سلام بر دوستان گلم
من چند تا سوال از شما عزيزان دارم و ممنون ميشم اگه به سوالات بنده جواب بدهيد :
1) اين ال سي دي B690 سايز 32 اينچش ايا 100 هرتز يا نه . ( چون در سايت Cent و يك سايت ديگر گفته شده اين مدلb690 سايز 32اش 60 هرتز است ايا درست گفته شده يا نه .
2) يكي از دوستان من مي خواد براي پسرش يك تلويزيون ال سي دي بخره و پسرش ميخواد براي گيم و فيلم ديدن ازش استفاده كنه و دو تا كنسول داره ( ps3 and Wii ) ...................... اينم ميدونم كه پلاسماها براي گيم بهتر هستند مثل G10 ولي يك بدي كه پلاسماها دارن اين كه سايز 32 رو ندارند و پسر دوستم براي اتاقش ميخواد ديگه و اتاقش هم تا يك حدي ............. .
3) يك ال سي دي ميخواد كه يك كيفيت دو امكانات و سه كه اخري ميشه زيبايي چون زياد براش زيبايي اهميت نداره .
4) و اينم بگم كه اين ال سي دي رو از ايران نميخواد بگيره يا از فرانسه ميگيره يا از افريقا چون الان براي جام جهاني رفتن افريقا . ( چون خودتون هم ميدونيد كه كيفيت ال سي دي ها و امكاناتشون براي كشورهاي اروپايي بهتره .
5) بين اين ال سي دي هاي سري جديد از برندهاي مختلف مثل سوني . سامسونگ و پانا و .......... ايا ال سي دي با اين ويژگي هايي كه پسر دوستم مي خواد ازش استفاده كنه چيزي هست .
بازممنون ميشم به درستي پاسخ بنده رو بديد .............................................. .
6) ال سي دي باشه كه كمترين لگ رو بزنه يعني جاافتادن تصوير و ........ كمتري داشته باشه .