همون موقع که 30 شده بود, چرا نرفت؟نقل قول:
Printable View
همون موقع که 30 شده بود, چرا نرفت؟نقل قول:
این دیگه از اون حرفها بود ... ریاضی با 50 هزار هم میتونی ! ولی کجا ؟! یه رشته به دردنخور تو یه جای دورافتاده ! تجربی هم همین وضعه دیگه ! بستگی دار چه جوری انتخاب رشته کنی !نقل قول:
ظاهرا نمیدونسته معافیت تحصیلیش تموم شده و باید بره سربازی : دینقل قول:
بر بچز یه نفر در یکی از این صفحات بی شمار آدس یه سایتی رو داده بود که مال مهندسا بود (چه قدر من قشنگ آدرس میدم)
کسی یادش نیست آدس چی بود؟
iran-eng.comنقل قول:
بر بچز یه نفر در یکی از این صفحات بی شمار آدس یه سایتی رو داده بود که مال مهندسا بود (چه قدر من قشنگ آدرس میدم)
کسی یادش نیست آدس چی بود
من یه چیزی میگم و دیگه بحث رو تموم میکنم :دی :دی
رشته ی تجربی خیلی خیلی خیلی سخت تر از رشته ی ریاضیه :دی
خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندین :دی
انتخاب بعد از برق علم.... ميم.شيمي دانشگاه تهراننقل قول:
چي ميگينقل قول:
چي ميگي؟؟؟؟؟؟ من با 3 تا 70 درصد ( رياضي فيزيك عربي) 2 تا 65 ( شيمي زبان ) باز هم 4 رقمي شدم!:27::27::27:
حتما بقیه درصدات خراب بودن!
خوب منظور منم همينه ....كه اين دوستمون مياد فقط ميگه اگه رياضي رو 60 بزنيد.....
فکر کنم ایشون منظورشون این بود که اگه همه ی درصدات بالا باشه و ریاضی رو حتی اگه 60 هم بزنی این امکان وجود داره که 2 رقمی یا 3 رقمی بشی ولی تو رشته تجربی اگه همه ی درصدات بالا باشه ولی اگه زیستت رو زیر 90 بزنی به هیچ عنوان امکانش نیست که 2 رقمی بشید / درست و غلطش پای پسر بابا /نقل قول:
شما هیچ کدوم نمی دونید این آقای رستگار خان چند تا غلط داشته تو کنکور
من درصد هاش رو ازش پرسیدم :دی
این درصداش بود :
ادبیات 90
عربی 100
دینی 90
زبان هم فکر کنم 90
زمین : 70
ریاضی 100
زیست 98
فیزیک 96
شیمی 95
:دی
واقعا ترکونده ها
خوش به حالش مشهور شد!!! نفر اول ریاضی کلا دو تا غلط داشته اینم گفتم که حسابی حال کنین
راستی چه رشته ای و کجا قبول شده رستگار؟
یه چیز دیگه : این که تو کنکور زبان هم اول شده چرا اینجا زبانشو 90 زده سوالای زبان امسال تجربی خیلی آسون بودن
دوستان سلام
بابا کار دیگه ای ندارید بعد این که کنکورتونو دادی چسبیدی به این که کدوم سخت تره و کدوم آسونتر
هر کدومش سختی خودش رو داره
والسلام
کیا اینجا پذیرششون نیم سال دومه؟
راستی اگه کسی سیلابس رشته مکانیک رو داره ممنون میشم بزاره اینجا
علی علی
پزشکی تهران زده :دینقل قول:
سلام وتبریک به همه ورودی های 88 :10:
من امسال 3989 منطقه2 شدم ولی چون فقط برق- مکانیک- صنایع- تهران رو خاستم مردود شدم ....... :19::19:
دوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟
تو رو خدا حرف زمین شناسی رو نزن که خندم می گیره ...99 % از بچه های تجربی که تو کنکور درصد زیست شناسیشون به 10 هم نمیرسه . نصف بیشتر اون 99 % هم که اصلا زمین شناسی رو 0 % می زنید . حالا چه جوری روتون میشه اصلا اسم زمین شناسی رو بیارید ؟!؟!؟!:31:نقل قول:
در ضمن ما هر سری رفتیم تو کلاس ریاضی تجربی ها نشستیم دیدیم معلمشون یه جدول تعیین علامت کشیده داره حل می کنه ، به نظر دانش آموزانش هم داشت سخت ترین مسئله ی روی کره ی زمین رو حل می کرد ...:27::27:
سلامنقل قول:
دوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟
دوست من دانشگاه شیراز قبول شده
امروز رفتیم واسه ثبت نام
بعد از اینکه کد کاربری و رمز میگرفتیم و میخواستیم وارد بشیم گیر میداد
ولی الان زنگ زد گفت درست شده
مشکل شما چی بود؟
البته ببخشیدهاااا ... ولی بالا بودن ضریب چه ربطی به سخت تر بودن داره ؟!؟!؟:18:نقل قول:
در ضمن دانش آموزان ریاضی مطمئنا اینقدر حجم درساشون زیاده نصف شما هم روی درس شیمی نمیتونن وقت بذارن ، ولی با این حال درصداشون با شما یکیه ، یا حتی بالاتره . :31:
آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
تجربی = بیسوادی
ریاضی (مخصوصا اگر اسمت مهران باشه) = علامه دهر
======================
======================
دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)
اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .
دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟:18:نقل قول:
فک کنم شما هم مثل من عشق تهران دارین درسته؟:21:نقل قول:
کاش انتخاب رشته میکردید یه جایی نزدیک تهران قبول میشدید.
من هم مثل تو بودم رتبم به تهران نمیرسید . خیلی هم دوست داشتم تو تهران درس بخونم . حال نشد . اشکالی نداره که :27: . الان من مکانیک سمنان قبول شدم و با خود عهد کردم که باید کارشناسی ارشد رو تو تهران قبول بشم . به همین سادگی:31:
سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!
خوب ایشون بومی هستننقل قول:
کمیجان و تفرش هر دو تو استان اراکند
من هم با رتبه 2700 تو منطقه یک ، برق تبریز ( روزانه اش ) قبول شدم.البته یه سال پشت کنکور بودم!
اونایی که در نیومدن امیدوارم سال بعد حتما با یه رتبه ی بهتر قبول شن.
آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟نقل قول:
در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا
بابا بیخیال!!نقل قول:
اصلا الان رشته ریاضی سخت تر باشه به ما جایزه میدن! لازم نیست این بحث رو الکی جدی کنید
چشم ها بازه!!:31:نقل قول:
من اول نميخواستم چيزي بگم اما حالا كه قضيه بيخ پيدا كرده لازم ديدم كه ورود كنم!:31:
بابا كل قسمتاي رياضيات مارو ديدي شما؟
هردوتا رشته سختن اما خب تقصير ما چيه كه براي دكتر شدن بايد رتبه زير 2000 بيارين!!!:41:
اتفاقا با 5000 تجربي خيلي هم خوب ميشه قبول شد ولي نه دكتري و داروسازي!!
حالا رياضي هيچي حتي فيزيك ما هم از مال شما يه نموره سختره!!
بابا انصاف داشته باشين...:41:
بچه هایی که برای ثبت نام رفتند ، چه قدر پول زور ازتون گرفتند ؟
هیچی!!!نقل قول:
فقط 20000 تومن گرفتن و برامون حساب باز کردن و ریختنش تو دفترچه!!
از ما که فعلا هیچی نگرفتن فعلا قراره یک اردوی سه روزه رایگان هم ببرنمون لواسون !!معلوم نیست کی کلاس ها شروع می شه!
دانشگاه علم و صنعت
من شبانه بودم 225500 تومان واسه شهریه 6000 تومن هم واسه ثبت نام 225000 تومن هم واسه خوابگاهنقل قول:
دوستان ضریب درسای تجربی رو کسی میدونه بزاره؟؟
ممنون میشم..
ادبیات:4 معارف :3 زبان :2 عربی :2 ریاضی : 2 فیزیک :2 شیمی :3 زیست :4نقل قول:
البته این برای زیرگروه 1 بود و در ضمن حتما میدونی که ضریب درس های اختصاصی در 3 ضرب میشه.
از ما هم هفت و خورده ای واسه ثبت نام خوابگاه گرفتن...چیز دیگه ای نبود..نقل قول:
پلی تکنیک
همه میرین اردو؟
اره همه ی علم وصنعتی ها می رن اردو ولی خداییش مسخرست باید کلاس ها رو شروع کنند امیرکبیر الان کلی هم رفتن سر کلاس اونوقت ما باید بریم...
به نظرم برا اين بحث يه تاپيك جدا مي زدي بهتر بود.به هر حال...:13:
من مكانيك روزانه قوچان قبول شدم موقع ثبت نام 50 تومن واسه خوابگاه گرفتند و گفتند چه وچه...:37:
در حالي كه فلاني در فلانجا قبول شده بود و گفته بود واسه خوابگاه 5 تومن گرفتن...:18:
اصلا دانشگاه دولتي يعني چي؟:4:
در ضمن براي بار آخر ميگم مكانيك روزانه قوچان همكلاسي نبود؟ :angry:
از ما که 106 تومن گرفتن واسه خوابگاه!!