سلام
babylon8نصب کردم اما کلمات را تلفظ نمیکند مشکل از کجاست؟
Printable View
سلام
babylon8نصب کردم اما کلمات را تلفظ نمیکند مشکل از کجاست؟
سلام.نقل قول:
فایل زیر را دانلود و نصب کنید:
اضافه کردن تلفظ با صدای مرد و زن در ویندوز XP و ویندوزهای قبل از آن
کد:http://www.mediafire.com/?9trrqxpk2uvwt1k
روی ویندوز سون babylonنصب کردم
این فایلی که گفتید روی ویندوز سون کار نمیکند
سلام دوستان گل. من ورژن جدید (هشت ) بابیلون رو روی سیستمم امتحان کردم و جواب نگرفتم و از همون بابیلون هفت استفاده میکردم و حتی وقتی به اینترنت هم متصل بودم باز این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار میکرد و مسدود نمیشد .تا اینکه بعد از چند ماه ..چن روز پیش متوجه شدم که دیگه کار نمیکنه و این پیغام رو نشون میده : Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license
حالا من که لایسنس ندارم و از یه نسخه کرک شده استفاده میکردم .. چکار کنم که بتونم همون هفت رو نصب کنم مجداا .متشکرم.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده و اینکه آیا فایل هایی از این بابیلون هفت اکسپایر شده (expire در جاهای مختلفی قرار داده میشه که مجددا بعد از غیر فعال کردن امکان نصب مجددش نیست ؟ و حتی اگه از نو اون رو ریموو remove کنم دوباره نصب کنم همون پیغام لایسنس رو میده ..من چه کنم .؟به من یاد بدید.مرسی
سلام.شما برنامه رو پاک کردی ، با برنامه هایی که رجیستری رو پاک میکنن رجیستری رو clean کن (مثل regseeker), و بعد دوباره بابیلون و کرکش رو نصب کن.در ضمن نسخه 8 با کرک که دوستان در صفحات قبل معرفی کردن درست میشه .نقل قول:
سلام.شما چک کن ببین text to speech ویندوزت کار میکنه یا نه ؛اگه کار میکرد که مشکل از بابیلونه و دوباره نصبش کن.نقل قول:
control panel--speech recognition--text to speech
حالا preview voice رو بزن ببین متن رو برات میخونه یا نه.
سلام ممنونم خوب این رجیستری رو پاک کنم آسیبی به برنامه های دیگه ام میزنه؟؟ کل رجیستری رو پاک کنم؟ و اینکه فکر نمیکنم برنامه رو پاک کرده باشم چون اون پیغام رو برای ارائه کردن شماره ی لایسنس از من میخواد .و این برنامه ی پاک کننده رجیستری لینکش رو محبت کنید.سپاس از توجه شما.نقل قول:
بله دوست عزیز.شما حتی ممکنه یه ورودی از رجیستری رو اشتباهی پاک کنین،ویندوز اصلا بالا نیاد!نه منظور من اینه که شما بابیلون رو از control panel و قسمت add remove progtram پاک کن و بعدش با این نرم افزار قسمتی که رجیستری رو clean میکنه چیزای اضافه رجیستری رو پاک میشه.(که مسلما اطلاعاتی که از بابیلون هم تو رجیستری مونده پاک خواهد شد وشما میتونین دوباره اون ونصب کنین).نقل قول:
نسخه جدید regseeker رو تو نت گیر نیاوردم.یه نرم افزار دیگه میذارم:
پسورد فايل زيپ :کد:http://dl.------------.com/SoftWare/Utility/Registery_Tool/RegVac_Registry_Cleaner_v5.02.04_www.------------.com.zip
کد:www.------------.com
من واقعا شرمندم بازم نشد همین کارو کردم فکر نکنی گولاخم اما عجیبه که نمیشهنقل قول:
دوست عزیز.شما گلوساری (glossary) فارسی به انگلیسی نصب کردی؟مثل mhm-persianنقل قول:
سلام.من از babylon 7 استفاده میکنم و کلی لغت نامه و اینجور چیزا باهاش دانلود کردم و دارم.
الان که میخوام ازش استفاده کنم پیغام میده مجوز نرم افزار به پایان رسیده و برای فعال سازی به کلیک کنم که به یک سایتی میرمکه توش گفته به یک شماره ای زنگ بزنم و اینا.کد:http://www.getbabylon.com/bstore.html
چطور میتونم مثل قبل ازش استفاده کنم؟
نمیخوام همینی که نصب هست پاک بشه.
ممنون.
خوب شما تازه داری میگی لیلی زنه یا مرد !!! کرکهای بابیلون دائم در حال اکسپایر شدنن . شما تو قسمت درخواست کرک برید اونجا کرک های جدید رو برای این ورژن دانلود کنید . البته از ورژن 8 استفاده کنید بهتره . چون کرک هاش بیشتره . شما اگه دیکشنری به وسیله خود نرم افزار دانود کردید به مکان نصب نرم افزار برید و سورسش رو برای خودتون کپی تا در ورژ8 دوباره نصب کنید . البته اینکه گلوسری های ورژن 7 به 8 میخوره یا نه رو مطمئن نیستم . سوال کن که از دستشون ندی مدیونت بشیم :27:
ممنون از راهنماییت.
راستش من شاید نزدیک به 1 ساله که این ورژن رو نصب کردم و از همو موقع تا الان هیچ مشکلی با کرک و این جور چیزاش نداشتم.
نمیدونم چی شده یه دفعه این بازی ها رو سر من در آورد!
این ورژن جدید تره چه مزیتی داره؟
سلام دوست عزیز.(با اجازه از جناب Mr.mimi)مزیتی که من ندیدم.(شایدم داشته باشه!!)یه چیزی هم که اگه شما 8 رو نصب کنی احتمالا اولش اذیتت کنه،اینه که دکمه back اش رو برداشتن(باید اون مثلث کوچیکه رو بزنی لیستش میاد).نقل قول:
بله دوست عزیز نصب کردم 2 تا هم دارمنقل قول:
یکی MHM_Advance_Eng_Per و یکی دیگه اینه MHM_Per_Eng
اما بازم وقتی روی پرچم ایران قرار میدم و فارسی میزنم نمیتونه ترجمه کنه
بله دوست عزیز.مثل اینکه برا منم همینجوریه.من دیکشنری فارسی نصب نکرده بودم ولغات فارسی و برام ترجمه میکرد، نگو کهبه صورت آنلاین از گلوساری MHM استفاده میکرده.نقل قول:
سلام . من قبلا بابیلون 7 داشتم میشد از روی خود برنامه دیکشنری هایی که بصورت آنلاین بود رو از تو خود برنامه دانلود کرد و دیگه نیاز به اینترنت نداشت و معانی لغات اون گلوساریها رو هم نشون میداد . الان تو بابیلون جدیدم او ن گلوساریهای قبلیم مثل oxford- webster-... که رو هاردم بود اکسپایر شده و دیگه آفلاین گلوساریهارو نشون نمیده. از داخل خود سایت بابیلون هم فقط میشه گلوساریهای مجانی رو دانلود کرد . میخواستم از دوستان حرفه ای بپرسم چطوری می تونم گلوساریهاشو دانلود و اکتیو کنم دوباره؟؟ ممنون
آقا من یه سوال داشتم وقتی با خود برنامه یک glossary رو اینستال میکنیم که نیاز به آنلاین بودن نداشته باشه و اونو افلاین رو هارد نصب کنه و نشون بده اون فایل اصلی دیکشنری رو که دانلود میکنه کجا میریزه. آخه من میخوام اگه سیستممو فرمت کردم مجبور نباشم گلوساریهاشو دوباره دانلود کنم . میخوام ازشود یه کپی داشته باشم که بعدا بتونم دوباره بدون دانلود کردن نصبشون کنم. ممنون
با سلام . این بابیلون ما چه 7 چه 8 مثل اینکه نمیخواهد درست کار کند . توی فایروال کاسپرسکی 2011 تا جاییکه توانستم بلوک کردمش و رجیستری را هم دستی پاکسازی کردم هر چند با کمال تعجب دو تا کلید بود که ابداً پاک نمیشد!!! تا حالا همچین چیزی در رجیستری ندیده بودم!!! ولی بازم بعد نصب کار نداد
نقل قول:در نسخه ی 8 یک قلقی پیدا کردم تا بتوانیم لغتنامه ها را نصب کنیم . باید لغتنامه ها را تک تک بکشید به داخل پنجره اش (Drag & Drop) تا نصب شود . کمی صبر کنید دوباره نصب میکنم و عکس میگذارمنقل قول:
نسخه ی 8 را داخل KIS 2011 بلوک کردمش حالا اجراش هم به مشکل خورده و ویروس کش جلوی اجراش را هم میگیرد . باید اول ویروس کش را متوقف کنم بعد بابلیون را اجرا کنم و بعدش ویروس کش را دوباره فعال کنم ! یکی راه حل بلوک کردن دقیقش را بگوید . با تشکر .
راهنمای نصب لغتنامه ها بصورت آفلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
میخوام بابیلون رو نصب کنم ممنون میشم بفرمایید آخرین نسخه اون چیه و از کجا باید دانلود کنم ؟ بری ویندوز 7 میخوام ؟ نحوه کرکش چجوریه؟
سلام. از صفحات آخر این تاپیک تهیه کنید.:8:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=11590
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
دوستان من بابیلون 9 گرفتم خیلی بهتر از 8 هستش ولی به پپای ورژن 7 نمیرسه!
فقط یه مشکل دارم برنامه با دابل کلیک باز نمیشه یعنی فقط در صورتی باز میشه که از کلید میانبری که برای اون تعریف کردیم استفاده کنیم. اینجوری هم خوبه مشکلی نداره ولی میخواستم ببینم کس دیگه ای همچین مشکل عجیبی نداره؟؟:18:
ممنونم میشم نحوه کرک کردنشو هم بفرمایید چجوریه برای وینذوز 7؟
من از آخرین ورژن اون استفاده میکنم مشکلی نداره فقط ممکنه مثل بقیه برنامه ها بعد از چند وقت کرکش بپره که باید یکی دیگه پیدا کنید. نحوه کرک کردن هم مانند سایر نرم افزارها میباشد!!:31: مطمئن بودن از عدم اتصال به اینترنت و اجرا نبودن نرم افزار بابیلون در پس زمینه. کپی فایل کرک در فولدر نصب و اجرای فایل کرکنقل قول:
من الان یه تاپیک گذاشتم و منتظر جواب موندم اما الان دیدم که حذف شده ؟؟؟ ممکنه کسی تاپیک کسی رو حذف کنه ؟ سوال من در مورد بابیلون هفت بود .!!
دوست عزیز احتمالا شما یا قوانین رو دقیق مطالعه نکردی یا شاید منظورتون پست زیر میباشد؟:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5830740&postcount=376
ممنونم کرکشو ندارین ورژن 9 رو؟
تو خوذ برنامه تنظیماتی نداره؟
دوستان خواهشا جواب بدین
الان ورژن 9 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید کرک کنم ؟ و همین طور تو تنظیماتش چیکار باید بکنم ؟
البته رو ویندوز 7
مشکلتون دقیقا چیه؟؟ دو سه پست بالاتر نحوه کرک کردنش رو گفتم.نقل قول:
سلام دوستنقل قول:
منظورتون کدوم قانون هست ؟ آیا موضوعش متفاوت بوده ؟ یا در مورد لایسنس؟ ضمنا لطفا بگید پست منفرد به چه مفهومی هست ؟ سپاسگزارم دوست.
ممنونم من کی چیزی ندیدم
خواهشا جواب بدین و آدرس تاپیکهای دیگه رو ندین
من میخوام لغت هارو معنی کنم همش از اینترنت استفاده میکنه نمیشه کاری کنم که استفاده نکنه؟
انگار که تحت وب بیده تو منوها هم چیز خاصی ندیدم
پچ واسه ورژن 9.0.0
r30
اگه آنتی ویروستون ، به عنوان ویروس شناسائیش کرد ، مشکل از آنتی تون هست و فایل از نظر ویروسی بودن مطمئن هست !
موقع اجرای پچ ، نباید به اینترنت وصل باشید .
کد:http://www.mediafire.com/?yeuu6o1uj1z1w99
شاید لغت نامه ها نصب نیست.نقل قول:
تو گوگل سرچ کن برای دانلود میاد بعد نصبشون کن.
این تاپیک چرا اینطوریه ؟ کسی انگار جواب گوی کسی نیست .خدانگهدار .
با سلام آخرش کسی جواب نداد که چجوری باید کرک کرد ورژن 9 ر,?
ئ تنطیماتش چجوری باید باشه تا به سرور وصل نشه ؟
نگارش 9 را دانلود کردم و به زودی با راهنمای تصویری برای دانلود قرار خواهم داد.نقل قول:
راهنمای تصویری:
بصورت کامل از لینک زیر میتوانید دانلود کنید:کد:http://s27.aks98.com/images/28709386749463059299.jpg
کد:http://www.ghafari3.com/?p=460
نقل قول:سلام
دوست من به دلیل اینکه اینجا تنها محل بحث کردن در مورد خود بابیلون هست . برای مباحث کرک این نرم افزار تاپیک جداگانه وجود داره :
موفق باشید :40: