فکر کنم 3 یا 4 آذر
Printable View
فکر کنم 3 یا 4 آذر
سلام. دیگه درپیت بازیشون معلوم شد.3 اذر گذشت و دفترگه ها نیومد:41:
چی شد پس؟؟؟!چرا دفترچه هاشون نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!
کسی از دفترچه خبری نداره؟؟؟
کد:www.sanjesh.org
بچه ها كسي نميدونه دفترچه كي مياد ؟
تو سایت سازمان سنجش زده که از 27 /10 تا 11/3 ثبت نام هستش . آزمونش هم 14 /12 هستش.
اینم لینک :کد:http://www6.sanjesh.org/Jame/1388/880910_02.php
چرا اینقدر دیر
یعنی به ترم اول میرسیم؟
سلام.بابا پس کی یاد می گیرید که اول پست سلام بدید.بد که نیست،هست؟:19:نقل قول:
جوابش که حدود 1 ماه بعد میاد!نه فکر نکنم که به ترم اول برسه پس میره تا مهر؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
دوستان عزیز .تو اهواز اول همین هفته دفترچه ها اومدن.زود او نا رو جمع کردن. سازمان سنجش در روز سوم همین برج(9)اطلاعیه داده بود که برنامه علمی کاربردی تغییر کرده به این علت دفترچه ها رو جمع آوری کردن. سال قبل یکی از دوستان اول 10 امتحان داد .آخر 10 جواب اومد .اول یازده رفت کلاس. اما با توجه به تغییرات بوجود اومده احتمالا ترم بهمن فرت میشه. میره ترم مهر 89
دوستان دفترچه کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی کی پخش میشه؟
اين لينك چيه؟کد:http://www6.sanjesh.org/Jame/1388/880910_02.php
خيلي ديره كه .
سلام...
بروبچس باحاللل...:10:
كسي نميدونه دفترچه آزمون علم كاربردي كي ول ميشه تو مملكت؟:41:
در ضمن...كسي لينك دانلود همين دفترچه واسه پارسال رو نداره؟
ليست رشته ها و شهر هاشون رو ميخوام....
ممنون...:11:
:40::40::40:
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون پذيرش هريك از دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته علمي – كاربردي دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1388 ميرساند كه براساس برنامه زماني پيشبيني شده، ثبتنام از داوطلبان هريك از دورههاي فوقالذكر از روز يكشنبه 27/10/88 آغاز و در روز شنبه 3/11/88 پايان ميپذيرد. ثبتنام از داوطلبان مذكور از طريق شبكه اينترنت اين سازمان انجام خواهد شد و لذا داوطلبان ذيربط براساس اطلاعيه اين سازمان كه در سايت سازمان سنجش و نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه 14/10/88، 21/10/88 منتشر ميگردد، در صورت واجد شرايط بودن ميتوانند براساس ضوابطي كه در اطلاعيه درج خواهد شد براي ثبتنام اقدام نمايند.
ضمناً به اطلاع ميرساند كه آزمون پذيرش دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته در روز جمعه 14/12/88 برگزار خواهد شد
کد:http://www6.sanjesh.org/Jame/1388/880910_02.php
بینید نظر همه محترمه؛اما به شرطی که منصفانه وبی طرفانه باشه.بعضی از دوستان رو هوا و بر اساس نظر خودشون یه جیزایی می گن که جایی بسی خنده است. مثلا دوستی می گفت پیام نور از ازاد و غیر انتفاعی بهتره!
اما من بر اساس حرف یکی از مشاورین گزینه2 در برنامه های سال پیش این رتبه بندی رو میگم:
1.روزانه
2.شبانه
3.آزاد
4.غیر انتفاعی
5.پیام نور
که مشاور محترم حرفی از علمی کاربردی و مجازی و اینا نزد.امابا توجه به رشته ممکن یه دانشگاه از دانشگاه دیگه سبقت بگیره.مثلا کامپیتر آزاد مشهد از خیلی از دولتی هایم بهتره. چون قبولیاش تو ارشد از خیلی از دانشگاههای روزانه هم بیشتره یا خیلی موارد دیگه
سلام من خودم مدرک مهندسی برق ( انتقال ) از علمی کاربردی دارم
به جرات می تونم بگم مدرکش از ازاد معتبر تره .......چون اولا هم مهر وزارت علوم داره و هم مهر وزرات نیرو ( البته واسه مهندس و کاردانی برق)
سلام
منابع و ضرایب دروس کنکور کاردانی مربوط به دانشگاه علمی کابردی رو کجا میدن یا از کجا گیر بیازم؟
خسه شدم از بس تو این نت گشتم و هیچی پیدا نشد....
درضمن دروس مربوط به رشته نقشه کشی معماری رو میخواستم.
دوستان میشه دفترچه پارسال ...کاردانی....یا کارشناسی را برای دانلود قرار بدن؟؟؟؟
آره منم میخوامنقل قول:
دوستان میشه دفترچه پارسال ...کاردانی....یا کارشناسی را برای دانلود قرار بدن؟؟؟؟
دوستان میشه شهریه ثابت+ شهریه متغیر برای دوره کاردانی به کارشناسی(کنکوری) را بگید؟
ای بابا چرا اینقدر تاپیک سوت و کوره؟؟؟
انگار نه انگار که ما سوال کردیم...
از سابقه ای فروم بعیده که اینقدر دیر جواب بدن؟....
سلام دوست من راستش تا پارسال که دانشگاه دولتی برا کارشناسی رشته آی تی نداشتیم،ولی بعداً چه خواهد شد خدا میدونهنقل قول:
سلام من عضو جدید سایت هستم. من دانشجوی((( I T فناوری اطلاعات))) ترم 4 علمی کاربردی ام.(کاردانی) .میخوام از حالا واسه کارشناسی بخونم که دولتی اگه نشد آزاد رو سال اول قبول شم .ولی نمیدونم باید چه طوری واسه کنکور کارشناسی خودمو خوب خوب آماده کنم و چه درسایی رو بخونم که مربوط به کارشناسی I T باشه. تو رو خدا کمکم کنید دوستان.
ولی غیر انتفاعی هست...
از این دفترچه خبری نشد ؟:13:
آهایییییییییییییییییییییی ییییییییییی:19:
کسی خونه نیست؟
دوهفته است این تاپیک اومده بالا اما هیچ کس جواب نداده:2:
اگه پیدا بشه حتما میزارن واستوننقل قول:
توی دفترچه راهنمای ثبت نام همه ی اینا هست میتونین برین ببینین
زبونم لال، دندش نرم، خدایی نکرده و .... ناسلامتی اینجا چند نفر درخواست دادن!:angry:
زمان برگزاري دانشگاه جامع علمي كاربردي كي است؟
سلام
من چند تا سوال دارم .... من تو کنکور کاردانی به کارشناسی سال 88 شرکت کردم و در یه دانشکده قبول شدم .. اگه الان انصراف بدم می تونم تو کنکور جامع علمی کاربردی شرکت کنم ؟
یا تا 2 سال پس از انصراف در هیچ آزمونی نمی تونم شرکت کنم ؟
این دانشگاه های علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی کامپیوتر ، سخت افزار دارن ؟ پیام نور چی ؟ فراگیر پیام نور چی ؟
اگه انصراف بدم می تونم در آزمون یکی از اینا شرکت کنم ؟
ممنون
مثل اینکه مدیرای اینجا تو اغتشاشات اخیر مسدوم شدن که هیچ جوابی نمیدن!
آقا حامدنقل قول:
زمان برگذاری آزمون علمی کاربردی 1388/12/14
و زمان ثبت نام 1388/10/27
موفق باشید.
دفترچه کجاست که ما بریم ببینیم؟نقل قول:
تاريخ، نحوه ثبت نام وبرگزاري آزمون هاي دانشگاه علمي کاربردي اعلام شد
گروه آزمون وسنجش : ثبت نام آزمون دوره هاي کارداني، کارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي از روز يکشنبه 27 دي ماه در سراسر کشور آغاز مي شود.
دکترحسين توکلي، معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام اين خبر به خبرنگار آفرينش ، گفت: ثبت نام در آزمون پذيرش هر يک از دوره هاي کارداني ، کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته اين دانشگاه براساس برنامه زماني پيش بيني شده تا سوم بهمن ماه ادامه دارد.
وي ادامه داد: ثبت نام در آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي به صورت اينترنتي و از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام مي شود و داوطلبان بايد در مهلت زمان تعيين شده و در صورت دارا بودن شرايط نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
معاون سازمان سنجش درباره زمان برگزاري آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي ، گفت: آزمون پذيرش دوره هاي کارداني ، کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته اين دانشگاه روز جمعه 14 اسفند ماه 88 به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار مي شود.
وي در ادامه افزود : ثبت نام آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي پودماني به صورت اينترنتي از 22 دي ماه آغاز مي شود و تا 30 دي ماه ادامه دارد.
براساس اين گزارش ، نام داوطلبان واجد شرايط شرکت در اين آزمون تنها به صورت اينترنتي و از طريق سايت ir.ac.uast.moonjame zaانجام مي گيرد.
همچنين اين گزارش مي افزايد : داوطلبان واجد شرايط پس از مطالعه دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون مي توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند. داوطلبان مي توانند از روز سه شنبه 22 دي ماه تا چهارشنبه 30 دي ماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند. وجه ثبت نام در آزمون 59 هزار و 500 ريال است و داوطلبان تاييد شده مي توانند نتيجه تاييد يا عدم تاييد شرکت در آزمون را از طريق سامانه و با استفاده از کد رهگيري و شماره شناسنامه خود از روز دوشنبه 10 اسفندماه مشاهده کنند.
آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي پودماني 21 اسفندماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور بطور همزمان در سراسر کشور برگزار مي شود.
منبع::: سایت آفرینش
.
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
براساس اين گزارش ، نام داوطلبان واجد شرايط شرکت در اين آزمون تنها به صورت اينترنتي و از طريق سايت ir.ac.uast.moonjame zaانجام مي گيرد.
آدرس سایت ذکر شده مشکل تایپی داره و در اصل به این شکل است :کد:http://azmoonjame.uast.ac.ir
اما من میخواستیم زودتر از اینا به منابع دسترسی داشته باشم وگر نه از این تاریخ ها رو خیلی ها باخبر بودن.
سلام
این دانشگاه علمی کاربردی باید سر کلاس بریم یا مثل پیام نور غیر حضوری انجام میشه ؟>
من جایی کار می کنم و نمی تونم برم سر کلاس .. و حتما هم باید کارشناسی سخت افزار بگیرم .. چیکار کنم ؟ کدوم دانشگاه برم ؟
باید بری سر کلاس.نقل قول:
من الان رشتم متالورژي است مي تونم شركت كنم ديپلمم ؟
سلام . خسته نباشید .
من میخواستم شرایط ثبت نام دردانشگاههای علمی و کاربردی رو بهم بگید. یکی میگه با معدل برمیدارن ، باید کنکور علمی کاربردی رو بدی و .... !! یه نفر بیاد شرایط رو بگه . راستی کی ثبت نام شروع میشه ؟؟! میگن اسفنده ؟؟
اگه زحمتی نیست پست های همین صفحه رو بخونید.نقل قول:
راستی کی ثبت نام شروع میشه ؟؟! میگن اسفنده ؟؟
دریافت دفترچه علمی کاربردی از سنجش در آدرس زیر[HTML]http://www6.sanjesh.org/Download/jame/karshenasi88j.zip[/HTML]
دفترچه ها اومده کاردانی به کارشناسی و کارشناسی پیوسته 7400 و کاردانی 5500 تومن :31:
سلام دوستان یه سوال . من میخوام تو رشته مهندسی کشتی مازندران ( خودم تهران هستم ) شرکت کنم تو مقطع کارشناسی پیوسته اما تو شرایط اختصاصی رشته زده که باید سلامت کامل بینایی داشته باشی ( آزمایش پزشکی داره) . من قبلا عینک میزدم اما الان چشمام رو با لیزر جراحی کردم و از عینک استفاده نمی کنم . آیا این باز هم شامل من میشه ؟