سلام؛
آهان شما آخری رو میگی، آخه چه ربطی داره؟ در هر صورت من از شما معذرت می خوام. اگر من اظهار نظر نمی کردم، اینهمه پست اسپم به وجود نمی اومد.
Printable View
سلام؛
آهان شما آخری رو میگی، آخه چه ربطی داره؟ در هر صورت من از شما معذرت می خوام. اگر من اظهار نظر نمی کردم، اینهمه پست اسپم به وجود نمی اومد.
خوب چیزهای جالبی اینجا گفته شد به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه بی خیال..................
حالا چیز جالب تر اینه که همونطور در فروم خود Ea هم گفته شده اینکه Ea یک نظر سنجی گذاشته که بازی را بیشتر روی کدام پلتفرم انجام میدید!
نتیجه نظر سنجی در لینک زیر
فقط بگم نظر سنجی به نفع Pc هست!و این Ea خاک بر سر باید دید چه خواهد کرد!کد:http://twtpoll.com/r/zvc52c
ویدیوی فیفا10 روی کنسول wii ، جدآ گرافیک این کنسول پایینه:31:
لینک دانلود :
پسورد :کد:http://www.files.to/get/740119/lx2t9261tt
کد:www.forum.p30world.com
نظر سنجی فیفا پلی:: از کدام قاره تیم بیشتری نیاز داریم ؟ آسیا 25 درصده!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین رای بدین!!!!!!!!!!!!! => fifplay.com/
برای نوشتن نظرتون هم برید اینجا :
حتمآ برید!کد:http://www.fifplay.com/fifa10_ideas/#comment-68862
سلام؛
من امروز برای سومین بار در FIFPLAY در مورد FIFA 10 PC نظر دادم و در مورد تکراری بودن بازی و نبود علاقه برای انجام این بازی در ایران گفتم و در ضمن گفتم که فیفا 10 باید بهتر باشد و حرف پایین امضام رو هم گفتم یعنی: FIFA 10 Broked Down My Dreams متن کامل نامه به شرح زیر است:
البته باز هم غلط هایی هست که امیدوارم توسط EA نادیده گرفته شود. در ضمن دلیل تند بودن لحن من نسبت به EA دو بار بی جواب گذاشتن نامه های من است. البته من از قول شما دوستان ننوشتم که نمی خواهید FIFA10 بازی کنید، منظور من اطرافیان خودم بود و کاربران P30world فقط درصدی را تشکیل می دهند.:11:کد:
Hello Dear EA;
I want to say FIFA 10 broked down my dreams. I'm only hopeful for FIFA 10's gameplay. FIFA 10 is a FIFA 09 rostered game! They're no changes, except manager mode.
In Iran, we don't like to get and play FIFA 10, because we don't like to see a boring gameplay, terrible textures and repeated animations. I like FIFA series, because I learn football from your games. But, FIFA 10 broked down my dreams.
FIFA 10 must be better
Best Regards for you,
Mohammad Hadi Sotoudeh
هادي به نظرم گل گفتي درسته كه فيفا 10 نكست زيباست و عالي ولي اين زيبايي به همون زيبايي فيفا 09 نكست هست و اصولا بهتر نشده شايد فيفا 09 ماكسيمم قدرت EA توي اين بازي باشه همونطور كه قدرت شركت برايت لايت در ساخت بازي هري پاتر همونقدر بود كه توي دو بازي اخير ديديم بعد از گذشت دو سال از ساخت بازي قبليش بازي جديدش به لحاظ گرافيك و گيم پلي تغيير آنچناني نداشت. حالا هم علنا مي بينيم فيفا هيچ تلاشي در رابطه بازي جديدش نكرده البته قبول دارم كمي زود قضاوت ولي همچين دير هم نيست ويديو Ingame بازي رو براي فيفا 10 نكست ديدم زيبا بود ولي همونطور كه گفتم به همون زيبايي 09 نه بيشتر از اون عكس هاي نسخه كارنت هم كه انگار دستكاري شده اسكرين شات ها 09 بود. من موندم اينا چرا مارس امسال بازي نساختن؟ هر ساله از 2000 به اين ور يه بازي براي ماه مارس ساخته ميشد. من فكر مي كنم دليل اين عدم پيشرفت دقيقا همين بود بازي هاي ماه مارس هميشه باعث ميشد تفاوت بين دو ورژن متوالي فيفا به چشم بياد ولي امسال كه اصولا مي بايستي بازي Cl 08 - 09 ساخته مي شد, نشد. من واقعا نمي دونم اين چه كاري هست كه EA انجام مي ده. واقعا مدتي هست كه با بازي هايي كه انتشار مي ده همه رو از خودش نا اميد مي كنه فقط فوتبال نيست. پارسال در ساخت بازي نكست جنريشن فيفا عالي عمل كرد ولي اگه قرار باشه فيفا 10 نكست هم به همون شكل قبلي باشه با اين تفاوت كه منيجر مود و روستر هاش رو آپگريد كرده باشه فقط و فقط اسمش رو ميشه گذاشت شكست. به خصوص كه گفته مي شه بازي ساكر 2010 به كل گيم پلي و گرافيك رو عوض كرده و با يك ويديو گيم جديد مواجه مي شيم. واقعا با اين اوصاف انتظار مي رفت EA تلاشش رو از قبل هم بيشتر كنه من واقعا سر در نميارم
سلام؛نقل قول:
خیلی ممنون. همین که Uefa Cl 2008-09 رو نداد باید یه دلیلی می داشت. ولی ما می بینیم فقط روستر ها آپگرید شدن و چند تغییر تو منیجر مود، چه دلیلی داره؟ همین Euro 2008 کلی منو سرگرم کرد تا تمومش کنم. EA با این کاراش حداقل طرفداراش تو ایران رو از دست میده، هر چند که از ما خیلی سود نمی بره! من تا همین سال قبل طرفدار شدید EA بودم و اگه تاپیک فیفا09 رو نگاه کنید به این موضوع پی می برید. ولی امسال با فیفای جدید و بازی Dante's Inferno و نسخه جدید هری پاتر، EA رو به یه غول بی شاخ و دم تبدیل کرده.
دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست.
یعنی بعد این همه مدت فقط قرار بوده یک حرکت 360 درجه به بازی اضافه بشه
ea با اون همه دم و دستگاه و با اون قدرتی که داره بعد این مدت باید فقط یک حرکت به بازی اضافه می کرد
کلا ea یه مدته که بدجور داره با بازی هاش ضدحال می زنه
چه بلایی می خواد سر خودش بیاره فقط خود EA میدونه
منظور شما هموم تریلر 2 دقیقه هست که از گیم پلی هست؟!بازی منچستر و بایرن مونیخ فکر کنم باشهنقل قول:
دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست
من تو این تریلر دریبل 360 درجه ای ندیدم اگه این ویدیو هست کدام لحظه اش را میگید
يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيهنقل قول:
هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:
یعنی همون 360 درجه بود!!!!این همه صحبت و .............360 360 درجه کردن همون بود!عجیبهنقل قول:
يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيه
مطمئن مطمئن نيستم ولي ظاهرا همون بود ديگه چه مي دونم. به هر حال انتظار زيادي داشتم البته يه جورايي هم از اين به بعد بهونه گيري خواهيم كرد چون خوب دور زده شديم همگي فكر مي كرديم ديگه فيفا 10 قراره نكست باشه واسه PC . حق هم داريم نق بزنيم و ببريم زير ذره بين. ضد حال از اين بالاتر نميشه كه توي 2010 بازي به عظمت فيفا روي PC جنريشن كنسول سال 2004 رو داشته باشه. واقعا كه مسخره اس. پر رو پر رو هنوز واسش اسم گذاشتن PC Gen.نقل قول:
سلام . دوستان به نظر شما مسابقات WCG امسال برگذار می شود؟
رفیق رو اون برد تبلیغاتی کنار زمین نوشته lets fifa 09 پس این بازی فیفا 09 نکست هست.نقل قول:
هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:
منم تعجب كردم كه Elendil اين حرف رو زد چون خودش فيفا 09 نكست بازه . فيفا 09 نكست يه شاهكار بود شايد به همين خاطر سوژه اي براي بهبودش پيدا نشده
آره درسته تو بردش این رو نوشته ، به خاطر این شک کردم ، چون اصلآ همچین نوری که به این شکل بتابه ندیده ، یعنی خداییش اصلآ نبود!! از سایتی که من این رو ورداشتم (یادم نمیاد چی بود) ولی معتبر بود، تو لینکش هم نوشته بود 2010 !! آره روی تبلیغاتش نوشته ولی این چیزی که من دیدم تو فیفا09 نبود!نقل قول:
[منشورم از نور خورشید ، سمت راست پایینه
، چجوری نور روی تماشاگرا تابیده!؟!؟ تو 09 اینجوی ندیدم، نمیدونم شاید دقت نکردم]
سلام دوستان چند ماهی نبودم دلم تنگ شده بود براتون
واقعا خندم گرفت
البته همه صفحه ها رو نخوندم
ولی فک کنم قرار بود فیفا 09 نکست جن باشه :34:
دیگه حرفش رو هم نزنید همگی سرکاریم :16::16:
2 ساله هی دارن میگن نکست , نکست :22::22:
اونا نمی گن نکست !! طرفدارهاش میگن نکست می خوایم!! که Ea همیچین کاری نمی کنه!:19:نقل قول:
والا محمد جان من تویه 09 همچین چیزی دیده بودم!نقل قول:
شاید تلویزیونتون Full نیست یا دقت نکردین و ... چون صحنه ی طراحی ورزشگاه و نور پردازی تویه 09 فوق العاده بود و من تفاوت کمی با واقعیت میدیدم!
پس دقت نکردم ، چون 40 اینچ ال سی دی 1080 Full HD جلومه ، پس یحتمل کور رنگی دارم!! یا چشام ایراد داره!!:31:نقل قول:
پس تو این فیفا10 چه غلتی کردن ؟؟ همین 360 :2: ، اگر قضیه ی Asian Champions Leage هم نشه که هیچی!!
باید همین 09 آپگرید شدش رو بازی بازی کنیم!!
بابا پس من چي دارم مي گم من هي مي گم اين EA واسه فيفا 10 هيچ كاري نكرده ديگه كلا انگار ايست مغزي شده. تفاوت بين فيفا 09 و 10 چه كارنت و چه نكست به اندازه يك سال نيست. خوب آدم چه قدر مي تونه با يه منيجر مود جديد حال كنه فوقش 3 ماه پس بقيه سال چي؟ ملت گيم پلي پيشرفته تر مي خوان راستش من اصلا گيم پلي اون ويديو ingame رو نپسنديدم يه جا هست اولش 2 تا بازيكن دنبال توپ مي دون مثله اينه كه دارن راگبي بازي مي كنن آخه توي فوتبال مگه اونطوري راه مي رن و مي دون؟ درسته يه حالت زنده و طبيعي داره استايل ها ولي خداييش توي فوتبال واقعي و حرفه اي اون حركات ديده نميشه يه فكري باس به حال اين مسئله مي كرد. من نميدونم امسال سازندگان بازي رفتن تعطيلات؟ احتمالا واسه همين فرصت نكردن بازي ماه آوريل رو بسازننقل قول:
آه pc بازها ea رو گرفته و مخششون تعطیل شده ودیگه ایده ای ندارن
من که گفتم ea داره خودش با دست های خودش خودکشی میکنه
به احتمال زیاد امسال PES فروش بیشتری نسبت به فیفا داشته باشه همونطور که سه سال پیش PES 6 فروش بیشتری نسبت به رقیبش داشت .
من امید زیادی به دریبل و حرکت 360 درجه داشتم و البته هنوزم دارم امیدوارم فیفا 10 بهمراه نوآوری جدیدش ازGAMESCOME سربلند بیرون بیاد و دل تمام دوستارانشو شاد کنه .
چند نفر از کسانیکه فیفا 10 رو بازی کرده بودن میگفتن دریبل 360 درجه توی زمین آزادی عمل زیادی به ما داده بوداما کنترل کارکترو خیلی مشکل کرده .
الان اومده یا قراره بیادنقل قول:
مگه زمان اومدنش oktober نیست؟
FIFA 10 confirmed for October 2 release
EA تاریخ عرضه بازی برای PS3, 360, Wii, DS, PSP and PC رو 2 اکتبر اعلام کرد یعنی 10 مهر
سلام دوستان .........
چند روزی نبودم ........................
کاورهای بازی برای نسخه pc ........!
البته نمیدونم این کاور ماله انگلیس هستش فقط یا نه ........!!!
تری و رونی
تری و رونی بهمراه ولکات
اینم کاور کشور آلمان
.................................................. ...........
در جایی خواندم که دریبل 360 درجه برای نسخه PC نیز خواهد بود ..................
چطوریه که این رونی توی همه کاورها هستش؟
دیگه کاور المان چه ربطی به رونی داره؟!
البته فکر میکنم اون لمپارد باشه !
از ریخت این رونی دیگه خسته شدیم ! باباش تو EA کار میکنه ؟!
نقل قول:
البته باید بگم که اون زمانی که Pes 6 اومد فیفا 07 هم اومد که بسیار مسخره بود!
هم نسخه ی نکست خیلی باگ داشت هم نسخه ی pc ش!
برا همین Pes بهتر شد!
ولی بعدش .......
فکر نمی کنم یعنی اصلا امکانش نیست!نقل قول:
در جایی خواندم که دریبل 360 درجه برای نسخه PC نیز خواهد بود ..................
از نظر کنترل که اصلا رویه کیبورد نمیشه!
فقط باید آنالوگ باشه!
شاید با موسم بشه ولی موفقیت موس به اندازه ی کافی چشمگیر بودش که ممکنه برایه 10 هم موس بزارن:27::27::31: ( جونه خودشون )
در ضمن دوستان دریبل 360 نیست اسمش! حرکت 360 درجه ی!
دریبل 360 درجه که میشه همون دریبل زیدانی خودمون........
دوست من ROONEY بعنوان COVER STARهستش برای همین روی تمام کاورهای بازی خواهد بود ..:10:نقل قول:
اطلاعاتی در مورد FIFA10 نسخه PC ..........!!!
.................................................. ......................کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/769677-fifa-10-gameplay-innovations-blog.html
هه هه من تازه حالا فهمیدم این 360 که اینا میگن چی هست .. دریبل 360 درجه درواقع یعنی اینکه دیگه شما برای حرکت دادن بازیکنتون فقط جهتهای بالا و پایین و چپ و راست و مایل ها رو ندارین و می تونین از تمام زاویه ها استفاده کنین ... خیلی جالبه دیگه آدم خودش دریبل هم می تونه از خودش هر حالتی که خواست بزنه ! شما الان فقط با زاویه هایه 0 و 45 و 90 و 180 و 270 و 360 و بین اینها می تونین تو بازی حرکت کنین که در واقع شاید از 360 درجه اطراف ما فعلا میشه از 10 الی 14 تا زاویه استفاده کرد ولی اینی که اینا می گن یعنی خیلی تفاوت شما 14 (جهت) درجه رو با 360 تا مقایسه کنید !!! wow .. البته این یارو لوک هم گفته ما تو نسخه PC به جای اینکه بیام گرافیکی خیلی خفنی رو به شما ارائه بدیم اومدیم گیم پلی PC رو اصلاح کنیم ! و به هسته engine حرکتی PC کار داشتن تا اینکه بیان 2 3 تا انیمیشن به 09 اضافه کرده باشن ! پس باید به نسخه 10 PC امید وار شد که گیم پلی خوبی خواهد داشت ! انشاا...
منبع بعضی از مطالبم :
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/769677-fifa-10-gameplay-innovations-blog.html
بچه ها شرمنده
امکان یافتنش سخت بود
یه سئوال دارم : آیا حداقل سیستم مورد نیاز این بازی اعلام شده؟
نقل قول:
به نظر میرسه گیم پلی بازی واسه PC یه پیشرفت هایی داشته... حداقل یکمی به این بازی رو PC امیدوار شدیم.
سلام؛نقل قول:
اعلام نشده:27:
در ضمن با تلاش های بسیار زیاد شما Asia تو FIFPLAY از 25% شده 26%!
سلام؛
من امروز برای چهارمین بار در سایت FIFPLAY و در قسمت Your Ideas About Next FIFA تعدادی از نظرات شما را به صورت کوتاه و مختصر به EA رساندم و صحبت های آقایان hamid_hitman47, djmd, 779, krauser, x_fashist_x, 4039 و سپس نظر خود را عنوان کردم و سپس آدرس این تاپیک و آدرس ترجمه ی صفحه اول در Google Translate ذکر کردم. متن کامل نامه به شرح زیر است و شما می توانید آن را در آدرس:
مشاهده کنید. باشد که مورد توجه شما قرار گیرد::11:کد:http://www.fifplay.com/fifa10_ideas/#comment-69282
کد:
Hi there;
Here are some ideas from Iranian people about FIFA 10 PC gen:
- In my opinion FIFA 10 PC Gen's gameplay is in progress. Sais hamid_hitman47
- The 360 degree moves are so better than 14 degree moves. Sais djmd
- FIFA 09's mouse controls are significant and must be on FIFA 10. Sais 779
- Why EA Games didn't make Uefa Cl 2008-09? The difference between FIFA 09 & FIFA 10 isn't a year. The manager mode makes us happy only for 3 months. We want next-generation gameplay. Sais krauser
- EA is suiciding with himself. Sais x_fashist_x
- PES 2010 sells more than FIFA 10. Sais 4039
And finalize my own:
- FIFA 10 must be better on PC. There are 2 years we're waiting for a next gen FIFA on PC, why EA don't release it. You must make a next FIFA for PC gamers. They don't made a mistake for buying a PC for gaming. And I hope we have an exciting gameplay in FIFA 10. Same as FIFA 1998!
You read these ideas in original mode in:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314651
Page 72 & 73. And English version in:
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fa&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.p30world.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D314651
Good luck Mr. Luke Didd
Hadi.S
سلام!
البته feedback هایی که از بازی در فروم رسمی خود بازی قرار بدید خیلی بیشتر مورد توجه سازندگان قرار میگیره تا در سایت هایی مثه fifplay !!
چون سازندگان اصلی عضو فروم رسمی بازی هستند و حتی میشه باهاشون ارتباط مستقیم داشت!!
نقل قول:
منظور شما اینه که کنترلر موس یک ایده موفقیت آمیز بود ؟
به نظر منم دریبل به معنی حرکته ( اینو یکی از مربیای فوتبال هم میگفت )چون برای اصطلاح دریبل که ما بکار میبریم از کلمات feint و trick استفاده میکنن .و من بارها توی متن های مختلف دیدم بجای دریبل بعنوان مترادف از move استفاده میشه .
Electronic Arts EA جان ممنون که اینقدر پیگیر خواسته های دوستان هستی .چقدر خوب بود این نقطه نظراتو توی یک سایتی که زیر نظر EA اداره میشه منعکس میکردی چون این سایتی که شما باهاش مکاتبه میکنی اصلا رسمی نیست روی همین جهت ممکنه تمام نظراتو به اونا منعکس نکنه و نسبت به گزینش نظرات سلیقه ای برخورد کنه .نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]