نقل قول:
دوستان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
این ترینرش رو هم لطف کنید...
Printable View
نقل قول:
دوستان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
این ترینرش رو هم لطف کنید...
نقل قول:
بفرمایید جناب :11:
ولی درخواست ترینر توی تایپک خودش باید باشه
[PHP] http://up.--------.com/Files73/5877d40d70354f5580ba.zip
[/PHP]
نقل قول:
دوستان در این بازی چجوری میشه جای دکمه های کیبورد رو عوض کرد یا تنظیمات بیشتر گرافیک رو...
لانچر هم نداره واسه من
در ضمن ترینر خوبی برای بالا بردن اون روح های آبی هست تا بشه از این اسلحه مسلحه ها خرید
گرافیک این بازی رو نمیشه تغییر داد!!!!!!!
نقل قول:
جای این دکمه های کیبورد روچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
((البته بعد از طی کردن چندین مرحله تا حدودی عادت کردم))
عزیز با همین دکمه ها باید حال کنید . فکر نکنم راهی باشه
من و خیلی هایه دیگه با همین دکمه ها تا ته این بازی رفتیم.
موفق باشید
سلام
بچه ها کسي يه کرک سالم از اين بازي داره؟؟؟
من قبل از اين که بهش اسب بده از بازي مياتم بيرون
هر کي داشت لطف کنه بذاره
نقل قول:من که جای کلیدها رو به دلخواه خودم عوض کردم!!!!!!نقل قول:
الان پاکش کردم و نمی تونم بگم دقیقا کجاست اما توی اپشن چرخی بزن پیداش می کنی.
نقل قول:
بعد از پیغام Click To Start توی منوی اصلی بازی برید به قسمت Option
Key Mapping برای تغییر عملکرد دکمه های کیبورد و موس
Advanced Options هم برای تغییر رزولوشن
همه ی بازی ها تنظیمات برای تعیین میزان جزییات و گرافیکشون دارن و واقعاً این موضوع خنده داره که یه بازی این تنظیمات رو نداشته باشه !!! :46:نقل قول:
یه توصیه برای کسایی دارم که هنوز به کرم دوم نرسیدن وشمشیر شون(شمشیر خود ((وار)) ) لول اپ اساسی نشده:
قبل از اینکه بزنید حفاظ سر کرم رو بشکنید وقتی تو محوطه دور میزنه سوار اسب بشید و بدن کرم رو با شمشیر بزنید
دوستان
نت بعد 5 سال هنوز نحوه سرچ کرن تو انجمن رو یاد نگرفتم.هر چی می زنم غول یا قفس یا ... چیزی پیدا نمی کنه و میگه تعداد حروف کمه.
دوستان اون غولی که تو دستش یه قفسه رو چه جوری باید کشت ؟ من سه تا جایی که زرد رنگه تو بدنش رو میزنم و میفته بعد یه حیوون از تو قفسی که به بدنش وصله آویزون میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.
نقل قول:
عزیز باید عکس بگذاری :46:
با اون تیغت(شوریکن)فقط به زرداش بزن.همین.بعد میمیرهنقل قول:
خب من ميزنم. ميفته. اون زردا قرمز ميشه و دوباره بلند ميشه و حمله مي كنه و دوباره زرد مبشه.نقل قول:
وقتی که افتاد زمین میری نزدیکش اون موجوده روی بدنش را با شمشیرت میزنی چند بار این کارو تکرار کنی می میرهنقل قول:
من یه جا گیر کردم.وقتی که دومین محافظ همونی که یه پتک گنده داره بهم میگه برو گریویر رو بکش من به یه جایی میرسم(بعد از مبارزه اول با گریویر)که سه تا ریل قطار متحرک هست که متحرکن و یه جسمی بزرگی هم هست که میتونی بکشیش و فقط روی اولین ریل متحرک میتونم ببرمش.راه ورود هم در بالا قرار داره که باید با مشت الکتریکی بشکنمش.(این قسمت بعد از گرفتن مشت الکتریکی و باز کردن اون در ابی قفل شده هست).دوستان لطفا کمک کنید.اصلا نمیفهمم.انگار همش یه جای کار میلنگه.با تشکر
خب داداش اونجا باید این کارو کنی:نقل قول:
اون جسم متحرک بزرگ. ببر رو ریل اولی و ببرش بالا،بعد برو رو ریل دومی و ارتفاعشو نسبت به ریل اولی کمتر کن و به همین ترتیب برای سومی.
حالا برو رو ریل اولی و اون جسم سنگینو حرکت بده طوریکه روبروی ریل دومی که ارتفاعش کمتره قرار بگیره.
بعدش زمانیکه دستت رو جسمه هست با مشت الکتریکیت به جسمه ضربه بزن(مشتتو زیاد نگه دار تا خودش بهش ضربه بزنه)
خب دیگه حله با اون قدرتت جسمه میره رو ریل دومی .همین کار رو هم برای ریل سومی انجام بده
گرفتی؟؟؟
بالاخره مار یا به عبارتی کرم دومی رو هم کشیدم :8:
این هم خوناش :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه جا گیر کردم! تقریباً آخرای بازیه، دو تا عکس هم گذاشتم ببینید، الان بهم میگه که برو آخرین اشعه رو بیار که آزاد بشم، ولی من نمیدونم از کجا باید برم، چه باید بکنم؟
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟:41:
والا تو این بازی همه غولها شبیه آدم آهنی بودن!!!شما اگر عکس بزاری راحتتر میشه کمک کرد...نقل قول:
اون غولی که شبیه آدم آهنی تو مرحله آخر رو چجوری باید بکشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در هر صورت...اگر منظورتون همون غولی هست که اوایل بازی هم باهاش مبارزه می کنین..باید اصول جاخالی دادن رو اول از همه رعایت کنید بعد اینکه روی زمین 2 قسمت هست که میشه دریچه جابجایی ایجاد کرد...فکر کنم متوجه شدی داستان کشتنش چجوریه!(به قسمت روی بازوی همون غول هم خوب توجه کن که یکی از همین دریچه ها هست)
باز هم اگر تصویری از محیط بازی بزاری راحتتر کارت راه میوفته
سلام دوستان
تو این بازی تنظیم برای موس و کیبورد وجود نداره؟ چون وقتی بازی شروع میشه اصلا تکون نمیخوره و دوربین , هوا رو نشون میده.
چون من جوی استیک معمولی دارم و واسه xbox360 رو ندارم . الان قیمت دسته xbox360 چنده و یه چند مدلی هم شبیهش هست
اگه اسم و قیمتهاشون رو هم میدونید بگید ممنون میشم.
اگه میخوای با کیبورد بازی کنی حتما باید جوی استیک رو از کامپیوتر جدا کنینقل قول:
آقا دستت درد نکنه هم مشکل دوربین حل شد هم کیبورد و موس درست شد.نقل قول:
اگه میخوای با کیبورد بازی کنی حتما باید جوی استیک رو از کامپیوتر جدا کنی
البته با جوی استیک اصلا امتحان نکردم شاید با اون بهتر باشه و یه آپدیت شماره 1 هم از سایت ---------- دانلود کردم.
دوستان کسی میتونه کمک کنه به من؟نقل قول:
بیا دوست من اینم راهنمای مراحل همراه با عکس:نقل قول:
کد:http://guides.ign.com/guides/818226/page_2.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روی بازوش که من چیزی نمی بینم.:13:
باید بری رو سرش E بزنی وقتی نشست با شمشیر رو سرش می زنی تا سقط بشهنقل قول:
ای باو...شما که هنو وسط راهی... من فکر کردم یکی دیگه رو میگی!! : دینقل قول:
اینو باید خیلی فنی از پا در بیاری...الان شما قبلیا رو یادت نیست چجوری کشتی ؟!
الان تو این محیط 2 تا از اون قرار گیری دریچه ها هست...سعی کن نزدیک یکی از این دریچه ها گیرش بندازی بعد مثل قبلیا نابودش کن...(با استفاده از انرزی جابجایی که تو پنجره ها میتونی ایجاد کنی فقط چند ثانیه نگه دار پرتابت بلندتر میشه)
حذف شود...
این دومین نگهبان انرژیه که میبینی. پس اولی رو کشتی و روش کار رو میدونی.نقل قول:
روی دو تا از پنجره ها سیاه چاله ایجاد میکنی. فقط روی یکیش باید دکمه ماوس رو نگه داری تا ارتفاع پرشت موقع خروج ازش بیشتر بشه.
بعد نزدیک اونی که دکمه ماوس رو نگه داشتی وای میستی و دقیقا وقتی این غوله خواست با گرزش به زمین بکوبه جاخالی میدی.
تو این حالت طول میکشه تا بتونه گرزش رو از تو زمین در بیاره و تو فرصت داری از اون یکی سیاه چاله بیای تو این یکی و وقتی شوت شدی تو هوا میپری رو سرش و دکمه E رو میزنی.
وقتی این کارو کردی از پا میفته... حالا باید با شمشیر انقدر بزنیش تا داغون بشه. فقط دقت کن با این کار قاطی میکنه میزنه همه چی رو درب و داغون میکنه. سریع ازش فاصله بگیر.
دو سه بار که این کار رو بکنی مرخص میشه.
حالا میایم سر اصل مطلب.....
این یکی با قبلیه فرقش اینه که اون پنجره ها که رو زمین هستن روشون بسته ـس. باید نزدیکشون وایستی تا غوله با گرز بزنه روشون. (جاخالی فراموش نشه)... وقتی دو تا از این پنجره ها رو شکست دیگه بقیه کار مثل قبلیه. :46:
بچه ها من اخر بازیم.بعد از این که دسترویر رو از حالت اژدها دراوردم و تبدیل به خود واقعیش شد مدام در برابر ضرباتم دفاع میکنه و بازی تبدیل به QTE میشه که باید تند تند دکمه ضربه X رو فشار بدم.اما هر چقدر هم که دکمه رو سریع فشار بدم بازم اون ضربمو دفع میکنه و منو میزنه!باید چی کار کنم؟
پ.ن:کسی Enhancement مال شخصیت Fury رو گرفته؟تو راهنمای سایت ign ندیدمش!
من الان نصبیدم اینو.اما خطای d3dx9_42.dllمیده.فکر کنم مال DirectX باشه.کمکم کنید.:19::41:
نقل قول:
دگمه رو تند تند نباید بزنی نه بلکه سوپر تند تند باید بزنی من خودم هم که به این مرحله رسیدم با کلیک کردن معمولی روی موس به نتیجه نرسیدم مجبورم شدم با دست چپم موس رو نگه دارم بعد با انگشت وسط انقدر سریع کیلیک کنم تا پسره ضربه اون رو بتونه به خوش برگردونه
حالا اینقدر هم که شما سریع میگین نیست!!!!!!
همون حالت سریع داشته باشه ((5-6 بار در یک ثانیه)) خوبه
لطفا یکی بگه چیکار کنم یا DirecX بازی رو واسم بزاره.نقل قول:
ممنون
آقا من یه جا بدجور گیر کردم، سومین اشعه نور رو واسه عزرائیل از کجا بیارم؟ هر چی میگردم نمیدونم کجاست؟ اصلاً نمیدونم کجا باید برم :41:
تا اونجایی که یادم میاد.....
باید بری به اون منطقه شنی جایی که اون کرم بزرگ میاد بالای یک کوه هستش..
شما یه عکس از نقشه بازیت بده بگم کجا باید بری..
ممنون، بفرما دوست عزیز:نقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد.....
باید بری به اون منطقه شنی جایی که اون کرم بزرگ میاد بالای یک کوه هستش..
شما یه عکس از نقشه بازیت بده بگم کجا باید بری..
نقل قول:
مشکل نصبم حل شد حالا دوربین بازی از پایین (مثل عکس دوم دوستمون aramesh_61)نشون میده.چیکارکنم درست شه؟
اگه جوی استیک به کامپیوتر وصله ازش جدا کننقل قول: