کنید...
مرسی:11:نقل قول:
ولی من شنیدم اگه از قبل پولشو بدی دیگه روی قبض نمیاد:20:
واسه کانفیگ مودم خودم میتونم دیگه؟
میگن یا حتما باید یه بچه خوشگل بفرستن خونمون؟:31:
اصلا میشه خود شما بگینش:11:
در مورد قبض نمیدونم شاید بشه قبلش پرداخت کرد!نقل قول:
برای کانفیگ هم کلا کار خاصی نداره و خیلی راحت میتونید خودتون انجام بدید...
وارد تنظیمات مودم میشید و بعد هم Internet Setup (یا یه چیزی شبیه به این) و بعد هم اگه مودم وایرلس دارید و میخواید از وایرلسش(روی موبایل و ...) استفاده کنید قسمت protocol رو روی pppoe بزارید اگر هم که به وایرلس احتیاج ندارید روی bridge بزارید. یه قسمت هم برای VPI و VCI هست که به ترتیب 0 و 35 بزارید و اگه protocol رو روی pppoe گذاشته باشید یوزر و پس هم باید تو این مرحله وارد کنید و تمام.
دقیق تر اگه خواستید مدل و مارک مودم رو بگید که دوستانی که از اون مودم استفاده میکنن خیلی دقیق تر میتونن بهتون بگن.
مرسی :11:نقل قول:
تخلیه از شرکتی که الان ازش اینترنت دارم چقدر طول میکشه؟
والا خودم که نمیدونم ولی یکی از دوستام که اونم مثل شما میخواست از ساتیا به مخابرات بیاد اینطوری که می گفت سریع همون موقع براش انجام دادن...نقل قول: