نقل قول:
100% جت بخر
Printable View
نقل قول:
100% جت بخر
صداش خوبه.دوربینش هم خوبه.(میتونین عکس هاش رو ببینین.)کار کردن باهاش هم فوق العاده راحته.(خب همه گوشی ها کار کردن باهاشون راحته:27:)نقل قول:
یکی دو روز دستت باشه عادت میکنی.
نه من جت نخریدم! :دی شایعه درست نکنید! :دی
منظورم این بود چی خریدی ،نه که جت خریدی!
عکسش رو کجا باید دید؟نقل قول:
مشکل خاصی نداره؟
صداش از f480 بهتره؟
عکس های نمونش رو میتونین تو سایت gsmarena.com ببینین.نقل قول:
تا حالا که من مشکل خاصی باهاش نداشتم.
راستش تا حالا با 480 کار نکردم.ولی اگه میخایی فیلم و کلیپ یا ام پی تری گوش بدی هدفون های خودش فوق العادس.کیفیت صفحه نمایشش رو هم اصلا نمیشه با 480 مقایسش کرد که خودش خیلی مهمه.در ضمن تو سایتی که گفتم امکان مقایسه ساید بای ساید هم وجود داره.
من بین جت و ویوتی اسمارت به این نتیجه رسیدم که جت بهتره اما پشتش همش لکه.خوشم نمیاد... چرا سامی اینو اینجوری زده جنسشو؟؟ واقعا ادم دیوونه میشه با این همه لک و اثر انگشت
آقا یکی آپدیت بهم یاد میده
خلاصه بگین سریع میگیرم
فقط بگین آخرین آپدیتش کجاس و چطوری باید آپدیتش کنم
خواهشا کمک کنید
سلام دوستان
به نظرتون میارزه برم استارم رو بفروشم جت بخرم ؟ ( استار رو یکماه هم نمیشه که خریدم)
بالاخره رقیب جت وارد بازار شده , دوستانی که از ظاهر جت خوششون اومده ولی از نبود سیستم عامل گله دارن برن سر وقت
I8000 omnia2 که معرکست
سلام من میخوام فردا جت رو بخرم
لطفا عیب هاشو بم بگید که بدونم ...
این اس ام اس هاش تا 500 تا که ذخیره میشه؟ اخه یکی گفته بود تا 15 تا؟!!!
ممنون
نقل قول:
من گفته بودم تا 15 تا که اونم با آپدیت ورژن گوشی حل شد یعنی با آپدیت اکثر مشگلاتی که داشت حل شد چون مال من اولین نسخه بود یه سری مشگلات داشت الان همه چی درسته
یه سوال : میشه اون منوی سمت چپ رو برداشت کلا؟ که بشه کل اسکرین صفحه رو دید همیشه؟
منظورتون Wıdget Toolbar هست؟نه نمیشه.نقل قول:
خب وقتی باز نباشه همه صفحه دیده میشه.
هزاران بازی برای این گوشی
فقط یه سوال دوستان این گوشی مثل 5800 یه بازی ماشین نداره که حسگری باشه یعنی با تکون دادن گوشی جهت فرمون ماشین عوض بشه؟ :Dکد:http://sefr.ir/Products/GetDownloads.aspx?q=&productid=2671&s=0&t=7&fi=&p=1
سلام دوستان
این بار دومه که این سوال رو میپرسم:
به نظر شما ارزش داره که برم استارم رو بفروشم و روش پول بزارم سری جت رو بخرم ؟(استار رو یکماهه که گرفتم)
سلام دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید من N82 دارم میخوام بفروشم جت بخرم بیشتر واسه رزولیشنش و پخش قدرتمند که اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه فقط بزرگترین مشکلم gps جت هست من اصلا دنبال نصب برنامه و نقشه نیستم چون واسه تبریز هم زیاد نقشه هاش جالب نیستند من از n82 فقط از gps data که روی خود گوشی هست استفاده میکنم یعنی نشان دادن فاصله مستقیم و سرعت و ... استفاده میکنم میخواستم بدونم آیا این جت هم همچین برنامه ای روش داره که بدون نصب هیچ نرم افزاری بشه سرعت و فاصله جاهای که مارک شدند رو نشان بده یا نه ؟ نقشه و گارمین ... اصلا مهم نیست
خواهشا راهنمایی کنید
برنامه ای که من در N82 استفاده میکنم اینه که اگر در جت باشه واسم کافیه ارادتمند همتون دعا میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نمیدونم دقیقا چیزی که میخوای رو بهت بده یا نه ... ااما میدونم میشه از یه نقطه به نقطه دیگه خط کشید و اون بهت مسیررو نشون بده
'گارانتی مایکروتل خوبه؟می ارزه؟
اخه با گارانتی پارسه 315 تومنه؟ کدومشو بگیرم؟
نوکرتونم یکی این دو پست بالایی رو جواب بده
gps ش فقط طول و عرض و ارتفاع و مینویسه و برای داشتن نقشه باید از گوگل مپ استفاده کنیدنقل قول:
ارادتمندم پس طول و عرض جغرافیایی رو که نشون میده
مثلا اگر من یک مکان رو مارک ( ثبت ) کنم میتونه در نقاط دیگه فاصله رو از اون مکان ثبت شده نشون بده ؟ و جهت کلی رو
نقشه رو نمیخوام
اینکارا رو با گوگل مپ فک کنم میشه انجام داد ... با خودش فک نمیکنمنقل قول:
بالاخره کسی نبود جواب چند پست قبل ما رو بده ؟ والله احتیاج دارم
من جتو آپدیت کردم به XEIK1
فارسیش که پرید ... دوتا فریمور واسه آسیا اومده ... فارسی دارن ؟
قبلش میشد عکسارو وقتی میخای بزاری والپیپر بزرگرشون کنی الان نمیشه ... چرا اینجوریه ؟
اپدیت کن به فریمر s8003jpih1
پشتیبانی کاملی از زبان فارسی داره.(هم اس ام اس ها و هم تمامی منو ها!)
این فریموری که شما گفتی قدیمیه بدرد نمیخوره ... تاچش ضعیفه ... تو منو وقتی میکشی که بره قسمت بعدی منو هی بر میگرده ... تو رد کردن عکسا هم همینطور و ....
اون مشکل والپیپر حل شد ... فقط میمونه فارسی .. اگه کسی اون فریمورای جدید اسیا رو ریخته بگه چجورین ... مرسی
نقل قول:اون فرم ویرهایی که گفتی برای شرق آسیاست و فارسی نداره.تنها فرم ویری که فارسی داره JP هست.نقل قول:
این فرم ویر خیلی قدیمیه.تاچش هم که اوضاش خرابه.نقل قول:
سلام آقا نوکرتونم یکی جواب پست 657 ما رو بده والله دعاگوی همتون میشم :42:
یک عکسی که با s8000 گرفتین رو بزارید ببینم.
هر چه زود تر بهتر.
آقا من اگر فریمورمو عوض کنم گارانتی نمی پره؟؟؟؟؟؟؟ممنون....
نه ... ولی فارسیش میپرهنقل قول:
آقا یکی یه آنتی ویروس خوب و قوی واسه این گوشی بده
ممنون
ممنون حالا بهترین نسخه ی فریمور چیه؟؟؟چی جوری باید نصبش کنم......؟؟؟؟؟؟؟ممنون......
برادر گوشی جاوا آنتی ویروس نمی خواد (اصلا پیدا نمیشه براش)! :46:نقل قول:
آقا یکی یه آنتی ویروس خوب و قوی واسه این گوشی بده
دستتون درد نکنه یکی نیست جواب پست 657 ما رو بده بابا والله لازم دارم
آخرین فرم ویر
S800MXEJA1
یادآور میشم که این فیرم ویر فارسی نداره.کد:http://uploadhyper.com/file/25457/S800MXEJA1Binary21.rar.html
یک عکس که با این گوشی گرفتین رو بزارین ببیم ! از وضعیت صداش راضی هستین.
خواهشن جواب بدین.
با عرض سلام خدمت اساتید
من کاربر جدید هستم الان حدود 1 ماهه با این گوشی آشنا شدم و واقعا ازش خوشم امده ولی هنوز منتظرم قیمتش بازم پایین بیاد.
می خواستم بدونم jet واقعا برای من ارزش خرید داره
برای من که اصلا با نرم افزار ها سر کار ندارم سیستم عامل اهمیت نداره فقط چندتا نرم افزار که بدرد بخر باشه کفایت میکنه مثل دیکشنری و.... .
چیز هایی که برای من اهمیت داره ایناست:
اولا شیک و با کلاس باشه و به چشم بیاد
دوما کیفیت صفحه اش خوب باشه و اکثر فرمت ها مثل avi رو ساپورت کنه تا بتونم فیلم هارو با نهایت کیفیت ببینم
کیفیت دوربین و صداش واقعا عالی باشه و کم نیاره
اینترنتشم خوب باشه
باطریشم با کار معمولی 2 روز دووم بیاره
حالا واقعا jet میتونه ارزششو داشته باشه که بخرم اگه نه گوشیه دیگه ای معرفی کنین ممنون میشم
این جا به همین راحتی به کسی جواب نمیدن .
اگه جواب دادن با هم تشکر میکنیم.