اون bonus mission که تو پایان خوب باز میشه خیلی قشنگه ... یه حس و حال خاصی داره ...
در کل بازی با وجود باگ های فراوان خیلی قشنگه.
Printable View
اون bonus mission که تو پایان خوب باز میشه خیلی قشنگه ... یه حس و حال خاصی داره ...
در کل بازی با وجود باگ های فراوان خیلی قشنگه.
کدوم باگ های فراوان؟
میشه نام ببرید...
جالبه، آخه تو اون اتاق 3 نفریم اون نفر سوم تا 5 می شماره و اگه شلیک نکنم منو می کشه و تصویر قرمز می شه باید دوباره از اول برم:19:نقل قول:
نه این که همینطور وایسی و هیچ کاری نکنی
شما اون کسی که مراقب شماست رو بکش و اون موقع دیگه نیازی به کشتن لمبرت نیست
شما کافیه یک تیر به اون طرف بزنی
کاری به نسخه های کنسولی ندارم اما نسخه PC سرشار از باگ بود ... باگ گرافیکی که پرش بود و گاهی وقتا کلا درو دیوار و سم و کمد و همه چیز میرفتن تو هم ... دوربین بازی مثل اکثر بازیهای سوم شخص مشکل زیادی داشت و کنترل روانی نداشت.نقل قول:
کدوم باگ های فراوان؟
میشه نام ببرید...
سیستم save/load بازی مشکل داشت .
اولا که بازی برای من یک دونه پرش هم نداشت
دوما فیزیک بازی برای همه نسخه ها اعم از کنسول و pc یکجور هست
دلیل این که سم و در و دیوار میرفتن تو هم دیگه اینه که سم و اشیاء حجم نداشتن
توی نسخه کنسول هم همینطوره...چون موتور بازی برای همه نسخه ها یکیست
دوربین هم که خوب بود...من نمی دونم شما با چی این دوربین مشکل داشتی؟!
save و load بازی هم کخ بحثی توش نمونده....
با این همه مشکلات ولی کلی خاطره از بازی بیاد می مونه حتی موقعی که من به فکر بازی میوفتم تپش قلبم شروع میشه
منم بعد بازی یه مرحله رفتم واخرش هم پریدم توی اب
ولی باگ خاصی ندیدم
فقط سر saveو load بازی خیلی گیر میکرد
فرق پایان معمولی و پایان خوب تو یه مورد خلاصه میشه و اون فقط باز شدن bonus mission هست که تو پایان خوب دیده میشه.نقل قول:یکی از بزرگترین باگ های بازی دقیقا وقتی دیده میشد که میخواستید اقدام به باز کردن صندوق با استفاده از موبایل کنین (نوکیا) در بعضی مواقع کلیدهای جهت کلید های جهت اصلا عمل نمیکردن که این باگ بدترین باگ بازی از دید من بود.نقل قول:
یکی دیگه از ایرادات بزرگ بازی هم صحبت کردن دشمنان در بعضی جاها با دهن بسته بود وقتی که اسیر سام بودند. فکر میکنم همه این مورد رو تایید کنن!
حالا غیر از اینا یه سری باگ دیگه هم بود که من نخواستم بگم ...
من هوش مصنوعی بازیو خیلی قبول دارم اما بعضی جاها خدایی خنده دار میشد...
مثلا وقتی میچسپیدی به دیوار دیگه غیرممکن بود که ببیننت ...
یا مثلا تو یکی از مراحل (توی کشتی) یه قسمت بود که دشمنا میزاشتن دنبالت و بعد کافی بود که بری زیر یه پرده (حتی جلوی چشمای دشمنا) ... دیگه انگار اصلا تورو ندیده بودن از قبل !
من هم نسخه های کنسولو بازی کردم و هم PC ... به نظر من چنین چیزی نیست.نقل قول:
دوما فیزیک بازی برای همه نسخه ها اعم از کنسول و pc یکجور هست
میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ ممنون میشم (تا حالا چنین اصطلاحی نشنیده بودم)نقل قول:
دلیل این که سم و در و دیوار میرفتن تو هم دیگه اینه که سم و اشیاء حجم نداشتن
این مشکل که توی بازی تابلو بود ... دیگه نیازی به گفتن من نداشت. تو خیلی از صحنه ها اصلا سم رو نمیدیدی و دوربین هوا رو نشون میداد. اگه خواستی تا یه مثال بزنم برو همون مرحله امتحان کن.نقل قول:
من نمی دونم شما با چی این دوربین مشکل داشتی؟!
----------------------------------------------------------------------------------------------
اینا به کنا
بازی گرافیک خوبی داشت و از tiny های نسبتا زیادی توی طراحی چهره سم استفاده شده بود... تو خیلی از صحنه ها میشد عرق سم فیشر رو به خوبی دید.
بازی اصلا Depth of field نداشت !
نورپردازی بازی تو بعضی صحنه ها خوب بود (فقط بعضی)
در کل "مامور دو جانبه" به خاطر گرافیکش محبوب نشد ... به خاطر سبک خاص خودش (stealth) و گیم پلی خوبش بود که محبوب شد.
من به هیچ عنوان به هیچ باگی از جمله این هایی که شما گفتین بر نخوردم تنها باگم این بود :
در مرحله ای که در عربستان ( یا یک کشور عربی) بعد از کشتیه هستید اولین بار که بازی لود میشه دفعه ی 2 میندازدت بیرون که برای این کار من بازی رو quit می دادم و دوباره از منو سیو هام رو میاوردم که بعد از اون مرحله باز درست شد.
حجم نداشتن یعنی این که افراد و اجسام تو خالی هستن
برای همین اشیاء یا افراد به اصطلاح توی هم میرن...در صورتی که اگه حجم داشته باشن همچین اتفاقی نمی افته
--------------------------------
من در مورد دوربین هنوز باهات مخالفم....من حتی 1 مورد مشکل با دوربین نداشتم و همه چی عالی بود
-------------------------------
ولی در مورد هوش دشمنان باهات موافقم که در بعضی مواقع خوب طراحی نشده بود
در کل من از این بازی خیلی راضیم
من هر 4 تا بازی رو تموم کردم و به نظرم قشنگترین دمویه پایانی رو همون یکش داشت بقیش زیاد جالب نبود مخصوصا 4 اش که اصلا حال نکردم من فک می کردم عین سایلنت هیل پایانایه مختلفی رو می بینم اما دموهاش تفاوت زیادی با هم نداشتن
آدم بازی رو تموم می کنه توقع داره آخرش یه دمویی ببینه که خستگیش در بره مثه gow اما sc دموهای آخرش زیاد جالب نبودن
4 اش باگ زیاد داشت اما از لحاظ فیزیک چون از موتور آنریل بهره می گرفت از شماره های قبلیش خیلی بهتر بود، 5 اش رو نمی خوان با عجله بدن بیرون که عین 4 اش باگ داشته باشه امیدوارم 5 اش بترکونه
آها از این لحاظ میگی ... آبجکت ها تکسچر خالص بودن ... خب میشه اینم گفت ؛ یه چیزی تو مایه های cod2 ...نقل قول:
حجم نداشتن یعنی این که افراد و اجسام تو خالی هستن
برای همین اشیاء یا افراد به اصطلاح توی هم میرن...در صورتی که اگه حجم داشته باشن همچین اتفاقی نمی افته
البته این در هم رفتن اجسام زیاد به این قضیه ربط نداره ولی در هر حال بگذریم.
بازی فوق العاده بود ... به خصوص تم داستانی بازینقل قول:
در کل من از این بازی خیلی راضیم
اتمسفر و حس و حال مرحله اول بازیو من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم(البته به استثنا مافیا)
سلام.من تو مرحله زندان وقتی هلی کوپتره میاد میپره بیرون.نمیدونم چرا؟؟؟میشه سیو بعد از اون مرحله رو بدین؟؟؟
سلام
ببخشيد من ويندوزمو عوض کردم سيوهام پريد . اگه ميشه سيو مرحله بعد از اون معماي مربع رو برام بزاريد .
واقعا ممنون ميشم کمکم کنيد
اقا ببخشيد من يك سوال داشتم چطور تو بازي كه ميرم مثلا تا اخراي مرحله ميرم بعد سيو ميشه ميام بيرون بازي بعد كه دوباره ميخوام ادامه بدم از اول مرحله مياد چه طوري هست اينا در ضمن سيو اين بازي رو كجا بايد ريخت تا اجرا بشه من كه هر كاري كردم نشد ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايي كنند
دوست عزیزنقل قول:
اون automatic save ها در حقیقت چک پوینت ها رو ذخیره می کنه و وقتی از بازی خارج بشید از بین میرن. شما بازی رو مستقیما از منوی Pause (Esc سیو کن ، درست میشه
نخیر با خروج از بازی از بین نمیره...شما میتونی یا با quick save بازی رو شروع کنی یا با auto save
شما با کلید F5 میتونی سریعا سیو کنی و نیازی به ESC زدن نیست
سلام کسی هست که این مشکل رو حل کرده باشه یا بتونه کمکم کنه؟
وقته میخوام بازیSplinter Cell Double Agent رو اجرا کنم این error رو میده :
CRASH
**MUST CHECK**
Microsoft Visual C ++ Runtime Library
"Runtime Error
Programme....Cell Double Agent\SCDA-offline\system\SlinterCell4.exe.
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way
Please contact your application's Support Team for more information"
مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
CPU: Core 2 Quad Q6600
MAinBoard: ASUS P5Q Deluxe
VGA: ATI HD3870 X2
RAM: 2 G Dual (x1) corsair
HDD: 250 SATA Maxtor
من هم همین مشکل رو داشتم:
ولی:
شما visual basic runtime sp 6.0 رو نصب کنی مشکلت بر طرف میشه
سلام
بچه ها من هر کاری می کنم در xbox360 نمیتونم قفل در ها رو با سوزن باز کنم...باید با LS انجام بدم ولی هر کاری میکنم باز نمیشه!!!
من یه مشکل دارم وقتی از زندان فرار میکنی یه جا که باید بری بالا آنتن رو دستکاری کنی بعدش باید بری که یه مرد رو شکنجه بدی اما وقتی من میرم اونجا فقط مرد رو نشون میده و هیچ اتفاقی نمی افته در ضمن مرحله اول بازی که تو شب هست یه دفه بعضی جاها تا کمر میره تو زمین
خوب شما باید یا طرف رو بهش تیر بزنید یا این که نزنید
انتخاب با خودتونه
سلام.
بازی چه سیستمی رو میطلبه؟؟
من که گیم پلی بازی رو سیستمم بسیار کنده دلیلش چیه؟؟
System requirements Intel Pentium 4 3.0 GHz or equivalent CPU, 1 GB RAM, 10 GB hard disk,DirectX 9.0c, Shader 3.0 enabled 128 MB video card (256 recommended)
این که به سیستمم میخوره پس چرا گیم پلی کنده. ایراد از نسخه بازی نیست؟
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
من از ویندوز xp servis pack 2 استفاده میکنم. چطور مگه یعنی ایراد از ویندوزه؟؟
گفتم شاید از ویستا استفاده می کنی رم کم میاری
اگه از xp استفاده می کنی ببین برنامه های اضافه در حال اجرا نیستن که رم سیستم رو اشغال کنن
از طریق taske manager میشه فهمید
اتفاقا تو ویستا راحت تر اجرا میشه اینو خودم تجربه کردم
سلام.
تویه لانچر بازی دیدم که جلویه درایور کارت گرافیک ضربدر زده بقیه تیک سبز بودن یعنی مشکل از اپدیت نبودن
درایور کارت کارت گرافیک نیست؟؟
من هم توی ویستا بازی کردمنقل قول:
اتفاقا تو ویستا راحت تر اجرا میشه اینو خودم تجربه کردم
ولی رم بیشتری نیاز داریم....خود ویستا 1 یا 2 گیگ رم میخواد
نه هیچ برنامه ی اضافی در حال اجرا نیستش.نقل قول:
اره دیگه....نقل قول:
سلام.
تویه لانچر بازی دیدم که جلویه درایور کارت گرافیک ضربدر زده بقیه تیک سبز بودن یعنی مشکل از اپدیت نبودن
درایور کارت کارت گرافیک نیست؟؟
اگه خودش مشکل رو نشون میده پس ایراد از گرافیکه...
یا باید اپدیت بشه یا این که ساپورت نمی کنه
سلام دوستان من تو يكي از مراحل Splinter Cell Double Agent گير كردم يعني نميدونم چه كار بايد بكنم ، اگر كسي مي دونه بگه خيلي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اون قسمت بازي هم عكس گرفتم: ( اينم لينكش )
ممنون:40:کد:http://www.-----.com/images/8cpgfdsu98u2f55ij4wj.jpg
010 | 001نقل قول:
100 | 101
- راست کلیک
101 | 100
110 | 111
- راست کلیک
111 | 110
000 | 011
- راست کلیک
001 | 010
011 | 000
- چپ کلیک
101 | 011
111 | 010
- چپ کلیک
- چپ کلیک
000 | 100
001 | 110
سلام دوستان من باز هم تو يكي ديگه از مراحل اين بازي گير كردم كه باز هم ازش عكس گرفتم كمك كنين خيلي ممنون:11::40:
کد:http://www.-----.com/images/t9lmcbtkgio3p31f5myy.jpg
شما الان نباید اینجا باشی
قراره یه جلسه ای برقرار بشه که باید بری و اون رو شنود کنی
شما باید به یک اتاقی برین که دور تا دور اون شیشه ای است و یک میکروفون باید کار بذارین
فکر کنم میکروفون رو توی یک ظرف میذارید و صحبتهای اونها رو ظبط می کنین
سلام.
یه نسخه جدید از بازی نصب کردم روان اجرا میشه.
اولش زیاد خوشم از بازی نیومد ولی کم کم که در بازی پیشرفت میکنی جذاب تر میشه
دقیقا مثل کرایسیس. یه چیزه دیگه هم که باید بگم اینه که واقعا گیم پلی خدایی داره
هرچند که سلاح ها اصلا خوش دست نیستن. در کل من که با بازی خیلی حال کردم.
راستی شماره ی جدید کی قراره بیاد؟؟