نقل قول:
به نظر من که خیلی بازی ردیفیه
خیلی تووپه. بعد از مدت ها یه بازی منو بدجوری درگیر کرده :D
Printable View
نقل قول:
به نظر من که خیلی بازی ردیفیه
خیلی تووپه. بعد از مدت ها یه بازی منو بدجوری درگیر کرده :D
دوستان
این کرک با کرک اساسینز کرید 2 تداخلی نداره؟
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
دوستان
این کرک با کرک اساسینز کرید 2 تداخلی نداره؟
نه دوست من....چه تداخلي؟؟؟؟نقل قول:
دوتا بازي جدا هستن....برو حال كن ...:5:
خوب میانگین امتیازات بازی که تو "متا" ثبت شده تا حالا 86 هستش .........یک امتیاز فقط خوب....
من بازي رو نصب كردم اما وقتي تو بازي ميرم اين ارور رو ميده:
---------------------------
Conviction: conviction_game.exe - Application Error
The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x59a80bac.
OK Cancel
لطفا كمك كنين.
در ضمن من وقتي به اينترنت وصل ميشم و ميرم تو بازي اين ارور رو نميده.
دوستان به نظر شما گرافیک 8600 gt من واسه این بازی چطوره؟
چی شده بازی کرکش مگه اومده ؟
ادرس بدین ما هم دانلود کنیم کرکو
این رو همین الان پیدا کردم
کد:http://hotfile.com/dl/40686544/d9ac6bb/SKIDROW-CrackOnly.rar.html
منظورم اينه كه دوتاشون يه جا كپي نميشند كه ؟ چون جفتشون DRM استفاده كردند.نقل قول:
دوستان ما که نمیتونیم بازی دانلود کنیم ، الان نسخه های موجود تو بازار ایران چجوریه؟ این کرکی که دادید برای اونا قبال استفادس؟ خودشون کرک دارن؟ لطفا راهنمایی کنید. هر روزی که نمیتونم اسپلینتر سل جدید و بازیکنم دپرس تر میشم!
میشه کرک 17 مگی را در رپید آپ کنید؟ هات فایل فیلتره! مرسی
با سلام
من بازی رو نصب کردم اون کرک 17 مگی رو هم ریختم تو پوشه بازی ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از لوگوی یوبی و یه سری نوشته دیگه تو صفحه لود که یک صفحه سیاه هست با سه تا نقطه سفید که گوشه تصویر می چرخند گیر می کنه هیچ اروری هم نمیده .لطفا کمک....
کد:WWW.NILOOFARABI.COM
چند روزی هست که نیلوفر آبی بازی رو آورده.بازی هایی هم که میاره از نظر کرک بدون مشکل هستن. بروبکس مشهدی میتونن از اونجا تهیه کنن.
نه عزيز....پوشه جدا نصب ميشن...:46:نقل قول:
به سلامتی ازادی اینجانب از BAN اجماعا بزن کفو :8:
کرک معتبر بازی :
دو تا کرک از SKIDROW هست که میتونه مشکل گشا باشه !!!!!کد:
http://gf.wiretarget.com/splinter_cell_conviction.htm
نقل قول:
منم تهرانم بازیو دیروز خریدم
من که بازیو خریدو نصب کردم دیگه هیچ نیازی به کرک از اینترنت نداشتم.خود بازی خیلی راحت اجرا شد
نه نیازی به کانکت شدن داشت نه چیز دیگه
فک کنم خود بازی کرک شده بوود توو دی وی دی :D چون یه فایل skid row توش بوود
واسه من 3تا دی وی دی بوود
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
نقل قول:
یه بار دیگه بازیو نصب کن این دفغه کرک 17 مگی رو نریز
قبل اینکه بریزی بازی رو اجرا کن
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نقل قول:
کرک skid row رو دی ال کن اونجا که بازو ریختی کپی کن دیگه نیازی هم به اینترنت نداری حل میشه ایشالا
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
اجرا که میشه ولی احتمالا باید تنظیمات رو بذاری روو mediumنقل قول:
من با 9500 همه رو گذاشتم روو high روون اجرا میشه
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
کرکش که اومده توو بحث هم هست اگه واسه شما ف ی ل ت ر بود بگین من از یه جا دیگه واستون آپ کنم لینکشو بذارمنقل قول:
من اين كرك رو دارم و تو محل بازي هم كپي كردم.اما همين اورو رو ميده. متوجه نشدم منظورت از دي ال چيه؟نقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
يه سرو ايموليتر مثل واسه اسسينيس كريد 2 براي اين بازي وجود نداره ؟
منظورم دانلود بود
یه بار دیگه نصب کن بازیو آخر نصب به اینترنت کانکت شو. بعد قبل اینکه کرکی که دانلود کردیو کپی کنی بازیو اجرا کن
شاید خود بازی ای که خریدی کرک شده باشه
سلام
بازی خیلی جالبیه و ارزش یکی دوبار بازی کردن رو داره. متاسفانه سبکش کامل عوض شده اما نه اونطور که تو ذوق بزنه من یکی که خودم دارم به شیوه قبلیا بازی میکنم . یواشک اینور اونور میرم و هرچی کلید و پریز خاموش میکنم و یا چراغارو میشکنم تا مخفی بمونم. گرافیک خوبه در حد بازی های روزه ولی نمیدونم چرا برای من بعضی جاهای سنگین افت فریم داره. در حالی تمام بازی های روزی رو که بازی کردم بابالاترین گرافیک 40 50 فریم میگیرفتم اما اینو بعضی جاها به 10 میرسه نمیدونم مشکل کم اوردن سیستمه یا باگه گرافیکیه بازی. ؟؟؟؟؟؟
توی win vista و 7 تقریبا عین همند و توی این فولدر هستش...نقل قول:
کد:C:\Users\milad\AppData\Local\storage
البته اون milad رو با یوزر خودتون باید عوض کنید...:46:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
آقایون بازی واسه من خیلی crash داره واسه شما هم همینطوره؟
سیستم من
ati 4870 1gig gddr5
cpu e7600
4gig ram ocz 1066
هستش...
چرا این بازی یه نقشه نداره معلوم بشه دشمنا کجان :D:D
یهو میریزن سر آدم :D
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:
من گذاشتم روو بالاترین گرافیکش افت فریم هم ندارم خیلی روون اجرا میشه
چش نخوره بزنم به تخته :D
بازم يه سورپريز ديگه از SKIDROW :46:
كرك براي بازي آنلاين تو PC هم اومد .
سلامنقل قول:
سیستمون چیه؟ من 4400 amd دارم و 3 گیگ رم ژل 800 و 4670 ati با 1 گیگ رم و ddr3. فکر کنم مشکل از cpu باشه چون همون اول هم کهسیستمو چک میکنه از cpu ایراد میگیه و میگه ضعیفه. بماند که من با همین سیستم خیلی از بازی ها نظیر اساسین و یا بایو و یا کال اف و خیلی دیگه رو با بالاترین جزییات اجرا کردم.
سلام من بازی نصب کردم کرکم کپی کردم ولی میزنه که
Video cart: NVIDIA GeForce GT 330M not supported
چه کار کنم تا اجرا شه مرسی
بازي كارت گرافيك شما رو پشتيباني نميكنه . يعني نميتونيد بازي رو انجام بديد .نقل قول:
سلام من بازی نصب کردم کرکم کپی کردم ولی میزنه که
Video cart: NVIDIA GeForce GT 330M not supported
چه کار کنم تا اجرا شه مرسی
کو مهندس ؟! بازیهای آنلاین و شبکه ای ؟!نقل قول:
بازی خیلی خوشگل و تر تمیز داره بهت میگه که روی این کارت گرافیک بازی اجرا نمیشه...:13:نقل قول:
شرمنده...:41::41:
نقل قول:اونم خودتي ;)کد:http://www.rlslog.net/tom-clancys-splinter-cell-conviction-multiplayer-crack-skidrow
مطمئن هستید مولتیش کرک شده ؟ ( واژه ه.ک در پی سی قیلتر شد )
کسی تست کرده ؟
فوق العاده میشه اگر مولتیش کرک شده باشه
آموزش Splinter Cell : Conviction آنلاین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4906771#post4906771
1. كرك رو دانلود كنيد و كپي كنيد .
2. يك اكانت دربسازيد و از طريق ايميل اونو فعال كنيد .کد:www.ubi.com
3. Username/Password كه ساختيد رو در Skidrow.ini قرار بديد .
4. قسمت انلاين بازي رو به راحتي بازي كنيد !
منبع : فايل Release NFO
کد:http://nfo.rlslog.net/view/8568
ممکنه یکی لینک مستقیم این بازیو قرار بده
ممنون
امر دیگه ندارید ؟ :دی
هیچ کس هاستش زیادی نکرده 7-8 گیگ بشینه آپ کنه :دی
تورنت بسرچ
نقل قول:آقا امين گل تو اين تاپيك گذاشته لينك مستقيم و تك لينكشو برو حال كن.ازشم تشكر كن خدايي خيلي زحمت ميكشه.من از اينجا دانلود كردم خودم.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=380375&page=32
بازیش خیلی تووپه ها ولی اینکه یه map نذاشتن خیلی عذاب میده منو :D:D
سلام دوستان
من وقتی کرک رو ریپلیس میکنم و سرور رو اجرا میکنم بعد که بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده :ubisoft game luncher eror:error code 2
بدون سرور هم همین ارور رو میده
ممنون میشم کمک کنید
فهمیدم. احتمالا آنتی ویروست کسپر اسکای هست. اول آنتی ویروس رو غیر فعال کن بعدش دوباره محتویات کرک رو از داخل DVD بازی توی فولدر بازی کپی کن و بازی رو اجرا کن.نقل قول:
:11: