ای بابا مخلصیم جناب وزیر.:46:نقل قول:
چرا لیست تیم آلفا و بتا رو آپدیت نکردید؟
میخوام یه مدت جنگ رو بیخیال شم و فقط نیرو بسازم.گاردام که رفت بالای 200 و نابودگر بالای 100 اونوقت شروع میکنم.
Printable View
ای بابا مخلصیم جناب وزیر.:46:نقل قول:
چرا لیست تیم آلفا و بتا رو آپدیت نکردید؟
میخوام یه مدت جنگ رو بیخیال شم و فقط نیرو بسازم.گاردام که رفت بالای 200 و نابودگر بالای 100 اونوقت شروع میکنم.
اداره كردنشون يكم عرضه ميخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان میرم به روز میکنم .نقل قول:
یه اشتباهی کردم وزارت رو فبول کردم ! این فرمانده داره واسه خودش حل میکنه من باید جوابگوی همه اتفاقات اتحاد باشم . هر چی میشه بچه های اتحاد به من پ خ میدن !! :41:
آره فعلا نیرو بساز ! اگه اون نامرد به من حمله نمیکرد یا دو رو ز صبر میکرد الان سیاره چهارم رو داشتم . خیلی بد موقع ضربه خوردم . نمیدونم چرا همش من رو انتخاب میکنن . اینهمه تارگت بهتر از من هستش که راحت تر هم میتونن بزنن باز گیر میدن به من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منشی توهم زده ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضه نمیخواد.کله خری میخواد که 24 ساعت آنلاین باشی.:27:نقل قول:
ایول بابا فرمانده.الان تو فرمانده هیچ چیز هستی.خیلی باحال بود:31:نقل قول:
من یه سفینه کلونی فرستادم سیاره دوم الان اونجاست بعد یه پیغام داد برو آزماشگاه . چطوری دانش بذارم ؟!
ميدونستين دارين با رنك 2 صحبت ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که کلونی رو میفرستی از مامو.ریت ها گزینه "اشتراک گذاری تکنولوژی" رو انتخاب کن .نقل قول:
بیدار شو صبح شده :27:نقل قول:
چرا تاپیک خوابیده ؟ من صبح تا شب سر کارم شما چرا اینجا رو ساکت نگه داشتین :20:
بيايين تاپيك تريبال اسپم بديم حالش بيشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یه تاپیک مفیده برو اینجا اسپم نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود!
دوستان چرا این همه ادم با امتیاز منابع بالای 15000 نیروی نظامی ندارن؟ بابا خسته شدیم از بس فقط غارتشون کردیم!
شما کسی نمیشناسین بزنمش؟
یا حق
خوبه دیگه ! چی از این بهتر !نقل قول:
چیزی که زیاده تارگته فقط یکم باید بگردی و وقت بذاری جاسوسی کنی :46:
فكرشو بكن اگه اين بازي هم مثل تريبال فارسيش در بياد چه حالي بده !! كلي نوب !! فقط بايد عين بختك بيوفتيم روشون فارمشون كنيم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیه از فارسیش بیاد ؟ الانم فارسیه دیگه ! بازیکنا هم ایرانین .نقل قول:
منظورم اينه كه يكي بگيره تريبال رو بخره و بعد فارسيش كنه بده بيرون !!
باب مسئله این نیست...نقل قول:
من امتیاز نبرد میخوام که تو قبیله بمونم!
اینجوری بعد پونزدهم بیرونم!
یکی بگید دوستان در سطح خودم بزنم سرویسش کنم!
یا حق
علی وضع نیروهات در چه حاله؟ چقد تونستی بازسازی کنی؟
ببین علی من نوب نیستم Fucking Noob هم نیستم :دی
من اون گزنه رو زدم اما چیزی نزد الانم چیزی نیومده .
------
یک یارو دارد حمله میکنه نمیدونم چطوره ترسیدم کل منابع رو انتقال دادم اون یکی سیاره سربازم زیاد ندارم چیکار کنم سفینه ها رو انتقال بدم اون یکی سیاره؟
نصفشو بازسازی کردم . خدا لعنش کنه اون طرف رو . حالا یه برنامه ای داریم واسش که به ** حوردن بیفته !نقل قول:
همه در نزدیکی اون سیاره زدیم ! برو به مختصات سیاره چهارم و پنجم من همه چیز دستگیرت میشه :27:
با مشاور وزیر جنگ صحبت کن بگو واست تارگت پیدا کنه .نقل قول:
بقول بچه ها گفتنی WTF؟! :27:نقل قول:
====================
مستعمره سازی
کلونی سازی ( مستعمره سازی یا شبیه سازی) تنها با سفینه کلونی/بات کلونی/مهاجر قابل انجام خواهد بود.
برای ایجاد یک سیاره کلونی ابتدا باید یک سیاره را کلونی سازی کنید که هنوز توسط بازیکن دیگر تصرف نشده است. شما سفینه کلونی خود را به جای خالی در منوی "کهکشان" می فرستید.
هنگام وارد شدن به مختصات هدف، سفینه ناپدید خواهد شد و سیاره شما در مختصات مذکور ظاهر خواهد شد.
در این مدت اگر مختصات هدف توسط بازیکن دیگری تصرف شود سفینه شما تنها ناپدید خواهد شد به همین دلیل بهتر است چند دقیقه قبل از رسیدن سفینه شما به مختصات هدف نقشه را بررسی کنید تا در صورت تصرف شدن آن مختصات از منوی پروازها سفینه خود را بازخوانی کنید.
امتیاز کلی شما کمتر از 000/50 است داشته باشید. وقتی بین 000/50 و 000/300 هستید می توانید تا 5 سیاره و وتی بیشتر از 000/300 دارید تا 7 سیاره داشته باشید
======================
برو تو ناوگان اون قسمتی که طرف حمله کرده قرمزه بعد جلوش نوشته "حمله" روش کلیک کنی میگه طرف با چی داره حمله میکنه . ببین اگه میتونی بزنیش خی وایسا اگه نه جاخالی بده .
نیروهات رو بفرست سیاره بقلی . ریسورس ها رو هم یا مصرف کن یا بفرست یه جا دیگه .
تریبال مگه بازی نکردی ؟ مثل همون جاخالی بده دیگه !!
تریبال یادم رفته چیکار کنم
رو حمله هم نمیشه کلیک کرد . چطوری جاخالی بدم ؟ حمله قرمز نوشته شده کلیکم نمیشه
آقا جاخالی دادن چطوریه باید اعتبار بدیم؟
نیروهاتو انتخاب کن از ماموریت ها "پایگاه" رو بزن بعد بفرست به سیاره دومت یا اینکه به یه جا حمله کن بعد که حمله تموم شد نیرو ها رو "بازخوانی" کن .
انواع مأموریت ها
9 نوع پرواز وجوددارد که شما میتوانید با آنها سفینه های خود را راهی فضا کنید.
* حمل و نقل - حمل و نقل منابع بین سیاره های مختلف
* جاسوسی - شناسایی سیاره های دشمن
* حمله - حمله به سیاره های دشمن برای غارت منابع و نابود کردن سفینه های آنها
* استقرار - جابجا کردن سفینه های خود از یک سیاره به سیاره دیگر
* کلونی سازی - ایجاد و شبیه سازی سیاره
* بازیافت - جمع آوری باقیمانده های جنگی
* راه زنی - دزدی و سرقت بیصدا
* Astroploatation - جمع آوری گاز و ضایعات از روی آسنروئید (ستاره)
* به اشتراک گذاری تکنولوژی - اشتراک دانش ها از یک سیاره به دیگر
هر چی بود زدم الان فقط پدافند موند اونا رو چیکار کنم ؟
ای بابا چرا پدافند ساختی دیگه !! هیچی با اونا خداحافظی کن :27:
حالا چرا نمیتونم روی حمله کلیک کنم ؟ اصلا نمیشه
دوباره صفحه ناوگان رو باز کن میتونی حمله کنی.
خوب میبینم که تاپیک نظرسنجی هم بسته شده.حالا هر کی هر چقدر دوست داره اسپم بده تو بازیهای آنلاین.من که فقط میخوام برم تو کار اسپم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا از ديروز دارم همينو پيگيري ميكنم !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=382084
من توي بخش انتقادات تاپيك زدم ببينم چي ميشه !
اه خاک بر سرم چرا جاخالی دادم میتونستم بزنمش نیرو کم فرستاد . یکی جاسوسیش کنه حمله کنم بهش
لينك يوزرشو بده جاسوسي كنم
ژنرال
تیم بازی در بازی تغییراتی داده که لازم دانستم با سریع ترین پرواز خود را به اینجا رسانده و شما را از آنها مطلع نمایم :
همانطورکه میدانید زمانی که یک سیاره جدید را شبیه سازی میکنید تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارید . زمانیکه این کار انجام میشود بازیکن امتیازاتی را مانند اینکه انها را ساخته است دریافت خواهد کرد، در نتیجه زمانیکه بازیکن به امتیاز لازم برای داشتن دو سیاره میرسد /50000 امتیاز/ ، او سیاره دوم را شبیه سازی کرده و تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارد که امتیازات او را به طور غیر قابل باوری افزایش میدهد و دیگر بازیکنی نمیماند تا او بتواند به آنها حمله کند. به همین دلیل است که ما - تیم بازی - تصمیم گرفته ایم گزینه به اشتراک گذاری تکنولوژی را از بازی حذف کنیم . بازیکنان تحقیقات خود را یک بار و در سیاره اصلی انجام میدهد و تنها یکبار امتیاز انرا دریافت میکند و این تحقیقات برای همه سیاره هایی که بازیکن دارد اعمال میشود . این تغییر در تاریخ دوشنبه 25.01.2010 و در ساعت 16:30 به وقت تهران اعمال خواهد شد . پرواز توع " به اشتراک گذاری تکنولوژی " حذف خواهد شد . و کلیه تکنولوژیهایی که بازیکن در سیاره اصلی خود دارد انتخاب و برروی دیگر سیاره های او اعمال خواهد شد .
ژنرال ، شما تنها یک هفته فرصت دارید تا کلیه تکنولوژی هایی که در سیاره اصلی ، اول، دارید را با بقیه به اشتراک گذارید و در غیر اینصورت آنها در روی سیاره مستعمره شما حذف خواهند شد . همه امتیازها دوباره محاسبه خواهند شد ، خیلی از بازیکنان امتیازات خود را که از طریق اشتراک گذاری کسب کرده اند ازدست خواهند داد .
ژنرال در زیر لیست تغییرات را برای مطالعه شما فراهم کردم :
- اشتراک گذاری تکنولوژی حذف خواهد شد . سطح تکنولژی هر بازیکنی از سیاره اصلی گرفته شده و در دیگر مستعمرات اعمال خواهد شد .
- امتیازات دوباره محاسبه خواهند شد
- امتیازات مورد نیاز برای شبیه سازی یم سیاره جدید به صورت زیر تغییر خواهند کرد:
- هر بازیکنی با یک سیاره شروع میکند
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 200 برسد امکان ایجاد دومین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 1000 برسد امکان ایجاد سومین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 10.000 برسد امکان ایجاد چهارمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 30.000 برسد امکان ایجاد پنجمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 60.000 برسد امکان ایجاد ششمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 100.000 برسد امکان ایجاد هفتمین سیاره را خواهد داشت .
- امتیاز مجموع 5 بازیکن اول در رتبه بندی برای ایجاد یک سیاره تیمی به امتیاز کلی 1.500.000 تغییر خواهد یافت .
- ضریب آغاز برای حمله از 500 امتیاز منابع تغییر به 100 امتیاز کلی خواهد کرد.
ژنرال شما باید خود را خود را برای این تغییرات بزرگ آماده کنید . حالا پس از تغییرات جنگ های فضایی بزرگتری را پیش رو خواهیم داشت و باید خود را برای آن آماده کنیم . بازیکنان راحت تر خواهند جنگید و نیازی به تلف کردن وقت برای اشتراک گذاری تکنولوژی به منظور ارسال ناوگان حمله از سیاره حدید نخواهند داشت .
ژنرال ، همچنین دو تغییر در دیگر گزینه هاست که باید به اطلاع شما برسانم :
- سیستم تولید قبض داخلی بازی راه اندازی شده است که بازیکنان میتوانند برای سکه های خریداری شده خود تولید قبض کنند و از آنها در کلیه کیهان های بازی استفاده کنند - دقت کنید که فقط برای بازی نمکسیا میتوانید استفاده کنید - با این وجود محدودیتی هم وجود دارد . حداقل مقدار اعتباری که میتوانید به کدهای قبض تبدیل کنید 100 اعتبار است . بازیکنان میتوانند تنها در حالتی که بیشتر از 10.000 امتیاز کلی دارند از قبض ها استفاده کنند.
- نام اتحاد ها نیز مانند نام کاربری بازیکنان میتواند رنگ آمیزی شود . هزینه این گزینه 50 اعتبار خواهد بود و تنها در دسترس فرمانده اتحاد میباشد .
ژنرال، باید باهوش عمل کنیم تا بتوانیم قدرتمندتر از قبل به هدف اصلی خود و تسخیر کیهان برسیم .
دوستان سلام
بچه ها یه راهی معرفی کنید امتیاز هام زودتر بره بالا.
ممنون
یا حق
سریعترین راه جنگه
من الان رفتم تو بخش انتقادات ولی هیچ تاپیکی نبود.:41:نقل قول:
کمک کنید توروخدا
الان میبندن
ببینید من یه سفینه کلونی زدم از سیاره اصلی برای "" اشتراک گذاری دانش "" بعدش فرستادم . این سفینه بدون هیچ پرسشی رفتش اما چیزی نگفت که چی رو اشتراک بذارم چطوریه جریان؟