خب داداشم خوبي اين تاپيك و مراجعه كننده هاش اينه كه آدم رو در جريان دردسرهاي بنز قرار ميده ديگهنقل قول:
شما فراموش نكنيد كه: من اونقدر پول ندارم تا چیزای ارزون بخرم
خب داداشم خوبي اين تاپيك و مراجعه كننده هاش اينه كه آدم رو در جريان دردسرهاي بنز قرار ميده ديگهنقل قول:
شما فراموش نكنيد كه: من اونقدر پول ندارم تا چیزای ارزون بخرم
آقا دست همه درد نکنه منم با کمک شما ۹۹۱ گرفتم . ;)
با سلام به شما دوست مکی عزیز ،نقل قول:
ورود شما رو به دنیای اپل و مکینتاش تبریک میگم! :46:
اما چه جوری ؟؟ چون این که اولین پستتون ه!!!؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید !
نقل قول:منم سلام عرض می کنم، من که خیلی وقت هستش وارد دنیای مک شدم :31: پی سی وردم که از چند سال پیش عضو بودم ولی پسورد یوزر قبلی رو از دست دادم و مجبور شدم یوزر جدید بسازم :46:نقل قول:
خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید :)
یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.
پیشاپیش اگه تاپیک پرسش سوالم اشتباهه عذر می خوام .
سلام دوستان.
1.لپ تاپای apple درسته میگن زیر 2 میلیون نیست یا نه؟
2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
1 - نه ،توي 13 اينچي ها ميتوني حتي تا قيمت هاي دور و ور يك و سيصد چهارصد هم پيدا كني
2 - آره راحت گير مياد. يه سري فروم و سايت ايراني و خارجي هست كه كار رو آسون ميكنه البته تو اين فروم هم تو بخش نرم افزارهاي مربوط به اپل ميتوني پيدا كني خيلي هم جامع و عالي.
اينجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . خير از 1200000 هست به بالا :8: بهتره يه نگاه به ليست قيمت زير بندازيدنقل قول:
http://tiny.cc/GiYkc
2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟[/QUOTE]
هم تو اينترنت برنامه هاي مك به فراواني هست و هم تو بازار ! فقط يه مقدار قيمتش نسبت به برنامه ويندوز بالاتره :27:
چیزی داره که بدرد بازی و نرم افزارایی مثل E tab یا اتوکد و... بخوره؟
جاي اين پست كه اينجا نيست دوست گرامي !؟!؟نقل قول:
تو اين تايپيك مطرح كنيد كه هم تايپيك شلوغ نشه و هم زودتر به جوابتون برسيد و هم به قوانين احترام گذاشته باشيم . مرسي از همكاريتون :10:
البته فكر مي كنم تايپيكي كه معرفي كردم كامل مطالعه كنيد به جوابتون برسيد :10::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=7
خب ، اگر خواستی ، شاید بتونم براتون یه کارایی کنم!نقل قول:
من طبقه بندی کردم ، اما اگر انتقاد یا پیشنهادی داشتی ، به من پیغام خصوصی بده!نقل قول:
خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید :)
Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر
.:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&page=67
.:: سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل ::.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784
.:: نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل ::.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384787
من از Apple USB Modem استفادع میکنم! حالا شما اگر می خواهی از مودم دیگه ای استفاده کنید ؛نقل قول:
یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.
اول مودم رو از طریق کابل USB 2.0 به مک بوک وصل کن!
بعد برو به System Preferences -->Network اگر مودم تون رو مشاهده کردید ، که هیچی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر نکردید ، برند مودمتون رو بگید ، تا ببینم!
پست های شما مربوط به سئوالات قبل از خرید ه! پس لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید و در بخش مشاوره مطرح کنید ، در غیر اینصورت پست های شما پاک خواهد شد!
اینطوری هم شما زود تر جواب میگیرید و هم از بسته شدن این تاپیک جلو گیری می کنید!
دوستان توجه کنند ، هر چی من جواب نمی دم! شما ها چرا جواب می دید!
از این به بعد پست هایی که به تاپیک مربوط نمیشه! باید بی جواب بمونه!
اپل چندی قبل با راه اندازی یک شمارش گر، نزدیک شدن فروشگاه موسیقی اش به عدد غیرقابل باور ۱۰ میلیارد را اعلام کرده و برای فرد خوشبختی که ۱۰ میلیاردمین آهنگ را از آی تیونز بخرد، یک کارت آی تیونز ۱۰ هزار دلاری در نظر گرفته بود.
خب. امروز این اتفاق بزرگ به وقوع پیوست. شمارشگر اپل عدد ۱۰۰۰۰۰۰۰ را به نمایش گذاشت. اما هنوز این برنده خوشبخت معرفی نشده است. اپل همچنین در صفحه ویژه این رویداد لیست ۲۰ آهنگ برتر از زمان راه اندازی آی تیونز را نیز معرفی کرده است.
از زمانی که همه به راه اندازی آی تیونز و ارائه آی پاد می خندیدند و آن را یک شکست مفتضحانه برای اپل پیش بینی می کردند، چند سالی بیشتر نگذشته است! اما امروز هم نوبت خنده اپل و گردانندگان آن است.
اینم ببینید :
کد:http://www.apple.com/itunes/10-billion-song-countdown/
منبع : نارنجی
من یه جمعبندی براتون میکنم!
1 - لیبل اپل به هیچ عنوان نباید باز شده باشه! (این مهمترین نکته ست!)
2 - مک بوک پرو حتما باید داخل یک زر ورق باشه ، که این زر ورق فقط یکبار قابل باز شدنه! (دقت !)
3 - وسایل داخل جعبه ، شامل : خود دستگاه ، آداپتور مگاسیف ، سیم افزایش طول ، دو دی وی دی (که خیلی مهمه!) ، و دو دفترچه!
4 - احتیاجی به ریکاوری نیست! هر وقت مشکلی پیش اومد مک رو clean install میکنید!
البته : یه راههایی هست که بشه از هارد Image گرفت ، در اولین فرصت توضیح میدم!
5 - سیستم عامل مک ، ساده و کابر پسند است!
6 - به هیچ عنوان اجازه ندهید ، فروشنده براتون برنامه و یا ویندوز بریزه! (حتی اگر رایگان باشه!) اگر اصرار کرد بگید ، شما دی وی دی ش رو بده خودم می ریزم! (چون بار ها دیده شده ، که با این کار شما رو مشتری دائمی خودشون می کنند!:18:)
_______________________کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391581
با تشکر ،
M24
با سلام به دوستان و کاربران مکینتاش
امروز یه مطلبی خوندم ، که برام جالب بود! گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟:46:
یک راه ساده برای صدرنشین شدن یک سیستم عامل جدید استفاده از Iconهای بزرگ است. قبل از Mac OS X اندازه Icon ها محدود به ۳۲*۳۲ پیکسل بود. البته در این حالت جزئیات Icon به خوبی دیده نمی شد.
در نسخه های جدیدتر سیستم عامل ها، Leopard بزرگترین سایز Icon یعنی ۵۱۲*۵۱۲ پیکسل را به خود اختصاص داد و Windows Vista ماکزیمم سایز ۲۵۶*۲۵۶ پیکسل را دارد. در دنیای ویندوز صفحه ی نمایش شما می تواند با Icon های بزرگ پر شود اما در دنیای Mac هر کدام از Iconها می توانند معنای جدیدی را به همراه داشته باشند.
در اکثر این Icon های بزرگ Apple جزئیات بیشری را در اختیار ما قرار می دهد مانند خطوط روی Icon فولدر که آن را خیلی تماشایی تر می کند.
در زیر به چند نمونه از این پیغام های مخفی در Iconها اشاره شده است :
بارزترین آنها متن نوشته شده بر روی TextEdit Icon است.
Q4 2009:
Q4 2009 از Icon های iWork می باشد. منظور از Q4 فصل چهارم است که آخرین فصل از سال مالی شرکت می باشد.
چیزی که بر روی Icon نوشته شده متن آهنگ Srping Awakening است.
پیام مخفی بر روی آیکن دیکشنری “Lorem Ipsum DolorSitAmet Etiam” است که یک متن لاتین می باشد.
متنی که بر روی آیکن Disk Utility وجود دارد :
هارد را با دقت حمل کنید تا صدمه نبیند. مطمئن شوید که بار الکتریکی ندارید و کاملاً خنثی هستید.
با یک نگاه دقیق به آیکن iTunes، متوجه خواهید شد که در قسمت داخلی دیسک “iTunes 7″ و “Apple 2006″ نوشته شده است.
(این Icon به فرمت PNG و Transparent است در نتیجه اگر میخواهید آن را ببینید، بر روی کامپیوترتان ذخیره اش کنید و بر روی یک پشت زمینه ی رنگی آن را قرار دهید)
آیکن Font BOOK شامل یک کتاب است که بر روی آن حرف “F” نقش بسته و ۲ حرف “A” و “K” در دو بلوک جداگانه در این Icon به چشم می خورند. آیا این حروف مخفف “Away From Keyboard” نیستند؟
آیکن Mail یک تمبر است که مهر پستی نیز بر روی آن خورده است و بر روی مهر نوشته شده است “Hello From Cupertino,CA”
البته Apple حتی برای کامپیوتر هایی که در شبکه از ویندوز استفاده می کنند هم آیکن مخصوص به خود دارد که این آیکن یک شکل بسیار آشناست.
بر روی آیکن Dashcode کدهای واقعی CSS قرار دارد.
Jar Launcher یک برنامه کاربردی برای استفاده از فایل های JAVA JAR است که بر روی دستمال آن code نوشته شده است.
بر روی آیکن Aperture نوشته شده “Designed by Apple in California” (طراحی شده توسط Apple در California). یک علامت دیگر “mm and 1:1:4 55″ است که نشان می دهد که این لنز بزرگترین دیافراگم را دارد.
منبع :applestan
بعد از معرفی رسمی iPad در کنفرانس اپل ، این محصول به یکی از بحث های داغ دنیای تکنولوژی تبدیل شد و نقدهای مثبت و منفی زیادی درباره آن منتشر گردید. به گونه ای که با این حجم تبلیغات منفی بسیاری عاقبت خوبی را برای آن پیش بینی نمی کردند.
حال دو سه روزی است که بالاخره پیش فروش این محصول آغاز شده و دوباره آتش تنور نقد و بررسی داغ است. اما به نظر می رسد که برخلاف پیش بینی ها، بخت باز هم با اپل یار همراه و استقبال از این محصول هم چشمگیر بوده است. تخمین زده می شود که این شرکت فقط در روز اول، نزدیک به ۱۲۰ هزار دستگاه آی پد را پیش فروش کرده است.
اگر به این نکته که هر مشتری تنها حق پیش-خرید ۲ عدد آی پد را داشته است توجه کنیم، داستان جالب تر هم می شود. همچنین برخی آمار می گویند که ۷۰ درصد آی پدهایی که پیش فروش شده اند فقط وای فای هستند و استقبال از 3G کمتر بوده است. زمان شروع ارسال سفارشات هم ۳ تا ۵ آوریل اعلام شده است.
لطفا افراد ثروتمند دوستدار تکنولوژی توجه کنند، اگر که آی پد را پیش خرید کرده اید حتما آن را لغو کنید! زیرا چیزی که شما نیاز دارید یک آی پد حداکثر ۸۰۰ دلاری نیست، بلکه این جواهر دست ساز ۱۹،۹۹۹ دلاری را باید خریداری کنید. بر روی این آی پد جواهرنشان قرار است ۱۱،۴۳ قیراط الماس مورد استفاده قرار گیرد و شرکت مرویس که یکی از وارد کنندگان الماس در آمریکا است، پیش فروش تلفنی این محصول را از اول ژوئن آغاز خواهد کرد.
به گمانم وقتی آقای جابز خبر ارائه چنین نسخه ای از آی پد را بشنود، باید منتظر دیدن چنین قیافه ای از وی باشیم:
داستان جالب بعدی هم مربوط به باطری های این گجت تازه وارد است. احتمالا می دانستید که این ابزار قرار است با باطری ثابت و غیر قابل تعویض کار کند، البته بسیاری حدس می زدند که همانند مک بوک پرو، قرار است برای تعویض باطری خراب و فرسوده به خدمات پس از فروش شرکت اپل مراجعه شود. اما این شرکت آب پاکی را روی دست همه ریخت و اعلام کرد باطری های این گجت به هیچ وجه قابل تعویض نیستند و در صورتی که خرابی باطری به شکلی باشد که شامل گارانتی شود، اپل با دریافت ۹۹ دلار یک آی پد نو در اختیار مشتری قرار می دهد.
احتمالا در نگاه اول این قضیه بسیار جالب و جذاب به نظر می رسد که با هر بار خرابی باطری شما یک i Pad جدید در اختیار خواهید داشت. اما وقتی که بدانید که فعلا این سرویس فقط در آمریکا ارا ئه می شود و همچنین باید ۶ دلار و ۹۵ سنت هم پول ارسال کالا را پرداخت کنید (جمعا ۱۰۵ دلار و ۹۵ سنت) ممکن است قدری دلسرد کننده به نظر برسد و البته در خصوص آی پد هایی هم که شامل قوانین گارانتی نمی شون هنوز چیزی اعلام نشده. این هنوز آغاز ماجرا است و از این به بعد باید منتظر خبرسازی ها و اتفاقات بازار تبلت با حضور این تازه وارد باشیم.
بی صبرانه منتظر نظرات تون هستم!
:13::31:
البته درباره ی سیستم عامل آی پد ، هنوز معلوم نیست!نقل قول:
چون استیو گفته بین iPhone OS و Mac OS ه!
پس فکر نکنم! در حد آیفون باشه!
با توجه به استقبالی که از آی پد شده! باید جالب باشه!:46:
خسته نباشید و پیشاپیش عیدتون هم مبارک
به نظر شما این iPad کی میرسه ایران؟
نقل قول:
سلام
منم پيشاپيش عيد رو به شما و همه دوستان تبريك مي گم . :5:
ipad قراره 16 فروردين وراد ايران بشه :13:
ایشالله
در مورد قیمتش هم میشه نظر داد؟
با سلام به شما دوستا عزیز ، وتبریک سال نو!نقل قول:
معلوم نیست!
شرکت هایی هم که تاریخ میگن! حتما شوخی کردن :31:! :27:!
چون فعلا قرار نیست به آسیا و خاورمیانه بیاد!
اگر جزو آیفون حساب بشه! (مخصوصا نسخه ی 3G) متاسفانه ممکنه 2 یا 3 برابر قیمت باشه!:18:
اما اگر جزو مک حساب شه! فکر کنم! قیمت بین الملل + 600,000 تومن!
البته به مرور پایین میاد!
مخصوصا که شک دارم استقبال شه!
عجب چیزیه ای آی پد
واقعاً نکته بارزش مولتی تاچش می تونه باشه
ببین ، آی پد با وجود همه ی انتقاد هایی که بهش شده! به نظر من انقلابی در صنعت تبلت می کنه!نقل قول:
چون در SDK جدید آی پد قابلیت تماس تلفنی ، حتی منو ی کامل عکاسی و فیلم برداری و جود داره! که با حرف های استیئ جور در نمیاد!
چون همانطور که می دونید شکاف سیم کارت در iPad 3G فقط و فقط برای استفاده از 3G است و بس!
و دوربینی هم وجد نداره! پس منوی عکاسی و فیلم برداری برای چیه؟؟؟
اگه میشه یه خورده بیشتر در مورد انتقادهایی که از iPad شده بنویسید که بیشتر آگاه بشیم
با تشکر
عیدتون هم مبارک :11:
سلام
اگه میشه یه تاپیک جدید مخصوص iPad بزنید که بحث های مربوط به iPad در اون تاپیک ادامه داده بشه .
ممنونم.
منم نمی دونستم کجا این مطلب رو عنوان کنم
m24 جان حالا این موضوع دوربین که خوبه ، خبر رسیده که باطری که استفاده می کنه غیر قابل تعویض ( البته اگه شامل گارانتی بشه با صرف هزینه ای حدود 99 دلار یه ipad نو میدن اونم فقط تو آمریکا )
در کل این محصول فوق العاده هم مثل آیفون ( سر اول ) یک سری کاستی ها داره . که امیدوارم مثل آیفون سیر سعودیشو طی کنه
چرا آی.پد نخواهم خرید ؟نقل قول:
تا قبل از عرضه آی.پد، بحث همه سایتها در مورد شایعات مربوط به آن بود. در لحظات عرضه همه هیجان زده بودند که در لحظه در مورد جدیدترین محصول اپل بنویسند و حالا - دو سه روز بعد از عرضه آن - نقدها شروع شده. ظاهرا آی.پد تا حد زیادی خواسته طرفداران و منتقدان را برآورده نکرده و حجم زیادی از سایتها و بخصوص خیلی از سایتهای مهم در زمینه تکنولوژی دیجیتال نقدهایشان حاوی نکات منفی زیادی است که در ادامه مطلب خواهید دید. بعد از آن همه تعریف، مقداری هم در نقد iPad بخوانید:
راستش را بخواهید، من هم مطمئن هستم که یک آی پد نخواهم خرید. چرا؟ اولین نکته حضور DRM بسیار گسترده در این ابزار است. دی.آر.ام. از طرف عرضه کنندگان به عنوان ابزاری دیده میشود برای «مدیریت حقوق دیجیتال» اما مصرف کنندگان آن را «مدیریت محدود کننده های دیجیتال» میخوانند. یک دستگاه دارای دی.آر.ام. به خودش این اجازه را میدهد که برنامه و فعالیتهای شما را زیر نظر داشته باشد و جلوی «غیر قانونی»هایش را بگیرد. این قانون را هم یک شرکت تجاری مینویسد و نه مجلس منتخب مردم. مثلا ممکن است اپل به شما بگوید که بعد از «خرید» فلان کتاب، فقط ده بار حق دارید آن را باز کنید. در بار یازدهم، دستگاه خود به خود جلوی باز شدن کتاب را خواهد گرفت. یا ممکن است یک ویدئو از اینترنت دانلود کنید اما آی.پد. به شما بگوید که این فایل را نخریدهاید پس حق پخشش را ندارید یا حتی فایلی که گرفتهاید فقط مخصوص پخش در آمریکای شمالی است و دستگاه شما که در اروپا فروخته شده اجازه پخش آن را ندارد.
بحث طرفداران حقوق بشر و غیره این است که وقتی کامپیوتر شما تمام نرمافزارها و رفتارش را تحت کنترل یک شرکت تجاری - در این مورد اپل - قرار بدهد، بخشی از حقوق اولیه شما به عنوان یک انسان به یک شرکت سودمحور فروخته شده است. این مورد بخصوص در مورد آی.فون و آی.پاد بارها و بارها مشاهده شده و به راحتی میتوان به مواردی اشاره کرد که اپل با استفاده از این توان، نرمافزارهایی که از نظر قانونی و حقوقی هیچ مشکلی نداشتهاند اما برای سود اپل مضر بودهاند را از فروشگاههایش خارج کرده.
اما نخریدن من فقط جنبه حقوق بشری ندارد. در موارد دیگری هم آی.پد. به هیچ وجه برآورده کننده انتظارات فنی من نیست. برای مثال به این لیست نگاه کنید:
* لبه های واقعا ضخیم اپل همیشه به ظرافت ابزارهایش مشهور بوده اما این تقریبا ۲۰٪ بدنه این دستگاه به قابی اختصاص پیدا کرده که فقط جا گیر است.
* نبودن مالتی تسکینگ . این یکی غیرقابل باور است. واقعا چه کسی میتواند در سال ۲۰۱۰ وسیلهای بالای ۵۰۰ دلاری بخرد و انتظار نداشته باشد که بتواند همزمان که در اینترنت میچرخد، چت هم بکند. حین نوشتن یک متن، آهنگ هم گوش بدهد یا موقع خواندن یک کتاب، دیکشنری را هم باز کند تا معنی یک لغت را نگاه کند. تک وظیفه بودن، چیزی است مربوط به بیشتر از ده پانزده سال قبل و امروزه گوش کردن به آهنگ، توییت کردن، بودن در وب، داشتن یک دیکشنری و باز بودن برنامه چت یکی از انتظارات کاملا اولیه و بدیهی یک کاربر از یک دستگاه دیجیتال است که حتی یک تلفن ساده هم آن را داراست.
* اکوسیستم بسته نرمافزارها. آی.پد نرمافزارهای فروشگاه خود اپل (AppStore) را اجرا میکند. این فروشگاه سابقه جذابی ندارد و بارها و بارها نرمافزارهایی مثل نرمافزار چت صوتی گوگل را کنار گذاشته تا به سود اپل صدمهای وارد نشود. با خرید یک آی.پد، شما در یک سیستم عامل بسته (آنهم غیرمالتی تسک) و شدیدا وابسته به اپل محبوس می شوید. در این سیستم عامل نمیتوانید مرورگری به جز مرورگر اپل را استفاده کنید یا منتظر هکرهایی باشید که برنامههای جالب را به سخت افزارتان پورت کنند.
* نبودن دوربین. حالا اگر دستگاهی میخریم، دنبال این هستیم که هم دوربین در جلویش داشته باشد (برای چت) هم در پشتش (برای عکاسی). این دستگاه هیچ کدام را ندارد.
* نبودن کیبرد. یک کیبرد لغزان کوچک که از زیر باز بشود، ده برابر هر کیبرد تاچ اسکرین ارزش دارد. این نظر کسانی است که چند ساعتی با یک دستگاه دیجیتال کار کرده باشند. تنها حالت کمی راحت برای کار با چنین دستگاهی این است که به پشت روی تحت خوابیده باشید و پاهایتان را کمی جمع کنید و دستگاه را روی زانوهایتان بگذارید. به جز این حالت، تایپ متن روی تاچ اسکرین یک شکنجه است.
* نبودن خروجی HDMI. ویدئوها و عکسهایتان توسط این دستگاه روی تلویزیون قابل پخش نیست.
* نبودن فلش. خیلی از حرفهایها فلش را دوست ندارند ولی این روزها نبودن فلش روی یک دستگاه یعنی از دست دادن حجم عظیمی از سرگرمیها و ارتباطات روی وب. از فیسبوک گرفته تا خیلی از سایتها وب۲، فلش نقش واقعا مهمی دارد. با خریدن یک آی.پد. از این بخش از وب محروم میشوید.
* آداپتورها. یک سیاست عجیب. اگر بخواهید دوربین دیجیتال تان را به این دستگاه وصل کنید، نیازمند یک آداپتور خاص هستید. آخر این روزها چه کسی قبول میکند دستگاهی که میخرد حتی برای استفاده از پورت یو.اس.بی. هم یک آداپتور مستقل بخواهد؟
* اندازه. یک صفحه ده اینچ یعنی نیاز همیشگی به یک کیف برای حمل و نقل. این دستگاه را نمیتوانید در جیب بگذارید یا در یک کیف دستی اینطرف و ان طرف ببرید. وضوح تصویر بالا جذاب است اما یک مزیت کتاب خوانهای دیجیتال، راحتی استفاده از آنها در هر جایی است، که این امر مستلزم همراه داشتن همیشگی آنها است. برای اینطرف و آنطرف بردن این دستگاه جدید،باید درست مثل یک لپ تاپ، کیف همراه خودتان بردارید. در عین حال خیلیها دوست داشتند این دستگاه صفحه عریض داشته باشد تا برای دیدن فیلم مناسب باشد، اما اپل به انداز ۴:۳ قدیمی وفادار مانده است.
مساله این انتقادها تا جایی پیش رفته که سایتها یکبار دیگر جریان مقایسه با سنگ را پیش کشیدهاند...
در نهایت هم تصویر یکی از طرفداران نرمافزار آزاد را در ورودی کنفرانس ببینید که به آزاد نبودن نرمافزارهای آی.پد، ناتوانی مردم در نصب برنامه از وب، ناتوانی آی.پد در به اشتراک گذاشتن موسیقی و فیلم و توان اپل برای حذف نرمافزارها و فایلهای روی دستگاه از راه دور اعتراض کرده است:
همینطوریش هم کلی با پیام حرف زدم تا بزار ه درباره ی آی پد تو انجمن لپتاب بحث بشه!
پس بهتره ، به همین تاپیک قناعت کنید!:31:
البته اگر دوست داشته باشید میتونم! تو گروه خودمون تاپیکی برای آی پد! باز کنم! اونجا مسئولیتش با منه! ولی تو فروم با پیام و جناب آرمان خان ه (stream) ه!
اگر خواستید ، تو بخش انتقادات و پیشنهادات گروه مطرح کنید! تا ببینم نظر بقیه چیه!
هر کسی هم دوست داشت ، عضو گروه بشه ، یک پیغام خصوصی به من بده تا بررسی کنم!
در ضمن باید خدمتتون عرض کنم ، که آیفون هنوز هم باتری قابل تعویض نداره! (تعویضش سخت و غیر قانونیه! درست مثل آی پد!)
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
سلام دوستان . پيشنهاد مي كنم اين فايل رو دانلود كنيد .نقل قول:
اقا من داشتم مک میخریدم رسیدم اینجا خیلی جای خفنی هست و هر اطلاعاتی بخوایم داره یه چن تا چیز هست جوابشو پیدا نکردم کسی هست ما رو راهنمایی بکنه ؟ نصب کردن ویندوز روی مک سخته ؟ اگه وسط کار خرابکاری کنیم کاری نمیشه کرد ؟ اومدمی ویندوز نصب کردیم بعد پشیمون شدیم از ویندوز , باید کل سیستمو فرمت کنیم بپاشونیم ؟ برنامه قتوشاپ CS4 برای مک رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
ببین جای این بحث اینجا نیست ، اما چون تازه واردی ، بیخیال !نقل قول:
ببین موضوعات مربوط به اپل رو اینطوری طبقه بندی کردم ، هر سئوالی داشتی ، تو تاپیک مربوطه مطرح کن ، خودم شخصا جوابتو میدم!!!!!:18:
نصب ویندوز (XP یا Vista یا se7en) بر روی کلیه ی سیستم های اپل :
نحوه ی فعالسازی " خواندن / نوشتن فرمت NTFS " ، در اسنو لئوپارد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391581
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785
◄◄ Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384787
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019
محتوای مخفی: تذکر :
__________________________________________________ _
با تشکر ،
M24
فیلم مراسم با کیفیت بالا و حجم ۷۰۵ مگابایت در سایت اپل
و آیتیونز ( قسمت پادکستها، پادکست Apple Keynotes )قرار داده شد.کد:http://events.apple.com.edgesuite.net/1004fk8d5gt/event
زمان مراسم هم با توجه به حجم فایل یک ساعته و شامل پرسش و پاسخ انتهایی نیست.
اکیداً به کسانی که با اینترنت مسخرهٔ ایران قصد دانلود رو دارن توصیه میشه از آیتیونز دانلود کنن چون اگر سرعت دانلود از یک حدی پایینتر بیاد، اپل کلاً دانلود رو قطع میکنه و اگر از طریف آیتیونز دانلود کنید، قابلیت رزیوم داره و مشکلی پیش نمیآد.
این روزها اینترنت پر شده از تصویر آی.فونی که ساعت آن روی ۹:۴۲ است. تصویر قبلی اپل که اینترنت را پر کرده بود، آی.پدی بود که ساعت را ۹:۴۱ نشان میداد. جریان چیست؟ این ساعتهابه اندازه کافی به هم نزدیک هستند تا احتمال عمدی بودن را تقویت کنند ولی هر دو هم دقیقا یک چیز نیستند تا نظریه «ساعت ثابت برای اسکرین شات» را نفی کنند. پس داستان از چه قرار است؟
ظاهرا چند روز قبل یک وبلاگنویس در این باره از سخنگوی اپل در این مورد سوال میکند ولی جواب دقیقی نمیگیرد. مدتی بعد منینگ (از نویسندگان سایت سیکرت لب)، اسکات فورستال قائم مقام اجرایی نرم افزارهای آی.فون را در فروشگاه اپل پالو آلتو میبیند.
منینگ جلو میرود و از فورستال در این مورد سوال میکند. جواب این است:
«ما برنامه معرفی محصولات را طوری تنظیم میکنیم که نمایش بزرگ تقریبا چهل دقیقه بعد از شروع صحبت اتفاق بیافتد. وقتی که تصویر بزرگ محصول روی پرده میافتد، ما میخواهیم ساعت روی آن تقریبا درست و مطابق با ساعت بینندگان باشد. این را هم میدانیم که معمولا برنامه یکی دو دقیقه بیشتر از چیزی که برنامه ریزی کردهایم طول میکشد.»
«پس چند دقیقه هم به ساعت اصلی اضافه میکنید؟»
«بعله و در مورد آیفون دو دقیقه اضافه کردیم و همه چیز خوب پیش رفت. برای آیپد یک دقیقه وقت بیشتر در نظر گرفتیم و این راز ساعت ۹:۴۱ است.»
اطلاعات بیشتر :
___________________________________کد:http://www.networkworld.com/community/node/59824
با تشکر ،
M24