نقل قول:
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :
غلط کردی که منم . این آیدی من نیست ها اونجا . همین ملعون تیتان به اسم من اونجا آیدی درست کرده ! در ضمن از اولشم معلوم بود دروغه منتها تو باورت شده .:دی
Printable View
نقل قول:
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :
غلط کردی که منم . این آیدی من نیست ها اونجا . همین ملعون تیتان به اسم من اونجا آیدی درست کرده ! در ضمن از اولشم معلوم بود دروغه منتها تو باورت شده .:دی
@ ريسر
از لحاظ سخت افزاري كه اين سفيد و سياه باهم فرقي ندارن
نمي دونم كي اين شايعات رو ساخته
حالا ممكنه بعدا مشكي ها داشته باشن سفيدا نداشته باشن
اونايي كه مشكي دارن الان مولتي تاچي در كار نبوده
@ حميد
اسپم نده بابا
مگه همه حميدا تو هستي؟ :31:من حميد گاد رو ميگم :31:
درباره ی این تغییرات فقط زمانی میشه جواب قطعی داد که گوشی وارد بشه.
خاک تو سرت کنن سونی
حالا اگه این مالتی تاچ نباشه ببینیم قیمت به کجا میرسه
با این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه یا حداقل من براش بیشتر پول نمیدم
علی تو خجالت نمیکشی؟یه کم خجالت بکش واسه لاغری خوبه:دی
چه خبره 700.حالا شاید اولش قیمتش کمی بالا باشه اما مطمئنا قیمتش اطراف 600 فیکس میشه.ویواز با این ابهتش 450 اینطورا داره فروش میره.ای اس تازگیا داره خوب قیمت گذاری میکنهنقل قول:
با این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه
بعدشم عیب سر مال مردم نگذارین.چه قدر تکرار میکنین ام تی نداره.خسته نشدین؟بابا ام تی توی بازی خیلی کارایی داره که فک نکنم بازی خیلی خفنی با این قابلیت تو اندو داشته باشیم،نــــــــــــــــه علی؟:دی
این همه بحث کردید چند بار پرسیده شد کی قرار هست بیاد توی ایران....حداقل میگفتید نمیدونیم!
اخه دوست من...مگه ماها وارد كننده يا مغازه دار هستيم كه بگيم كي مياد؟؟؟بايد تا الان مي اومد هنوز نيومده...همه همينو ميدونن...:10:نقل قول:
این گوشی چند ساعتی میشه که به ایران رسیدهنقل قول:
گوشیشاپ داره با قیمت 700 تومن میفروشه
قیمتش خیلی خوبه
نینجا جان اگه صدای منو میشنوی همه منتظرن بخری ریویوشو بزاری :دی
دوست عزیز شما میتونستی قسمت دوم پستتون را زودتر بگید...در ضمن از شما و 2 نفر دیگه تنها سوال نکردم...مخاطبم رو مشخص نکردم....پرسیدم شاید کسانی اطلاعاتی داشتند ببخشید دفعه بعد از شما دعوت به عمل نمی آورم که به بنده پاسخ دهیدنقل قول:
نقل قول:
لطف کنید لینک رو برام پ.خ کنید...ممنون
در ضمن دوستان پس فرقی بین مدل مشکی و سفید نیست؟؟لطف کنید زود جواب بدید چون میخوام زود سفارش بدم بیارن
موفق باشید
لینک گوشی شاپ
پخ مخ احتایج نداره که :دیکد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1844
ببین همچین چیزی تقریباً غیر ممکنهنقل قول:
در ضمن دوستان پس فرقی بین مدل مشکی و سفید نیست؟؟لطف کنید زود جواب بدید چون میخوام زود سفارش بدم بیارن
اخه خودت فکر کن اصلاً میشه یه رنگش سخت افزار مولتی تاچو داشته باشه یکیش نداشته باشه !
شما با خیال راحت هر رنگیشو دوست داری بخر ... اگه قرار باشه مولتی تاچ بشه هر دوتاش میشه
واو !
چه قیمت توپی !
amir_70 دیدی چه ارزون وارد شد :دی
معذرت ميخوام...ولي من به تندي و ناراحتي نگفتم...انگار يه مقدار انتظار اين گوشي ناراحتتون كرده...در هر صورت من معذرت ميخوام و اينكه انشالله زودتر بخريد...نقل قول:
شما ببخشيد...:10::11:
قیمت عالی .
بخرین دیگه . بهراد نمیخوای گوشیتو عوض کنی ؟ :دی فسیل شده ها :دی
اگه بیاد رو 200 من میخرم , ریویو هم میزارم :دی
نقل قول:
چه خبره 700.حالا شاید اولش قیمتش کمی بالا
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
تا این لحظه فیدبک ها عالی بوده هر کی خریده کلی حال کرده . مشکیش رو بخرید :دی چون خوشگلتره وقتی هم ال سی دی خاموش دیگه خیلی جیگره در حد بلک دایموند.
amir_70 چیه بگی امیر بهتر نیست؟؟؟نقل قول:
amir_70 دیدی چه ارزون وارد شد
قیمتش که خوبه واسه شروع
در جواب بعضیا که میگن مالتی تاچ فقط تو بازی کاربرد داره باید بگم که سخت در اشتباهن
مالتی تاچ یکی از کاربرداشو تو بازی ها نشون میده که واقعآ لذت بازی رو 2 چندان میکنه
مالتی تاچ تو عکسها واقعآ مهمه
من با تنها گوشی مالتی تاچی که کار کردم ایفون بوده واسه همین تجربمو از مالتی تاچ بر اساس ایفون میگم
تو ایفون شما مثلآ تو گالری 2 روش برای زوم بر روی عکس دارید
یکی همین مالتی تاچ و یکی با 2 بار زدن بر روی عکس که وقتی شما 2 بار بر روی عکس کلیک میکنید عکس تا یه قسمتی زوم میشه و اگه 2 باره 2 بار بزنید به حالت اول بر میگرده در صورتی که بخواید نهایت زوم رو بکنید یا یه مقدار دلخواه زوم کنید باید از مالتی تاچ استفاده کنید
یا مثلآ توی map ها x10 دو تا ذره بین میزاره که با اونها شما زوم میکنید که فکر کنم واقعآ این قسمت خیلی ضایع باشه
در کل مالتی تاچ تو زوم کردن در گالری در browser در بازیها تو نقشه ها خیلی کاربرد داره و واقعآ کار رو راحت میکنه
اینو واسه بعضی ها گفتم که میگفتن مالتی زیاد کاربرد نداره
ولی حالا کاریه که شده و x10 مالتی تاچ نداره
قبول این یه ضعفه
ولی اگه یه خورده با انصاف نگاه کنیم واقعآ با این قیمت این گوشی میارزه
و من حتم دارم کمتر هم میشه
تا 600 میاد
اونوقت واقعآ ارزش خریدو داره
x10 تو اینترفیسش و کلآ محیطش که نگاه میکنی واقعا از همه ی اندرویدی ها یه خورده برتره
شما حتی اگه کیبوردش رو با مدل های مشابه مقایسه کنید میبینید که واقعآ چقدر زیباتر و راحت تره
یا taskbar و ...
گوشی خوبیه ولی مالتی تاچ رو بیخیال شید
به نظرم 700 یه شروع عالیه (البته الان گوشی شاپ زده 740 ) ولی خوب میاد پایین تر
با 600 تومن میشه گفت x10 یه انتخاب استثنایی محسوب میشه
این محیط داخلش که آبی رنگ هست رو میشه تغییر هم داد ؟ چون مشکی با فضای آبی یکم جور نیست!
اره ميشه...اونش مشكلي نيست...:46:نقل قول:
دوستان من اينو توي فروم اندرويد ديدم..
در ضمن يكي از دوستام زنگ زد از تهران ميگه تو علاالدين ديده 640نقل قول:
قيمت اين گوشی در هر دو رنگ در بازار دبی 2350 درهم 2350*275= 646'000
646000 تومان البته بدون گارانتی
كسي اونجا نديده؟؟؟راست ميگه واقعا؟؟؟اقا من تهران نيستم دوستاني كه هستن برن يه زير و رويي كنن...:10:
اقا در مورد هندسفریش کسی اطلاعی پیدا نکرد
کسی نمیدونه بالاخره چه هندسفری روش هست؟؟؟
تو دیجی کالا زده 745000 تومان.
نقل قول:
کد:http://www.-------------/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-XPERIA-X10
ولله يكي از دوستان (فكر كنم titan)يك دو صفحه قبل گفته بودن كه توي بعضي كشورها از اون هندزفري بلوتوثها روش هست...هنوز اطلاعات دقيقي نيست...نقل قول:
خودت برو ببين...دو صفحه قبل رو...:10:
تو دیجی کالا زده 745000 تومان .
بجای aaa بنویسید دیجی کالا دات کام
نقل قول:
aaa/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-XPERIA-X10
خب اگر دوستانی کسی رو داخل دیگر فرومها دیدند که هندزفری بلوتوثی را توی کارتن دیده اعلام کنند
در ضمن امکانش هست همین هندزفری به صورت جداگانه برای فروش بگذارند؟
بچه ها ظاهرآ اینا زیاد گران میفروشن
فکر کنم یکی بود ت علاالدین 640 دیده بود
بابا تهرانیها یه سر بزنید علاالدین ببینید چنده دیگه
اره امكانش هست...نقل قول:
توي قسمت لوازم جانبي موبايل همين فروم نگاه كن اونجا هم مدلهاي هدست بي سيم رو كذاشتن كه چيزاي خوبي هستن...
ولي اين نوع رو جداگانه ميفروشن..ممكنه الان گير نياد توي تهران ولي يه مدت ديگه هست مثل w960
اره يكي از دوستام گفت ديده تو علاالدين 640:11:نقل قول:
یکی بره بخره ببینیم چی کار کرده سونی
این سایت هم 645 دلار میده. واقعا قیمتش مفته !کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-xperia_x10-phone
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :نقل قول:
Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.
Dear ******,
Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.
I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:
#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.
The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1
#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?
The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.
#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?
The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.
يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟ :31:)
ترجمه :
من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.
*** عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :
1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.
بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape رو براي 2.1 آماده ميكنن.
آپگرید به 2.1 دو تا مزیت مهم داره
1. اضافه شدن مولتی تاچ
2. شناسایی 16 میلیون رنگ به جای 65K
فکر کنم خود سونی اریکسون فایل آپدیت یا آپدیت به صورت آنلاین رو بذاره تو سایتش . باید منتظر بود و دید کی ورژن 2.1 میاد
پس بلاخره مولتی تاچ داره !
خدارو شکر :دی
راستی امیرجان (امیر70) به این دلیل گفتم امیر 70 چون دوست عزیزمون S A M S U N G هم اسمشون امیر هست ! گفتم اشتباه نشه !
این هم عکس با اون هندزفری که دوستان گفتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم تيتان جان...شما خودت بودي ميگفتي ساپورت نميكنه مولتي رو؟؟؟درست ميگم؟؟؟
حالا چي شده رفتي نامه طرف رو اوردي؟؟
:31:نقل قول:
ميگم تيتان جان...شما خودت بودي ميگفتي ساپورت نميكنه مولتي رو؟؟؟درست ميگم؟؟؟
حالا چي شده رفتي نامه طرف رو اوردي؟؟
چه حرفيه تيانيوم جان
طوري ميگيد كه من ميخوام نداشته باشه... من ميگفتم اينقدر مطمئن صحبت نكنيد. مثلا فلاني اومده بود گفته بود ايكس 10 سخت افزارش رو كه داره مونده سيستم عاملش هم داشته باشه :31: اونوقت كه هنوز گوشي زمان ريليزش هم معلوم نبود...
تازه من هنوز هم ميگم معلوم نيست :31: ولي اگه اين نامه واقعي باشه ميشه روش حساب كرد :31: من پال رو ميشناسم :31: (هموني كه نامه رو جواب داده)
حامد فك كنم اين هندزفري تو پك منطقه اسكانديناويه :31:نقل قول:
این هم عکس با اون هندزفری که دوستان گفتن:
خداييش نامرديه
نخيرم تو ميخواي نداشته باشه هي اينجوري ميگي:31:نقل قول:
اينم يه خبر به نقل از مادره عروس...
4هارمین X سری XPERIA در بازار ایران
15/01/1389
گروه خبری GSM: XPERIA X10 وارد بازار ایران شد. این گوشی، چهارمین گوشی است که از خانواده X XPERIA سونی اریکسون به جهان معرفی شده است. گوشی فوق از هماکنون بدون گارانتی، با قیمت 800 هزار تومان در دسترس علاقهمندان و کاربران صنعت تلفن همراه کشور قرار دارد.
این هم ختم کلام Multi Touch
به گزارش پايگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی سوئدی - ژاپنی سونی اريكسون كه به تازگی اولين گوشی آندرويدی خود را روانه بازار كرده خبر نه چندان خوشايندی را درباره اين گوشی اعلام كرد. قابليت چند لمسی برای Xperia X10 عرضه نخواهد شد حتی با وجود اينكه هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری اين گوشی از اين قابليت می تواند پشتيبانی كند.
سونی اريكسون اعلام كرد كه در بسته به روز رسانی بعدی نيز قابليت چند لمسی برای Xperia X10 در نظر گرفته نشده است اما در عوض قابليت های جديد ديگری به كاربران عرضه خواهد كرد. هنوز سونی اريكسون دليل عدم عرضه قابليت چند لمسی برای اين گوشی را اعلام نكرده است. البته فقدان قابليت چند لمسی بر روی X10 از نظر كاربرد گوشی چندان به آن آسيب وارد نمی كند اما رقابت اين گوشی زيبا را در ميان ساير حريفانی كه با اين قابليت عرضه شده اند ، به چالش می كشد.
تو سایت گوشی شاپ تو قسمت معایب گوشی یه چیزایی نوشته در مورد اسپیکر ضعیف و کیفیت صدای پایین؟
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
خوب اگه اینا هم درست باشه و بخوایم بزاریم کنار معایبی مثل نداشتن Multi Touch ، نداشتن پوشش لنز، چه میدونم نداشتن شماره گیر هوشمند، نداشتن GPS رایگان و عدم و پشتیبانی از فایلهای فلش تو اینترنت میشه بگید به چی این گوشی باید بنازیم؟
کسی قیمتشو تو اصفهان میدونه چنده
میگم سونی گارانتی داره یا نه
منظورم اینه که موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم
تو جعبش چه چیزایی داره{کیف چی داره یا نه}
دوست عزیز به سایتای ایرانی زیاد توجه نکن !
خارجیاش چرتن ! چه برسه به اینا :دی
دوست عزیز بنده هم در مورد صدا خیلی تحقیق کردم چیز دقیقی دستگیرم نشدنقل قول:
ولی خود گوشی شاپ مورد داره!
اولا مزایا و معایب رو کپی و پیست کرده
دوما توی جدول مشخصات اینو ببینید:
پخش با صداي بلند بله, استريو
چه طور میشه یک گوشی صدای استریو داشته باشه کیفیتش بد باشه!حالا در مورد بلندی هم صحبت نمیکنیم!مگه نگفته عیبش کیفیت پایینش هست؟!پس چه طور میتونه استریو هم باشه؟!کلا مورد داره!!:دی
خب نداشتن پوشش لنز که باعث بشه از خریدش پشیمان بشید عجیبه!یعنی باید اینقدر ایده آل فکر کنید و تصمیم بگیرید که به خاطر این گزینه از خریدش پشیمان شوید!
شماره گیر هوشمند!!!شاید واقعا خیلی براتون مهم باشه!
در مورد عیب آخر مثل اینکه با نرم افزار حل میشه!
شما میتونی به
صفحه نمایش 4 اینچ که با ارتقا به اندورید 2.1 قابلیت شناسایی 16 میلیون رنگ رو داره
دوربین 8
اینترفیس زیبا
و خیلی مزایای دیگر که با جست و جو به آنها پی خواهید برد بنازید!
خود دیزاین شیک گوشی یک مزیت بزرگ هست!
هرکس گوشی را دستتان میبند مطمئن باشید اولین حرفی که میزنه میگه!چه شیک هست!سونی اریکسونه؟!چه مدلی؟چند خریدید؟چه کارایی میکنه؟دوربینش چنده؟!
خب اینا رو یک فردی که اطلاعات آنچنانی در مورد موبایل نداره رو میزنه وقتی یک فرد با اطلاعات باشه میگه
X10 خریدی؟گوشی شیکی هست!ولی حیف که مثلا مالتی تاچ نداره!ولی بازهم می ارزه.....
مطمئن باش همینطوره.....
بچه ها یه آشنا یه ساعت قبل از دبی اومده میگه اکس 10 خیلی کمیابه
همه گوشی اورده اما یدونه اکس10 هم نیاورده:41: