اگر مستقیم برید به مواد رادیو اکتیو ختم میشه و یک اتاقی که حاوی چند تا تجهیزات هست که ارزش ماسک حروک کردن رو ندارن.قبل از اونجا در سمت راست یک شیبی هست که یه یک اتاق ختم میشه که چند تا سرباز ایستاده ان و توش روشن هست
Printable View
اگر مستقیم برید به مواد رادیو اکتیو ختم میشه و یک اتاقی که حاوی چند تا تجهیزات هست که ارزش ماسک حروک کردن رو ندارن.قبل از اونجا در سمت راست یک شیبی هست که یه یک اتاق ختم میشه که چند تا سرباز ایستاده ان و توش روشن هست
سلام دوستان
من تو مرحله Front Line گیر کردم ...(همون جایی که تو منطقه دشمن هستی و باید آهسته حرکت کنی)
من وقتی از پله های اونجا بالا میرم دیگه نمیدونم باید به کدوم سمت برم کسی میتونه کمکم کنه؟
بیاد داداش اینم کمک:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/metro2033/guide.asp?ID=9369
دوستان ببخشيد وقتي من اين بازي رو ميخوام اجرا كنم مينيويسه : Metro 2033.exe is not a valid win32 application
دوستان منم تازه بازی رو شروع کردم زیاد به دلم تا حالا نچسپیده کلا چند چپتره ؟
بازی قشنگیه احتمالا چون شما اولاش هستین اینطور به نظر میرسه.. داستانش فوقالعادسنقل قول:
دوستان منم تازه بازی رو شروع کردم زیاد به دلم تا حالا نچسپیده کلا چند چپتره ؟
تعداد چپتراش یادم نیست ولی به اندازه یه بازی معمولی طولانی هست
كمك كنيد :19:نقل قول:
سلام بچه ها من همون موقع که بازی اومد گرفتم و تمامش کردم ولی الان زیاد یادم نیست ولی بازی قشنگی بود یکم در حد فال اوت بود
خوب یادم نیست
راستی مال هم همون موقع ها ارور می داد
باسه دایرکت ایکسم بود که قدیمی بود
جدید نصب کردم حل شد ولی ارورش رو یادم نیست
ببخشید
تا جایی که بتوانم کمک می کنم
این بازی که کرک 64bit نداشت!! ولی این اخطار معمولا برای کرکهاو یا برنامه های 64 بیتی هست!!...بازی رو که روی یک سیستم 64بیتی نصب نکردی که حالا بخوای روی یک 32 بیتی بازی کنی؟؟نقل قول:
اگه اینطور نیست و از از کامل بودن بازی هم مطمئنی کرک اینجا رو دانلود و اجرا کن گه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار:
کد:http://gf.wiretarget.com/metro_2033.htm
یه جا از بازی گیر کردم که بیرونم هم برفه
حیوانات میان و باید با یارم پیش برم و اگه یه کم جلوتر برم میمیرم
میرم سمت یه اتوبوس خراب میمونیم و یه کم که میمنونم ماسکم تموم میشه و باید ماسک جدید پیدا کنم که پیدا نیست
همیشه نباید ماسک رو صورتت باشه.بخاطر همین فیلتر کم میارینقل قول:
تو هر چند وقت یه بار ماسکتو دربیار ببین خفه میشی یا نه اگه نه دیگه نیازی نیست
پیشنهاد میکنم این مرحله رو از اول بری تا فیلتر کم نیاری
من زیاد حضور ذهن ندارم اما بعد از خروج از مترو و اولین ورود به دنیای بیرون باید باشه با اون شکارچی پیر اگه درست حدس زده باشم اگه از بدو ورود دوربین به طرف مستقیم هست باید خودتو به منطقه جلو برسونی اما راهشو یادم نیست فکرکنم از لای شیارهای کف خیابون رفتم هرجا تشعشعات رادیو اکتیو کمتر بود برو یادت باشه این مرحله خشاب زیاد داشته باشی جلوتر یک درگیری سخت با موجودات عظیم الجثه پیش میاد امیدوارم تونسته باشم شمارو در این راه یاری کنم اما یک نکته قابل ملاحظه هست که باید بگم بایک کلید کاراکتر یک کیف رو که توش دفترچه یاداشت و فندک هست بالا میاد سمت چپ یک قطب نماست که مسیر ماموریت رو جهت یابی میکنه
درپناه حق
بدترین بازی بود که تو عمرم کردم :2:
ماسک که نبود تا الآن خفه میشدم ، برفه ها :31:نقل قول:
خیلی معذرت می خوام...میشه شما لطف کنید چند تا ایراد از این بازی بگیرید که بقیه هم حرف شما رو تایید کنن؟!نقل قول:
+
یکی از پیچیده ترین داستانها و بهترین گرافیکها رو همین بازی داره و هنوزم تو خیلی از سایتها اسمش جزء بهترینهای سال قرار داده شده!
قسمت دوم این بازی هم سال 2012 میاد
منم بازی کردم و با بازی خیلی حال کردم ولی از ایرادات بازی میشه به این موارد اشاره کردنقل قول:
1 -هوش مصنوعی افتضاح دشمنان (البته انسان ها )
2 -اصلا نمی شد مخفیانه کاری انجام بدیم (بعضی وقتا تو تاریک ترین حالت ممکن میرفتی پشت سر دشمن بدون هیچ صدایی ولی اون می فهید و بعد لهمون میکرد )
3 -افتضاح بودن هوش مصنوعی یارهامون (تو مراحل اخر یکجا بود میبایست یه موجودات ژله ای مانند رو همراه یکی از دوستامون بکشیم ولی اون یارو مث گلابی نگاهشون میکرد)
اما نکات مثبت
1 -گرافیک فوق العاده
2- صدا گذاری عالی ( خداییش یکی از بهترین صداگزی ها رو داشت)
3- محیط خارق العاده (هیچی ندارم بگم فقط عالی بود هم مترو هم خارج از اون)
4- داستان جذاب
5- زمان بازی هم خیلی خوب بود نه کوتا بود نه خیلی بلند
البته درست میگین شما ولی این 2تا جمله کاملآ متناقض هستن!نقل قول:
1 -هوش مصنوعی افتضاح دشمنان (البته انسان ها )
2 -اصلا نمی شد مخفیانه کاری انجام بدیم (بعضی وقتا تو تاریک ترین حالت ممکن میرفتی پشت سر دشمن بدون هیچ صدایی ولی اون می فهید و بعد لهمون میکرد )
اگر دشمن تو تاریکی و خف شما رو میبینه و به طرفتون حمله می کنه که دلیل بر هوش مصنوعیه عالیه بازی هست!!!
+
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم زیاد یادم نیست ولی بعضی صحنه هاش یادمه که به طرز جنون آمیزی سخت میشد(اون موجودات از تو تاریکیه تونلها بهت حمله می کردن شما حتی یک سلاح و نور درست و حسابی هم نداشتین و گاهی اوقات یک گوشه دیوار پناه می گرفتین تا بلکه زیاد تو چشم نباشی!: دی)در کل هوش مصنوعی بازی عالی نبود ولی قابل قبول بود تو سبک و سیاق خودش
خدا شاهده از بهترین بازیها بود
یک کم روند داستانیش خسته کننده بود
وگرنه محشر بود
از نظر گرافیک محشر بود
از نظر صدای surround هچ بازی دقیقا هیچ بازی ندیدم اینجوری باشه بقیه فقط تبلیغ مسخره و اسم surround رو یدک میکشن هتا عنوانی مثل COd یا بقیه هنوزم میگم محشر بود دقیقا صدای دشمنا رو از اسپیکر درست میشنیدید نه الکی از یه جای دیگه
از نظر بازی و داستان ارتباط با بازیکن این دومین بازی بود که من خودمو واقعا تو نقش حس کردم
آره من خودمو جای آرتوم میدیدم
زیبا ترین قسمت دیالوگشم برام این بود
زندگی تو مترو خیلی سخت بود یا خیلی سخته خوب یادم نیست آخرشو با یه اهنگ جادویی دیالوگو میگفت و صداش خیلی غمگین بود
اولیش و فراموش نشدنی ترینش برام suffering بود و اون مرد دورگه به اسم تاک
خب برا همین گفتم هوش مصنوعی مضخرف آخه یکجا مثل گلابی بودن یا یکجا اینقدر دقیق بودن که تو تاریکی مطلق بدون هیچ صدایی پیدامون میکردن عین بازیه sniper که تو بعضی جا ها اینقدر جنگ بودن که وقتی دو نفر روبروی هم وایساده و بعد یکی رو میکشتی اون هیچ عکس العملی نشون نمیداد یا یارو از کنار جنازه رفیقش رد میشد اصلا انگار نه انگار:27: یا تو بعضی جاها اینقدر باهوش بودن که از فاصله دو کیلومتری در حالی که استتار کرده بودی هدشات میشدی :18:نقل قول:
من یک مطلب رو پیرامون بحث شما اضافه کنم واون همه تنوع نداشتن دشمنان ماورالطبیعه بازی بود که منو کسل کرد و با خودم گفتم یا تو روسیه مردمش عاشق خوکند یا اصلا روسیه جز خوک حیوان دیگه زیست نمیکنه حالا خوک بود یا گوراز نمیدونم ولی این مشکل رو دقیقا من با فال اوت 3 داشتم اما در فال اوت وگاس جدید خیلی لذت بردم و بیش از 20 نوع دشمن عجیب الخلقه داشت که من رو بیشتر جذب و سرگرم می کرد میدونید تو این بازی بهترین صلاح چاقو بود من نصف بازی رو باهاش تموم کردم اما با دینامیت میخی خیلی فیض بردم و ترسناکترین مأموریتش همون که با غول پشنگها تو وزارت خونه درگیر بودم همش قلبم تند تند میزد و از این سوراخ به اون سوراخ می پریدم واقعا اوج اضطراب بود
ولی از نظر گرافیکی انگار خیلی بالاست چون سیستم بالایی برای اجراش میخواد .
سلام دوستان. من بازی METRO 2033 رو نصب کردم. داخل بازی انگار زوم شده. از اطراف انگار تصویرش بریدس. رزلوشن رو هم چند بار عوض کردم فایده نداشت. پچی، راهی چیزی هست مشکل حل بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :10:
یک عکس بزار راحت تر میشه راهنماییت کردنقل قول:
این مشکل از خود بازی هست تو تورنت یا گوگل سرچ کن metro 2033 update 1 skidrow آپدیت و کرک رو دانلود کننقل قول:
هرجا رفتم این بازی رو پیدا نکردم برای خرید . آیا این بازی وارد بازار شده ؟ پس چرا میدون انقلاب که معدن بازی های جدید نبود ؟
من تهران نیستم ولی اگر پست اول رو مشاهده می کردید تاریخ ریلیز بازی رو متوجه میشدید...نقل قول:
این بازی نزدیک 1 سال هست که ریلیز شده...
+
شماره 2 این بازی هم که مترو 2034 هست قراره تا اواخر 2012 بیاد!
خدا میدونه چه سیستمی لازم داشته باشه واسه اجرا...!
وااااای راست میگید ؟ اصلا فکرش رو هم نمیکردم که 1 سال رلیز شده باشه . چقدر حیف که دیگه گیر نمیاد . اسکرین شات های این بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش . به نظرتون کجا میتونم پیدا کنم ؟ چهارولیعصر هست ؟!
داداشم من تهران نیستم...:31:نقل قول:
ولی واقعآ اگر از بازی خوشتون اومده تو بعضی سایتها هست برای خرید...
کمی جستجو کنید پیدا می کنید..
+
فقط دوست من اولش بگم که بازی سیستم خیلی خوبی می خواد واسه اجرا...!
البته با این سیستم راحت اجرا شد
cpu:2.8 se
vga:9500 gt
ram:1 667
بازیشو خیلی قشنگه....:21:
لطفا یه نفر لینک مستقیم دانلود آخرین کرک Skidrow رو برای این بازی بزاره . من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. ممنون میشم :11:
حالا فوقش آنتی الایزینگ رو روی 8 نمیزاریم . میزاریم رو 4 :31:نقل قول:
من سیستم اینه :
cpu: e5200 2.5gig
ram : 2gig
hdd : samsung 32m 1000t
vga : 4850 1gig gddr3
:13:
نه مثل اینکه سیستم خوبی داری...نقل قول:
فقط cpu یکم ضعیفه به نظرم...این بازی هم خوره ی سی پی یو هست..
دوستی آشنایی کسی اگه داری بگیر ازش که نری پول بدی اجرا نشه حالت گرفته شه...
آره سی پی یوم ضعیفه ولی تنها بازی که روی سیستم من گیر کرد gta iv رو که اونم برای ضعیف بودن سی پی یو بودش نه گرافیک . ورگنه تا حالا بازی نصب نکردم که بخوام گرافیکش رو روی بالاترین حد بزارمو گیر کنه !! مین بوردم p5kpl/1600 و سری آی اینتل رو ساپورت نمیکنه ورگنه سی پی یوم رو عوض میکردم دیگه گذاشتم بعدا با مین بوردم عوض کنم همرو.
شما میتونید بروی کیفیت Medium و رزولوشن 1024*768 بازی کنید ... !نقل قول:
برووووووووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!! :18: رزولیشن 1024 !!!!!!!!!!!!!!! خیلی بده که . دیگه واقعا مهم شد که بگیرمش چون میتونه دومین بازی باشه که روی سیستمم گیر کنه . از اینترنت سفارش دادم 2800 تومن .
من این بازی رو نصب کردم . میتونم بگم یکی از بالاترین گرافیک هایی که دیدم . اون آقا گفتن که با رزولیشن 1024 میتونم بازی کنم . ولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنم .یعنی همه چیز تا ته بالا بود . حداقل اون چیزی که با چشمام دیدم 30 فریم بود .
خواهشا یه نفر کمک کنه. من مشکل Aspect Ratio دارم تو این بازی. گفتن با آخرین کرک حل میشهنقل قول:
این سایته کرکهای توپی میذارهنقل قول:
من خودم هر دفعه از اینجا کرکارو میگیرم
ببین به کارت میاد:
کد:http://gf.wiretarget.com/metro_2033.htm
بچه ها یه سوال من توی این بازی اینقدر این جک و جونورا بهم حمله کردن شیشه جلوم شکسته هیچی نمیبینم چطوری باید شکستگیشو از بین ببرم . البته اینو میدونم که ماسک روی صورت نیست یعنی وقتی دکمه جی رو نگه میدارم که ماسک رو برداره این بغل عکس ماسک میاد نوشته صفر که یعنی چی ندارم . پس چی جلوی من شکسته ؟