عکس بگیر بذارنقل قول:
Printable View
عکس بگیر بذارنقل قول:
می پیچی سمت راست میری با یه تعداد دیگه هم می جنگی بعد از اون خدق میای بیرون از مینی مپ استفاده نمی کنی مگه؟ اونجا مقصد رو نشون می ده دیگه
آقا خواهش میکنم بهم کمک کنین!
یه جایی هست که از شهر فرار میکنن! و شخصیت بازی توی کالسکه هستش اونجا خیلی مضخرف گلوله میخوره و میمریه!
در حالیکه من نمیتونم هیچکس رو بزنم چون کسی رو نمیبینم!
کمک کنید!
یعنی چی؟کار خاصی نداره..از پنجره به بیرون نگه کنی از دو طرفت اسب سوار میاد باید بزنینقل قول:
اين همون مشكليه كه منم داشتم ، بايد از منو تنظيمات گرافيكي يك گزينه بود كه يادم نيست بايد اونو تو كمترين درجه بذاري تا اونهايي كه از كنار ميان ديده بشن . صفحات قبل رو بگرد و يا جستجو كن پيداش ميكني .
دوستان سیو بازی کجاست میخوام ویندوزم رو عوض کنم؟
save تو خود folder نصب بازی هست و کاری به درایو windows نداره
توی My Document حتما برش داری یادت نرهنقل قول:
شما مطمنی ؟نقل قول:
چون من توی my document هیچی ندارم ولی Save بازی سر جاشه
تو خود folder بازی نگاه کردم دیدم save اونجاست
اینم مسیرش
Call of Juarez - Bound in Blood
out
که اینجا 2 پوشه هست یکی به اسم
profile
و دیگری save
که save هام داخله اونه
یعنی دقیقا میشه این :
F:\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\save
من تو مدتی که این بازی نصبه 2 بار windows عوض کردم بدون این که چیزی از my document بر دارم
برای شماره اول این بازی save توی my document بود
بله برای من توی My document هست
خوب پس گویا 2 نوع از این بازی بیرون موجودهنقل قول:
شنبه بازیو گرفتم الان تموم کردم
خیلی حال داد
سلام
بازی رو دیروز تموم کردم
بازی حرف نداشت از لحاظ گرافیک و گیم پلی و خصوصا داستان
ولی زیر بازی هاش خیلی کم بود.منظورم همون Wanted ها و کلا چیزایی که واسه پول دراوردن بود
اگه به کشتن راه زن های وسط ماموریت هم 4 قرون پول میداد بد نبود!
دوئل هاش هم خیلی خوب طراحی شده بود
کلا حال و هوای غرب وحشی رو به خوبی میشد حس کرد
و در آخر این که میتونی هر مرحله رو با هر یک از برادرا که دوست داشتی بری نو آوری خوبی بود
واینکه میشد مرغ ها و پرنده ها و حیوانات هم بکشی خیلی حال میده که تو بازی بود :دی
سلام
درسته که گرافيکش خوبه اما به 50% فارکراي هم نميرسه.نور پردازي فارکراي محشر بود.
far cry رو که تا اونجا که من میدونم نه گرافیش ونه گیم پلی بازی در حد انتظارها نبود:13:به خاطر همین من اصلا نگرفتمش(از بس که بچه ها توی تاپیکش تعریف بدیش رو کرده بودند!!)نقل قول:
ولی من موندم شما چجوری میگی سایه پردازی این بازی ضعیفه:18: همینطور که قبلا گفتم بعد از crysis تا حالا بازی رو ندیده بودم که طیف نورش تا این حد پیوسته باشه(منظورم پیوستگی روز وشب نیست بلکه تعداد رنگیه که در نور سفید موجود توی بازی به کار رفته)
در ضمن از فریم دهی بسیار عالیه موتور این بازی هم نباید گذشت...
Far Cry یا Far Cry 2 این دو تا بازی زمین تا آسمون تفاوت دارن. منظور دوست ما کدوم ایناست؟ اگه منظورشون فارکرای باشه که باید عرض کنم CoJ BiB برتر هست اگه منظورشون Far Cry 2 باشه باید بگم گرافیک Far Cry 2 بالاتر هست
البته باید بگم خوب منظور من هم far cry 2 بود(far cry که دورهش گذشت:18:)نقل قول:
در ضمن من منظورم مربوط به نور پردازی این بازی بود نه گرافیک کلی وگرنه far cry 2 که اصلا یه بازی کاملا open world بود ولی این یکی تقریبا خطیه و از اون لحاظ اصلا نمیشه مقایسشون کرد!!
(همون قضیه call of duty و crysis)!!!
منم مقایسه گرافیک کردم نه خطی OW بودنشون از لحاظ گرافیک و جزئیات کلا فارکرای 2 یه شاهکاره یعنی وقتی می ذاری روی Very High ذازی رو اصلا احساس می کنی توی آفریقا هستی فارکرای 2 الهه یک بازی پر کیفیت هست دیگه این مشخص هست ولی خوب کریسیس وارهد از لحاظ گرافیکی برتری نسبی داره به فارکرای 2. در واقع به لحاظ قدرت گرافیکی اگه کریسیس وارهد رو بذاریم کنار فارکرای 2 از بقیه بازی های اول شخصی که دیدم به لحاظ گرافیکی برتره. دقت کنید که مقایسه من از لحاظ گرافیکی هست و صحبتی در مورد خطی یا OW بودنشون نمی کنیمنقل قول:
یه بدی داره این بازی اگه بخوای یه مرحلرو دوباره بازی کنی باز ی از همون جا ریست میشه و سیوت اگه تا آخرم رفته باشی میپره
این بازی یه chapter داره که می تونی از اونجا مراحلتو انتخاب کنی ..:20:نقل قول:
و خداوند Quick Save را آفرید...نقل قول:
البته باید خدمتتون عرض کنم که من شخصا منظورم تفاوت بین ow و خطی بودن این دو بازیه!!نقل قول:
اصلا میشه به جرئت گفت که نحوه پردازش textur_ها در بازی open world با یه بازی خطی کاملا متفاوته!!
در یه بازی ow کلیه آبجکتها و تکستورهای موجود در بازی کاملا سه بعدی هستند و در محیط بازی در هر حرکت باید کلیه اپجکتها پردازش بشند که خود این باعث سنگینتر شدن نحوه پردازش در بازی میشه ولی در یه بازی خطی کلیه آبجکتها حالت سه بعدی ندارند(البته نمیگم که این بازی کاملا خطی هست ولی بالاخره جزء بازیهای خطی حساب میشه)وبه خاطر همین پردازش گرافیک بازی مخصوصا در دور دستها خیلی راحت تر میشه اصلا فکر میکنید چرا crysis با اینکه گرافیک وحشتناکی نسبت به این بازیها نداشت اینقدر بد فریم میداد (اشتباه نشه ولی مطمئنا 4 برابر قویتر از این بازی نبود که 4/1 این بازی فریم میداد!!)برای اینکه فقط یکی از دلایلش این بود که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
در ضمن بازم میگم من far cry 2 رو بازی نکردم و زیاد بهش گیر نمی دم(اگر چه ترایلرها و عکسهای زیادی ازش دیدم) ولی من بازم میگم توی پست اولم شخصا نظرم روی نور پردازی این بازی بود:20:....
به هر حال من میگم بهتره یه جورایی بیخیال این بحث بشیم چون یه بحث کاملا تخصصیه و اصلا ربطی به این تاپیک نداره...
موفق باشی:46:
اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .نقل قول:
که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
گفتم که بیخیال حوصله کل کل کردن ندارم آخر این بحثها هم (البته توی این جور تاپیکها)جز اعصاب خوردی به هیچ جا نمیرسه :13:نقل قول:
البته اینم بگم نمی خوام بگم جوابی نداشتم فقط به همون دلیل بالا دیگه بحث رو کش نمی دم....
سلام
من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.
ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.
ممنون.
والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردمنقل قول:
يعني من بايد بدون صدا برم؟:41::19:نقل قول:
يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟
دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کننقل قول:
حتما صدا میاد
هيچ مشكلي كه براي صداهاي ديگم پيش نمياد كه؟؟:13:نقل قول:
حتمآ درست ميشه؟
من ويندوزم sp2 يعني به خاطر اينه كه صدا ندارم؟
unistall هم كردم درست نشد.
ماله خوده منم sp2 هستش ولی unistal می کردم بازی می کردم به همین راحتینقل قول:
اصلا هم صداهای دیگه را مشکلی نداشت...:18::18::18::18:
پاكم كردم اما نشد كه نشد.
ميگيد دوباره نصب كنم بازيو درست ميشه؟يا راه ديگه اي هم هست؟
ممنون.
دقت کن این راها را امتحان کن اگه نشد بی خیال این بازینقل قول:
اگه ویندوز زدن دوباره برات دشوار نباشه یه ویندوز عوض کن.
بعد اینکه همه برنامه هارو نسب کردی دقت کن که کارت مدمتو نسب نکن...
بذار بمونه در کارت گرافیک هم از اپدیت روز استفاده کن...
اگه نشد من دیگه تسلیم.:5:
سلام
این بازی هم تموم شد. باید بگم بسیار زیبا و جذاب بود مخصوصا داستان بازی که نقطه قوت این بازی بود.
بله تهه داستان بود !
سلام.
آقا من این بازی رو گرفتم. منتها نمیدونم چرا توی بازی اصلا صدا نداره؟
همه چیز خوبه ، راحت و روان هم اجرا میشه.
چه کنم؟
پست اول . . .نقل قول:
نقل قول:
ويرايش اول
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
سلام ... من تو دوؤلش موندم....هرچی ماوس رو تکون میدم دستش نمیجنبه...کمکک:D
ماوس رو در لحظه آخر که زنگ به صدا در میاد باید یه حالت دورانی بدی تا از غلاف تپانچه رو در بیاری بلا اصله هم باید شلیک کنی قبل اینکه اون بزنهنقل قول:
با اجازه آرمین جان.نقل قول:
اگه میبینی هرچی موس رو تکون میدی دستش تکون نمیخوره
با alt +tab از بازی بیا بیرون و دوباری برو توی بازی. درست میشه.