سلامنقل قول:
باید به شرکت مراجعه کنید برای 5 مگ یا 10 مگ
قیمتها مثل همون قبله تغییر نکرده
Printable View
سلامنقل قول:
باید به شرکت مراجعه کنید برای 5 مگ یا 10 مگ
قیمتها مثل همون قبله تغییر نکرده
قیمت های تعرفه 5 و 10 مگ چطوریاست ؟نقل قول:
"اولا بماند که باید یک ربع گوشی دستت باشه تا نوبتت برسه، توی عمرم هیچ شرکتی رو ندیدم که سانترالش اینجوری باشه شرکت باید پشتیبانی فنیش با فروشش و چیزای دیگش جدا باشه منی که سوالم مربوط به فروش و ثبت نامه و فنی نیست هم باید کلی منتظر بمونم نوبتم شه."نقل قول:
در هر صورت من چند روز پیش زنگ زدم 2020 گفت اصلانم نمیشه
گفت شما باید بری از اول ثبت نام کنید گفتم خب بنام یک نفره چه لزومی داره میگه نه باید بیای ثبت نام کنی بعد گفتم خب بیام ثبت نام کنم دیگه میشه مشکلی نیست؟
گفت نخیر آقا الانم ثبت نام نمیکنیم خدافظ
بعد شما میگی توهین نکنین
شما به من بگو من با این جماعت مخابرات چیکار کنم پیش کی برم؟؟؟
دوست عزیز5 مگم شبانه رایگان نداره؟
این زنایی که توی 2020 هستند خیلی بد اخلاق و خشن هستند
میگن الان ثیت نام نداریم
پس کی دارین ؟ نمیدونیم
این مخایرات معلوم هست چیکار داره میکنه؟
از یک طرف تبلیغات زده همه جا تو ی سایتش از طرفیم تا زنگ میزنی میگه نداریم
آقا جریان چیه حجم من کم نمیشه تو سامانه جدیدشون.
مال منم همینطور بود کم نمیشد.منم خوشحال زدم دانلود روز بعد که رفتم دیدم ، دیدم از یک و نیم گیگ دویست مگ مونده.گول نخوری فکر کنی کم نمیشه.کم میشهنقل قول:
کم که میشه! فقط نشون نمیده. درستش نمیکنن چرا.نقل قول:
یستگی داره چند ماه با چند گیگ بخواینقل قول:
دوست عزیز 2020 دست شرکت خصوصی سفیر ارتباظ اول تماس یه کد پیگیری بهتون میدهنقل قول:
اینجور جواب دادن خلاف قانونه اون کسی کهتلفن جواب میده وظیفشه درست جواب مشترک بده
انتظار موندن هم بخاطر اینکه تازه سامانه عوض شده بخاطر همین زیاد زنگ میخوره
شما یه کار میتونید حضوری به شرکت مخابرات برین و از شرکت شکایت کنید البته با شکایت نامه کتبی که به کارتون رسیذگی بشه
نهمتاسفانع 5 مگ و 10 مگ شبانه رایگان ندارهنقل قول:
یه چیزایی هست که من نباید بگم ولی میگم تا براتون روشن بشهنقل قول:
حدود 6ماهی هست یه هکر حرفه ای پیدا شده که پنل قبلی مخابراتو -- کرده و تونسته باهاش همه کار کنه مخابراتم تا فهمید شروع به جابجایی پنل کرد البته قبلش هم ثبت نام رو متوقف کرد اون بنده خدایی که از تهران اومده برای جابجایی پنل ها متاسفانه کامل کارشو انجام نداده و نصفه کاره ولش کرده رفت بخاطر همین یکم زمان میبره تا همچی درست بشه
این زنایی که میگی بداخلاق شدن بخاطر شلوغی سرشونه اخه از بس توضیح دادن کچل شدن:n02:
ناسلامتی 40 هزار مشترک adsl تو استانه
خیالت راحت کمش میکنن :n02:نقل قول:
ممنون از توضیحاات ماکسیس جان
اقا موقعی که ثبت نام شد پارتی ما بشو کار ما رو زود راه بندازن
من یکم عجله دارم چون دارم با پارس انلاین اذیت میشم
ایا میشه من از یه مخابرات دیگه مثل امام خمینی(سه راه جهانبار) خط جدیدی بگیرم؟ ما سمت سورو هستیم اون مخابراتم بما نزدیکه تقریبا توی اون مخابرات بیشتر شرکت ها مثل شاتل و فن اوا و اسیا تک هم سرویس میدن
یا نمیدونم همین خطمو خالی کنم برای مخابرات نظرت چیه؟
مثلا 5 مگ، یک ماهه ، 8 گیگ حجم.نقل قول:
دقیق درباره تلفنا خبر ندارمنقل قول:
چشم هروقت ثبت نام شروع شد خبرت میکنم
میشه35100 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی سرعت دانلود 10 مگ رو 300 ـــه اگه اینطور باشه ارزش نداره اینترنت 2 مگم رو عوض کنم چون سرعت من با دو مگ روی 260ـــــه حدودا
من خودم 1مگ دارم سرعت دانلود روی 160 ، اصولا 10 مگ باید روی 1 باشه.نقل قول:
جناب داستان پینگ حیلی بالا چیه؟ چرا اینقدر پینگ بالاست ؟نقل قول:
چند روزه هر چند دیقه یه بار بعضی سایتا رو نمیاره من مجبورم با ف* یلتر شکنی چیزی بازکنم سایتارو
تایید میشه! اوضاع اینترنت مخابرات بد که بود هیچ ، بدتر هم شده. فقط سر پول گرفتن و کلاه برداری حاضر و آماده ان ، ولی موقع خدمات و سرویس دهی که میرسه همه چی افتضاح!نقل قول:
یه مشت کلاه بردار و دزد
زنگ زدم 2020 بهم گفتن تو همين هفته درست ميشه.....
چی درست میشه؟نقل قول:
این جور که من تست کردم اینجوری بود البته سرعت باز کردن سایتش خیلی عالی بود مثلا من با یه فیلترشکن رایگان سایت یوتیوب راحت باز میکردمو بدون توقف نگاه میکردمنقل قول:
به نظر منم همین 2 مگ کافیه
این چیزی که من تست کردم اینجوریه ولی سرعت سایت یاز کردنش عالیهنقل قول:
شما مگه نمگین سرعت دانلودتون رو 160 هست؟نقل قول:
پس دیگه نباید مشکلی داشته باشین
همه سایتا نیست سایت گوگل اینجوریه با یکم سرچ تو گوگل میفهمید مشکل کار از کجاست بدلیل اینکه ایرانو جزو کشورها نمیدونننقل قول:
نقل قول:
نمیدونم شما چه اضراری دارید به اینجور حرف زدن شما خودتون میگین سرعت دانلودتون با سرعت 1 مگ 160 هست پس فک نکنم مشکلی داشته باشید
نمیخوام توهین کنم ولی مشکل اکثر مردم اینه آگاهی کافی ندارن
ممنونم:n02:نقل قول:
ایشاللهنقل قول:
منم فردا حتما پیگیری میکنم و خبرشو اطلاع میدم
داداش سرعتم خوبه از نظر سرعت مشکلی ندارم. ولی وقتی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و همونطوری که اوندوستمون هم گفتن باید از وی پی ان استفاده کنم تا سایت هارو باز کنه (حتی سایت های داخلی) چه فایده ای داره این سرعت؟ سرعت خوبه ولی وقتی پینگ روی 400 چطوری آنلاین بازی کنم ؟ همه چی که سرعت نیست برادر من.نقل قول:
در مورد اسیتا که توضیح دادم سایت گوگل مشکل داره همین الان گوگل باز نمیشه ولی سایت های دیگه باز میشهنقل قول:
به چیز خیلی خنده دار میگی مگه امکان داره سایت هایی که سرور ایرانی داره باز نشه و با فیلتر شکن باز بشه:n08:
در مورد اینکه شما میخواین بازی کنید بهتون توصیه میکنم که همون سرعت 10 مگ بگیرید با این شرایط با سرعت 1 مگ برای بازی جواب نمیده
کسی ادرس جدید سایت مخابرات داره بده
ماکسیس جاننقل قول:
خبری از ثبت نام نیست هنوز؟ بعدش چقد طول میکشه که راه اندازی شه؟میشه امیدوار بود به2-3 روز؟ بعد خط من الان رانژه پارس انلاینه نمیشه خود مخابرت موقع درخواست جمعش کنه که زید طول نکشه؟
دومگ الان ماهی چنده؟
دوست گرامی منظور بنده از کیفیت پایین سرویس اینترنت مخابرات اینه که همش time out داره! یعنی نوسان داره،پایدار نیست، هروقت time out میده یعنی ارتباط قطع شده. در نتیجه = کیفیت سرویس مخابرات پایین است! حالا باز بیا بگو ما نفهمیم و سرویس مخابرات هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
اینم مدرک :
اگر منظورت سامانه اینترنتی باشه:نقل قول:
دوستانی که لیست کامل تعرفه ها و قیمت هارو میخوان به آدرس زیر مراجعه کنن :
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم چه ساعاتی دانلود رایگئانه و از حجممون کم نمیشه؟