ممنون دوستان همتون جواب هاي جامع و كاملي داديد .نقل قول:
اگه ممكنه بفرماييد تا از كجا ؟
:11:
ممنون دوستان همتون جواب هاي جامع و كاملي داديد .نقل قول:
اگه ممكنه بفرماييد تا از كجا ؟
:11:
آقا پیمان 2 تا سوال دارم که ممنون میشم براش وقت بزاری و جوابم رو بدی:
1.من رسیورم اچ دیه و بی 690 دارم.کالیبره ای که روی تلویزیونت اعمال کردی رو نیز اگر ممکنه یک پست براش بزاری ممنونت می شم!
2.تو منو مخفی من عبارتی رو ندیدم که نشون بده میزان کارکرد ساعت تلویزیون را!چنین چیزی هست؟!کجا؟
با تشکر
سوال ديگه اي هم گه داشتم اينه كه b650 تي وي تيونر ديجيتال داره يا نه ؟ اصلا تي وي تيونر ديجيتال چيه ؟ آيا در كيفيت تاثيري داره ؟
مدل آسيايي با مدل اروپايي چه تفاوتي داره و كدومش رو بخرم ؟
نقل قول:از كجاش كه اومد به پيغام خصوصيت ...نقل قول:
در مورد اسيايي ... اگه اسيايي بگيري با زير نويس فارسي و اين چيزا مشكلي نداره ....پس واسه ما ايرانيها بهتره ...
تيونر ديجيتال رو هم دوستان جواب ميدن ...
مدل اروپایی دی وی بی دارهنقل قول:
بستگی داره کجا زندگی کنی؟ اگه تو شهرت امواج شبکه ها بصورت دیجیتال ارسال میشن ( شبکه های داخلی) بهتره دی وی بی داشته باشی چون کیفیتش بهتره
مدل آسیا همچین چیزی نداره ولی در عوض ساپورت فارسی داره واسه تله تکست و زیرنویس
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
2.برای جواب سوالات این مطلب رو بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4905372#post4905372
يه چيز ديگه ....
من تنظيمات رو انجام ميدم ...
مثلا ساعت رو درست ميكنم يا قفل كودك رو فعال ميكنم ولي بعد كه خاموش ميكنم و از برق ميكشم همه چي بر ميگرده به حالت قبل ...يعني هيچي !!!
چرا ؟؟؟؟
من در منو مخفی گزينه panel display time را مشاهده نکردم!!!
درود دوست گرامینقل قول:
در مورد سئوال دومتون من در صفحه 55 همین تاپیک کامل توضیح دادم . می تونید مراجعه کنید
شما خوب مطالعه كننقل قول:
نقل قول:
پلاسمای b650/690 چطوره ؟!
S10 پاناسونیک بهتره یا b650/690 ؟! (پلاسما منظورمه!)
قیمت بازاره تهران یا بانه این 2 پلاسما رو هم میدین ؟!
650 قابلیت ضبط داره. اما به شرطیکه تلویزیونتون رو هـــک کنید.نقل قول:
:18: کسی رو دیدید اینکارو کرده باشه؟؟؟نقل قول:
شنیدم مدلای 2010 اینکارو میکنن اما این مدلو تا حالا نشنیدم.
مسلما به پلاسما هاي پاناسونيك فكر كنيد نه پلاسما سامسونگنقل قول:
دوستانی که درجستجوی خرید یک ال سی دی عالی بودند و گذرشون به مدل B690 سامسونگ افتاده بود مژده.تا دیروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ هیچ خبری از این مدل نبود ومدتی بود که حذفش کرده بودند ولی الان دیدم که مجددا این ال سی دی به لیست فروش اضافه شده (معلوم نیست این حذف موقتی برای چی بود؟)ولی هرچه بود فرصت بسیار خوبی هست برای کسانی که میخواستن این محصول رو با گارانتی خرید کنند امیدوارم مفید واقع شده باشه.19/02/89
سلام
ایا از طریق اتصال پنل به اینترنت امکان AUTO update برای اپدیت پنل وجود داره یا نه ؟
درود دوست گرامی مننقل قول:
دوست عزیز من نمی دونم چرا شما اینقدر خودت رو به در و دیوار می زنی . دوست عزیز اینجا هیچ کس هیچ ادعایی نمی کنه . از مدیر فاروم بگیرید تا شخص بنده و دیگر دوستان . دوست عزیز سعی کن خودت رو ریلکس کنی دلت رو صاف کن بعد بیا این عمل ماکسینگ رو نه برای من بلکه برای دیگر دوستانت در این فاروم قدم به قدم توضیح بده .
تا اونهایی که همین مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه . شما این روش ماکسینگ رو که انجام دادی رو نرم افزار های مورد نیاز و هر مراتبی که مورد نیاز هست رو قرار بده دوستانت روش شما رو تست می کنند و دعا گوی شما خواهند بود .
نازنیم من فقط در همین تاپیک شاید نزدیک بیست و اندی پست داشته باشم چی شما رو اذیت کرده . مشکل شما چی هست ؟ چرا فکر می کنی کسی داره فخر می فروشه ؟ چی باعث شده فکر کنید کسی اینجا ادعایی داره ؟
دوست عزیز من شما به صحرای کربلا نزن ما اینجا با PS3 کاری نداریم . شما یک مشخصات از کامپیوترت دادی و مدعی شدید در ده دقیقه مستند بی بی سی رو با اون کامپیوتر کاری کردی که در HD پلیر B650 قابل مشاهده بشه که به طور مسلم با یک سیستم قوی در مدت یک دقیقه شدنی هست .
شما فرض کن من در این تاپیک نیستم . برای من هم نمی خوای توضیح بدی . محبت کن مراحل کار و نرم افزار های مورد نیاز رو طوری که کاربرانی که چندان به این مسائل وارد نیستند متوجه داستان بشند رو توضیح بده .
هدف از این تاپیک ها هم همین هست دوست من پیدا کردن راه های جدید برای حل مشکلات و انتشار برای عموم
شما کمک بزرگی به دوستان دیگرت می کنی .
تا الان این دوستان مشتاق هستند روش شما رو با ذکر جزئیات یاد بگیرند alidj66, amirardallan, hrezaei, titanium_zarin
میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟نقل قول:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
اگر به دنبال پلاسما هستید فقط پاناسونیکنقل قول:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من برای این دوست از تازه رسیده مون حسن خان گزارش تخلف دادم
هرکی فکر میکنه ایشون قصد بهم زدن محیط این تا÷یک رو دارن این کارو بکنه بی زحمت
کد:http://forum.p30world.com/report.php?p=4927851
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
گزارش تخلف رد شدنقل قول:
690 قابلیت ضبط نداره کلیه صحبت هایی در این مسئله کذب محظ است .
فقط ماشین زمان ال جی به همراه مدلی از philips در نسل گذشته پنل ها قابلیت ضبط رو داشتن .
مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
ممنون میشم راهنماییم کنین
والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميدهنقل قول:
قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو
آهان پس بیشتر عدد و رقم هستن! آخه دیدم زیاد توی تصویر و سرعت فرقی نبود!نقل قول:
البته من پلاسمای b650/690 منظورم هست ها نه ال سی دی !
ال سی دی که 46 هست و 55 که 55 گرونه و 46 به نظرم کوچیک!:دی
واسه ی همین رفتم سمت پلاسمای این مدل و پلاسمای پانسونیک
البته کیفیت مهمتره ولی اگر تفاوت چندان نباشه ظاهر هم اهمیت داره برام... (برای دیدن فیلم و ماهواره و HD)
دوست عزیز، زیاد خودتو با اعداد مربوط به هرتز درگیر نکن چون اینها گاها برای برند ها جنبه رقابتی دارهنقل قول:
بر خلاف نظر دوستان به نظر من چه از لحاظ امکانات و چه از نظر کیفیت تصویر b650 در سطح بالاتری قرار میگیره و اگه قرار باشه b650 با پنلی از پاناسونیک مقایسه بشه، اون G10 می تونه باشه. برای تایید صحت این حرف، لینک زیر رو هم یه نگاهی کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=365039
البته قیمت b650 حدود 250000 تومن گرونتره (plasma 50 b650 = 2`000`000 & 50 s10 = 1`750`000 )
سامسونگ(SAMSUNG) مدل : PS-50B650
اینجا من مشخصات هر دو رو میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات
- 50 اینچ
- کنتراست 1: 3000,000
- 2مگاپیکسل (Full HD TV)
- تکنولوژی 100Hz
- تقویت گسترده رنگ
- طراحی کریستال همراه با تزریق رنگ دوگانه (TOC)
- صدای فراگیر دالبی دیجیتال
- اتصال به شبکه کامپیوتری بی سیم
- کتابخانه موضوعی با1GM حافظه داخلی
- USB 2.0 با قابلیت پخش فیلم
- تصویر در تصویر در ورودی HDMI
- 4ورودیHDMI
پاناسونیک (Panasonic) مدل TX-P50S10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* کنتراست 2.000.000:1
* کنترل تصویر متحرک سریع HZ600
* تصویر FULL HD
* ورودی HDMIx3
* ورودی مموری کارت و پخش فیلم از کارت حافظه
* صدای دالبی
* صدای V.AUDIO
* رنگ X.V
* ورودی کامپیوتر
با سلام به دوستان
من 11 روز پیش از بانه یک LCD B650 گرفتم ، میتونم بگم خیلی هم تا این پایه ازش راضیم هرچند بماند که برای کالیبره کردن و رسیدن به تصویر مطللوبتر هنوز دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
فقط یک سوال برام پیش اومده که گفتم از دوستانی که این برند رو دارن سوال کنم ببینم اونها هم متوجه شدن یا خیر!!!
وحالا سوال:
من احساس میکنم که سرعت عکس العمل تلوزیون به دستورات کنترل بعضی مواقع کنده البته بگم که این کندی در حد نیم ثانیه است،
خواستم بدونم که دوستان متوجه این امر شدن یا خیر؟
مثلا وقتی در قسمت منو می خوام به گزینه سوم که بخش کانال است برم اگر دو بار پشت سر هم سریع جهت پایین رو بزنم به گزینه سوم نمیره و باید پله پله حرکت کنم.
دوستان در صورت امکان تمامی مدل های سامسونگ و معادل های موجود در بازار بانه و سام سرویس را در سایت قرار بدین . منکه گیج شدم از بس مدل ها رو مقایسه کردم
جالب بدونيد نسبت به سريهاي قديم تازه سرعتش خيلي خوب شده من a550 40 دارم هم b650 خيلي سرعت بهتر شده تازه اگه دقت كني ميبيني اگه همجهت سنسورش هم ريموت رو نگيري كار ميكنه در حاليكه تو سريهاي قديميتر بايد بچسبوني كنترل رو به ال سي دينقل قول:
در مورد كندي اره تا حدي واسه منم همينطوره
در کل منوی b650 یا b690 کمی سنگینه ولی من که تو منوها حرکت میکنم گیر نداره و اگه سریع به پایین حرکت کنم بعد از یکی دو حرکت آروم اولیه به سرعت جابه جا میشهنقل قول:
بعد از چند هفته بالا پایین کردن مقادیر منو ها و با کلی جستجو تو سایت های معتبر مختلف، تونستم یه تصویر کالیبره که نسبتا راضی کننده بود رو از ال سی دی b690 بدست بیارم. به نظرم mode تصویری dynamic کمی غیر طبیعی میومد و از کیفیت رنگ مشکی کم میکرد.
اگه دوستانی که با این پنل کار کردن نظر یا اصلاحی دارن لطفا ذکر کنن:
Mode: Standard
Backlight: 7
Contrast: 90
Brightness: 45
Sharpness: 20
Color: 50
Tint (G/R) 50/50
Picture Option:
Color Tone: Normal
Digital NR: Off
HDMI BLack Level: Normal
100Hz Motion Plus: (Custom) 10/4
Advanced Settings:
Black Tone: Dark
Dynamic Contrast: Low
Gamma: 0
Color Space: Native
White Balance:
Red - Offset 28
Green - Offset 25
Blue - Offset 20
Red - Gain 18
Green – Gain 25
Blue - Gain 22
Flesh Tone: 0
Edge Enhancement: Off
آره به نظر من هم سرعت پاسخش به کنترل مخصوصا برای حرکت در منوها کمی کنده و باید صبورانه باهش کار کرد!نقل قول:
شما به اسم مدل كار نداشته باشه از رو كانتراست راحت تشخيص بدهنقل قول:
و اينو بدون كه بقيه سري ها خيلي كمه و سري 6 زياد بود.
ميگم بود چون الان اونجا هم بازار در حال تغيير هستش و مدلهاي c دارن ميان
اين مشكل با آپديت حل مي شود.نقل قول:
در مورد سريهاي جديد دوستان بايد بگم متاسفانه جز SLIME شدن چيزي نديديم
به مراتب B650 نسبت به C630 و حتي LED C6500 فكر ميكنم بهتر تصويرش
آقا C630 کجا دیدی؟ مگه وارد شده اصلاً؟نقل قول:
محتوای مخفی:
ممنونم عزیز ار توضیحات مفیدت :11:
خودمم دلم با پاهر خوشکلتر سامسونگه ولی اکثرا میگن پلاسما فقط پاناسونیک که من جز توی سری G برتری کیفیت احساس نکردم نسبت به این مدل و فقط توی توضیحات تفاوتشون واضح بود!
البته اون اختلاف قیمت هم من پرسیدم سینمای tz125 هدیه میدن که 220/230 خودشون برش میدارن و قیمتشون تقریبا بدون هدیه یکیه!
یه سوال
فایل ارتقا این تلویزیون رو از کجا باید گرفت
و اینکه آخرین ورژن الان چنده و این عدد کجای منوی مخفی نوشته شده
نقل قول:
به ناریخ 27 فوریه 2010 آخرین فریمور ورژن اروپائی . برای فهمیدن تاریخ و ورژن فریمور وارد منوی مخفی بشید . در همون صفحه اول در قسمت Option ورژن و تاریخ فریمور مشخص هست . موفق باشیدکد:http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201002/20100227161856015/T-CHL7DEUC.exe
اره دوست عزيزنقل قول:
در خيابان سعدي مشهد
پاساژ بهزاد
فروشگاه سامسونگ
انتهاي پاساژ
:46:
مطمئنی C630 بود چون چند وقت پیش که سامسونگ سری جدید رو آورده بود من جمهوری رفتم ولی خبری از سری C6xx نبود. قیمتش چقدر بود؟نقل قول:
اين سايت انگار به تنهايي چيزي توش نيستنقل قول:
من آدرسي رو ميخوام كه ليست همه مدلها رو داشته باشهکد:http://downloadcenter.samsung.com
فكر ميكنم حول و حوش 1600 بود 40 اينچنقل قول:
آدرس قبلی آدرس مستقیم دانلود فریمور بود . البته شما باید دقت کنی حتما فریمور سایز تلوزیون خودت رو بگیری .نقل قول:
این آدرس برای تمامی مدل هاست که به قسمت دانلود هر تلوزیون و از اونجا فریمور رو انتخاب کنبد .کد:http://www.samsung.com/uk/consumer/type/viewall.do?group=tv-audio-video&type=television
دقت کنید که فریمور ورژن اروپایی تفاوت اساسی با ورژن آسیایی دارد و نمی شه فریمور اروپاپی رو روی ورژن آسیائی بریزید . برد مادر این دو ورژن با هم تفاوت دارند .
اگر ورژن پنل شما آسیائی هست از سامسونگ گلوبال مالزی رو انتخاب کنید . در عین حال بعضی دوستان برای مشکل فونت تلتکست از سایت امارات فریمور رو می گیرند .