نقل قول:
نوادا قیمتش همینه کلاس معمولی این برند هست بالاترین مدلش هم قیمتی نداره احتمالا تشابه اسمی با یه سری دیگه دوچرخه اشتباه گرفتی
Printable View
نقل قول:
نوادا قیمتش همینه کلاس معمولی این برند هست بالاترین مدلش هم قیمتی نداره احتمالا تشابه اسمی با یه سری دیگه دوچرخه اشتباه گرفتی
من میخواستم دوچرخه بخرم امروز رفتم بازار هدفم بیشتر روی دوچرخه کارکرده هست و تا حدود 500 میخوام هزینه کنم
چهار تا دوچرخه دیدم که عکس و قیمتشون رو می زارم به نظر شما کدم کیفیت خوبی داره و به نسبت قیمتش مناسب تره برام
این دوچرخه رو گذاشته بود 450 تومن رکابش هم مشکل داشت که میگفت همینجور گذاشته و خودت باید درستش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوچرخه رو تا 480 هم میداد چونه میزدم تا 450 هم میشد گرفتش دنده هاش شیمانو بود
این دوچرخه که به نظرم از همشون تمیز تر بود رو گذاشته بود 550 ولی میشد 20 یا 30 تومن هم کمتر گرفتش دنده هاش شیمانو بود
این رو هم گذاشته بود 450 ولی به تمیزیه دوچرخه بالایی نیست و خودش میگفت تنه اش نسبت به اون خیلی فرقشه
دمتون گرم یه راهنمایی بدین اصلا ارزش داره این قیمتا
دوست عزیز نوادا چند مدل داره نوادا 1 با قیمت 2 تومننقل قول:
نوادا 2 با قیمت 1670 و نوادا 3 با قیمت 1380 و نوادا 4 با قیمت 1060 نوادا 5 هم هست که قیمت ندارم
من دنبال یه دوچرخه هستم که باهاش برم بیام هم ورزش باشه واسم.
از طرفی میخوام خیلی معمولی نباشه بیشتر از نظر قیافه. مثلا همسایه ما ویوا داره . بدنیست ولی واسه یه ذره به نظر فانتزی میاد.
خیلی نمیتونم هزینه کنم . شاید مثه اون دوستمون هم برم سمت کار کرده ولی اگه بخوام نو بگیرم تا 1500 میتونم هزینه کنم.
+
این تاپیک مرجع نیست و اطلاعت تکمیلی که مشکلات آدم رو حل کنه نداره مگه دوستان بیان و جواب رو دونه به دونه بدن
دنبال یه سایت میگردم که بتونم در مورد قطعات و کیفیت و این چیزای دوچرخه اطلاعات در بیارم که اگه خواستم برم بخرم بدونم کدوم از کدوم بهتره. یا بهنم نندازن!!!
مرسی :n11:
داداش گلم اگه بتونی نوادا 2 بگیری دوچرخه خوبیهنقل قول:
برو به این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه حرفه ای های دوچرخه میان اینجا هر سوالی که فکرشو بکنی جوابشو بت میدن
اگه تهران هستی و نزدیک به شرق رفیقمو بت معرفی میکنم ازون بخر به کل شهرای ایران دوچرخه میفرسته
کارش بیسته
یکی از فعالا ی همون انجمنیه که بت معرفی کردم
امروز متوجه شدم دو مارکی هست یک سالی ایران وارد شده:
البته دومی اصل برندش اینه که یه برند دست ساز قدیمی ایتالیایی هست این ایران نیست:
سلام .
چند روز پیش یکی از دوستانم یه دوچرخه خرید با نام VENTO ( ونتو ) ! خودم که اول دیدم تعجب کردم. چون چنین مارکی تا حالا تو ایران ندیده بودم! با تنه آلومینیم . ولی بقیه قطعه هاش زیاد تعریفی نبودن ! دنده هاش شیمانو بود. ولی من فکر نمیکنم اصل باشه ! ( یعنی همون برای مالزی باشه! ) .
خواستم بپرسم چنین مارکی شما دیدید ؟ اصلا برا کجا هست ؟ ( متاسفانه نتونستم عکس تهیه کنم ! اگر تونستم قرار میدم ! )
ممنون
قطعات به کار رفته معمولا اصل هستند ولی رده پیین محسوب میشند
این برند خیلی متفرقس با این عکس هایی که من تو گوگل دیدم
سلام، آقا قیمت نوادا 3 رو من رفتم از نمایندگی نارمک گرفتم می گفت 1.450.000 نمیده و می گفت که کل تهران فقط همین یکی رو داره! ولی توفروشگاه بایکر شاپ زده 1.380.000 و من خیلی جاها می شنوم 1.380.000 حالا چیکار کنم؟؟ از کجا تهیه کنم با این قیمت؟
کدوم منطقه ساکن هستین شما؟نقل قول:
راستش من دانشجو هستم و خوابگاه مون تو حکیمیه هست، تا دیروز تهران بودم ولی الان برگشتم شهرستان، البته قرار دوباره شنبه بیام تهران
جاش مهم نیست هر جا که باشه خودمو می رسونم!
داداش گلم من الان با دوستمون که فروشنده دوچرخه های فوجی و کلا دوچرخه های حرفه ای هستش و خودش هم جزء حرفه ایاست صحبت کردمنقل قول:
نوادا 3 نداره
میگه خیلی کم شده
اگه میتونی یه مقدار دیگه هزینه کنی نوادا 2 بگیر که قطعاتش یه سرو گردن از نوادا 3 بالاتره که به من گفت تا 1590 هم میتونه بده
بازم هرجور خودت صلاح میدونی...
آقا این نوادا 2 و 3 و4 با اسمای دیگه هم تو بازاره .
من تو اون سایت رفتم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این نوادا 2 و 3و 4 پیدا نکردم یه سری اسم دارن مثهSFX 100 800 300 این چیزاا.
داستانش چیه؟؟؟
بعد اینا جنس بدنشون المینیومه یا کربن؟ ینی سبک هست یا نیمه سبک ؟؟؟
معمولا دوچرخه های کوهستان سبک MTB وزنشون بین 11.5 تا 14.5 هستش البته برندهای معتبر و مدل های فوجی 13 تا 14 کیلو هستش.
آقا ما خیلی از شما متشکریم به خاطر این همه راهنمایی هاتون, یه نوادا 2 یک ماه کار کرده یکی برای فروش گذاشته قیمتش 1,450 نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد خودش میگه چون سایزش بهش نمیخوره می فروشدش به نظر شما چیکار کنم؟ به کی نشونش بدم که تایید کنه سالمه؟
دوست عزیز اگه اشناس و قابل اعتماده و اگه واقعا تر تمیزه مشکلی نینقل قول:
اما یه نکته اینکه اگه دوچرخه دست دو بگیری اگه مشکلی پیش بیاد همش دل چرکینی که حتما صاحب اولش خرابش کرده یا اینکه اشتباه کردم دست دو گرفتمو ازین قبیل حرفا
به نظرم 140 تومن تفاوت به این ریسک نمی ارزه
یک ماهی هست که مدل های 2013 فوجی تو بازار موجود شده گفتم شاید بعضی ها ندونند
دوستان نظرتون در مورد مدلهای ویوا چیه؟؟؟
اینجور که مشخصه نمایندگی تو ایران هم داره. مدل های خوبی هم داره. غیر از بدنه بقیه قطعات تقریبا همون استانداراد بقیه برند ها رو داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^^^^^^
این لوازمش واقعا بالاس هر چند برای سه سال پیشه که خودش در نوع خودش مسئلس
شما توجه داشته باش استفاده شما چی هست اگه قرار نیست از جای ناهموار طبیعی بری این اصلا به کار نمیاد و هر کدوم از اون دو شاخ و کمک وسط 2-1 کیلو وزن دوچرخه رو افزایش میدند واگه دلیلی نباشه برای استفاده خاص اصلا لزومی به بودنشون نیست حتی کمک وسط میتونه به سلامتی زانو آسیب بزنه دو شاخ 15 سانتی برای دان هیل هست و فرم دوچرخه دان هیل اصلا برای استفاده شهری راحت نیست.
مهمترین عامل دوچرخه بدنه هست که شما به علت نبود دانش فنی به نام برند در خرید اعتماد میکنید و از خرید برند های متفرقه به جد صرف نظر میکنی
اگه خیلی علاقه داری لینک زیر کمک میکنه:
سلام
یه دوچرخه viva مدل speed 18 دارم سایز 26 ، تقریبا 2 سال هست خوابیده گوشه اتاق، کلا 2 ماه کارکرده سرجمع 200 کیلومتر ، همه چیزش نو هست. قصد فروش دارم چون اپارتمان هستم و جایی ندارم نگهش دارم، 3 طبقه رو هم هر روز نمی تونم ببرم پایین بالا! قیمت نو چنده الان؟ چند بفروشم خوبه؟
دوچرخه ی مریدا تیپ crossway الان پرسیدم قیمت 1 و نیم الی 7 تمن .اما موندم قیمت این کراس وی چنده؟ آیا کسی اطلاعی داره؟:
راستی بهترین برند ها چیا هستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدل دوچرخه رو بگو بالا رو بگو
------------------------------
دوستان توی دوچرخه های 2013 فوجی سری نوادا از بدنه A2 سریپ Taoho استفاده شده که یه ارتقا اساسی محسوب میشه
سری Tahoe هم اساسی طراحی بدنش بهبود پیدا کرده
سلام دوستان من یه دوچرخه حدود 600-700 میخوام
یه فروشگاه دوچرخه رفتم و viva cover رو پیشنهاد کرد با قیمت 580 تومن و یه مدل دیگه به نام Flash خیلی ازش تعریف میکرد گفت قطعاتش خیلی بهتره از اون viva cover و 250 تومن قیمتش بالاتر بود اما از نظر بدنه و کیفیت یکی بود حالا به نظرتون چه کنم همین کیفیتش خوبه؟
کدوم مدل تو این رنج قیمت کیفیت بهتری داره و به صرفه تره برای کارای معمولی هم میخوام
تو مدل های viva چه دوچرخه ایی رو به جز Cover پیشنهاد میکنید که برای قد 1.90 مناسب باشه
مدهای Fuji و Giant همین حدود قیمت پیدا میشن ؟؟؟؟؟
خواهشا زودتر پاسخ بدید و کمکم کنید...
ممنون و تشکر بسیار :n16:
از نمایندگی viva قیمت گرفتم viva speed 18 گفت 940 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04:
سلام به دوستان گرامي
من به واسطه اينكه كارمند هستم هر روز بايد مسير خونه تا اداره رو برم و بيام.
مدتي هست كه دارم دنبال يك دوچرخه خوب ميگردم كه آرام باهاش برم و بيام.
لطف كنيد يك دوچرخه شهري مناسب پيشنهاد بديد. چه ماركي؟ چه مدلي؟ چه سايزي؟
قيمت هم نظرم اينه كه بصورت اقساطي تهيه كنم كه در اين صورت تا يك و صد - يك و دويست مشكلي ندارم
مشخصات خودم:
قد:172
وزن: 72
ارادتمند شما - احمد - مشهد - ايران :دي
سلامنقل قول:
با مبلغ 1350 میتونی نوادا 3 بگیری
این هم مربوط به قد و سایز دوچرخه
مجيدجون ممنون از پيشنهادت.
استايل اين دوچرخه طوري نيست كه دوچرخه سوار روبه جلو متمايل باشه؟ منظورم اينه كه وزن رو دست ها ( ساعدها) باشه؟
چون من مشكلم با دوچرخه هاي كوهستان همينه و خيلي دستهام خسته ميشه. (همه وزنم رو دستامه)
اين دوچرخه يه جورايي مثل دوچرخه هاي كوهستانه :n13:
خب سیستم دوچرخه های کوهستان به همین صورتهنقل قول:
اما این مدل دوچرخه ها جوری نیست که باش احساس خستگی کنی
مطمئنا بعد از چند بار سوار شدن کاملا براتون عادی شده و لذت میبرید
آها فهميدم.:n04:
به نظر شما دوچرخه اي كه مخصوص شهر باشه نگيرم پس؟!:n15:
از اين 28 چيني بگيرم چطوره؟!:n02:
دوستان نظري در مورد دوچرخه شهري داريد؟:n13:
دوچرخه های Viva واقعا جنس خوبی داره,بدنه سبک,دنده های اصل شیمانو و وزن سبک خود چرخ کاملا نسبت به قیمتش خوب هست
دو چرخه بگیرید که تا حد امکان کمک فنر کمتری داشته باشه.درسته با کمک فنر خیلی نرم تر میشه ولی انرژی بیشتری در مقابل چرخ های بی فنر میگیره و خستگی بیشتر شما میشه
هر چی بدنه سبک تر باشه شتاب شما بیشتر میشه,از بدنه های تزئینی و سنگین تا حد امکان از نظرتون دور نگه دارید.اگر سرمایه بیشتری دارید به سمت المینیوم و کربن برید.
نوع سوار بودن به چرخ یعنی / خیلی بهتر از \ هست. چون در حالت اول فقط دست خسته میشه که بعد از مدتی قوی شدن دست ها عادت می کنید ولی در حالت دوم کمرتون هر چی هم بگذره اذیته
مورد کلی که می خواید در خرید همیشه به فکرش باشید اینکه دوچرخه ها حرفه بجای پیچ ها در سر اتصالات حالت بست اهرمی داره و سریعا میشه جفت توقه رو در کمتر از 2 دقیقه و زین رو که در عرض 5 ثانیه باز کرد.پس با توجه به جایی که میخواید چرخ بزارید رویه چرختون سرمایه گذاری کنید(نصحیت از کسی که تا حالا دوتا چرخش رو دزدیدند)
این مدل دوچرخه تو کلاس کراس کانتری هستش که تو شهر هم قابل استفادسنقل قول:
حرفت درست دوست عزیزنقل قول:
ولی اگه بحث سر جنس و کیفیت بدنس دوچرخه اسکات یه چی دیگس
سواری که دوچرخه های اسکات دارن به نظرم هیچ چرخی نداره
من خودم الان دو ساله که دوچرخه اسکات مدل اسپکت 30 دارم و واقعا سواری باش لذت داره
ویوا رو فقط توی ایران می شناسن معتبر نیست کلن.. ویوا جدیدها که جالب نیستن اصلن خیلی جنسهاشون بیخود شده. ولی اون سری اولها که زدن اکثرن ست اصلی داشتن خصوصن تنه های تایوانی ، من خودم یدونه ازون تنه تایوانی های سری اول دارم مدل Fly عکسش هم پایینه. به تنه ی دوچرخه نگاه کنید که چقدر به سمت چرخ عقب شیب داره.. دوچرخه های سرعتی ( Road ) اکثرن فرمونشون پایینتر از زینه به خاطر اینکه فرم بدن هم حالت آیروداینمیک پیدا کنه (تا حد ممکن بدنت و سرت رو به پایین باشه تا اصطکاک باد کم بشه).. من خودم چون بیشتر طرفدار سرعت هستم این نوع رو ترجیح میدم البته وزنم هم کمه به این خاطر اذیت نمیشم.. اون مدل نوادا 3 هم دقیقن flat هستش و اختلاف سطحی بین زین و فرمون وجود نداره و برای کسی که توی شهر میخواد استفاده کنه عالیه و اصلن اذیت نمیکنه.
اون زمان قیمتها انصافن چقدر پایین بودن ، برای مثال همین دوچرخه رو 300 و خورده ای می دادن !!
اما از هرچه بگذریم سخن جاینت خوش تر است... Giant XTC3
اینکه چرخ جاینت بهتر از ویوا هست توش هیچ حرفی نیست ولی قیمت جاینت 1.5 برابر ویوا هست.پارسال ماه رمضون اول گرونی ها که می خواستم چرخ بخرم ویوا اکستازی خریدم 610 ولی اگر می خواست جاینت بخرم 920 باید پول می دادم.(جالبه شب قدر جای حسینیه چرخ قدیمیم رو دزدین,دزدم دزدهای قدیم که شرف داشتن).الانم واقعا با این چرخ حالشو می برم
اما ویوا داریم تا ویوا.همون موقع هم ویوا با توجه به قیمت ده مدل ویوا بود.نمی دونم وضعیت جنس ویوا الان چطوری هست. درباره چرخی اسکات هم نظری ندارم چون تا حالا سوار نشدم
نمي دونم والا:n13:
صحبت هاي دوستان حاكي از اينه كه عمريست ركاب ميزنن...:n11:
من فقط ميخوام يه انتخاب خوب داشته باشم كه باهاش برم اداره و بيام.
نه كوهستان ميخوام برم نه ميخوام هزينه ي زيادتر بدم بابت كوهستان بودن دوچرخه... :n20:
(حيف كه هم ضايست هم ديگه گير نمياد وگرنه همون دوچرخه هاي 28 چيني خوب چيزايي بود:n29: )
دوست عزیز الان بیشتر هایی که دوچرخه میخرن باهاش کوهستان نمیرن!داستان اینکه هر چقدر پول بدی اش می خوری.1 تا 1.5 داری برو یک چرخ جاینت بخر سوار شو میفهمی چه فرقی داره.نقل قول:
واقعا اون دوچرخه ها چینی جز ارتوز زانو هیچ فایده دیگه نداره,فوق العاده که سنگین هست,دوتا پا میزنی راه نمیری و تازه رو سرعت که میره با این خیابون های شلوغ باید تزمز بگیری(با اون ترمز های لاستیکی داغونش) که تمام انرژیت هدر میره.اگر تو پارکینگ اداره امنه هر چقدر می تونی پول دوچرخه بده که مثل ماشین نیست که سال داشته باشه یا هر روز بخواد مدل جدید مثل گوشی بیاد .چرخ ارزون نخر که همشون چینی هستن یک سره باید باید اچار بدست و قطعه عوض کنی
الان یکی از اشنا ها رفته 5 میلیون پول چرخ داده بدلیل اینکه قند داره باهاش میره دوچرخه سواری.شما بودجه مد نظرت بگو دوستان راهنماییت می کنن
پیشنهاد میکنم به انجمن بایک بیست بریدنقل قول:
اونجا اونقدی حرفه ای هست که بدون اینکه گیج بشین راهنماییتون میکنن
درود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته تو خط دوچرخه و قیمت و ایناش نبودم
میخواستم بگم یه دوچرخه ارزون میخوام
اما دیدم اینجا ارزون یعنی 1 تومن!!!
بنابراین من باید بگم فوق ارزان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من یه چیزی در حد 500 میخوام:n16:
نهایتا بتونم 700 خرج کنم
برای استفاده شهری میخوام
فک کنم پولم اینقد کم هست که نباید انتظار خاصی داشته باشم، فقط بتونم باربند بهش وصل کنم بهتره (نشد هم مشکلی نیست) و اینکه حتی الامکان بادوام باشه
دیگه ریش و قیچی دست خودتون من هیچی سر در نمیارم
متاسفانه دوچرخه هم مثل ماشین نیست که هر کسی سر رشته داشته باشه
مثل موبایل و لپ تاپ هم نیست که با یه چرخ زدن ساده تو اینترنت انواع و اقسام اطلاعات و قیمت و ... رو بتونی به دست بیاری
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان ،
ی دوچرخه خوب که مسافت طولانی و وزن با وسایل و کوله 100 تا 120 کیلو رو هم جواب بده تا قیمت 1.200 چی رو پیشنهاد میکنید
یک دوچرخه که خیلی بزرگ باشه ها و وزنم که حدود 90 هست تحمل کنه و مسافت مثلاً 40 تا 60 کیلومتر که روز های تعطیل میخوام فقط دوچرخه سواری کنم.