آقا من که گیج شدم. مقایسه HTC HD2 رو با Omnia II خوندم موندم چیکار کنم. از طرفی HD2 صفحه خازنی هستش و ویندوز 7 بیاد فقط با این قابلیت میشه باهاش کار کرد. از ظرفی هم CPU , Ram بالایی داره و تفاوت قیمتش با OMnia II خیلی کمه البته تو ایران. من طلبه شدم سامسونگ بگیرم ولی خوب با این حال HD2 که امکاناتش بهتره از طرفی هم سامسونگ ظرفیت داخلی بالایی داره و صفحه نمایش Amoled . واقعا موندم چیکار کنم. یعنی سامونگ که این همه گوشی تولید کرده رتبه آورده فکر این نکرده Omnia II که هنوز وارد بازار ایران نشده صفحه خانی میزد و CPU , Ram بالا که هم تا ویندوز های ورژن جدید جوابگو باشه تا طرفدارای HTC رو مجذوب خودش کنه و طرفدارای خودش رو از دست نده. الان من مثل خر تو گل گیر کردم. دوست ندارم گوشی بگیرم پیمون بشم و دلم رو زودی بزنه. چیکار کنمممممممممممممممممممم
2- wI-FI dLAN چیه؟/ این تکنولوژی dLAN کاراییش چیه؟؟؟؟ در ضمن برای اینترنت وایرلس میشه از این wI-fI گوشی ها استفاده کرد جایی هست میرم وابرلس 1 مگابایت مجانی داره همه با لپ تاپ میان استفاده میکنن.
این gps که داره نقشه تهران رو آنلاین نشون میده در اصل موقعیت رو نقشه آفلاین نداره واسه اینکه بخواهیم جایی ر پیدا کنم رو نقشه؟؟ باید نقشه رهیاب تهران 88 رو هم جداگانه نصب کنیم ؟؟؟؟؟