ده، آقا پرویز مگه میشه موتوری که باش Gears Of War 3 می دن، PostProcessing یا HDR Rendering نداشته باشه؟:13:نقل قول:
داره، خوبشم داره، مثلا فقط 3 مدل PostProcessing داره.:8: فعلا.
Printable View
ده، آقا پرویز مگه میشه موتوری که باش Gears Of War 3 می دن، PostProcessing یا HDR Rendering نداشته باشه؟:13:نقل قول:
داره، خوبشم داره، مثلا فقط 3 مدل PostProcessing داره.:8: فعلا.
فقط دستم به UDK برسه! راستی دلیل اینکه EPIC آنریل مفاتی گذاشته چیه ؟ اون به طور کامل این طوری که براش درآمد نداره که؟
خوب اگه اینو نگی پولیش می کنه دیگه ها.
سلام
چرا سایت انریل نمیاد ؟
قبلا با این موتور بازی های بزرگی ساخته میشد که میلیون ها دلار و یورو فروش داشت ولی اپیک فقط همون هفتصد هزار دلار قیمت موتورو میگرفت(اگه اشتباه نکنم) ولی حالا به ازای هر 5 هزار دلار فروش اپیک هزار دلار میگیره یعنی یک پنجم قیمت بازی ها . حالا ببین تو دنیا چند تا بازی داره با udk ساخته میشه ببین که اگه هر کدوم تو کشورشون فقط 100000 دلار بفروشه در سال چقدر پول نصیب اپیک میشه . با این حال اپیک هنوزم به فروش حق ساخت بازی با لیسانس گذشته ادامه میده. حالا خودت حساب کن فروشش چند برابر شده . به همین خاطر ه که کرای هم تصمیم به عرضه ی رایگان موتورش کرده.نقل قول:
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
یعنی چی نمیاد؟!!نقل قول:
ماهم که تو ایرانیم هم اگه بازی بسازیم اینایی که گفتیم شامل حالمون میشه؟
سلام، جواب شما تو این پست هست:نقل قول:
فقط حواست باشه که واسه بازی رایگانی که می دی، لازم نیس 1 دلار هم خرج کنی، اینا فقط واسه بازیه که می خوای ازش پول دربیاری.:8: فعلا.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876228&postcount=539
شکر خدا نه بعد بگید مرگ بر آمریکا:31:
یه سوال، من اگه تو ایران بازی بسازم با آنریل بعد بفروشمش اپیک گیمز از کجا می فهمه و می خواد چی کارم کنه؟:31:
در ضمن آقا محمد دارم ویدئو ها رو دانلود می کنم. فقط برای الویت بندی چندتا سوال دیگه. اینا چین:
Fluid Surfaces
Physics
Top-down Game Type
Geometry Mode
بقیه اش رو بلدم:31:
سلامنقل قول:
بحث شدن یا نشدنش نیست، اگه نه ایران تحریمه و تا نخوای بازیت رو بیرون از کشور بفروشی مشکل پیش نمیاد، مسئله ی اصلی اینه که آیا شما مشکلی با پول اینطوری در آوردن نداری؟ یعنی از لحاظ اعتقادی واست مسئله ای نداره؟ اگه نداری که لازم نیست خرجی بکنی.
خوبه که داری ویدئو ها رو می گیری،:20: البته اگه از اون سایته می گرفتی خیلی وقت پیش همشو داشتی.
در مورد اون اصطلاحات هم:
Fluid Surface به سطوح سیال گفته می شه، مثلا اگه شما می خوای استخر یا حوض درست کنی، یا کف یه اتاق چند سانت آب بذاری باید از Fluid Surface استفاده کنی، اصل کارش برای فیزیک اون مایع هست، مثلا وقتی به آب استخر تیر می زنی یا وقتی توی اون اتاق راه می ری، سطح مایعت طوری واکنش نشون می ده، که به نظرت میاد واقعا آب زیر پاته.
Physics که یه اصطلاح کلیه و به فیزیک بازی گفته می شه، حالا به هر عنوان. تمامی موتور های سه بعدی هم باید داشته باشن، بیس فیزیک توی UDK ، هست Ageia Physix که الان مال nVidia ست و پر استفاده ترین و محبوب ترین فیزیک توی دنیای سه بعدیه.:21: توی UDK یه ادیتور به نام Unreal PhAT هست که می تونی فیزیک اشیا رو توش تنظیم کنی. بعضی اجسام هم به صورت اجباری باید فیزیک داشته باشن، مثل پارچه یا یه ماده ی ژله ای.
Geometry Mode یکی از مد های طراحی هست. شما که 3Ds Max کار کردی، کل ابزار ادیت مش داخل UDK توی مد Geometry Mode هست و استفاده ی اصلیش برای ساخت مرحله هست، در حقیقت فنداسیون مپت رو با اون طراحی می کنی، و چون شما 3Ds کار کردی، این قسمتو راحت یاد می گیری. البته باهاش می تونی یه سری مدل ساده هم بسازی، ولی اصلا توصیه نمیشه و اگه این کارو بکنی، بعدا برات مشکل ایجاد می کنه.
Top Down Game Type جزئی از موتور نیس، بلکه توی اون ویدئو ها این قسمتو بعد همه ی آموزش ها گداشته و در حقیقت یه بازیه کوچیکه که ساختشو یاد میده. Top Down کلا به یه نوع دوربین گفته میشه که توش دوربین همیشه بالای سر بازیکنه و با حرکت بازیکن، اونم حرکت می کنه، مثل بازی Crimsonland اگه بازی کرده باشی.
حالا شما ویدئو های هر قسمتو ببینی دقیق متوجه می شی اون چیه. کلا اون Zak که ویدئو ها رو پر کرده هم خیلی حالیش بوده و هم مهمتر از همه، روش آموزشیش خیلی خوبه. تنها پش نیازشم اینه که بفهمی چی میگه، اونم خیلی سخت نیس. اگه واقعا مشکل داری با زبان، یا با یکی که مفهمه بشین ببین که تیکه تیکه برات ترجمه کنه، یا قویا پیشنهاد می کنم، زبانتو خوب کنی، بعدا هم لازمت میشه باز. برای شروع هم اون آموزش های نصرت 2 رو بگیر، واسه فهم این جملات خیلی خوبه، هر روز یه درسشو بری جلو، ظرف دو سه ماه مثل بلبل حرف می زنی، زبون Zak رو هم می فهمی.:31:
فعلا.:8:
آقا مسائل اعتقادیو بذار لب کوزه آبشو بخور!:دی(تقصیر خودشونه آدمای گلی مثل ما رو تحریم کردن!)
آقا کمترین حجم ویدئوهاش چه قده؟کم حجم ترینشون.
نه گفتم زبانم بده شکست نفسی بود:31: مادر و پدرم جفتشون استاد زبان تو دانشگن.
راستی امیر جون راست میگه اعتقاد رو بزار دره کوزه آبش رو بخورر:31:
آقا امیر سلام، شما کجا اینجا کجا؟:31:نقل قول:
راستش اگه کسی دایال آپ یا ADSL سرعت پایین داشته باشه کمترین حجم اینا هم زیاده، الان تو 3-2 تا که کامله کوچیکتریش 3.5 گیگه، خیلی هم البته فشرده شده، اگه نه 20 ساعتن هر کدوم.
شما بهت توصیه می کنم از لینک زیر همه ی ویدئو های UDK شو بخر، قیمتی هم نداره، مثلا اون 3.5 گیگ که پدر ADSL دارم در میاره واسه دان، میده 1000.:20: اون با بقیه ویدئو های UDK فکر کنم میشه 9 تا. اگه گرفتی از همون ویدئو های رسمی Epic که 3DBuzz درست کرده شروع کن، فقط با همون یکی در حد 2 تا کتاب یاد می گیری.
-------------کد:http://www.iran-rose.ir/modules.php?name=Shopping_Cart&file=category&category_id=4
نقل قول:هر جور راحتین.نقل قول:
تا بعد.:8:
خوب من اول يه مطلب از tovamohammad رو تو اين پست تصحيح كنم:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876228&postcount=539
بهترين گرافيك بازي هاي ويديويي واسه ي بازي crysis هست و بهترين گرافيك بازي هاي كنسولم واسه killzone 2 هست(البته تا 2 ماه پيش كه تو مجله ي game maker ديدم)
توی ویدئوی ساخت زمین نمی دونم دیدید یا نه هخمون توتریل های خودش که آقا محمد گفتم برمدان کنم من هرچی نگا می کنم نمی فهمم یارو چه جوری پستی بلندی به وجود میاره. کمک:19:
من به نظرم یه بازیه، شما به نظرت یه بازیه دیگه و مطمئن باش اگه از 100 نفر دیگه هم بپرسی نظرشون 10 تا بازی دیگه می شه. نظر منو شما مهم نیس. نظر IGN مهمه، این حرفی هم که من گفتم مال IGN هست.نقل قول:
بذارید بگم IGN چیه. سایت FilePlanet رو می شناسین؟ این سایت برای دانلود دمو و پچ بازیهاس و تو این زمینه معروفه، ویدئو های قبلی 3DBuzz برای UE3 هم اونجا هست می تونین بگیرین. بازی های رایگان و ابزار های بازی هم توش زیاد هست.
حالا سایت به این بزرگی خودش زیرمجموعه ی GameSpy هست، GameSpy رو که دیگه همه می شناسین، یکی از بزرگترین شبکه های آنلاینه.
حالا سایت به این خفنی که خودش زیرمجموعه داشت، زیر مجموعه ی IGN هست. IGN میشه International Gmae Network و همیشه یکی از معتبر ترین جایزه ها رو به بازی ها می ده. این دو تا جایزه که تو پست زیر اشاره کردم رو هم، من ندادم، IGN داده.:20:
نمی گم CryEngine 2 ضعیفه ولی Crysis مال 2007 و Gears Of War 2 مال 2009، باید صبر کنین Crysis 2 بیاد، شاید اون جایزه ی بعدی رو بگیره چون با CryEngine 3 میاد. ولی اینی که گفتم درست بود چون با آخرین بیلد UE3 اومد، و خود Epic هم گفته یه سری ویژگی برای GOW 2 به موتور اضافه کرده بوده.:5:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876228&postcount=539
آقا نینجا در هر صورت شما چه حوصله ای داری ها، اون پست مال 26 روز پیش بود.:27:
سلامنقل قول:
شما اگه بادقت اون ویدئو ها رو ببینی هیچ مشکلی توش پیش نمیاد واست.:20:
اون مورد همTerrain Editor رو که باز کردی، 20 تا دکمه بالا چپ هست، دکمه ی Paint رو فعال می کنی. بعد هر جا که می خوای ارتفاع بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک چپ کنی. هر جا هم می خوای عمق بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک راست کنی، حالا یه بار دیگه اون ویدئو رو ببین، خودش کامل توضیح داده.
خوب اول بايد يه ترين بسازي بعد برو تو تنظيماتش و تو قسمت ترين patchx و y (اگه مسيرو اشتباه نكرده باشم) رو به يه مقدار تغيير بده مثلا 128 بعد اگه terrain layer setup داري تو content browser انتخاب كن تو همون حالت كه انتخابه بيا رو آرم كوه كه مال ترين اديتوره و اجراش كن و تو قسمت پايين راست كليك كن و add selected layer رو بزن حالا روي پينت (همون قلمي كه انگار ازش داره جوهر ميپاشه)كليك كن تا انتخاب بشه .بعد درحالي كه اديتور ترين در حال اجراست ماوس رو ببر روي ترين و دكمه ي Ctrl رو نگه دار . حالا با راست كليك ميتوني گودي و با چپ كليك بر آمدگي بسازي.نقل قول:
یه چند تا سوال:
تو آنریل از متریال استفاده میشه یا تکسچر؟
برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
یه نما از ادیتور آنریل بذارید.....
ممنون.
به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!نقل قول:
خوب تو آنريل بايد تكستچر بياري تو بعد ازش متريال بسازي.
برنامه نويسي آنريل سبك مخصوصي داره درواقع ميشه گفت برنامه نويسي به حساب نمياد برنامه كشيه چون نياز به نوشتن نداره نياز به كشيدن داره.بايد باخط عناصر رو به هم وصل كني.نگاه كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اديتور نما گذاشتن نداره حجم صفحه ميره بالا.شبيه 3dsmax يكم فرق ميكنه.:31:
آقا فحش نده...:31:(شوخی)نقل قول:
به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!
این طور که معلومه خیلی با حاله ، دقیقا همون چیزیه که میخوام.
ولی دو مشکل:
1. باید تا تابستون صبر کنم که رم و گرافیکم رو ببرم بالا.
2. باید بازی فرمانده صلح رو تموم کنم.
این دو حل بشه میام تو کار آنریل:20:
آقای نینجا، برنامه نویسیه آنریل سبک خاصی نداره،:13: اون Kismet هم که می بینی برای برنامه نویسه بازی نست، واسه طراح مرحلست. تمام موتور های تجاری هم مشابهش رو دارن، مثلا cryEngine یه Flow Grid Editor داره به جای Kismet ولی همچنان برنامه نویسیش پابرجاست.نقل قول:
کلا هیچ موتور بازی بدون کدنویسی وجود نداره. بازی های آنریل هم به دو زبون UnrealScript و++C برنامه نویسی می شن.
با این همه پست زیر رو بخون، مسئله رو کاملا باز کردم توش:
تا بعد.:8:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4945027&postcount=618
درسته حتي موتور iranvij كه تيم فن افزار شريف طراحي كردنم داره.نقل قول:
منتها وقتي ميتوني كل بازي رو بدون كد نويسي بسازي چه نيازي به unreal scriptداري. البته منظورم هميشه نيست ولي ميتوني بازي رو با سبكاي مختلف بدون كد نويسي بسازي.تقريبا براي ساخت 90 درصد يه بازي (حتي حرفه اي) نياز به كد نويسي نداره.
سلامنقل قول:
به به آقا امیر رضا، شما کجا اینجا کجا؟ یادی از فقیر فقرا کردین.:20:
تا Unreal Engine 2 می شد از Texture استفاده کرد، ولی توی Unreal Engine 3 و البته UDK فقط می شه از متریال استفاده کرد، البته کاری نداره، اگه حال متریال نداری، می تونی روی Texture که می خوای کلیک راست کنی و گزینه ی Create New Material رو بزنی، خودش یه متریال برات از روش میسازه. ولی توی آنریل بهت توصیه می کنم حتما خودت با متریال آشنا سی و کار کنی، یکی از اون مسائل گرافیک پایینی که تو موتورای قبلی دیدی، همین بحث متریاله.
در مورد برنامه نویسی اول پست زیر رو کامل بخون:
خب الان خوندی؟ (اگه نخوندی، اول اونو بخون:31:) همونجور که اونجا گفتم. برنامه نویسی به زبان Unreal Script و ++C هست و طراحی مرحله کدنویسی نیاز نداره و با Kismet هست (همون عکسی که آقای نینجا گذاشته). شما اول کار فقط با kismet کار داری و نیاز به کد نویسی نیس. بعدا که تخصصی تر خواستی کار کنی، باید کد نویسیش رو هم یاد بگیری.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4945027&postcount=618
این که شما اینجا صحبت کد نویسی ندیدی، به خاطر اینه که بچه ها عموما هنوز دارن رو قسمت های اولیه مانور می دن و کارشون تخصصی نشده، اگه نه موتور بدون برنامه نویسی مثل ماشین بدون تایر می مونه.:31:
سوالی بود بپرس. اگه هم می خوای این موتورو یاد بگیری، بگو که بهت منبع خوب معرفی کنم.:8: فعلا.
تا حدودی درست می گی ولی نه کامل.نقل قول:
من خودم تا 2 ماهه پیش اینطوری فکر می کردم، ولی بعد که خواستم 4 تا کار خاص تو موتور بکنم، دیدم بدون اون نمیشه. نمونه هم کلا دو تا بازی با UDK وجود داره که سورسشو کامل می تونی دانلود کنی، هر دوش هم یه عالمه کلاس نویسی داشتن. برو کدهاشو بگیر، یکیش 40 تا کلاسه ویکی هم 100 تا کلاس داره، تازه بازیهاش خیلی خیلی کوچیکه، من حتی برای یه کار شبیه سازی هم که دیگه فکر می کردم Kismet کافیه براش، الان مجبور شدم 2 تا کلاس بنویسم.
بدون کدنویسی اکثر بازها رو نمیشه ساخت، یه تعدادی هم که میشه، باید توی Kismet براش 4-3 برابر زحمت بکشی.
البته می دونم به خاطر اون خصیصه ی ایرانی بودنمون، دوست داری فکر کنی که لازم نیس، تا مجبور نشی یادش بگیری، ولی راستشو بخوای واسه یه کار کامل لازمه، همون مثال ماشین و تایر که تو پست قبلی گفتم در موردش صدق می کنه واقعا.
توی فروم Epic هم برو نگاه کن، مسائل خیلی زیادی فقط توی قسمت Programming مطرح میشه، نه جای دیگه. یه نمونه ی خیلی خیلی کوچیک اینه که شما بدون UnrealScript عمرا نمی تونی توی یه فایل اطلاعات بنویسی.:41: البته شما اگه خیلی دوست داری با kismet کار کنی، اول کلاسهایی که لازم داری رو بنویس، بعد بگو بهت یاد بدم که چه جوری براشون نود Kismet هم بسازی و از این به بعد مثلا با Kismet هم بتونی توی یه فایل بنویسی.
با این همه اگه بتونی بدون کد کار کنی، تبریک می گم، به ما هم یاد بده.:31:
فعلا بای.:8:
سلام به همگی.
من فقط و فقط برای استفاده از این فرم خاص توی P30world عضو شدم ( قبلا شده بودم ولی استفاده نمی کردم ). چون اصلا فرم باز نیستم ( متاسفانه )
خیلی خوشحال شدم که دیدم که کسایی هستند که به بازی سازی علاقه دارند و این فرم تا صفحه 67 جلو رفته.
من در حال حاضر ترم آخر رو در حال تموم کردن هستم توی دانشگاه فردوسی. چند ماهی ( قبلا ها! ) با tgb ور رفتم. الان 3 هفته است که دارم هر روز ( 8-10 ساعت ) با Unrealscript کار می کنم. بچه هایی که مجله دنیای بازی می خرن شاید منو یادشون بیاد، اونجا چند سالی است که می نویسم. اگر کسی هست که اینجا مشهدی باشه و روی US کار می کنه بهم بگه. البته من تابستون بر می گرم تهران.
مرسی
سلام دوباره به آنریل کارها.....
فکر میکنمsooske_pa_talayi مدت زیادی هست که آنریل رو به صورت حرفه ای کار میکنند.... ورودتون به P30world رو خوش آمد میگم:11:
خوب یه سوال دیگه میشه تو مایا طراحی مرحله انجام بشه و بعد وارد آنریل کرد و باهاش کار کرد؟؟
ممنون.......
مدت زیادی نیست ولی فقط رو script کار می کنم
ممنون :)
طراحی مراحل ؟ تا جایی که من می دونم تو میای staticmesh ها و هر چیز دیگه که می خوای رو طراحی می کنی توی مایا یا مکس بعد import می کنی؟ طراحی مراحل با استفاده از این component ها و محیط UnrealEd
:)
سلامنقل قول:
هیچ وقت نباید مپ داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل مایا ساخته بشه. به هیچ وجه. ربطی به UDK هم نداره. برای هر موتور تجاری این مسئله برقراره، به چند دلیل. به دلایلش قبلا تو همین تاپیک اشاره شده.
در ضمن وقتی مپ داخل Unreal Editor طراحی میشه، انعطاف پذیری داره واسه طراح مرحله، اگه نه برای هر تغییر کوچیکی باید مدل از اول اکسپورت و ایمپورت بشه. بعد متریالش هم به مشکل بر می خوری، در ضمن فریم ریت هم دیگه نیم رقمی میشه.:31: به اضافه ی چند دلیل دیگه که لازم به ذکر نیست.
شما اون ویدئو های رسمی UDK رو یه نگاه بکن، اونجا می بینی که همچین کار سختی هم نیست.:8: فعلا.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورودتون رو به تاپیک خوش آمد می گم.
در مورد اون مسئله هم من یه چیزایی بلدم(البته خیلی مطلب دیگه هست که نمی دونم)، ولی خب مشهد نیستم. امیدوارم یکی از بچه های مشهدی رو پیدا کنی برای کارت.
با این همه اگه سوالی داشتی بپرس، فکرامونو می ریزیم رو هم، یه کاریش می کنیم.:31:
راستی نرم افزار facefx رو از کجا دان کنم؟
مثل اینکه شما Epic رو دست کم گرفتی:31:. شما کلا دو جا با FaceFX کار داری، یکی تو نرم افزار مدلینگت، یکی هم توی خود UDK. برای UDK که توش یکپارچه شده و جای خاصی لازم نیس بری. برای مدلینگ هم یه سری پلاگین هست که Epic تو شاخه های خود UDK گذاشته.:5: برو حالشو ببر.نقل قول:
FaceFX یه پلاگینه که می تونی روی 3Ds Max, Maya, MotionBuilder و XSI نصبش کنی. برو توی شاخه ای که UDK نصب شده، بعد توی شاخه ی Binaries ، شاخه ی FaceFXPlugins رو باز کن. الان بسته به نرم افزاری که می خوای و ورژنی که نصب داری، پلاگینش رو نصب کن. همین.
سلام. کسی می دونه Widget توی UIInterface دقیقا چی هست؟
خوب واسه خود یو دی کی چی؟ درضمن اونجایی که گفتی واسه تری دی مکس فقط یه فایله با پسوند عجیب و غریب کپیش کنم تو محل نصب تری دی مکس؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من Max کار نیستم، فکر کنم باید کپیش کنی تو شاخه ی Plugin مکس. با این همه اگه نتونستی بگو که از مدل کارمون بپرسم.
برای UDK هم کاری نداره. روی اون Skeletal Mesh که می خوای واسش FaceFX درست کنی، توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی Create New FaceFX Asset رو انتخاب کن. همین.
خود FaceFX رو هم باید با ویدئوش یا داکیومنتاش یاد بگیری.
تا بعد.
eskeletal mesh و 3d Buzz چیه؟ راستی داکیومنتاش رو از کجا دان کنم؟ همون موارد که گفته مثل user interface , simple level , geometry mode و غیره که ویدئوهاش لیست شده کافی نیست؟
Skeletal Mesh به مشی گفته می شه که استخوان بندی شده و پوسته هم داره (Rigging & Skinning). هر مدلی که یه قسمتیش متحرکه، باید Skeletal باشه. مثل آدم، پارچه، جسم ژله ای و خیلی از مدلای دیگه. می تونی توی Content Browser نمونه هاشو ببینی.نقل قول:
اون ویدئو های Skeletal Mesh که تو اون سایته گذاشته، طرز ساخت و کار کردن با Skeletal Meshها و انیمیشن کردنشونو آموزش میده، توی هیچ کدوم از آموزشای دیگه پیدا نمی کنی. بگیرش حتما. راستی روی مدل مارکوس Gears آموزش میده.:5:
3D Buzz هم شرکتیه که اون ویدئو های رسمی رو ساخته، Zak Parrish (همون دیوونه هه که ویدئو ها رو پر کرده:31:) هم مدیر عملیاتی شرکته و اکثر ویدئو های Unreal و Maya و یه سری دیگه رو خودش پر می کنه. من خیلی با ویدئو هاش حال می کنم.:10:
کلا 3D Buzz سه سری ویدئو آنریل داره، یکی همون که داری دانلود می کنی که مال UDK هست، یکی مال UE3 و توصیه می کنم بعدا اونو هم ببین. یه سری هم اسمش هست How Do I که دسته بندی نشده و باید تو سایتش ببینی. اینا همش رایگانه و می تونی تو سایتش ببینی ولی نمی زاره دانلود کنی.
البته بگم دیگه هیچ ویدئویی به جالبیه این سری که داری دانلود می کنی نیست.:41:کد:http://www.3dbuzz.com/vbforum/sv_home.php
--------------------------------------------------
باباجان Google رو ساختن واسه این وقتا.:13:نقل قول:
اینجا ویدئو های رسمی سازندش:
اینم داکیومنته مرجعشه:کد:http://www.facefx.com/video-tutorials
یه 6-5 تا ویدئوی FaceFX خوب هست، رایگان، که من گرفتم، برا شروع خیلی خوبه، با مکس هم کار کرده اتفاقا. توی سایته FilePlanet هست (قابل توجه دوستان، همین دیروز سر قضیه ی IGN صحبت FilePlanet بود). البته الان رفتم دیدم ف.ی.ل*ت.ر شده. دیوانه ها، آخه سایت بازیو چه به -----. با این همه یه جوری برو تو سایتش، بعد سرچ کن FaceFX میاره واسه دان. کمتر از نیم گیگه.:20:کد:http://www.facefx.com/documentation/2010/W18
--------------------------------------------------
بابا جان خوبه شما اصفهانی نیستی.:13: همش روی هم، قیمته یه کیلو گوشت هم نمیشه، اونوقت شما می خوای همینم کمترش کنی؟نقل قول:
نه، کلا هیچ آموزشی کافی نیست، ولی هرچی بیشتر ببینی، چیزای بیشتری دسگیرت می شه. هر کدوم یه سری چیز جدید رو وسط حرفاشون اشاره می کنن، و تکراری ها رو هم به روشای مختلفی میگن. همه رو بگیر، وقتی این سری 3D Buzz تموم شد، بشین پای سری Gnomon. به این بزرگی نیس، 5-4 ساعته ولی خیلی خوبه واست. کسی هم که پر کرده، یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست.:5: برو حال می کن مگو چیست حال.
عجب پستی شد این.:8: فعلا بای.
با سلام خدمت دوستان
من یه پیشنهاد دارم
من توی سه چهار روز تمام 68 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و یکم سردرگم شدم
به نظر من کسایی که در کار با این موتور دستی دارن هر اطاعاتی کم هم که از این موتور دارین را به صورت pdf در بیارید تا بشه راحت
ازشون استفاده کرد حتی اگه یه صفحه باشده مثلا همین اموزش نور پردازی یا خروجی گرفتن از بازی و غیره اگه اینا به صورت pdf
دربیاد راحت مشیه خوند و استفاده کرد
باز هم تشکر از اموزشاتون
خوب pdf نمیخواد که. نور پردازی که کلی pdf تو همین فروم واسه دانلود گذاشتیم.خروجی رو هم که یه بار انجام بدی حفظ میشی.نقل قول:
بعدشم چند بار آقا محمد گفت برید این ویدیو هارو تهیه کنید :13:
خوب اگه نمیتونید دانلود کنید یه 7-8 تومن بزارید بخریدشون واقعا دیگه نیازی به اینpdf پیدا نمی کنید. خود من دیگه واسه این آموزش pdf نمیسازم.چون اگه این ویدیو ها رو ببینید (حتی اگه زبانتون خوب نباشه)میتونید کلی تو کار باudk جلو بیفتید .ونیازی به pdf پیدا نمیکنید.
به هر حال اگه با پی دی اف حال میکنی این کتابای mastering unreal رو دانلود کن وبخون کلی از مشکلاتت حل میشه .
به به خیلی خوش اومدی .نقل قول:
مثل اینک که خیلی به درد کار ما میخوری :21:
خوب تا حالا با آنریل کاریم کردین .(منظورم کار خاصیه که جالب باشه؟)
من زیاد با us کار نکردم بیشتر وقتمو رو طراحی مراحل و (مپ) تو موتور میگذرونم. به هر حال خوش اومدید و امیدوارم فعال باشید تو این فروم.