درسته.من هم چیزی غیر از این نگفتم.منظور اینکه F3 هستند.و اگر سرعت پائین تری نسبت به شات هایی که صفحه های قبل گذاشته شده دارند شاید به خاطر بافر پائین تر اونهاست یا دلایلی دیگر.نقل قول:
Printable View
درسته.من هم چیزی غیر از این نگفتم.منظور اینکه F3 هستند.و اگر سرعت پائین تری نسبت به شات هایی که صفحه های قبل گذاشته شده دارند شاید به خاطر بافر پائین تر اونهاست یا دلایلی دیگر.نقل قول:
بچه ها ارزون ترین هارد پرتابل 500 گیگی فکر میکنید چنده و از کدوم برند هست ؟
نظرتون در مورد هاردهای هیتاچی چیه؟؟ آیا کیفیت خوبی دارند؟؟ 1 ترا رو 70 تومن بهم قیمت دادن البته ت و شهرستان ؟ آیا مناسبه؟ و دیگه اینکه آیا هیتاچی هم مدل های کم مصرف برای سیستم هایی که طولانی مدت روشنه داره؟؟ مثل سری lp seagate یا گرین ...
f3 مدلهای مختلفی دارهنقل قول:
این عکسی که میبینید نمونه یه هارد f3 سرعت بالاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به توضیحه که f3 الان خیلی نایاب شده و قیمتش بشدت تحت تاثیر این موضوعه
هاردهای هیتاچی جزء هاردهای با کیفیت بازارهنقل قول:
قیمت مناسبی هم دارن
هیتاچی هم مثل مابقی سازنده ها هاردهای اتواسپید و کم مصرف داره ولی اینکه وارد کشور شده یا خیر...:13:!
Verico Mobile Hard Drive 500GBنقل قول:
70000
Seagate External 500GB
80000
H.D.D 500GB External W.D
95000
والا نمی دونم اینه که قیمت دارم کدوم مدلشه سایت خود هیتاچی رو هم دیدمنقل قول:
هاردهای هیتاچی جزء هاردهای با کیفیت بازاره
قیمت مناسبی هم دارن
هیتاچی هم مثل مابقی سازنده ها هاردهای اتواسپید و کم مصرف داره ولی اینکه وارد کشور شده یا خیر..
چیزی دستگیرم نشد.... بگذریم...کد:http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/
با توجه خوندن پست های قبلی تصمیم گرفتم وسترن سری گرین بگیرم چون کامپیوتر تقریبا 12 ساعت تو روز روشنه و هر شب دانلود شبانه دارم ولی متاسفانه این هارد تو بازار اینجا خیلی کمه امروز که پیدا نکردم سیگیت هست و هیتاچی و البته وسترن آبی هم بود که نمی دونم این رنگش چه تفاوت هایی داره خوبه یا بد؟ به کار من می یاد؟ از اونجایی که من خیلی کم بازی می کنم کارم فقط وب گردی و دریم ویور و فتوشاپ و تماشای فیلم هست..می خواستم ببینم اگه گرین پیدا نکردم همین سیگیت رو بگیرم زیاد فرق می کنه؟ و یکی اینم اگه قیمت به روز این هاردهای مورد بحث رو (سیگیت 7200 ...وسترن گرین ...و هیتاچی) ظرفیت 1 تراشو دارین بگین ممنون می شم
وسترن گرین و بلو هم انتخابهای خوبی برای شما هستننقل قول:
با این حال اگه پستهای قبلی من رو خونده باشید کاملا براتون روشن میشه برای سیستمهای مصرف بالا (سیستمهایی که ساعات طولانی روشن ان) هاردهای با مصرف بهینه مناسبه
سیگیت 7200انتخاب خوبیه ولی مصرفش به نسبت مدلهای دیگه مثل گرین و هیتاچی CoolSpin یا حتی بلو بالاتره
سلام مجدد.دوست خوب من این هاردی که میگین رو دیدم.شما پست اول من رو با دقت نخوندی.نقل قول:
جایی که من هستم(اصفهان) اصلا هارد با مارک وسترن یا سیگیت پیدا نمیشه چه رسد به هاردی که شما عکس گذاشتی و توی تهران هم کم یابه !!!
همین سامسونگی رو که خریدم بالای 50 مغازه سر زدم تا پیدا کنم.
اینجا فقط هیتاچی موجود هست و بس.
اینکه F3 هاردی که من خریدم با F 3 هاردی که عکیش رو گذاشتی سرعتش فرق داره موضوع بحث و سوال من نیست.
بنده پرسیدم بین سامسونگ و هیتاچی از نظر دوستان کدوم بهتر هست که کسی پاسخی نداد.و فقط برای اطلاعات بیشتر بود چون بنده خریدم رو کرده بودم و الان هم راضی هستم.
چیزی که در مورد اف سه بودن هاردی که خریدم گفتم به خاطر این بود که ذوست گرامی دیگری گفتند هارد F2 خریداری کردم.و فقط برای همین بود.
در پایان نظرم اینه که مارک هایی که گفته شده در این تاپیک همه خوب هستند و دیگه اینکه کدوم سرعت بیشتری داره بحثی هست که همه دنبال اون نیستند.
شما دعا کن نه هارد من بسوزه نه هارد شما:10: حالا اگر سرعت انتقال اطلاعات کمتر بود اتفاق خاصی نمی افته و بیشتر صبر میکنیم.مهم دوام و عمر هارد هست.
به هر حال سرعت هاردی که بافر 64 داره بیشتر از 32 هست.ولی وقتی دو گزینه داشته باشی باید چکار کرد؟
در اصفهان مادربرد غیر از گیگا و به ندرت ایسوس پیدا نمیشه.مثال..
هارد هم فقط هیتاچی بود و فقط یک مغازه سامسونگ رو داشت.در پاساژی که 100 تا مغازه فروش قطعات کامپیوتر داره!!!هر کسی جنس میاره برای دیگران هم میاره در نتیجه هر چیزی رو نمیتونی پیدا کنی.
بهتره در مورد چیزهایی بحث کنیم که در همه جای این مملکت پیدا میشن...
یا فرض کنیم بین بد و بدتر بنده بد رو انتخاب کردم!!! چون نیاز داشتم. به هر حال ممنون از همه
یه خورده گیج شدم...
الان من یک هارد یک ترا می خوام به نظرتون چی بگیرم و چه مدلی؟
تو شهر ما هم سیگت هست و هم وسترن و سامسونگ هم می تونم سفارش بدم برام بیارند، کاربریم هم بیشتر گیم هست و کامپیوترم روزانه بالای 10 ساعت روشنه...
هر دو خوب و تقريبا كم صدا هستندنقل قول:
بنده پرسیدم بین سامسونگ و هیتاچی از نظر دوستان کدوم بهتر هست که کسی پاسخی نداد.و فقط برای اطلاعات بیشتر بود چون بنده خریدم رو کرده بودم و الان هم راضی هستم.
از لحاظ سرعت هاردي كه شما خريداري كردي نسبت به تمام مدل هاي هيتاچي موجود در بازار ايران سرعت بيشتري
در مورد طول عمرش هم نمي تونم نظر قطعي بدم ولي اگر از هارد به درستي استفاده بشه قبل از مستهلك شدن خود شما با يك مدل جديدتر و به روزتر(احتمالا SSD ها) تعويضش مي كنيد
اين به تنهايي ملاك نيستنقل قول:
به هر حال سرعت هاردی که بافر 64 داره بیشتر از 32 هست.ولی وقتی دو گزینه داشته باشی باید چکار کرد؟
سرعت هارد تنها به به اندازه بافر نيست
شايد بتونم بگم كه اين فاكتور كمترين تاثير را روي سرعت هارد داره
به هر حال هاردي كه شما خريداري كردي در اكثر شرايط سرعتش از تمام هاردهاي هيتاچي بيشتر هست
اين مطالب را به استناد به اين موضوع ميگم كه در حال حاضر هارد هيتاچي دارم:20:
قبلش هم سامسونگ داشتم هم مدل F3 و هم مدل SI يا همون F2
موفق باشيد:11:
بهر حال هاردهای هیتاچی هم نمونه های خیلی خوبیننقل قول:
ایشالا تا مدتها برات کار میکنه
وقتی امکان انتخاب زیاد نیست باید خودمون رو با شرایط موجود تطبیق بدیم که شما همین کارو کردی
درباره موردی هم که قرمز کردم هم خودم تو پستهای قبلیم مفصل توضیح دادم و هم دوست گرامی
بافر بالا (حافظه موقت)به تنهایی کارآمد نیست و به عوامل دیگه ای هم بستگی داره
موفق باشید:11:
بین HD105SI سامسونگ و سیگیت 7200 و هیتاچی و گرین بلو کدوم رو برای سیستمی که همیشه شب دانلود آفلاین داره و بعد از ظهرهام روشنه پیشنهاد می کنید؟ با این توضیح که وسترن گرین پیدا نکردم و ظرفیت 1 ترا می خوان بگیرم
با سلام.از توضیحات شما دوستان سپاسگذارم.
در مورد استهلاک هارد آیا به طور میانگین میشه گفت چند سال عمر دارند؟
یا اینکه از کجا بفهمیم اواخر عمر هارد گرامی فرا رسیده و قبل از نابودی اطالاعات اقدام کنیم؟
سیستم قبلیم که هارد IDE داشت رو 5 سال داشتم و با اینکه وسط تیر ماه 48 ساعت سیستمم روشن باقی میموند و کلا میخوام بگم پدر سیستم رو از لحاظ کار کشیدن در آوردم ولی مشکلی براش پیش نیومد.
آیا عمر این هارد های ساتا به 5 سال میرسه؟به صورت میانگین.چون بعد از 5 سال باید کل سیستم رو عوض کرد!!!
در مورد هاردهای SSD که گفتین کمی توضیخ بدین :
آیا هم اکنون در بازار به وفور هستند؟و قیمت مناسبی دارند؟
آیا اینترنال هستند و به مادربوردی که پورت ساتا داره وصل میشن؟
یا اینکه کلا باید منتظر ظهورشان باشیم.در این مقوله توضیح بدین.
و به نظرم بهترین راه آرشیو کردن اطلاعات بلوری های 50 گیگ هستند که به خاطر قیمت بالا باید چند سال صبر کنیم.شاید روزی به صرفه تر از هارد باشند.
با سلام.از توضیحات شما دوستان سپاسگذارم.
یا اینکه از کجا بفهمیم اواخر عمر هارد گرامی فرا رسیده و قبل از نابودی اطالاعات اقدام کنیم؟
سیستم قبلیم که هارد IDE داشت رو 5 سال داشتم و با اینکه وسط تیر ماه 48 ساعت سیستمم روشن باقی میموند و کلا میخوام بگم پدر سیستم رو از لحاظ کار کشیدن در آوردم ولی مشکلی براش پیش نیومد.
آیا عمر این هارد های ساتا به 5 سال میرسه؟به صورت میانگین.چون بعد از 5 سال باید کل سیستم رو عوض کرد!!!
در مورد هاردهای SSD که گفتین کمی توضیخ بدین :
و به نظرم بهترین راه آرشیو کردن اطلاعات بلوری های 50 گیگ هستند که به خاطر قیمت بالا باید چند سال صبر کنیم.شاید روزی به صرفه تر از هارد باشند.
با سال كه سنجيده نميشهنقل قول:
معمولا عمر قطعات الكترونيكي را با جند 10 هزار ساعت مشخص مي كنند
اصلا زمان مشخصي نميشه براش تعيين كردنقل قول:
شك نكنيد كه هاردهاي ساتا به علت تكنولوژي پيشرفته تر و مواد استفاده شده مرغوب تر عمر به مراتب طولاني تري را خواهند داشتنقل قول:
بله اين هاردها هم اكنون در بازار به راحتي گير ميان(البته نه به راحتي هاردهاي HDD)نقل قول:
بلهنقل قول:
گفتم كه در حال حاضر در بازار وجود دارند ولي بعلت تكنولوژي جديدشن هنوز قيمتشون يكم بالاست ولي قطعا در دو سال آينده نسل هاردهاي HDD را از روي زمين بر ميدارندنقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من حدود 8 ترابایت آرشیو دارم که درحال رسیدن به 10 ترابایت هست و همه آرشیو در 6 عدد هارد اکسترنال وسترن قراردارند
من قصد دارم یه بک آپ از همه اونها داشته باشم
اما اینکه دوباره برم یک میلیون تومان دیگه بدم واسه 6 تا هارد اکسترنال وسترن فکر و ذهنمو مشغول کرده
دنبال یه راه کم هزینه هستم که این 10 ترابایت رو بک آپ داشته باشم میخوام نظر دوستان رو بدونم که کمترین هزینه چی هست
به نظر شما این راه کم هزینه تره (عکس زیر) یا خرید 5 عدد هارد اکسترنال 2 ترا وسترن دیگه
کلا میخوام منو راهنمایی کنین و هرچی به ذهنتون میرسه بگین
چند نکته
1. امنیتش برام مهمه و سرعت هیچ اهمیتی برام نداره
2. کیس من جا برای هاردهای اضافه نداره و نمیخوام کیس رو هم عوض کنم!!!
3. این جعبه مخصوص هارد رو کجا میفروشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 10 ترا اطلاعات مستلزم صرف هزینه برای نگهداریشهنقل قول:
هاردهای اکسترنال گرونن ولی در عوض امنیت بالایی رو براتون به ارمغان میارن
این عکس مربوط به هاردهای اینترناله
اگه نمیخواید زیاد هزینه هاتون بالا بره خرید این نوع هاردها توصیه میشه
حدود قیمت هارد 2 ترا با مارک های زیر به این شرحه:
وسترن :160 تا 170
سیگیت ال.پی:130
سامسونگ:150
1-امنیتش بالاست ولی باز هم بستگی به خود شما داره
2-شما میتونید اطلاعات آرشیوی رو که مورد نیازتون نیست روی این هاردها بریزید و جدا از سیستم نگهداری کنید
3-اینکه تو بازار دقیقا شبیه این نوع کاور ها رو داشته باشن غیر قابل پیشبینیه ولی محافظ هارد قابل تهیه ست
موفق باشید
ممنون از پاسختون یه چندتا سوال دیگه برام پیش اومدهنقل قول:
1. چرا این سیگیت و وسترنی که شما فرمودین اینقدر اختلاف قیمت داره آیا بخاطر کیفیت هست یا نه ؟؟
2. با توجه به اینکه اکسترنال 2 ترای وسترن 210 تومنه و اینترنالش 170 تومنه پس یه نظر شما نمی ارزه که بخاطر 40 هزارتومن برم اینترنال بخرم بهتره که اکسترنال بخرم درسته ؟؟ مخصوصا نگهداری اینترنال مشکلتر از اکسترناله
3. اگه اگه یه هاردی رو به مدت طولانی استفاده نشه چی میشه ؟؟
4. این قیمت اکسترنال وسترن 3 ترابایتی مدل My Book Essential چنده ؟؟؟
1-بهر حال وسترن قیمت بالاتری داره اما هر دو کیفیت خوبی دارننقل قول:
2-درسته نگهداری اینترنال مشکلتره و اکسترنال این مشکل رو برطرف کرده
3-هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
4-قیمت 3 تراشو ندارم ولی My Book Studio Edition II با ظرفیت 4 حدود 530-540 و My Book Essential با ظرفیت 2 حدود 170-175 تومانه
2 ترا My Book World Edition حدود 355 و 2 ترا My Book Elite هم 215 تومان
ظرفیت های بالاتر هم :
8 ترا Network Storage System-ShareSpace با قیمت یک و 400
سیگیت 7200.12 ساخت چین اش بهتره یا ساخت تایلند؟؟ ساخت چین گارانتی ویستاست...ساخت تایوان گارانتی دیجیتال؟ دیجیتال گارامتی معتبریه ؟ فقط فوری ؟ چون فردا می رم بگیرم...لطفا...
سازگار که گارانتی تقریبا معتبریه مدتی هر دو نوع چینی و تایوانی رو پوشش میدادنقل قول:
در کیفیت بینشون کوچکترین اختلافی نیست
اصلا نمیشه گفت که محصول کدوم کشور رو کدوم شرکت گارانتی میکنه
بنابراین سعی کنید که سازگار باشه اگه نبود هم مشکلی نیست دیجیتال گارانتی مقبولیه
گارانتی سازگار تو بازار اینجا نیست یعنی امروز نبود همین الان تو نت سرچ کردم از گارانتی دیجیتال خیلی جاها بد گفتن.. بهرحال فردا یکیشو می گیرم و بسیار ممنونم از تمام راهنمایی هایی که از اینجا گرفتم فقط یه سوال دیگه من پاورم ضعیفه الان رو سیستم یه هارد 80 IDE هست یه هارد اکسترنال داشتم که کارم با اون راه می افتد الان که هارد می خوام بگیرم به نظرتون پاورم کم می یاره؟؟ آخه خیلی جاها خوندم پاور ضعیف باعث سوخت هارد می شه از اون جایی هم که شب و روز روشنه واسه اون می گم دردسر نشه؟؟
مصرف هارد خیلی پایینهنقل قول:
اگه میگفتید پاورتون چیه و چند واته بهتر راهنمایتون میکردم
بهر حال دو تا نکته:
1-اگه با همین هارد معمولیتون مشکل برق رسانی تو سیستم نداشتید به احتمال زیاد با هارد جدید هم نخواهید داشت
2-گارانتی دیجیتال محصولات دیگه ای غیر از هارد هم عرضه میکنه.شاید مشکلات منحصر به هارد نباشه.در کل خیلی بهتره که سرو کله آدم به گارانتی نیفته چون همشون یه جورایی سعی در دست بسر کردن دارن.اگر هم پست قبلی منو بخونید متوجه میشید که درباره سازگار هم لفظ تقریبا معتبر رو بکار بردم.چون سازگاری که دهن پر کن شده هم اون خدماتی که باید ارائه بده رو نمیده
امیدوارم هر کدوم از دو گارانتی ای که اسم بردید رو میگیرید هارد خوبی براتون باشه
چند واتش یادم نیست ولی برندش ویراست از این نارنجی ها...نگه داشتم وقتی گرافیک گرفتم پاورم رو ارتقا بدم چون الان گرافیکم آنبرد فک کنم برسه ولی دقیق اطلاع ندارم مادربوردم 78lmt_s2 گیگاست....فقط یه سوال دیگه بعد اینکه هارد رو گرفتم از کدوم هاردم برای دانلود شبانه استفاده کنم یعنی دانلودهم تو کدومش مستقیم save بشه؟ هارد 80 IDE ؟ هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت با آداپتور یا هارد سیگیت ساتا اینترنال؟؟
در کل پیشنهاد من اینه که اگه سیستمتون مرتب روشنه از هاردهای با مصرف بهینه استفاده کنید مثل وسترن گریننقل قول:
مزیت این نوع هاردها مصرف کم و تنظیم اتومات سرعت چرخش هده(head)
اگر هم میخوایید از هاردهای اکسترنال استفاده کنید که بحثش جداست.کلا هاردهای اکسترنال برای آرشیو و نگهداری اطلاعات استفاده میشن
حرفتون متین ولی وقتی اینجا پیدا نمی شه خوب چی کار کنم؟ مجبورم خوب...سوالم این بود که بین این سه تایی که گفتم کدومش مناسب تره واسه هدش شب تا صبح کار کنه؟؟نقل قول:
در کل پیشنهاد من اینه که اگه سیستمتون مرتب روشنه از هاردهای با مصرف بهینه استفاده کنید مثل وسترن گرین
با این اوصاف 7200.12 انتخاب بهتریهنقل قول:
هارد قدیمیتون هم بد نیست درسته که ساتا جای IDE رو گرفته ولی باز هم میتونید ازش بعنوان یه هارد جانبی استفاده کنید
من با هارد جدیدم به مشکلی برخوردم که خوشحال می شم کمکم کنید اینجا مطرح اش کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5371821#post5371821
شما هم با هارد قبلیتون اون مشکل رو داشتید و هم با هارد جدیدنقل قول:
پیشنهاد:
بایوس سیستم رو آپدیت کنید
این مشکلات هیچ ربطی به نوع هارد نداره
الان من این فایل رو دانلود کردم اجراش منم بایوس آپدیت می شه؟؟ تا حالا از این کارا نکردم یه کوچولو راهنمایم می کنید؟ به مشکل بر نخورم؟
کد:http://www.giga-byte.co.za/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=16447
آپدیت بایوس کار ساده ولی مهم و حساسهنقل قول:
در صورتیکه تو اجرای آپدیت توسط سیستم کوچکترین مشکلی پیش بیاد دیگه سیستم بالا نمیاد و باید بفرستینش گارانتی (البته اگه داشته باشه)
پیشنهاد میکنم در کنار یه نفر که وارد باشه این کارو انجام بدید
مراحل کار:فایل دانلودی رو که حجمش خیلی هم کمه روی فلاپی میریزید وبعد سیستم رو بوت میکنید بعد از ری استارت f8 رو میزنید و وارد مرحله آپدیت میشید اونجا دستور العمل ها رو که یکیش شامل جستجوی فایل دانلودیه اجرا میکنید و تا آخر پیش میرید
بعد از ری استارت سیستم با بایوس جدید بالا میاد
اما بازم تاکید میکنم این کار درسته که بنظر ساده میاد اما ریسکه
موفق باشید
با سلام
هارد پر سرعت ساتا3 چی پیشنهاد میدید؟ سرعت برام خیلی مهمه ولی ظرفیت نه.
سلام
من یه هارد 1TB دارم ، می خواستم بدونم آیا در تعداد و مجموع ظرفیتهای نصب شده روی سیستم محدودیت وجود داره؟
مثلا میشه 3 یا 4 تا هارد 1TB روی سیستم نصب کرد؟
اگه منظورتون ساتا 3 (3 Gb/s) یا همین هاردهای معمول خودمونه که اطلاعاتش تو پستهای قبلی دوستان قابل دسترسیهنقل قول:
و اگه منظورتون ساتا 6 (6 Gb/s) هست که در حال حاضر خبری ازش نیست...
باید دفترچه مینتون رو بخونیدنقل قول:
برای بردهای مختلف تعداد نصب ابزارات جانبی متفاوته
ولی نصب 3 یا 4 هارد تقریبا بلامانعه
ممنون.نقل قول:
من بیشتر منظورم مجموع ظرفیتهای هاردهای سیستم است.
تو دفترچه مادربوردم چیزی جز متن زیر پیدا نکردم:
Due to the Windows XP/ Vista limitation, the RAID array with the total capacity over 2TB cannot be set as a boot disk.
A RAID array over 2TB can only be set as a data disk only.
این مربوط به رید کردن هاردهاست که تا 2 ترا محدودیتی ندارهنقل قول:
معمولا برای مجموع استفاده تا 3-4 ترا مشکلی پیش نمیاد...
هاردهای Sata3 6 GB/S هنوز تو ایران نیومده اند؟
ظاهرا برای وارد کننده ها عرضه هاردهای موجود اولویت بیشتری داره...:13:نقل قول: