صداش در اسپیکر چطوره ؟ مثلا در مقایسه با X1
صداش در اسپیکر چطوره ؟ مثلا در مقایسه با X1
درود
آقا، یه چیزی رو من متوجه نشدم؛ دوستان سامسونگی، تفاوت های عکس زیر رو در تفیک بهتر دونستند؛
یا این تفیک و نمایش کاملا متحیر کننده است یا این که عکس ها با هم متفاوتند؛
دوستان بگند تا ما هم از این سر در گمی ! خلاص بشیم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو عکس پایینی یک مقدار زوم شده ! ولی ربطی به رنگ نداره این مقدار زوم ..
عکس همونه و واقعا تفکیک رنگ خیلی خوبه ... شما به اون اب یا یخی که بالای فیلها هم هست دقت کن ..
من 100 در 100 با شما مخالفمنقل قول:
گوشی سامسونگ JET با صفحه LED و 16 میلیون رنگ و 480*800 رزولوشین و صفحه 3.1 اینچی و تراکم خیلی بالاتر از HD2 بازم هنوز کار داره تا به i8910 برسه بعد شما در مورد صفحه TFT HD2 حرف میزنید ؟؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم وضوح و کنتراست و قشنگتر و خوش رنگ تر نشون میده ؟کدوم جزییاتش بیشتره ؟>
jet یا HD ؟
اگه یه رزولوشین باشه 100 در 100 باید jet بهتر نشون بده چون هم مثل hd ال ای دی هست هم رزولوشینش خیلی بالاتره !!
پس این ملاک نیست و کاملا مشخصه که AmoLED خیلی سرتر و با جرییات تر وخوش رنگ و لعاب تر و خوش کنتراست تر از TFT قرن بوقی هست !
حالا اون TFT می خواد صفحه بی حال HD2 باشه می خواد صفحه اون لپ تاب که تو چند صفحه قبل بود با رزولوشین 3 برابر HD2 باشه
بابا اینجا که شده تاپیک مقایسه !!!
دوستانی که دوست دارن سر ال سی دی کل کل کردن لطفا تاپیک بزنن بخش مقایسه بحث هاشون رو اونجا ادامه بدن
تاپیک رفته جاده خاکی!!
سلام:46:
بچه ها بهتر نیست یه نظر خواهی مثل i8910 برا hd2 هم بزاریم
مثلا ارتقا hd به hd2 در چه حد بوده؟
در مورد offlineinternet من همون فرد هستم:27: فقط ID خودمو عوض کردم چون اون مال داداشمه که الان ۱ سالی هست که سربازی و حالا خودش گفته میخاد:41:
در مورد اینکه پستهای مهم و تاکیدی رو در صفحه اول قرار دهیم دو مشکل هست
۱. من تا حالا چنین کاری رو نکردم و زیاد وارد نیستم اگه میشه کمک کنید
۲.به نظر من اگه این کار رو بکنیم از اعتبار این تایپیک کاسته میشه با توجه به این که افراد زیادی به تایپیک مراجعه میکنند و اگه مطالب مهم رو به صفحه اول تایپیک انتقال بدیم دیگه کسی به پستهای بعدی سری نمیزنه که این دیگه فروم نیست بلکه مقاله ای است از طرف چند نفر برای دیگران که در مورد گوشی نوشته شده
یه سوال دیگه اینکه من میخوام که سازنده ی تایپیک از offlineinternet به این اسمی که الان هستم تغییر بدم ولی این کار رو هم بلد نیستم اگه میشه کمک کنید البته با توجه به اینکه من خودم این تایپیک رو درست کردم و برای اینکه بتونم کارهای تایپیک رو بهتر انجام بدم میخوام این کار رو بکنم چون تا چند روز دیگه offlineinternet دیگه دست من نیست:19:
ممنون:46:
نمی دونم چرا شما بچه ها این دو گوشی رو با هم مقایسه می کنید ؟
واسم سوال شده !؟
گوشی اچ تی سی صفحش TFT اما i8910 AMOLED هست پس 100 در 100 i8910سُر تره
گوشی اچ تی سی دوربینش 5 مگاپیکسل اما i8910 هشت مگا پیکسل پس باز هم 100 در 100 i8910
گوشی اچ تی سی کیفیت VGA فیلمبرداری می کنه که اصلا عددی در برابر فیلمبرداری D1 آی 8910 نیست چه برسه به اچ دی !!
گوشی اچ تی سی باتریش 1230 میلی آمپر هست که در مقابل 1500 میلی آمپری i8910 ....بیخیال
گوشی اچ تی سی تک اسپیکر هست و کیفیت صداش هم در مقابل i8910 با بلند گو های استریو سوسکه !!
گوشی اچ تی سی تو هد فونهاش به گرد i8910 نمی رسه !!
تا اینجا 6 بر 0 به نفع سامسنگ i8910
گوشی اچ تی سی CPU 1hz هست که این یه برتری محسوس
گوشی اچ تی سی رمش بالاتره که دومین برتریش
گوشی اچ تی سی شتابدهنده گرافیک مثل سامسونگ نداره و این قسمت رو هم به i8910 واگذار می کنه !
گوشی اچ تی سی صفحش 4.3 اینچ هستش که که بزرگتر از i8910 می باشدو سلیقه ای هست پس هر دو تو این قسمت مساوی!!
گوشی اچ تی سی ویندوز موبایل داره اما i8910 سیمبیان تاچ و باز هم این سلیقه ای هستش هر دو تو این قسمت هم مساوی !
پس نتیجه گیری 7 بر 2 به نفع ُSamsung i8910 HD
خیلی قابلیت های دیگه i8910 HD داره که HTC HD2 فاقد اونهاست
پس بهتر نیست این HD 2 با یه گوشی هم رده خودش مقایسه بشه ؟ این بحث هایی که می کنین سر تعصب روی این گوشی ها هست اما من منطقیش رو واستون گذاشتم
غیر از اینه ؟:27::10::11:
دوستان من چند صفحه در مورد قدرت گرافیکی HD2 توی چند سایت دیدم میشه یه نفر یه بازی سنگین روش نصب کنه و نتیجه رو بگه اگه قرار باشه توی اجرای بازی های گرافیکی ضعیف عمل کنه من از خریدش پشیمون میشم
نینجا جان شما که این همه زحمت کشیدی میشه یکی دو تا بازی روش نصب کنی اسکرین شات بگذاری
همون cpu و وین موبایله hd 2 ... مساویه با نصف برتریهای 8910 ! .. بیخیال مقایسه نکن ..حداقل امنیا 2 رو میگفتی یه چی که امکانات مولتی مدیاییش باز کمتره .. 8910 یه گوشی با مولتی مدیای بالاست ولی hd 2 یه گوشی کاربردی و با نرم افزارهای فراوان که در اینده هم بدرد کاربر میخوره وین 6.5 (وین 7) ... 8910 یه مقوله ای هستش و اچ تی سی یه مقوله ای واسه همینم هست همیشه پاکت پیسی هارو جدا میکنند از گوشی های دیگه ...
نظر شخصی اینه که اگه ککسی این گوشیو برای دوربین .. بازی و اینجور چیزها میخواد بگیره نخره .. بره یه دونه 3gs یا 8910 یا هر چی برداره حالشو ببره .. ولی اگه دنبال نت گردی .. استفاده از نرم افزارهای متعدد .. و .. براش بهتر از بقیه گوشیهاست
نظر شخصی
چه مقايسه قشنگی هر جا hd2 سر تره ميشه مساوی و سليقهنقل قول:
برايه مثال:
گوشی اچ تی سی صفحش 4.3 اینچ هستش که که بزرگتر از i8910 می باشدو سلیقه ای هست پس هر دو تو این قسمت مساوی!!
گوشی اچ تی سی ویندوز موبایل داره اما i8910 سیمبیان تاچ و باز هم این سلیقه ای هستش هر دو تو این قسمت هم مساوی !
وین موبایل سنگین با سی پی یو 1gh مساوی CPU 600 hz برای سیمبیان سبکنقل قول:
همچین برتری ای هم نیست که بخواد نصف برتری های i8910 باشه ! همون یک برتری کافی هست براش:19:
شما در حد خودت می تونی نظر بدی و نیازی به مسخره کردن دیگران نستنقل قول:
همونطور که اون مقایسه 100% نظر شخصی بود و نه از روی تعصب !!!!
خیلی ها دوست ندارن گوش کوب تو جیبشون بزارن و با صفحه های کوچکتر بیشتر حال می کنند پس 100% سلیقه ای هست !
ویندوز موبایل هم من و خیلی ها مثل من به خاطر busines بودنش و پیچیدگی الکیش دوست ندارن و حتی 1100 رو ترجیح می دن به ویندوز موبایل
پس اینم سلیقه ای هستش !!
حتی اگه این 2 مورد رو هم امتیازش مال HD2 بود یاز هم کار داشت تا به i8910 برسه ...
بیخیال
من این مقایسه رو واسه کل کل و بی احترامی نگذاشتم واسه اطلاع عموم و جلوگیری از بحث بی خودگذاشتم و اینجا هم به قول دوستمون تاپیک مقایسه نیست
پس در کل موبايل سليقه هستش من اصلاً برام مهم نيس که دوربينش چطوره چون برا عکاسی و فيلمبرداری وسايله ديگه هست
در ضمن حد خودم رو خودم مشخص ميکنم نه شما!!!!
سلامنقل قول:
ببين
شما كارتون راحته
چند صفحه آخر را بگرد
و تاپيكهاي مهم را لينكشو بردار
لينك منفرد
بعد كپي كن پست 2
و موضوعش را هم بگو
با اينكار نه تنها تاپيك ارززش كم نميشه
بلكه بيشتر هم ميشه
چون همه افراد زودتر هب هدفشون ميرسند
و در مورد عوض كردن يوزر و پستو ... كار مديران هست
پس بيخيال بشي بهتره
نقل قول:اينجا تاپيك مقايسه نيست دوست عزيزنقل قول:
بيشتر دقت كن
تا حالا هم همه دوستان صحبت از دوربين و كيفيت صفحه كرده اند
من تا حالا از كسي نشنيده ام در مورد بهتر بودن دو گوشي صحبت كنند
براي مقايسه همه جانبه دو گوشي بهتره در قسمت نقد و بررسي گوشيها تاپيك باز بشه
تا تاپيك اچ دي 2 خراب نشه
شما هم نظرهاي شخصي خودتو را نگه دارين
از اين پس پستهاي بيربط كه مديريت تشخيص بده تعصبي و مقايسه اي بوده بدون هماهنگي پاك خواهند شد
فرقي نميكنه مايل به كدوم طرف باشه
نينجا ببين
اون عكسهايي كه واسه صفحه دو گوشي گذاشته بودي
اونا را هم اپ كن مرسي
ممنون علی پستت کاملا به جا بود....من نمی دونم اگه سامسونگ این 8910 رو نداشت چی کار می کرد؟؟؟ واقعا:31:نقل قول:
ساتیو اومد با 8910 مقایسه کردن....اچ دی2 اومد با 8910 مقایسه می کنن...پس فردا ان900 و ایکس 10 هم بیاد حتما می خوان با 8910 مقایسه کنن:27:
من نمی دونم اصلا این دو گوشی چه ربطی به هم دارن...هم کلاس کاریشون زمین تا زیرزمین فرق داره هم امکاناتشون.
یه امکاناتی 8910 داره که اچ دی 2 تو خواب هم نمی بینه( چون خودم داشتم تعصب هم ندارم) یه امکاناتی هم اچ دی2 داره که برعکس.
همونطور که علی گفت هر کس می خواد مقایسه کنه بره تو بخش نقد و بررسی تاپیک بزنه مقایسه کنه...هر چه قدر هم دوست داره اسپم بده..کسی جلوشو نگرفته.
دوستانه گفتم:11:
گلمحمدی جان اونا رو که آپ کرده بودم تو صفحات قبل بود:نقل قول:
اینم لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/307231852/PICTURE.rar.html
نقل قول:
آقا نیمشه یکی دو تا گیم هم نصب کنی از اجراش عکس بگیری ممنون میشم
دوست عزیز hd2 برای مانور دادن تو صدای اسپیکر ساخته نشده.:46:نقل قول:
گوشی اچ تی سی تک اسپیکر هست و کیفیت صداش هم در مقابل i8910 با بلند گو های استریو سوسکه !!
گوشی اچ تی سی تو هد فونهاش به گرد i8910 نمی رسه !!
همین صدا رو هم که داره از سرش هم زیاده.:40:
اما در مورد هدفون خوبه خودم هر دو تا رو دارم.
شما از کجا نظر میدین که صدای هدفون hd2 به گرد i8910 نمیرسه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
صدای hd2 تو هدفون بلندتر از i8910 هستش.
حالا اگه coreplayer رو هم نصب کنی گوش رو کر هم میکنه.:31:
عزیز لینک دانلود گیمهایی که میخوایی تست کنم بزار تا تست کنم.نقل قول:
چرا ساخته نشده شاهکار HTC را یادتون رفته چندین سال پیش wizard را ساخت مثلا با نام تجاری k-jam برای آیمیت صداش عالی بودنقل قول:
یا الان pro2 می تونه به راحتی با خیلی از گوشی ها برابری کنه بی انصافیه این صحبت در مورد اچ تی سی
جناب نینجا پست های منو میبینید ؟؟!!! میشه یه زحمت بکشید یه NF رو گوشیتون نصب کنید نتیجش را بگید
ممنون
نینجا گفت اچ دی2 واسه مانور دادن تو صدای اسپیکر ساخته نشده چه ربطی به جواب شما داشت؟؟؟:46:
بازی سنگینتر از نید فور اسپید پیدا نکردی؟؟؟؟؟ این که رو اچ دی هم نصب میشه و براحتی میشه بازی کرد.:20:
من خودم کلی بازیه سنگین دارم.....ولی همشون رو اچ دی هم نصب می شدن.
سلام
احتراما عزیزان سیمبین کار لطف کنید به جای اینکه اینجا اسپم بفرمایید، برید توی بخش مربوط به خودتون تا دلتون میخواد قربون صدقه ی گوشی های سیمبین تون برید !
اصولا مقایسه ی دستگاه های ویندوز موبایل با دستگاه های سیمبین اشتباهه !
فن های سامسونگ هم میتونن هر موقع امنیا2 به دستشون رسید بیان در این بخش تا بشینیم دو دستگاه رو مقایسه کنیم. (البته همین الان هم میشه) نه اینکه این رو با امنیا اچ دی مقایسه کنند.
ملاک های برتری در دستگاه های ویندوز موبایل متفاوت هست با دستگاه های جاوا و سیمبین.
خودم PRO2 داشتم و 2 هفته پیش فروختمش.نقل قول:
پرو 2 قبول دارم صداش تو اسپیکر عالیه ولی تو هدفون صدای خوبی نداره.:13:
جک 3.5 که بر نمیداره قبول کن مصیبته واسه خودش.همیشه باید هدفون بزرگش رو پیش خودت حمل کنی که واقعا تو اعصاب میره.:13:
همین HD معمولی صداش تو هدفون بهتر از PRO2 هستش.
من بشخصه برام صدای اسپیکر مهم نیست چون موبایلم اکثرا روی سایلنت یا ویبره هستش ولی صدای هدفون برام مهمه که خب HD2 هم صداش تو هدفون عالیه.:10:
نقل قول:شخصا بازی سنگین خوبی واسه PPC ندیدم شاید با گرافیک ترینش همین NF و QIII بود که تازه QIII هم حتی با آپدیت کار گرافیک خوب روی پرو2 برام کار نکرد حالا مهم نیست چه بازی فقط می خوام مطمئن بشم توی گرافیک کم نمیارهنقل قول:
در مورد صدای هدست پرو2 قبول دارم اصلا صدای خوبی توی کپسول های خودش نداشت ولی من با یک تبدیل هدست جمین را بهش وصل میکردم که عالی عمل میکرد البته حمل و نقل دو تا تبدیل و یک هندزفری زشت زیاد جالب نبود قبول دارم که داشتن جک 3.5 استاندارد یک امتیازه اما واسه من صدای اسپیکر مهمه لا اقل کاش در حد HD باشه نه مثل jamin که زنگ میزد متوجه نمیشدم
همیشه که نمیشه دستگاه روی ویبره باشه خیلی وقت ها مثلا در حال رانندگی و روشن بودن ضبط یا موارد دیگه همین نشنیدن صدای زنگ کار دستمون میده
این گوشی هم ابعادش در حدی نیست که بشه روی ویبره گذاشتش و توی جیب در نتیجه موضوع ویبره ماملا منتفیه
دوستان یه اتفاق باور نکردنی :31:
دی جی کالا هم این دستگاه رو توی محصولاتش قرار داد (با گارانتی یاس ) با قیمت 795 این اولین باره که قیمت گوشی شاپ از دی جی کالا بالاتره
لینک محصول در دی جی کالا
لینک محصول در گوشی شاپکد:http://www.digikala.com/Reviews/PDAs/Details.asp?PId=PDA-HTC-HD2
گوشی شاپ واقعا بد عمل کردهکد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1822
سلام:10:
بچه ها فکر نمیکنید HD2 نسبت به I8000 یکمی بزرگه البته میدونم هنوز I8000 هنوز نیومده ولی من به شخصه از اینکه گوشی خیلی بزرگ باشه خوشم نمیاد
یه چیز دیگه هم اینکه با توجه به اینکه I8910 سی پی یوی آنچنانی با قدرت ۶۰۰ مگاهرتز داره و چیت گرافیکی خوب هم داره و ۲۵۶ مگابایت رم ولی زیاد استفاده و کارایی نداره مثلا برا بازی که الان فقط دو سه تا بازی خوب برای I8910 امده که این بازیها روی 5800 نوکیا که گوشی در حد افتضاح هست هم میاد
حالا چه فایده ای داره سی پی یو ۱ گیگا هرتز باشه و ۴۴۷ مگابایت رم :41:
به نظر من تنها مزید HD2 نسبت بهI8000 فقط غول بودن توی صفحه هست:5:
ممنون:46:
ببین دوست عزیز اینجور بحثها باعث میشه تاپیک به بیراهه بکشه.:13:نقل قول:
شما که قصد خرید دارید و میخوایید یکی از این گوشیها رو بخرید بهتره تو قسمت مشاوره خرید گوشی یک تاپیک بزنید و اونجا بحث بشه.
طبیعتا ال سی دی بزرگ داشتن تو یه گوشی مزایا و معایبی داره.
مزایاش که زیاده ولی معایبش هم حمل و جابجاییش هست که کسانی که نمیتونند حملش کنن به نظرم نخرن بهتره.:46:
در مورد سی پی یو و رم اضافه هم شما باهاش کار کنین اونوقت میبینین که سی پی یو و رم اضافه به چه دردی میخوره.
اگه مزیت hd2 به i8000 فقط غول بودن صفحه هستش خوب با زور که نمیفروشن جنس رو شما برین همون omnia2 رو بگیرین.:46:
آدم سر سوزن تفکر داشته باشه گوشی های سامسونگ رو با HTC مقایسه نمی کنه ... سامسونگ هم شد برند گوشی ؟؟؟ غول های دنیا اپل و HTC و بعد از اون سونی و نوکیا هستند ...
نقل قول:
به خدا شما پست ندی کسی بهت اعتراض نمی کنه ... فکر کنم تا حالا PPC رو از پشت ویترین هم ندیدی که اون جملۀ قرمز رنگ رو نوشتی :2:
نینجا جان از باطریش بگو چه جوریاست ؟ 48 ساعت جواب میده یا کمتر ؟
راست میگه :دی سامسونگ هم شد برند :دی سامسونگ خودش اژدهاست :دینقل قول:
سامسونگ هم شد برند گوشی ؟؟؟ غول های دنیا اپل و HTC و بعد از اون سونی و نوکیا هستند
داداشم HD2 خرید ... ممممممممم عجب چیزیه . بخرین که رو دستش نیست .
مخلصیم .
دوستان ایشون عضو جدید هستند بهتر نیست با شیوه ای بهتر و در محیط دوستانه تر باهاشون صحبت کنیم بهر حال ما فکر میکردیم این بحث فقط بین آیفون و HD2 باشه حالا چی شد و چه اتفاقی افتاد سامسونگ وارد تاپیک شد نمی دونمنقل قول:
ایشون نظرش را گفت ما بهتر جای جبه گیری با صحبت های منطقی اگر در اشتباه هستند راهنمائیشون کنیم اصلا این تاپیک ها برای مشاوره و راهنمایی و اطلاع رسانیه نه من و نه شما صاحب امتیاز هیچ یک از این شرکت ها نیستیم نه HTC مال ماست نه اپل و نه از سود فروش سامسونگ چیزی نصیب ما میشه
باهم دوست باشیم بهتره :10:
راستی Invisible Shield براش اومده ؟ کسی اطلاعی داره ؟
مگه فیلم هاشو ندیدید نیازی به این چیزا نداره زد گلولست :31::19:نقل قول:
عزیز دو روزه که باطری تست نمیشه.نقل قول:
بزار یه ذره کار کنه بعدا.
مگه فیلمها رو ندیدی.نقل قول:
با آچار و کلید و چاقو افتادن به جونش ولی خودشو تسلیم نکرد.:27::27:
عزیز ضد خش به تمام عیار هستش.
لزومی نداره براش محافظ بخری.
نظرات هركسي براي خودش مهمه
پس استفاده از بعضي واژه ها بايد حذف بشند
خواهشا رعايت كنيدنقل قول:
سامسونگ شد گوشي
ويندوز موبايل فلانه
سيمبيان اصلا بدرد نميخوره
و...
تا الان چی ؟؟ درصدی که چک کردید وضعیت باطریش چجوریه راضی هستی ؟؟نقل قول:
D2 آک تست کردم بین 1تا 2 روز HD آک تست شده 1 تا 3 روز پرو2 آک تست شده 2 تا 4 روز این ها روی 100% شارژ اولیه کارکرد عادی بود
شما که قبلا این مدل هارو هم داشتی به نظرت باطریش در همین رمان کم چطور عمل کرده >؟
تاپیک پاکسازی و پستهای مربوط به بحثهای مقایسه ای و کل کل پاک شد.
بارها گفته شده که کلوپِ مخصوصِ یک گوشی جای بحثهای مقایسه ای نیست ولی متاسفانه بعضی از دوستان اصلا" توجه نمی کنند !
لطفا" رعایت کنید.
برو بچ كسي ميدونه hd2 روچند كلاك شده همون 1 گيگ يا 600 ؟