کسی جواب نمیده؟
Printable View
کسی جواب نمیده؟
زدم تا بیبینیم چی میشه:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکلی که شما مطرح کردید ممکنه دلایل زیادی داشته باشه
اگه یک دفعه اینطوری شده و هیچ آسیب فیزیکی ندیده باشه ممکنه از فریمور باشه
ولی معمولاً مشکل فریمور به دو صورت خاص پیش میاد یا کلاً نمیشناسه یا ظرفیت 0 میزنه
من سیدی bootable hiren رو گرفتم. با یکی از نرم افزارهاش 1 فولدر 56 مگی رو تونستم بازیابی کنم. لیست همه فایلها رو نشون میده ولی میگه پارتیشن ایراد داره. اگه مشکل پارتیشن هست یعنی دیگه به firmware ربط نداره؟
با maxtor supermax هم که تست کردم فقط بخش partition ایراد می گرفت.
درود بر همگی.یک هارد 1 ترابایت دیگه مالیه دوستام دستم است اما هرکاری میکنم F3 T> ظاهر نمیشه.تمامی مراحل هم درست و ضمن اینکه هارد خودم را برگرداندم و مراحل را میدانم.مدار را تست کردم مشکلی نداشت.اما عجیبه که چرا این یکی درست نمیشه.!!!!
مدلشم تقریبا مثل مال خودم است.مکستور 1 ترا diamond 22 و stm31000 ....
میتونید کمک کنید؟؟؟البته این را هم بگم این هارد قبل از اینکه دست من برسه دست خورده و ظاهرا برد روش عوض شده عزیزان.
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
با این توضیح که دادید مطمئناً مشکل از فریمور نیست مگر نه به هیچ عنوان و با هیچ برنامه ای نمیتونستید به هارد دسترسی پیدا کنید.نقل قول:
شما یه مشت از این نرم افزارای مربوط به پارتیشن نصب کن ببین کدومش جواب میده
اگه نشد باید فرمت کنی و بعدش با نرم افزارای رکاوری اطلاعات رو برگردونی
سلامنقل قول:
به به چه عجب از این ورا:46:
شما سوکت های مربوط به tx ,rx,gnd رو کاملاً چک کن که لق نباشن در صورت لزوم با دم باریک یا انبردست یه ذره فشارشون بده.من یه بار که تست میکردم دیدم وقتی gnd وصل نبود یا لق بود خط فرمان نمی اومد.
یه تست بکن خبر بده
درودنقل قول:
احوالت چطوره کاکو؟؟اینکارو کردم ولی نشد که نشد.راستی وقتی بصورت معمولی سیم برق ساتا را میزنم هارد با صدای وحشتناک روشن میشه مثل اینکه سنگ جت روشن کردی.موتورش خیلی خیلی خیلی خیلی تند میچرخه.صداش اتاقو برمیداره.ضمن اینکه دوباره میگم تعمیر رفته.نمیدونسته داده نمایندگی اونا هم که سر در نمیارن زدن داغونش کردند.گراند درسته سیمش.درست نشد.
متشکر آقای حامد از راهنماییتون...
راستش نرم افزارهای پارتیشن رو که تست میکنم حتی تا 1 ساعت ولش کردم نمیدونم وسطش هنگ میکنه یا واقعا دار ه کار انجام میده. شما چه نرم افزاری توصیه میکنین؟
حالا اگه بخوام باید فرمت معمولی کنم یا لو لول فرمت؟ و با چه نرم افزاری برشون گردونم؟ میشه 1 مقداری جزئیات بیشتری بهم بدید؟ ممنون میشم.
حامد جان منتظریم.راهنمایی کن.بعضی اوقات هم هنگ میکنه.نمیدونم چرا اکی نمیشه این.شاید از فریم ور نیست؟؟؟دارم شرمنده این دوستم میشم:41:اما مشکل همین detect کردن داره.من با همین مداری که دادم یه دوستام ساخت تونستم هارد خودم را برگردانم.اما برای این نمیشه.هرکاری میکنم نمیشه.هر دری و پنجره ای میزنم نمیشه که نمیشه.با 1 باتری و 2 باتری هم امتحان کردم نشد که نشد که نشد.
سلامنقل قول:
والا من نظر خاصی ندارم و نمیدونم مشکل ممکنه از کجا باشه
اگه ممکنه با همون مدار روی هارد خودت یه تست انجام بده شاید معلوم بشه مشکل از کجاست.
نمیخواد پیچ رو باز کنی همینطوری کابل ها رو وصل کن برو توی هایپر و تنظیمات رو بزن بعد برق ساتا رو وصل کن دو خط می نویسه بعدش اگه مشکلی نداشته باشه ctrl +Z رو بزنی خط فرمان میاد
میخوای از یه برنامه ی دیگه به جای هایپر استفاده کن شاید جواب بده.
سلامنقل قول:
1 ساعت که چیزی نیست:13:
من یه بار خواستم هارد 500 رو رکاوری کنم میزد 10 ساعت.
فرمت معمولی بکن و اصلاً سراغ low level نرو.
من خودم از نرم افزار magic recovery استفاده کردم به نسبت بقیه بهتر بود برای من
خیر ببینی میترسم هارد خودم بزنم بیچارم کنه:31:نقل قول:
من یه هارد 500 مکستور داشتم که همین مشکلو داشت
انداختم تو نون خشکی
بعد از کلنجار زیاد من برد رو باز کردم اما نفهمیدم چطور پیچ ها رو بستم.یکی رو شل یکی رو سفت خلاصه بستم بعد دیدم به اندازه 2-3 صفحه تند تند برام پیغام CMD not found و CMD error همچین چیزایی میداد.بردش عوض شده.به نظر شما برد هارد خودم را باز کنم ببندم روش شاید برده زیاد جفت و جور نیست؟؟؟؟چون برد را یادمه فشار دادم با دستم اما اینم بگم که از موتور جداش کردم با کارت ویزیت و برگه.فقط قسمت اتصالی برد به هارد را فشار دادم که دفعه بعدش نوشت CMD error.
به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسی
نترسنقل قول:
من تک تک مدار هایی که برای دوستان میفرستم با این روش تست میکنم:24::1:
اگه قرار بود چیزیش بشه میشد تا حالا
اگه همون مدله احتمالاً مشکلی پیش نمیاد ولی اول روی هارد خودت تست کن مدارو تا از مدار و ... مطمئن بشینقل قول:
به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسی
بعد برو سراغ تعویض برد
کار درست رو شما کردی:31:نقل قول:
ولی اینا که میبینی اینجا میان به خاطر اطلاعات هارد هست نه خود هارد
ترس که دارم:27::27:اصولا ترسوئم من.:19:نقل قول:
برد مطمئنم سالمه چون با بردی که خودت فرستادی و با برد خودم که درست کردم مشابه است ارور ها.
در مورد مدل هم مدل که نیست.عدد مدلش فرق میکنه.ولی این بابا داده بردشو + هدشو عوض کردن براش.من میگم وقتی عوض شده شک توش است.
راستی وقتی دست روی برد می کشم یک نقطه است که یه سری فرمان میده عجیب. CMD error
همچین چیزایی.
و یه سئوال مهم که اینو مفصل برام بگو.ببین این بابا داده برد هاردشو عوض کرده.هاردش مکستور 1 ترا ئه. اما بردش seagate است.درسته که یکی شده شرکتشون اما برد من فکر کنم مال این هارد نیست!!چون طبق 2 تا عکس هاردی که در آموزشت گذاشتی این برد دقیقا برد هارد سیگیت است.هارد مکستوره بردش که توی عکس زدی با بردی که روی این هارده خیلی فرق میکنه.به نظرت با تعویض برد و استفاده از یه برد مکستور مشکل حل میشه؟؟ضمنا توی برد نوشته که برد seagate است.و یک سئوال بسیار مهمتر اینکه اگر من برد هارد خودم را باز کنم روی این بگذارم ممکنه برد من بسوزه یا اطلاعات من بپره؟؟؟میترسم.مطمئنی مشکلی پیش نمیاد؟؟با خیال راحت بزنم توکار؟؟؟
بابا این خارجیا خیرشون به آدم نمیرسه:41: هیچ جوابی ندادن
ای بابا من که دارم میمیرم دیگه.حامد عزیز هم خیلی خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنه.نقل قول:
دوست عزيز با جا بجا كردن بورد مشكلت حل نميشه بلكه به مشكلت اضافه هم ميشه چون هيچ هاردي با هارد ديگه ظرفيت برابر نداره در ضمن وقتي هارد ظرفيتش رو نميشناسه دليلش اينه كه دور موتور تو دور بالا گير كرده و بايد طبق دستور ابتدا دور اون رو پايين بياري و بقيه داستان .....نقل قول:
منظور من را اشتباه متوجه شدید.چند پست آخر من را لطفا دقیقا بخوانید.دوستم داده یکی برد را عوض کرده.لطفا پست قبلی من را بخوان .ممنون میشم.نقل قول:
ببخشید که دیر به دیر سر میزنمنقل قول:
خوب اگه برد ها سالم باشن پس مشکل از برد هارد هست که تعویض شده و سازگاری نداره و اون ارور cmd هم حتماً بخاطر همینه
برد هارد مکستور که با سیگیت خیلی فرق میکنه چطوری جاش کردن؟
چرا نمیبری پیش کسی که این بلا رو سرش آورده و بهش بگی که همه چیز رو برگردونه سر جاش؟
یا حداقل خودش یه برد مکستور بندازه روش ضمناً من شنیدم که هد هم یه حافظه داره و یه سری اطلاعات روش ذخیره میشه پس احتمالاً هد هم باید برگرده سر جاش.
با این صحبتی که دوست عزیزم iran_javidaan میگن احتمال خیلی زیاد با تعویض برد درست نمیشه پس کار دست خودت نده:31:
راستی قبل از هر کاری یه مشورت هم تو تاپیک همسایه بکن شاید کسی راه حل مناسب برای تعویض برد هارد رو بدونه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=176530
با سلامنقل قول:
من تازه عضو این انجمن شدم و امکان ارسال پیام خصوصی را ندارم اگه ممکنه شما یه جوری آدرس یا شماره تلفنتونو به من بدید. راستی یادم رفت بگم من ساکن قم هستم.
از بچه های همدانی کسی هست که این مشکلو داشته باشه و خودش درستش کرده باشه؟
متاسفانه هارد من هم ( 500 مسکتور دیاموند مکس 22) هم همیتوری شده برای انجام کار چند تا سعال داشتم:
1 - توی اون فایل PDF برای وصل کردن tx و rx (همون سیم تلفن دو تیکه) به برد نوشته که باید اونو لحیم کرد. آیا میشه اونا رو با چسب برق به پایه های مربوطه وصل کرد یا حتمن لحیم کاری لازمه؟ (چون هویه و لحیم در دسترس نیست؟)
یعنی در کل به جای لحیم کاری میشه از اتصال سیم ها به هم و عاثق با چسب بر استفاده کرد؟
2 - به جای کابل audio میشه ازدو تا از این جامپر های تک سوزنه که به مین میزنن استفاده کرد و بعد اونارو به هم چسبوند؟
3 - برای ttl to usb به جز tx و rx که به پشت هارد وصل میشه سیم دیگه ای هم لازم هست؟
4 - این جریان اتصال سیم ها رو من اینتوری متوجه شدم. من توضیح میدم ببینید درست هست:
یه سیم تلفن رو میایم به tx و rx برد وصل میکنیم. اون سرش رو هم به همون کابل audio ?
5 - من این عکس رو متوجه نشدم: الان چرا سه تا سوکت هست با اینکه برد usb هست؟ همچنین سیم هایی که شماره گذاشتم از کجا به کجا رفتن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - میشه به جای کابل audio از این استفاده کنم؟
من هنوز مشکل هاردم حل نشده ولی بهر حال از همتون به خاطر زدن این تاپیک تشکر می کنم چون اگه این تاپیک نبود معلوم نبود الان هاردم کجا بود.!!!!!!!!
سلامنقل قول:
شما بهتره خودت دست به کار بشی چون معمولاً کسی که کارش راه افتاده دیگه اینجا آفتابی نمیشه:41:
بغیر از دوستانی که همیشه به بنده لطف داشتند و به این تاپیک رسیدگی میکنند.
یا مدار رو درست کن یا آماده بخر ،مراحل هم زیاد سخت نیست
اولاً که اون pdf که شما میگید ماله من نیست واسه یکی از دوستان هستنقل قول:
ثانیاً نحوه ی اتصال سیم ها و نوع سیم اصلاً مهم نیست فقط نباید شل و ول باشه و باعث اتصالی بشه
ثالثاً برای مداری که شما دارید و از نوع Usb To TTL هست نه نیاز به باطری هست و نه نیاز به Gnd
رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن
پس یعنی یه راست میشه این دو سیم رو از برد به پشت هارد وصل کنم؟نقل قول:
رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن
سلامنقل قول:
این روزا یه خورده سرم شلوغه وقت نمی کنم ولی در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم
مرسی از راهنمایی شما
در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم اگه به مشکل برخوردم امیدوارم شما باشیدنقل قول:
با تشکر
بله باید این سیم ها رو به rx و tx مدار وصل کنید و از اون طرف هم به ترتیب به tx و rx هارد متصل کنید.نقل قول:
سلام
خواستم بدونم اگه تبدیل sata to usb داشته باشیم و سیستم هارد رو بشناسه میشه فریمورش رو آپدیت کرد.
با تشکر
فکر میکنم که بشهنقل قول:
مخصوصاً با این فایل های اجرایی که سیگیت جدیداً برای آپدیت فریمور ارائه داده که از محیط ویندوز اجرا میشن.
سلام
من قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم هاردمو دادم به یه تعمیرکار که درست کنه و الان هم درست کرده و همه ی اطلاعات هم برگشته اولش می گفت 150 تومن می گیرم وقتی این تاپیک رو دیدم بهش گفتم اطلاعاتم اینقدر ارزش نداره الان می گه هاردو می گیرم اطلاعات رو می دم. به نظر شما چکار کنم
سلام
الان به اون تعمیر کار زنگ زدم گفتم هارد رو مثل روز اول کنه گفت باشه یه فایل خراب می فرستم به هارد که به حالت اول برگرده می ترسم یه بلایی سرش در بیاره که دیگه درست نشه لطفا کمک کنید.
واقعا انصاف هم خوب چیزیه قیمت دستگاه 8000 تومنه تقریبا 20 برابر پول دستگاه رو می خواد از من بگیره تروخدا کمک کنید.
ممنون از این اطلاعات مفید:20:
یه سوال دارم خدمت اساتید فن
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا چه هر کارکتریش چه معنی میده
یا خیلی کارای دیگه که مطمئنم میشه انجام داد
:11::11::11:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
شما که از چند روز پیش میخواستی مدار رو درست کنی چی شد کارت رسید به این تعمیرکاره؟
اسم تعمیر کاره رو نمیدونی شاید من قبلاً براش مدار رو فرستاده باشم:31:
این مشکل به صورت اتفاقی برای هارد پیش میاد و فکر نمیکنم که بشه بلایی سر هارد آورد که دقیقاً همین حالت پیش بیاد،به نظر من ریسک نکن البته اگه اطلاعاتت مهمه برات
بهش سلام برسون بگو خیلی نا مردی:41: