دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
Printable View
دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
من از رو تجربم میگم پاره وقت تقریبا 90% بومی میگیره یک سری رشته های خاص داره و میشه گقت 100% قبوله فرد تو اون رشته بر اساس همون کنکور روزانه معمولی دیگه:31: چقدرم نه معلوم نیست!!!نقل قول:
چرا الان! صبح ازمونم میتونی بگیری شانس اوردی ازاد خوب راه میادنقل قول:
توی Azmoon.org محل صدور کارت رو ببین
سلام دوستان
منم فردا 8 کنکور ریاضی دارم. میخوام ببینم زمانش تا کی هست دقیقا؟
تا 10:30 اینا نهایت 11نقل قول:
فقط یادت باشه(خودمم) دو ساعت قبلش اونجا باشنقل قول:
بچه ها این که میگن یه ساعت قبل از کنکور باشید سر جلسه الکیه یا حتما باید باشیم ؟
تو امتحان نهایی امسال هم میگفتن نیم ساعت قبل باشید ولی من که به محض شروع اونجا بودم
اما توی یه برگه که همراه کارتم بهم دادن نوشته بود که 1 ساعت قبلش اونجا باشین. ربع ساعت قبل از زمان امتحان هم در رو میبندن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!نقل قول:
کنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!
بدبختی هیچکس از رفیقا و اشناها هم نیست اقلا بشینی تو این یه ساعت با هم بچرخیم یه ساعت قبلش بری باید عین این .... :دی بشینی یه گوشه تا کتکور شروع شهنقل قول:
منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!
من که با همه شوخی دارم :دینقل قول:
کنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!
سراسری من ساعت 10 بلند شدم به خدانقل قول:
دوستان من کاردانی نرم افزار دارم و شرکت کردم و فردا امتحان دارم ولی خو هیچی از این درس های ریاضی و فیزیک و شیمی بلد نیستم فکر کنم باید از روش شیر یا خط استفاده کنم برای جواب دادن به سوالات :31: :دی
خوب تو دیگه بیش از حد باهاش شوخی کردی :لولنقل قول:
سراسری من ساعت 10 بلند شدم به خدا
مطمئنی پاره وقت همه قبول میشن؟ :10:نقل قول:
من کامپیوتر شیراز زدم پاره وقت اولی
یعنی 100 درصد میارم
خودم هم شیراز هستم(ولی بچه خوزستنا هستیم هاااا :27:)
همه چند تا مداد میبرن و خانواده و این ها می رسونتشون :31:نقل قول:
ما ماشین روشن می کنیم
خیلی ریکس نوار رو می زاریم و می ریم :10:
دقیقا! خیلی بده! تازه اکثرا هم غریبن! تازه غیر از مداد و ساعت و اینا هم چیز دیگه ای نداری که حوصلت سر نره! دیوارها رو میشماریم! :21:نقل قول:
پیام این ایه چی بود ؟ :دینقل قول:
همه چند تا مداد میبرن و خانواده و این ها می رسونتشون
نوار ؟! ژیان دارید ؟ :لولنقل قول:
خیلی ریکس نوار رو می زاریم و می ریم
مگه موبایل نمیشه برد ؟نقل قول:
دقیقا! خیلی بده! تازه اکثرا هم غریبن! تازه غیر از مداد و ساعت و اینا هم چیز دیگه ای نداری که حوصلت سر نره! دیوارها رو میشماریم!
1-متوجه نشدمنقل قول:
2- آر دی بابا :31:
3- نه فکر کنم
وای نه فردا توی سالنی که امتحان میدم 750 نفر هستن و توی اون دانشگاه نزدیک 1000 نفر
سر قضا این همه آدم کجا بوده : دی
حالا خدا کنه یه جا بیاریم : دی
سال سومما ولی به نظرم یه جا قبول شم
هیچی هم نخوندم فقط دینی دوم و زبان پیشو خوندم ....
ولی اختصاصی داغونممممممم
منم دارم کاردانی میخونم گفتیم امسالم در قرعه کشی ازاد شرکت کنیم شاید اسمم در بیاد:31:نقل قول:
ببین پاره وقت بومی خیلی میگیره تقریبا 90 درصد منم تا حالا کسیو ندیدم بگه پاره وقتم قبول نشدم!نقل قول:
منم خودم چون امسال هیچی نخوندم چون دارم کاردانی میخونم پاره وقتم زدم مکانیک که دوستام پارسال حتی اونایی که کاملا تعطیل بودن قبول شدن
پس با این اوصاف پاره وقت خیلی شانس زیاده مخصوصا واسه بومی ها چون خودم دیدم که چه کسایی! مکانیک پاره وقت قبول شدن:18:
بعد از یک استادمون پرسیدم گفت بزن پاره وقت در میاد شک نکن:31:
شما فقط برای اینکه مشکلی پیش نیاد اسمت رو بنویس بعد بیا بیرون:31:
آقا پشت کارت رو میخواد پر کنیم ؟
اثر انگشت میخواد ؟
نه ازاد گیر و داد نداره خدا رو شکرنقل قول:
خدا کنه این جوری که شما میگی باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالمون کردی امدیوارم خدا خوشحالت کنه :11::40::11:
انشالله که همه کسانی که به این روش متوسل شدندقبول بشن از جمله خودم :31: البته قبول هم بشم معلوم نیست برم چون من 72 واحد کاردانی رو پاس کردم بخوام تطبیق بزنم فکر نکنم بیشترا ز 30 تاش رو تطبیق بزنن :دینقل قول:
شما امسال چی زدی؟نقل قول:
فردا آزمون نوبت صبح ساعت چند شروع میشه؟
ساعت 8. بچه ها کسی نمونه سوالات قبلو سراغ نداره هر چی می گردم نیست رشته انسانی
دوستان راسته میگن اگه کسی یه درسی رو تو آزاد نزنه مردود علمی میشه؟
یه چیزی هستنقل قول:
مثلا اگه درصدت به اون حد نرسه بهت پیش نیاز میخوره
و باید اون درس رو توی دانشگاه بگیری و پاس کنی
یه سوال!
اگه بخوام IT مشهد قبول بشم باید درصدام چه حدودایی باشن؟؟
من کاردانی نرم افزار دارم و همون نرم افزار رو میتونستم بزنم و کلا از این رشته خوشم میاد فقط و علاقه دارم بهش :8:نقل قول:
نه. اگه ببرین میگیرن. حالا نمیدونم برگشتنی پس میدن یا نه. من که به جاش کارت تلفن میبرم! :27:نقل قول:
اگر رشتت ریاضی باشه، درس های دینی، عربی، شیمی رو صفر هم بزنی تو دانشگاه بهت پیشنیاز نمیخوره :20:نقل قول:
آهان از اون لحاظ!
پیش نیاز که خوبه دوست دارم!
راستی تو کنکور سال قبل یکی جلو من بود یه درس رو که بلد نبود 4 تا 1 زد بعد 4 تا 2 بعدش 4 تا 3 بعدشم 4 تا 4 و.... بعد که ازش پرسیدم گفت این روش واسه درسهاییه که بلد نیستی یا درصدت صفر میشه یا 20 و خورده ای! کسی چیزی راجع بهش شنیده؟
فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه..!نقل قول:
اگه بخوای یه درس رو سفید بگذاری، هیچ مشکلی پیش نمیاد...
دوستم پارسال زبانش رو سفید گذاشت، وقتی که تو دانشگاه قبول شد اون درس رو به راحتی پاس کرد. :46:
خوب دوستان روش نوینی نیومده چون من هیچی از کنکور فردا سر در نمیارم اصلا نه شیمی بلدم نه ریاضی و نه فیزیک و خلاصه کلام اصلا رشته من این نبوده و این درس ها برامون جدیده
این روشی که ایشون گفتن فکر کنم خیلی خوب باشه 4 تا الف و بعد 4 تا ب و بعد 4 تا ج و در اخر 4 تا د رو بزنیم فکر کنم درصد خوبی بشه به نصبت اینکه بخوایم خالی بزاریم جای سوالات رو کسب کرد
همونطور که دوستان گفتن آزاد گیر بازار نیست ببری بعدش بهت پس میدن! منتها خودت ببر بهشون بده!نقل قول:
دوست داری موبایلت رو دو دستی تقدیمشون کنی؟ :20:نقل قول:
10 صفحه آخرو خوندم ولی نفهمیدم باید پشت کارتو پر کنم یا نه!!! : دی
پر کردنش ضرری نداره :46:نقل قول:
من هر سال پر کردم
پر کن! کار از محکم کاری عیب نمیکنه!:31:نقل قول:
ولی با توجه به اینکه اینا دو دستی دارن دنبال دانشجو میگردن به این چیزا گیر نمیدن!:31: