یه سوال حتما باید مودم رو از ایرانسل خرید؟
Printable View
یه سوال حتما باید مودم رو از ایرانسل خرید؟
آره.........
نقل قول:قسمت تجهیزات رو ببینکد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=210
منظورم رو بد رسوندم منظورم اینه که مودم دیگه غیر از ایرانسل میشه استفاده کرد یا حتما باید ایرانسل باشه؟ من یه جا خوندم میگن مودم ایرانسل به درد نمیخوره و فوق العاده گرونه. اگر من مودم غیر از شرکت ایرانسل بگیرم ممکنه بهونه بیارن و اصرار دارن ازشون بخریم!.
ارزونترین و بهترینش چیه؟
در حال حاضر همچین امکانی نداره یعنی سیستم قبول نمی کنه حتی سیستم مودم اشتراکی رو که خود ایرانسل تبلیغ کرد رو هم قبول نمیکنه و در آینده همچین امکانی وجود داره بنابراین در حال حاضر باید حتما مودم رو از خود شرکت تهیه کنید هر چند که فکر نکنم در بازار هم مودم وایمکس برای فروش وجود داشته باشهنقل قول:
سلام
ببينيد دوستان من نه پدرکشتگي با ايرانسل دارم نه قصد تبليغ ديگر سرويسها رو .يه مشترک هستم مثل شما که 2.5 برابر هزينه اي که ميشه باش از يه سرويس adsl استفاده کرد رو صرف سرويس 128 ايرانسل کردم (حدود 130 هزار تومان اوليه + 15 هزار تومان اشتراک فروردين) از روز 17 اسفند که پيش يه نمايندگي ايرانسل در اهواز ثبت نام رو انجام دادم تا الان که 2 ارديبهشت است درمجموع تونستم 11 روز از اين سرويس استفاده کنم !
نمي دونم واقعاً شرکت ايرانسل چطوري فکر مي کنه اصلاً چيزي به اسم رضايت مشتري يا خدمات پس از فروش براشون معنا هم داره ؟
اگه شما وقت خوندن تمام مطلب رو نداريد فقط همين رو بدونيد که مودم ضعيف ايرانسل (که بر خلاف آنچه تبليغ مي کنند نياز مبرم به برق داره) اگه کوچکترين مشکلي پيدا کرد از ديد ايرانسل يعني پرکردن فرم تعويض مودم که زمان رسيدگي بهش رو هيچکس نيدونه و هيچکس ولو بعد از 25 روز!! پاسخگو نيست.
ببينيد اگه از تاخير 9 روزي بين زمان ثبت نام با روز فعال سازي سرويس(26 اسفند) بگذريم اولين موضوع ناراحت کننده نوع شارژ کردن حساب ماه بعد بود با کارت شارژ هاي ايرانسل (که کمتر از مبلغ رويشان دارند و براي يک ماه سه تا شارژ 5 تومني کافي نيست ) و از طريق تماس با اپراتور و بعد بيش از 10 دقيقه انتظار، شارژ رو انجام بدي و از اون مسخره تر اينکه اول ماه که ميشه 15 هزار تومان از حسابت کم ميشه و تا نزديک به 2 روز ترافيک 3 گيگا بايت بهت داده نميشه و تو اين دو روز بايد با نرخ آزاد ( گيگا بايتي 10 هزار تومان ) از سرويس استفاده کني (يه نوع کلاه برداري حرفه اي )
اما مشکل :
روز 9 فروردين بود که صبح مثل روزاي قبل کامپيوتر رو روشن کردم که برم تو اينترنت ولي با کمال تعجب ديدم مودمم روشن نميشه کابل برق رو جاي ديگه تست کردم به دکمه هاش ور رفتم ولي فايده نداشت با پشتيباني تماس گرفتم گفت که براتون فرم پيگيري پر مي کنيم ظرف 24 ساعت با شما تماس مي گيرن و کارشناس ايرانسل به منزلتون مراجعه مي کنه همون روزا خونده بودم تو همين انجمن که يه نفر مودم فضاي باز ايرانسل داشته و مودمش مشکل پيدا کرده و 10 روز ميشه که کاري براش نکردن ولي من فکر نميکردم اتفاقي که براي من مي افته بدتراز اون بشه خلاصه 48 ساعت بعد باز تماس گرفتم ،هيچ ،آخر هفته زنگ زدم گفتن کلاً اين شرکتي که تو اهواز بايد بهتون خدمات بده الان که آخر عيده نمي آد صبر کنيد اول هفته بعد منتظر مونديم اما خبري نشد 10 روز گذشت هر روز تماس مي گرفتم فقط مي گفتن منتظر بمانيد بعد از ده روز بدون اينکه کسي رو به خونهمون بفرستن گفتن مشکل از مودمتونه و براتون فرم تعويض مودم پر مي کنيم 15 روز شد باز کاري نکردند تا اينکه يکي از اپراتورها گفت فاميل شما و شناسه وايمکستون تا الان براي سرپرست وايمکس شناخته شده نبود!! و تا الان کار چنداني براتون انجام نشده ولي مطمئن باشيد از الان به بعد که سرپرست به مشکلتون واقف شدن کارتون به عنوان کار ارجنت خيلي زود انجام ميشه تنها اتفاقي که افتاد تماس بخش پشتيباني بود که بعد 17 روز مي پرسه آدرس مک مودمتون رو برام بخونيد ، خوب خيلي ممنون کاري نداريد ! آدم نميدونه فحش بده چي بگه بش ميگم مرد حسابي بعد اينهمه مدت تازه آدرس مک مودم رو مي پرسي تا الان چي کار مي کرديد يه مش شعرمي بافه ميگه حق با شماست ولي ما الان اسمتون رو تو ليست تعويض مودم قرار داديم و بدونيد ديگه از اينجا به بعد کارتون سريع انجام ميشه 20روز شد اس ام اس برام اومد که "اعتبار شما براي تعويض مودم کافي نيست " زنگ زدم مي گم يعني چي ؟ مگه اين مودم گارانتي نداره پس ديگه پول گرفتنون چيه ؟ اصلا اين اعتبار چقدر بايد باشه ؟ بعد از کلي معطلي اپراتوره ميگه سرپرست گفت به اين اس ام اس توجه نکنيد ! به زودي بخش فني ... 22 روز شد بعد از بيش از 30 تماس و پرکردن 6-7 تا فرم پيگيري توسط اپراتورها بازم خبري نشد هرچي داد و بيداد باهاشون کردم که بايد همين الان مشکلو برطرف کنيد شده با هواپيما مودم نو رو بفرستيد ديگه صبرمون تموم شده ... ولي با کمال پر رويي مي گفت تا دو روز ديگه هم نمي تونيم بهتون قول بديم ... آخر گفتم بابا گور پدر گارانتي برم ببينم اين الکتريکي ها مي تونن کاري بکن ديگه حتي حاضر بودم بدم بيرون مودم رو تعمير کنن (وقتي نه نمايندگي تو اهواز هست و نه از تهران کسي پاسخگويه ) اول گفتم اين آداپتور مودم رو تست کنن بعد از تست گفت آداپتور سوخته !!! واقعا تعجب کردم گفتم جدي مي گي ! يه آداپتوري مثل اين نداريد 12 ولت يک آمپر بهش زد و روشن شد !!!!!! نمي دونستم خوشحال باشم يا ناراحت اين همه مدت گير يه آداپتور بي ارزش بوديم و خودمون نميدونستيم آدم تف بندازه به اين خدمات پس از فروش ايرانسل حق داره ، بايست تا کارشناس ! ايرانسل بياد !! ... رفتم با 4500 تومن يه آداپتور خريدم ولي حالا حساب وايمکسم منجمد بود و فقط سه تا سايت ايرانسل ، بانک ملي و تراويان بالا مي آورد ولي طبق گفته اپراتورها در حالت انجماد ترافيک باقيمانده به ماه بعد منتقل ميشه. اما اضافه نشده بود ! دوباره زنگ زدم به ايرانسل اصلا به روي خودم نياوردم که مسئله قبلي حل شده گفتم مشکل ما با اين شماره پيگيري چي شد دوباره اومده همون حرف هاي تکراري در دست بررسي ، منتظر بمونيد و... گفتم به اين سرپرست بگيد مشکل ما اينجوري حل شد و...اصلا بده با خودش صحبت کنم ... به زور قبول کرد به سرپرست گفتم اگه شما همون روزهاي اول يه کسي رو فرستاده بوديد اينطور ميشد... بگذريم حالا اين حساب ما رو فعال بکنيد دوباره ميگه عذرخواهي مي کنم به بخش فني ايميل مي زنم وباهاتون تماس ميگيرن
دوباره امروزم زنگ زدم گفت حتماً تا پايان وقت اداري تماس مي گيرن ولي نشد شب زنگ زدم اپراتوره مي گه براي اين مشکل جديدتون يه فرم پيگيري ديگه پر کردم چون جوري منجمد شده که ما از اينجا نميتونيم فعالش کنيم ! بايد بخش فني ... (ديگه کي اين مسئله جديد حل بشه خدا مي دونه ...)
تا الان نمي خواستم بيام اينا رو اينجا بگم ولي ديگه واقعاً مجبورشدم
خواهشم از شما اينه که اگه ديدين کسي خواست سرويس وايمکس ايرانسل ثبت نام کنه بهش اينا رو بگين ديگه تصميم با خودش
در ضمن علاوه بر تمام مشکلات ذکر شده بايد بداند که
1-در شهرستان نمايندگي ها فقط ثبت نام مي کنند و هيچ مرکزي براي رسيدگي به مشکلات احتمالي تان وجود ندارد
2-مگر در روزهاي اول امکان پس دادن مودم و گرفتن پولتون وجود ندارد و اين مودم با اين خدمات ضعيف هميشه بيخ ريشتان است
3-اگه يه دفعه مودم خراب شد که ديگه بدبخت شدين !!! به فکر يه سرويس ديگه باشين
4-در همون مدتي که از سرويسم استفاده مي کردم بعضي وقتا (حداقل سه دفعه) در بخش کنترل حساب اينترنتي شناسه وايمکس و پسوردم رو که مي زدم و تمام اطلاعات يه کاربرديگه از نام و نام خانوادگي گرفته تا کدپستي و تلفن و ادرسش رو به جاي اطلاعات حساب من نشون مي داد ! ديگه خودتون امنيت سرويسش رو بفهميد (البته همون موقع گزارش کردم و جديدا اين مشکلو رو نداشتم)
5-بهتر است اگه با همه اين بدي ها مصر به استفاده از سرويس وايمکس هستيد به عنوان پيشنهاد يه سيم کارت ايرانسلم بخريد چون اگه بخواهيد با تلفن خونه به بخش پشتيباني زنگ بزنيد(که البته مجبوريد با اين خدمات ضعيف زنگ بزنيد ) و بيش از 10 دقيقه انتظار بکشيد بعد با اپراتورها صحبت کنيد پولي که سابق براي ديال آپ رو تلفنتون مي اومد صرف مکالماتتون با پشتيباني ايرانسل ميشه ولي با سيمکارت ايرانسل و شماره 707 فقط پول دقيقه اولو مي ديد.
نتيجه گيري :
اگر مقايسه اي بين سرويس وايمکسي که در کشورهاي ديگر حتي کشورهاي عربي ارائه ميشود (که يه چيزي شبيه کول ديسک رو به درگاه يواس بي لپ تاب يا کامپيوتر مي زنن و تمام ! ) با آنچه که ايرانسل تحت عنوان وايمکس ارائه مي دهد داشته باشيم مي فهميم که وايمکس ايرانسل سرابي بيش نيست و تنها دو حرف از اين تکنولوژي را ارائه مي دهد !!!
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ميشه مودم رو به صورت قرضي از ايرانسل گرفت ؟(شرايطش چيه؟)
دوم اين مشكل امنيتي هنوز هست يا برطرف شده ؟
و سوم وضع پشتيباني تو تهرانم همين جوريه كه تو پست بالا گفتن؟
من فکر کنمنقل قول:
تعداد کاربرای وایمکس ایرانسل به جای بیشتر شدن هر روز کمتر میشه
یا منجمندن یا یخ زدن یا مودم خرابه
یا شارژ تموم شده یا سیستم شارژ در حال آپدیت
آی پی گم میشه
آداپتور میسوزه
آنتن میپره
دوست ندارن
شما دوست ندارید
اصلا اینترنت چی هست برید پای تلویزون
جام جهانی از آفریقای جنوبی ببینید
تازه کشور دوست و همسایه دور آفرقای جنوبی
هم ام تی ان داره
آیا میشه با گوشی موبایل از وایمکس استفاده کردنقل قول:
اگه منظورت وايمکس ايرانسله که نه .بايد مودم پکيده شون بخرينقل قول:
سلام
دوستان منم وایمکس دارم. و خیلی راضیم. از همه چیش . آنتش سرعتش و اینکه 24 ساعته دارم استفاده می کنم. تا حالا برای من مشکلی پیش نیومده. الان 2 ماه هم دارم استفاده میکنم. ساکن کرج هستیم و البته منطقه ما پوشش خوبی داره.
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
دوست در اینده قراره این مودم ارائه بشه.نقل قول:
دوستان لطفا یکی به ما بگه آیا وایمکس منطقه شهرری یا پایینتر را پوشش می ده . کسی در این مناطق از این سرویس استفاده می کنه ؟
ببين دوست عزيز شما چون گذرت به خدمات پس از فروش و گارانتي و... نخورده اين حرفو مي زني . اگه خداي نکرده فردا مودمت مشکل پيدا کرد چي کار مي خواي بکني ؟ زنگ ميزني 707 .اون موقع مي فهمي چه زجري بايد بکشي تا اسمت برا سرپرست شناخته شده بشه .بعدش برات فرم تعويض مودم پرکنن بدون اينکه کسي رو بفرستن بت بگه مشکل چيه حالا کي بيان عوضش کنن ...نقل قول:
يه شرکت خوب دقيقاً اون موقعي که مشترکش مشکل پيدا ميکنه بدرد مي خوره وگرنه شايد از 1000 نفر يکي هم مثل من مشکل پيدا نکنه و از سرويسش راضي باشه
من امروز بعد از گذشت نزديک به يک ماه تازه دارم از سرويسم استفاده مي کنم البته بعد از کلي خسارت مادي و معنوي و بيش از 20-15 ساعت !!! مکالمه با پشتيباني و اينکه فقط 2400 مگ از ارديبهشت رو بهم دادن و پولشو به اضافه هرچي تو حسابم بودو گرفتن!
با سلام به همه دوستان.من وایمکس دارم . ساکن شیراز.تو منطقه ما پوشش خوب هست .1- من هم راضیم.من با وایرلس و adsl کار کره بودم با وایمکسم کار کردم.واقعیتش اینه که وایمکس از اونا قویتر نیست.2-هزینه بد نیست کمی گرونه من واسه 9 گیگ adsl 39 تومان می دادم سه ماهه اما اینجا 130 اولش دادم ماهی 15 تومان هم می دم واسه 3 گیگ.پس این گرون تر هست در مقایسه با اون .3-خوب ایرانسل هست دیگه مثل سیم کارتهاش اولش چه جور بود؟؟؟ هم گرون هم انتن دهی فاجعه اما خدایی الان سیم کارت ایرانسل بد هست؟ نه من فکر می کنم وایمکس هم مثل سیم کارت ایرانسل کم کم خوب میشه.پشتیبانی هم تا حالا بد نبوده البته هنوز هم گذرم به دباغ خونه نیفتاده.
سلامنقل قول:
با بخش آخر صحبتتون کاملا موافقم. سیم کارتهای ایرانسل در ابتدا بسیار فاجعه وار بودن به طوری که همه مسخرش می کردن یکیش خودم. و به 912 که داشتم می نازیدم(آخه شمارش خیلی رنده). ولی الان طوری شده که همون شماره رنده 912 رو چند ماهی میشه که خاموش کردم و با 935 کار می کنم که واقعا عالیه و همه چی ذاره از زنگ زدن و زنگ خوردن تو همه جا بگیر تا mms و gprs و آهنگ پیشوازو کلی خدمات دیگه که هیچ کدومو همراه اول نمیده. این وایمکس هم تازه اولشه تازه 3 ماه درست راه افتاده. من به همین خدمات فعلیشم خوش بین نبودم. که فعلا خوب بوده. بزارید بگذره مطمئنا تنوع مودم و تنوع اکانت و حتی ارزانتر شدن هزینه . (اگه یادتون باشه سیم کارت های اول ایرانسل با 30 تومن اومد ولی الان 2 تا 5 تومن.
سلام،من از 3 ماه پیش ثبت نام کردم و باور کنید هزار بار از اینکه از اینا سرویس گرفتم خودمو لعنت کردم ، از سرپرست شون تا او نای که خط 707 رو جواب می دن ، هیچکدومشون از این سیستم سردر نمیارن و فقط تنها کاری که یادشون دادن یه سری چرت و پرت حفظ کرن و تحویل مردم بدبخت میدن.راستی یادم رفت بگم اگه تونتسید با سرپرتشون صحبت بکنید(من یک بار تونستم) و بتون قول داد.اصلا رو حرفش حساب نکنید.و اگر گفت 1 هفته رو 1 ماه حساب کنید.
در کل خیلی ازیتم کردن و بعد از 3 ماه وصل شد.
(اگه دید ازیت می کنند و جواب درست حسابی ندادن بگید می خواید مودم رو پس بدید و پول شارژ رو هم پس بگیرید::واسه ما که جواب داد .5 روز بعد وصل شد)
توجه و توجه:20:
در تاریخ 1-4-2010
بعد از یک نظر سنجی با حضور 26 عضو از دوستان خواهش کردیم که نظر خودشون رو در باره سرویسهای وایمکس ایرانسل بیان بفرمایند که ظاهرا تا این لحظه 26 نفر از دوستانی که حداقل یک ماه سرویس داشته اند از این سرویسها احساس (( عدم رضایت و متوسط و عالی)) رو داشته اند که باتوجه به حساسیت موضوع نتیجه رو اعلام میکنم . امید است که نظر سنجی زیر بتواند پاسخگوی خیل عظیمی از دوستانی باشد که درخواست سرویس داشته اند و از کیفیت ان بی اطلاع بوده باشند.
شایان ذکر است . در تاریخ 1 تیر ( اگر زلزله نیومد و زنده موندیم :31:) یک بار دیگر نظرسنجی خواهد شد.
نویسنده در امار زیر هیچ نقشی ندارد :20:
خیلی عالیه = 1نفر
متوسط = 9نفر
ضعیف = 16 نفر
ادرس تاپیک نظرسنجی =http://www.forum.p30world.com
/showthread.php?t=397926
صفحه نتایج =http://www.forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=4543
به امید کیفیت بیشتر در سرویسهای وایمکس ایرانسل.:20:
--------------------------------------------------------------------------------
پ.ن = مسئول محترم لطفا تاپیک مربوط به نظر سنجی رو قفل نمایید.
اول : براي شما هم "مجموع کل استفاده ها " رو در بخش کنترل حساب اينترنتي صفر مي زنه و فقط از اينترنت همراه کم مي کنه ؟ و تو جزئيات تماس هم چيزي نشون نمي ده ؟
دوم :موقع دانلود کردن براي شما هم سند و رسيو در دو تا مانيتور کوچيک کنار ساعت عددشون نزديک به همه ؟ آخه اصلا ً منطقي نيست که شما در حال دانلود يه فايل 80 مگي باشي اونوقت هم سندت نهايتا همينقدر باشه و هم رسيوت ؟ توي ديال اصلا اينجور نبود يعني وقتي يه فايل 10 مگي رو هم دانلود مي کردي اگه مستقيم لينکو به آي دي ام داده بودي سندت از يه مگ هم کمتر بود ولي رسيوت همون ده مگ مي شد ؟جالبه که موقع کم شدن از حسابت تو اينترنت همراه تقريباً 1.5 برابر اون حجم کم ميشه !
سلام
چیزی که من شخصا از WIMAX انتظار داشتم با اینی که ارائه شده زمین تا آسمون تفاوت داره
که البته مشکل در تکنولوژی های استفاده شده هست
این Wimax ی که دارن ارائه می دن نمی شه گفت تفاوت چندانی با Wireless داره
کسي نبود که از وايمکس ايرانسل استفاده کنه پس اون 26 نفر که تو پستاي بالايي نظر دادن کجان ؟نقل قول:
آقا من admin رو می زنم با پسورد admin نمی تونم توی config مودم برم از پشتیبانی هم می پرسم می گه همینه !!! کسی هست که آی دی پسوورد دیگه ای بدونه ؟؟؟:41:
بله.نقل قول:
من هم اول روش محاسبه اعتبار باقیمانده در اینترنت همراه رو هم دقیق متوجه نشدم. من سرویس 128 پایه (3GB Download) رو گرفتم (ماهی 15 تومان) میزان اعتبارم اول که هنوز شروع به استفاده نکرده بودم 208103 بود. ظاهرا منظورش اینه که چون اینترنت از روز 11 اردیبهشت فعال شده، 20 روز به پایان ماه مونده و این 20هزار تومان معادل 2 گیگ پهنای باند هست... (3 گیگ برای کل ماهه، برای 20 روز فقط 2 گیگ می دن.)
بعد از مقداری جستجو در این صفجه توضیحات بسیار کامل و خوبی در مورد نحوه محاسبه و همچنین نحوه پشتیبانی پیدا کردم:
کد:http://forum.persiantools.com/t150692.html
بلهنقل قول:
البته وایمکس من تازه امروز وصل شده و نمی دونم چرا این جوریه ولی نرم افزار bandwith Monitor رو نصب کردم که میزان استفاده از اینترنت رو حساب می کنه و نمایش می ده. اینو با عددهایی که ایرانسل به عنوان Send/Receice اعلام کرده مقایسه می کنم اگر چیزی فهمیدم خبر می دم! فعلا فقط تا این حد می تونم بگم که عددی که در قسمت Receive می بینید احتمالا میزان استفاده شما بر حسب KB هست. (چون پولی که از حساب e-care من کم شده با این عدد تقریبا می خونه.) که البته این عدد خیلی از عددی که نرم افزار BWMonitor نشان می ده بیشتره (حدود 3 برابر بیشتر!)
البته من خودم که هنوز اصلا این صفحه کنترل پنل رو ندیدم ولی توی یکی از این فوروم ها که می گشتم نوشته بود یا جفتشو admin بزن یا جفتشو user. حالا شما کلمه user رو هم امتحان کن.نقل قول:
چند سوال خیلی فنی دارم:
اول در مورد تلفن اینترنتی (VoIP) که در اینجا هم معرفیش کرده:طرز کارش چه طوره؟ آیا باید درخواست فعال سازی یا ثبت نام جداگانه ای براش انجام بدیم؟ یا مثلا همین جوری تلفن رو به مودم وصل کنیم و شماره بگیریم؟! تعرفه هاشو کجا اعلام کردن؟ (اصلا راه افتاده؟)کد:http://wimax.irancell.ir/layer1/?id=52
دوم در مورد اتصال آنتن خارجی به مودم داخلی (110 تومانی): با توجه به اینکه در منطقه ما خیلی آنتن دهی وایمکس خوب نیست، این آنتن External رو از کجا می شه تهیه کرد و قیمتش چنده؟ (اصلا هست؟)
سوم: اگر بخواهیم AccessPoint به مودم وصل کنیم (تا اینترنت رو به صورت وایرلس ول کنه تو هوا!) و البته از کامپیوتر هم مستقل باشه، ارزان ترینش حدودا چه قیمتی داره؟ مارک و کیفیت و اینا مهم نیست! فقط قیمت مهمه. البته از نظر امنیتی نتونن راحت هکش کنن و از اینترنت ما استفاده کنن!
چهارم: آی پی های 192.168.1.1 و 192.168.1.2 توی مرورگر برای من هیچی باز نمی کنه. چه کار باید بکنم؟ لطفا یه کم دقیق توضیح بدید. من توی سایت های دیگه زیاد گشتم... توضیحاتی هم خوندم ولی نفهمیدم! مثلا می گن:
ولی درست نگفته از کجا... من بعد از کمی تلاش، رفتم اینجا این کار رو کردم:نقل قول:
تنظیمات کارت شبکه کامپیوترتان را به این شکل انجام دهید:
IP : 192.168.1.2
Subnet : 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد از اینکه این تغییرات رو دادم، دیگه اولا هیچ سایتی باز نشد (تا وقتی دوباره به حالت اتوماتیک برش گردوندم) و ثانیا باز هم اون کنترل پنل مودم با اون آی پی توی مرورگر نیومد.
بعد متوجه شدم باید مودم رو از مود Bridge به مود Route ببریم. ولی چنین گزینه هایی رو هیچ جا توی کامپیوتر پیدا نکردم! بعد این طور فهمیدم که خود این تنظیم رو باید از داخل کنترل پنل مودم (که باید از آی پی بالا باز بشه) انجام داد!
16 هزار تومان قبل از عید از طریق بانک ریختم تو جیب ایرانسل ولی هنوز به حسابم واریز نشده. پشتیبانیشون هم که افتضاحه!
مورد اول که هنوز راه اندازی نشده. خیلی جیزهای دیگه هم گفته که هنوز راه اندازه نشده مثل سیستم وایریز خط به خط و ... .
مورد دوم رو هم از خود ایرانسل باید بخری
مورد سوم هم ربطی به وایمکس نداره.
مورد چهارم هم اصلا برای چی دستی آی پی ست کردی؟ خود مودم خودکار آی پی میده.
من سرعت دانلودم خیلی افتضاحه در حده 10-24 کیلوبایته برای شما هم همینطوره من 128
سلام ، همشهری این تنظیمات رو چجوری بدست آوردی ؟ من هرچی 192.168.1.1 رو میزنم ، چنین صفحه ای باز نمیشه .نقل قول:
من امیرحسین هستم.من خودم وایمکس ایرانسل دارم. آشغال ترین، بی خودترین و گران ترین سرویس اینترنت به اصطلاح پرسرعت هست. اگه بخواهید میتونم مشکلاتشو به صورت یک فیلم براتون ارسال کنم تا ببینید راست می گم یا نه.
بابا. به خدا شما توقعتون از 1 kb/s128 خیلی بالاست.داری kB/s10-24 میگیری.شاکی هم هستی ؟؟؟؟نقل قول:
من سرعت دانلودم خیلی افتضاحه در حده 10-24 کیلوبایته برای شما هم همینطوره من 128
128kb/s=16kB/s
شما داری بیشتر از چیزی که پول دادی میگیری دوست عزیز ومیانگین سرعت هم همینه همه جا.. بی انصاف نباشید دوستان.
مشکلات وایمکس که عینآ خودم تجربه کردم: من اواسط فروردین 89 از یکی از نمایندگی های مجاز ایرانسل، سرویس 512 وایمکس را با پرداخت ماهی 35 هزار تومان خریداری کردم ولی حالا پشیمانم و برخی از مشکلات اساسی وایمکس ایرانسل را دراینجا بازگو می کنم و ازتون می خواهم اگر حال و حوصله خواندن این همه مطالب را ندارید لااقل مورد 8 را بخوانید تا حداقل یکم از دروغگویی ایرانسل بهتون ثابت بشه :
1- عدم اتصال سریع به اینترنت پس از روشن کردن مودم وایمکس یعنی حداقل 120 ثانیه تا 180 ثانیه طول می کشه تا وارد صفحه پرتال بشی که این برای شرکت بزرگی مثل ایرانسل خیلی افتضاحه. 2- قطع و وصل شدن پی در پی (کم و زیاد شدن چراغ اتصال مودم) بخصوص در شرایط بارانی و هوای ابری 3- عدم آنتن دهی مناسب یعنی من که در طبقه 4 هستم و آنتن ایرانسل با اتاقم شاید کمتر از 15 متر فاصله داره تنها می تونم از 3 تا چراغ اتصال فقط 2 تا شو دریافت کنم. 4- کم و زیاد شدن سرعت دانلود (یعنی من که سرعت 512 دارم و باید سرعت دانلودم حداکثر 65 باشه همین الان دارم سرعت دانلود 25 تا 35 رو دریافت می کنم البته لازم به ذکره که بگم خیلی کم پیش میاد که سرعت دانلودم به 54 و حداکثر 60 میرسه اونم اگه هوا خوب باشه.) 6- تعرفه گران یعنی لازمه فقط 15 مگابایت دانلود کنی و بعد وارد اطلاعات حسابت بشی اونوقت می بینی نزدیک دو،سه هزارتومان از حسابت برداشته 7- اپراتورهای وایمکس ایرانسل که کلآ هیچی نمی دونن پس بهتره اصلا باهاشون تماس برقرار نکنید. 8- این شرکت در تبلیغات گسترده خود در صدا و سیما و اینترنت و ... تصویری از مودم وایمکس رو نشون می ده که بدون اتصال هیچ گونه سیم و کابلی با اینترنت ارتباط برقرار میکنه در صورتی که همین حالا که دارم این مطالب رو می نویسم ، دارم کابل آداپتور و سیم ضخیمی رو میبینم که به پشت مودم وصل شده و سر دیگش به برق و کامپیوتر وصل شده است که این خود در نوبه خود یک دروغگویی محضه.
خب از اسمش معلومه دیگه "ایرانسل" فقط به درد بچه مدرسه ای ها میخوره تا با جی اف هاشون اونم تو پارکینگ لوس بشن
سلام، اومدم یکی از تجربیات خودم رو با دوستان شیر (Share) کنم: البته ممکنه برای بعضی بدیهی باشه ولی خوب شاید هم بعضی ها ندونن:
اتاقی که کامپیوتر من در اون قرار داره، یه بالکن داره، و به همین دلیل در و پنجره بزرگ قدی... مودم هم داخل اتاق نزدیک به پنجره هست. درب بالکن یه توری آلومینیومی داره. وقتی توری رو می بندم (طوری که تقریبا درمسیر دریافت امواج توسط مودم واقع می شه) مودم فقط یک آنتن می ده و وقتی توری رو باز می کنم مودم 2 تا آنتن می ده. پس سعی کنید تعداد موانع فلزی رو کم کنید.
مگه نمیدونستی سازمان حمایت از پشه ها و حشرات موزی با ایرانسل قرارداد بسته :27:.نقل قول:
سلام
چطوری میشه بدون لاگین کردن اولش ، از سیستم استفاده کرد ؟ من میخوام وصلش کنم به یک روتر وایرلس .
اما با این کد امنیتی اولش عملا نمیتونم از روتر وایرلس استفاده کنم . راه حلی داره ؟
یک بار که لاگین کنی تا زمانی که خاموش نکردی و قطع نشده نیازی به لاگین دوباره نیست. به روتر هم وصل کنی موقع اتصال به اینترنت همون صفحه اول می آد فرقی نمیکنه!
نقل قول:
اما وقتی از کارت شبکه پی سی بکنم و بخوام بزنم به روتر وایرلس قاعدتا باید قطع بشه . درسته ؟
اول به روتر وصل کن. بعد زمانی که از پیسی میخوای وصل بشی به اینترنت همون صفحه لاگین می آد.
لبتاب من مودم وای لس داره
ایا لازمه که برم مودم بخرم؟
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
لبتاب من مودم وای لس داره
ایا لازمه که برم مودم بخرم؟
آری.نقل قول:
"این ها رو هم مینویسم جوابم کوتاه نباشه!"
سلام بچه های گل . من یه اکسس پوینت گرفتم ، اما هر کاری می کنم نمیتونم اونو به مودم وصل کنم و ازش استفاده کنم . مودم رو به حالت Route در آووردم ، برای Acces point هم مود Dynamic Ip رو انتخاب کردم ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه :41:... لطقاً کمکم کنیدددد.
من adsl داشتم 128 تا 50 کیلوبایت دانلود می کردم باهاش !نقل قول: