مثل بقیه مودم هاست.تو تنظیمات وایرلس مشکل داری؟نقل قول:
Printable View
مثل بقیه مودم هاست.تو تنظیمات وایرلس مشکل داری؟نقل قول:
یه مودم d-link وایرلس گرفتم خودش نصب آسان داره ولی کامل نصب نمیشه هی قطع میشهنقل قول:
حالا میخوام از طریق کانفیگ درستش کنم
توضیح میدی چطوری میشه این کارو کرد
خطمم هم مخابرات هست
چون اطلاع ندارم شما در چه حد آشنایی داری کامل توضیح میدم.نقل قول:
تویaddress bar مرورگر اینرنت آدرس192.168.1.1رو وارد کن.اگه یوزر و پسورد مودمت رو وارد کنی.(توی دفترچه نوشته)
Encapsulation=RFC 2516 PPPoE
Multiplexing = LLC
Virtual Circuit > VPI= 0
VCI= 35
در قسمت یوزر و پسورد هم یوزر و پسوردت رو وارد کن.(یوزر همون شماره تلفن+811)
اما به نظرم مشکل از کانفیگ نیست.
شما اسپلیتر استفاده میکنی؟
بله از اسپیلیتر استفاده میکنمنقل قول:
یه مقدار جالب شد!نقل قول:
چون تا اونجا که من میدونم اگه کانفیگ درست نباشه اتصال برقرار نمیشه.
من خودمم همین مشکل رو داشتم و مجبور شدم از دوتا اسپلیتر استفاده کنم.
داش داود مشکل حل شد؟:40:
نه............................
شما واسه هر پریز تلفن که استفاده میکنی یک اسپلیتر استفاده کن.نقل قول:
یـــعنی چی ؟نقل قول:
منظورم اینه که هیچ وسیله ای رو مستقیما به پریز تلفن وصل نکن.نقل قول:
اول اون وصیله رو به اسپلیتر و بعد اسپلیتر رو به پریز متصل کن.
دوستان مخابرات با پيش شماره 838 يا 828 شما هم قطع شدن پی در پی داريد؟يا افرادی که مرکز پاستور هستن
فکر کنم برای همه اینطور شده
من با پیش شماره837هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
خدایا با نام تو...
ای داد از این مخابرات ! باز هم پنلهارو دستکاری کرده تا بالا نیاد. فکر کنم بازم به قول یکی از بروبچ قراره یه ملاخوری دیگه بشه!
حامد:11:
فکر کنم اینا زورشون گرفته میبینن ما داریم دانلود شبانه میکنیمنقل قول:
نقل قول:
خدایا با نام تو...
سلام داوود جان.
من که شبی بالای یک گیگ می زنم تو گوش دانلود.حواسم هم به پنل هست!آخه همیشه وقتی پنلها قطع میشه 500مگ میزارم واسه قطعی پنل که چیزخور میشه! من که هر وقت سایت مخابرات رو می یارم بالا سریع روی بد کلیک میکنم. جالبه که این نظر سنجی اعمال نمیشه و عالی هنوز بالاست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله . قطع و وصل ميشه
زنگ بزن کچلشون کن اوکی میشینقل قول:
جند روزه نمیشه وارد پنل شد برای همه اینجوریه؟
الان تست کردم ميشهنقل قول:
برای من هنوز پیغام
Server Error in '/' Application.
میده!!
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست عزیز من با امروز 2هفته ای هست پنلها بسته است و بالا نمی اد.اولش که اصلا سایت باز نمی شدش.بعد از یک هفته باز شد و خطای عدم دسترسی به سرور رو میده که تا حالا هم یعنی 21/3/1390 هم همون پیغتم رو میده و باز نمیشه.
شما چه جوری سایت رو باز کردی؟
با این آدرس باز میشه
یاکد:http://www.acc.tch.ir
کد:http://80.191.233.18:8085
با همين آدرس هايی که دوست بالايی گذاشتننقل قول:
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
بنده 23 خرداد میخوام adsl بگیرم به مدت 6 ماه
ping برام خیلی مهمه
لطفا راهنمایی بفرمائید از کدام یک از adsl های شهر همدان استفاده کنم که ping پائینی داشته باشه و سرعت و خدماتش خوب باشه .
لازم به ذکر است قبل از این adsl سه ماهه 512 مخابرات همدان داشتم بد نبود ولی پینگش بیشتر بالای 280 بود .
لطفا راهنمایی بفرمائید .
منتظر جواب شما برای خرید هستم . :11:
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست عزیز این آدرس ها هم به تازگی باز میشن.چند روز پیش یک ساعت در روز باز بود و بقیه مدت خطا میداد. به حر حال ممنون از تذکرت!!!
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست خوب من، اگر برای شما فقط وب گردی مهم است و در یک محدوده زمانی خاصی، بعنوان مثال از 8صبح تا 23(همون 11شب خودمون!) می خوای این کار رو انجام بدی، پارس لین(پارس آنلاین)گزینه خوبیه. ولی اگه شب ها با اینترنت کار میکنی و دانلودت هم زیادهف البته دانلود شبانه ، زیاد روی شرکتهای خصوصی حساب نکن. من چند وقت پیش یک مگابیت پارس آنلاین داشتم، پینگ خیلی خوبی داره و باب بازی آنلاینه، البته توی همون بازه زمانی که بالا گفتم و بعد از 23 به بعد سرعت به یک دهم کاهش پیدا میکنه. طوری که من با سرعت 15کیلوبیت دانلود میکردم.زیاد هم پیگیر شدم ولی فاییده ای نداشت و عطاش رو با لقاش بخشیدم!
لایزر هم پینگش حول و حش 280 و 300هست. شاتل هم پینگاش در همین محدود است.
من پارس رو بهت پیشنهاد میکنم ولی اولش بگم که دانلود شبانش تعطیله. در ضمن یه بدی دیگه هم داره و اوا اینه که VPI و VCI خودش رو طوری تنظیم کرده که با یکسری مودم خاص که خودش داره و به قیمت خون کارکنانش میده دست مشتری، سازگارش کرده.البته با مودمهای دیگه هیچ مشکلی پیش نمی یاد و شما VCi رو بجای 59 روی 32 تا 35 هم بزاری هیچ مشکلی پیش نمی یاد. فقط مسئله این خودرأیی پارس لین باعث میشه که هر چند ساعت یک بار مودمت به خاطر خطای سرور چراغ ADSLش خاموش میشه و باید یه روشن خاموش کنی. البته اون قدرینیست که اذیتت کنه. و بعد از یکی دوهفته اون هم درست میشه.
مبین نت هم محدوده خاصی رو پوشش میده و هنوز سرارس نشده. ولی دنبال اون هم نرو به دو دلیل:
1-مودماش یه خورده گرونه!
2-مثل موبایل قطعی زیاد داره و بعضی وقتا اگه از سروری خدمات میگیری زیاد دور باشی یه جاهایی مودمت آنتن میده که نباید بده و اون جایی که باید آنتن بده هیچ خبری نیست.پینگ هم تا400میرسه . زیاد جالب نیست.
راستی این رو هم بگم که پارس آنلاین دو تا نمایندگی داره: یکی شرکت جهن نما.برج پاستور طبقه 6 واحد 8.
یکی هم آتی نت.برج پاستور طبقه8.واحدش یادم نیست.
باز هم اگه نیاز بود با هم صحبت کنیم، من در خدمتم.
با سلام و تشكر خدمت آقا حامد عزيز
از شما به خاطر پيگيري موضوعات و جواب مبسوط به سوالات كاربران كمال تشكر را دارم :11::11::11:
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
از اظهار لطف شما دوست عزیز و هم استانی گرانقدر سپاسگذارم.
خدایا با نام تو...
با سلام
چند وقتی بود که می خواستم این نظر سنجی جالب مخابرات رو روی تاپیک بگذارم تا اگر دوستان تلفنی با این مسئولین صحبتی داشته اند ما را نیز از کم و کیف عرایض مسولین مخابرات مبنی بر چگونگی نظر سنجی با خبر کنند، ولی امتحانات اجازه نمی داد!
من که وقتی این نظر سنجی عجیب رو دیدم به همراه نتایج عجیبترش، خیلی تعجب کردم! چند وقت قبل(حدود 2ماه پیش) نتایج نر سنچی که داخل سایت بود به طرز جالب و عجیبی با رتبه عالی من رو شکه کرد.آخه من روزی چند بار این سایت رو باز می کردم(همون سایت مخابرات استان همدان) و روی هر گزینه ای غیر از عالی کلیک میکردم.حالا چه جوری یکدفعه عالی رفت و سدرنشین شد، جای سواله؟؟؟
نظر شما دوستان چیه؟ با من که تماسی واسه نظر سنجی گرفته نشد! با شما گرفته شدش؟؟؟
با سلام خدمت دوست و استاد عزیز جناب حامد خان
بنده امشب adsl مخابراتم تموم شد .فردا دوشنبه 23 خرداد میخوام برم 6 ماهه بگیرم فقط موندم از کجا بگیرم . شرایط من اینچنین است :
من فردا دوشنبه 23 خرداد ساعت 10 صبح به بعد اقدام به ثبت نام میکنم لذا منتظر پاسخ و معرفی شما هستم با توجه به عرائض بنده و با توجه به تجربه زیاد شما هر چی شما معرفی کنی بنده از اونجا adsl شش ماهه میگیرم لطفا در صورت امکان تا فردا ساعت 10 یه مورد به من معرفی کنید تا اقدام کنم .
- بیشتر کار من از ساعت 19 عصر تا 1 شب میباشد adsl 512 میگیرم چون مجوز دارم .
- مهمترین چیز برای بنده ping است .
- بعد سرعت باز کردن صفحه و فقط وبگردی از ساعت 19 تا 24
- دانلود چه روزانه و چه شبانه برام مهم نیست .
با تشکر وافر از شما :11::11:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
با عرض پوزش از شما دوست عزیز
به دلیل سنگینی بار انتحانات نتوانستم به موقع پاسخ شما رو بفرستم و به این خاطر عذرخواهی من رو پذیرا باشید!:40:
من به شخصه پارس رو پیشنهاد می کنم ولی کار درست این است که اگر با شرکتهای خصوصی قصد عقد قرار دارید از حداقل آن یعنی یک ماهی استفاده کنید تا اگر شرایط شرکت تغییر کرد بتوانید آن را لغو کنید! در هر صورت مختارید! سرویس من یک مگ بود و 512 رو تست نکردم ولی نباید پینگ پایینی داشته باشه. خاصیت سروریسهای پارس اینه که پینگ بالا به مشتری میدن تا ترافیکش سریع تخلیه بشه البته این شراط رو به بستر سازی پکیجهای شتاب یا همون Burstبیشتر و بهتر کردند به طوریکه شما 1ساعت وبگردی میکنی و یکدفعه 100مگ از ترافیکیت کم میشه. خلاصه اینکه یه قرار داد یک ماهه ببندی بدک نیست فکر کنم بشه ماهی 20تومن(البته قیمنهای جدید دستم نیست) ولی باز تصمیم گیرنده نهایی خودتی. در ضمن این نکته رو بگم که من 8ماهی هست که از پارس سرویس نمی گیرم و در این بازه زمانی شاید بهتر شده باشه و شاید بدتر. ولی روفقام دارند و از پینگش راضین!
البته این نکته پایانی رو هم اضافه کنم که پینگ این شرکت و خیلی از شرکتهای دیگه (خصوصی ها) در هنگام ساعاتی که اینترنت نامحدود دارند به اصطلاح اینترنت رایگان در آن ساعان خاص ارائه می دهند معمولا با افت پهنای باند و طبیعتاً کاهش پینگ روبرو هستید. این امر به دو دلیل می باشد:
1-از طرف خود شرکت اعمال می شود تا ترافیک مازاد را که رایگان می باشد را کمتر در اختیار کاربران قرار دهد.
2-به دلیل شلوغی سرورها شرکتها در ساعات اینترنت رایگاه به دلیل حجم بالای دانلود با افت سرعت و با طبع آن با افت پینگ روبرو هستید.
پس هی چگاه این انتظار را نداشته باشید که مثلا اگر پارس در بازه زمانی 8تا23 پینگ اش با بازه زمانی رایگان اون یعنی 1صبح تا 6 صبح یکسان باشه! قطعا افت سرعت و پهنای باند خواهید داشت!
باز هم از اینکه جواب رو دیر فرستادم معذرت می خوام.الان ساعت 10 صبح هست و من تازه از سر جلسه اومدم بیرون! عذر تقصیر.
این مخابرات هم ما رو مسخره کرده ها.همینطور داریم از اینترنت استفاده میکنیم خدا میدونه فردا چقد برامون ببرن.کسی تماس نگرفته بینه چرا سایت مشکل داره.یا کی درست میشه؟
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزی به نظر من تماس نگیری از تماس گرفتن بهتره. یه عده افراد بی سواد رو گذاشتن اونجا جوابب درست و حسابی نمی تونند بدن.
شما برو به آدرس زیر میزان مصرف رو نشون میده ولی ریز مصرف و جزییات رو نه. سرور اصلی هنوز مشکل داره و خدا میدونه کی درست میشه. به من گفتند تا آخر هفته ولی چشمم آب نمی خوره!
کدوم آدرس؟؟؟نقل قول:
با سلام و عرض ادب به شما دوست عزيز جناب حامد خان
از راهنمايي مبسوط و كامل شما كمال تشكر را ميكنم راستش ديروز كلا درگير بودم و موفق نشدم به سايت مراجعه كنم ليكن تحقيقات زيادي در خصوص پارس آنلاين انجام دادم و دريافتم ping اين شركت خيلي بالا و پايين داره در نهايت هم با توجه به مطمئن نبودن جنابعالي در مورد اين سرويس از مخابرات سرويس 18-06-512 را كه 6 ماهه است رو ثبت نام كردم . موضوع بعدب اينكه هنوز پيغام خصوصي بنده فعال نشده است از شما و راهنمايي هايتان كمال تشكر را دارم باز هم اگر به مشكلي برخوردم حتما مزاحمتان ميشوم .:11:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
از بابت عدم قرار دادن آدرس معذرت می خوام!
کد:http://www.acc.tch.ir
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز بسیار خوشحالم که تصمیم نهایی خود رو با تحقیقات کامل گرفتی. این شرکت و خصوصی به جز مخابرت، نوسان زیاد دارن. چون با شتاب کردن سرویس ها سرعت ثابتب رو ارائه نمی دن!
در هر صورت شروع سرویس جدید رو به شماا تبریک میگم.
خدایا با نام تو
با سلام
این هم از یه تست از مخابرات 256
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این هم یه تست دیگه از یه سرور قدرتمندتر! پینگ و سرعت دانلود رو بالا مقایسه کنید!
مخابرات 256
کنترل پنل ظاهرا" کلا" down شده
نقل قول:
خدایا با نام تو
سلام دوست عزیز
بله کلا داغون شده!تازه از ترافیک من چند صد مگابایت بیشتر از اون چیزی که من مصرف کرده بودم ، مصرف شده!
عجب مملکتی!گل و بلبلی! به به! آهـــــــــــــــــــــــ ــــــــای آهـــــــــــــــــــــــ ـــای بدو هندونه تازه دارم!