قابل توجه دوستان به ویژه Persavosh گرامی
در طی تماسی که با نوکیا داشتم، تا ماه آینده این گوشی با گارانتی رسمی و پشتیبانی کامل از زبان شیرین پارسی ( نوشتاری و محیط سیستم عامل ) روانه بازار ایران خواهد شد
دوستتون دارم :40:
Printable View
قابل توجه دوستان به ویژه Persavosh گرامی
در طی تماسی که با نوکیا داشتم، تا ماه آینده این گوشی با گارانتی رسمی و پشتیبانی کامل از زبان شیرین پارسی ( نوشتاری و محیط سیستم عامل ) روانه بازار ایران خواهد شد
دوستتون دارم :40:
فهرست آموزش ها نرم افزار های N900 که در این تاپیک بودن :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4138555&postcount=8
مثل این که تمام مشکلات
برای بازی کردن پلی استیشن 3 بوسیله ان 900 حل شده
و میشه براحتی با ان 900 بازی کرد:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو اش رو ببینید
[HTML]
http://www.engadget.com/2010/02/13/playstation-3-controller-used-for-n900-gaming-video/
[/HTML]
مـــــــــــــرسی.عالیه.پس منتظر میمونم.ارزششو داره.نقل قول:
متاسفانه امکان استفاده از usb otg در n900 وجود نداره و پکیج موجود در مخازن هم برای n800 و n810 نوشته شده اند و برای n900 کاربردی ندارند چون n900 از نظر سخت افزاری فاقد فانکشن USB-HOST می باشد.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر این تاپیک را ببینید:
کد:http://talk.maemo.org/showthread.php?t=31921&page=55
ورژن جدید برای N900 اومد:
3.2010.02-08
میتونید اپدیت کنید..
دوستان کمک ، هرکاری میکنم نمیتونم با خود گوشی آپدیت کنم ، اجازه دانلود فایل رو بهم نمیده این ارور رو میده :
Not enough memory in trager location
این یعنی چی دوستان کمک کنن !
ممنون .
rootfs گوشی تون باید حداقل 44 مگ خالی داشته باشه...سعی کنید کاتالوگ های extrs-devel ,extras-testing رو حدف کنید....اینطوری فضا خالی میشه...
منم وقتی میخوام گوشی رو از خود گوشی آپدیت کنم پیغام بالا رو میده.:41::41:.
کاتالوگها رو پاک هم کردم ولی جواب نداد.
مشکل از کجاس؟؟؟:19::19:
با سلام خدمت بزرگواران سوال من اینه:
برنامه های extras-devel وmaemo extras-devel چی هستند؟
عزیز جان من هم همین طوری بودم ، این ارور برای این هست که حافظه rootfs شما پر شده ، دلیل اون هم نصب برنامه هایی هست که از قسمت dev یا test مایمو دانلود کردینقل قول:
راهش اینه که برنامه های که از قسمت dev یا test مایمو دانلود رو آنینستال کنی !
که من هر کاری کردم و هر برنامه ای رو که پاک میکردم خوب نشد که نشد آخر سر که دیگه اعصابم خورد و داغون شده بود زدم از دم همه برنامه ها رو آنینستال کردم :31: اون موقع خوب شد و تونستم آپدیت کنم :31: [ یک روز تموم نشستم و برنامه آنینستال کردم :31: ]
نقل قول:
با درود
این مخازن رو باید به لیست aplication manageruاضافه كنید ولی خیلی از برنامه هاشون تست هستند و باید حواست جمع باشه.
سروران عزیز اگه لیستی از نرم افزارهای مطمئن این مخازن به صورت مجتمع آماده كنند خیلی عالی میشه هر چند به مرور اینكار داره انجام میشه.
بابا این فایل که erorمیزنه؟ لطفا آدرس درست بزارید ممنون
ما که مردیم
بچه ها من می خوام گوشیمو آپ دیت کنم و می خوام با ایزانسل این کارو کنم ولی می ترسم وسطش کم بیارم واسه همین :
میخوام بدونم چقدر شارژ باتری و چه مقدار باید سیم کارتمو شارژ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نینجا عزیز میشه لطف کنی و اسم اون برنامه که screenshot میگیره رو بهم بگی هرچی گشتم پیدا نکردم ، ممنون میشم .
باتری رو فول کنید...نقل قول:
16 مگابایت اپدیت اخری هست...
اگر تمام اپدیت ها تا همین یکی رو دارید که فقط 16 مگابایت دانلود میکنید....اگر اپدیتهای قبلی رو انجام ندادید یه 20 مگ + 90 مگ + 16 مگ کل اپدیت ها هست..
میشه از تغییرات این ورژن بگین؟
دوستان خسته نباشید
رو اپدیت دوم برنامه uss-pad نصب شد وقتی خود برنامه رو اپدیت کردم سرعتش اومد پائین انیستال کردم اما دیگه تو مخازن برای دانلود موجود یست چون برنامه رو خود فریمور نصب شده از طریق xterminal نمیتونم نصب کنم راه دیگه ای هست؟
برنامه ای برای پخش فایلهای mkv میخوام لازم به ذکره که برنامه sib فقط بعضی فیلمها رو اونم با مشکل ناهماهنگی صدا و تصویر و مشکل پخش زیرنویس نشون میده البته من برنامه زیرنویس رو هم دانلود کردم .... برنامه دیگه ای بود که یکی از دوستان پیشنهاد داد که مثل اینکه کدکهای لازم رو به گوشی منتقل میکنه برای پخش فیلم که متاسفانه بعد از نصب برنامه حتی فایلهای صوتی رو هم نمیشناخت چه برسه به تصویر که مجبور شدم اونم پاک کنم دوستان برنامه ای کار امد برای این مشکل میشناسید؟
فایلهای زیپ دانلود شده رو با چه برنامه ای میشه باز کرد؟
چطور میتونم مرورگر موزیلا رو از طریق خود گوشی نصب کنم؟
به نظر میرسه این اپدیت 16 مگابایتی سرعت گوشیمو اورده پائین نظر دوستان دیگه چیه؟
و اینکه کسی تونسته برای این گوشی برچسب محافظ ال سی دی گیر بیاره؟
نقل قول:
- سلام ، برای زیپ توی مخازن بگردید و " unzip add-on for the file manager " رو دانلود و نصب کنید :46:
- موزیلا هم که مشخص هست ، توی مخزن netwoek باید باشه اون هم دانلود و نصب کنید [ خیلی باحالا حتی phporoxuy هم داره :18: ]
- والا واسه من حتی سرعت گوشی بیشتر هم شده تازه تو این آپدیت گوشی یادش میره که شارژ باتری رو کم کنه :40::8::10:
- واسه برچسب محافظ ال سی دی هم میتونید از محافظ ال سی دی PSP استفاده کنید که اندازه خود ال سی دی هست فقط از بالا و پایین ال سی دی حدود نیم سانت کوتاه هستش که اونم از هیچی بهتره :46:
یه سوال : من میخوام تنظیمات ایمیل گوشیم رو فعال کنم ، بعد از اینکه یوزرونیم و پسورد رو دادم به گوشی به صفحه بعدی رفت که اونجا آدرس سرور و پورت رو میخواست که پورت رو خودش نوشته بود ! حالا من نمیدونم آدرس سرور چی بهش بدم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید :10::11:
سلام بچه ها
بچه ها من قصد دارم گوشیمو آپ دیت کنم ولی....:46:من زیاد سر در نمیارم اگه می شه بهم توضیح بدید چیکار کنم آخه من تا حالا هیچی آپدیت نکردم و بار اولمه و باید سه تا آپدیت کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید:11:
با تشکر
از تغییراتش اگه میشه بگین لطفا ؟
برنامه load applet رو از مخازن سرچ کرده و دانلود کن.نقل قول:
شما ورژن فریمویو گوشیتون چنده؟نقل قول:
در کل برای آپدیت گوشی دو راه دارین که یکی از طریق اینترنت وایرلس یا اینترنت GPRS.
2:از طریق PC که باید نرم افزار NOKIA SOFTWARE OPDATE همون NSU رو نصب کنید.
بهترین روش هم واسه آپدیت همون GPRS یا وایرلس هستش.
FLIP ALARM CLOCK:
این برنامه رو میتونین از مخزن MAEMO EXTRAS-DEVEL دانلود کنید که یک ساعت فوق العاده زیبا هستش::40:
دوستانی هم که میخوان مخازن رو به قسمت APPLICATION CATALOGE گوشی خود نصب کنند میتونن با موبایل N900 خود وارد سایت زیر شده و مخازن رو نصب کنند.
چند تا اسکرین شات:کد:http://www.nokian900applications.com/repositories-extras-extras-devel-and-extras-testing-for-nokia-n900/
سلام بچه ها
من چظوری می تونم اینترنت رو روی گوشیم share کنم ؟؟؟
با وایرلس...به راحتی میتونید اینترنت رو استفاده کنید...یا مودم وایرلس بخرید یا کارت وایرلس...
سلام
من يه برنامه پيغام گير و همينطور مديريت تماس ها(بلک ليست و...) مى خواستم
مى شه معرفى کنيد؟!
با تشکر
ضمن عرض خسته نباشید خدمت عزیزان:
لطفا به این سوال من جواب دهید;من کاتالوگ extras-devel را نصب کردم.اکنون برنامه flip alarm clock را چگونه نصب کنم؟
همون از قسمت app manager برو قسمت download و بالا گزینه application manager رو زده و گزینهsearch رو انتخاب کن و تو فیلدش بنویس flip clock و سرچ رو بزن تا پیدا کنه و روش کلیک کن خودش شما رو راهنمایی میکنه و میتونی دانلود کنی.نقل قول:
یکی از دوستان تو پیغام خصوصی پرسیده:دوستان اگه سوالی دارین همینجا بپرسین تا بقیه دوستان هم استفاده کنن:
بله عزیز میتونی باهاش فارسی بنویسی با برنامه ukeyboard میتونی فارسی بنویسی.نقل قول:
با این گوشی میشه فارسی نوشت یا نه؟برنامه ای داره برای فارسی نوشتن؟
این برنامه رو هم میتونی از مخزن maemo.org دانلود کنی.
اتفاقا چند روز پیش زبان فارسی هم تو آپدیت این برنامه بهش اضافه کردن.:46:
اینم چند تا اسکرین شات از کیبورد فارسی:
دوست عزیز از راهنمائی مفیدی که کردی ممنونمنقل قول:
ولی من قبلا مخزن نتورک رو زیر رو و رو کردم با اینکه کاتولوگهام کاملا اپدیت شده و یک کاتولوگ هم خودم اضافه کردم ولی خبری از موزیلا نبود
نینجای عزیز اگه میشه از تغییرات ورژن جدید بگید؟
شما برای نصب مخزن mozilla روی application catalogues و دانلود مرورگر فایرفاکس از طریق موبایل وارد سایت زیر بشین و تو قسمت mobile روی گزینه firefox for nokia n900کلیک کنید و خودش موقع دانلود مرورگر مخزن موزیلا رو رو گوشیتون نصب میکنه.نقل قول:
کد:http://www.mozilla.com/en-US/
عزیز تغییرات تو فریمویو جدید اساسی نیست.بطور مثال فعلا قابلیت پرترتیت بهش هنوز اضافه نشده.نقل قول:
اگه تونستم لینکشو از سایت maemo.org اینجا میزارم.
برای مدیریت تماسها میتونی از برنامه زیر استفاده کنی :نقل قول:
من يه برنامه پيغام گير و همينطور مديريت تماس ها(بلک ليست و...) مى خواستم
مى شه معرفى کنيد؟!
با تشکر
که نحوه نصبش هم با دانلود برنامه گذاشته:
کد:http://www.nokian900applications.com/block-calls-on-nokia-n900/#more-439
با سلام .میشه لطفا نحوه کار با gps v رو بطور کامل بگین.برای استفاده از gps باید حتما به اینترنت وصل شد؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
نقشه شهرهای ایران واسش (n900) هست؟ بخصوص نقشه شیراز:46:
نینجا جان خسته نباشی. واسه شارژ ایرانسل یک لینک گذاشته بودی یکیش که اصلا ارور میداد یکی دیگشم دانلودش که می کردم موقع نصب این ارور رو میده . unable to install ussdpad.some application packages required for the installation are missing.ترو خدا ا راهنماییم کن چه کار کنم؟؟؟ اگه میشه یک لینکه سالم واسه دانلود برنامه ussd-pad بزار . ممنون میشم زودتر جوابم بدی.:41: خیلی ضر وریی.
دوست عزیز شما اول برنامه PYQt4 full install رو از مخزن extras-devel پیدا کرده و دانلود کن.نقل قول:
سپس برنامه ussd-pad رو میتونی از سایت زیر دانلود کنی:
بعد از اینکه دانلود کردی به حافظه 32 گیگ گوشی کپی کن:کد:https://garage.maemo.org/frs/?group_id=1219
و سپس برنامه X TERMINAL رو اجرا کن و دقیقا به شکل زیر تایپ کن:
فقط تو تایپ کلمات دقت کن چون برنامه به بزرگی و کوچکی حروف حساسه.نقل قول:
rootsh dpkg -i MyDocs/ussd-pad_2010.01.07_armel.deb
خب سپس کلید ENTER رو بزن تا نصب کنه.
بعد از اینکه نصب شد:
یه با گوشی رو reboot کن:
طریقه ریبوت هم :
برنامxterminalرو باز کن و بصورت زیر تایپ کن:
sudo gainroot
سپس enter رو بزن و حالا کلمه reboot رو تایپ کن و اینتر رو بزن تا گوشی ریستارت بشه و الان میتونی براحتی با برنامه ussd-pad استفاده کنی.
سلام خسته نباشی . من نمیدونم مخزن extras-deve رو چه جوری پیداش کنم .میشه لطفا لینکشو بهم بدین.
تا ازpc برنامه pyqt4 full install رو دانلود کنم؟؟اگه میشه یک توضیح هم بدین از داخل گوشی چه جوری مخازن extras-deve و... رو پیدا کنم؟؟
خسته نباشی نینجا جان. من خیلی تو کفم تا از gps استفاده کنم .وقتی برنامه maps رو باز می کنم میخواد به اینترنت وصل بشه.مگه برای استفاده از gps نباید serch کنه بعد رو ماهواره lock کنه؟؟؟ نقشه های شهرهارو از کجا باید پیدا کنم؟؟ بخصوص نقشه شیراز؟؟لطفا بطور کامل در مورد نحوه استفاده از gps n900 راهنمایی کنید. ممنون میشم:40:
راستی نقشه راههای کشور هم موجود هست؟؟
لطفا لینک دانلود battery eye رو بزارین.تشکر
نقل قول:
لطفا لینک دانلود battery eye رو بزارین.تشکر
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4654798&postcount=623
نینجای عزیز من که گفتم نتونستم مخازن maemo extras-devel و maemo-extras رو پیدا کنم راهنمایی کن از کجا پیداش کنم؟؟؟؟؟:41: از کدوم قسمت گوشی؟؟؟
خسته نباشی نینجا جان. من خیلی تو کفم تا از gps استفاده کنم .وقتی برنامه maps رو باز می کنم میخواد به اینترنت وصل بشه.مگه برای استفاده از gps نباید serch کنه بعد رو ماهواره lock کنه؟؟؟ نقشه های شهرهارو از کجا باید پیدا کنم؟؟ بخصوص نقشه شیراز؟؟لطفا بطور کامل در مورد نحوه استفاده از gps n900 راهنمایی کنید. ممنون میشم
راستی نقشه راههای کشور هم موجود هست؟؟:11: