یه دی وی دی پلیر در حد 30 هزار تومن میشه گیر آورد تو اینترنت؟
Printable View
یه دی وی دی پلیر در حد 30 هزار تومن میشه گیر آورد تو اینترنت؟
تو اينترنت نه ولي توي بازار بله انواع اقسام مارك هاي چيني همون 30-40 تومان گير ميادنقل قول:
سلام
من یدونه دستگاه WDTV GEN1 گرفتم هر کاری میکنم نمیتونم از خروجی HDMI تصویر بگیرم کابل HDMI هم 2 تا نو داشتم با هر دو تست کردم ولی تصویر نمیده، دستگاه رو با آخرین فریم ویر آپدیت کردم با کابل کامپوزیت تصویر میگیرم از اونجا میزارمش روی HDMI AUTO ولی تصویر نمیده و دوباره برمیگرده به حالت کامپوزیت
اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه خیلی ممنون میشم چون من این دستگاه رو فقط برای پخش HD گرفتم
سلام بهزاد عزيز در اين مورد من يك نكته خيلي ابتدايي ميگمنقل قول:
من هم اين دستگاه رو قبلا داشتم موردي كه داره اينه كابل hdmi به راحتي جا نميخوره البته بعضي كابلها طوري كه تصوير نميداد وكابل رو عوض كردم مشكل برطرف شد
ميدوني كابل خوب جا نميخورد
شما هم به اين قضيه دقت كن شايد مربوط به همين نكته ريز باشه :46:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون، خودم هم احتمال دادم مشکل از کابل هل باشه چون دونه ای 5 تومن گرفتم :31:
با این حال همون کابل ها روی Xbox 360 کار میکنه ولی توی این وقتی میزنی یکم حرکت میکنه توی جاش پس باید با کابل خوب یک تست بکنم
ممنون
اين مشكل تقريبا عمومي در مورد كابل شما كابل اريجينال xbox رو ميزدي حتما جواب ميدهنقل قول:
ان شالاه درست ميشه :46:
بسیار ممنون از راهنماییتون، با کابل های HDMI ارزون قیمت کار نکرده بودم یدونه کابل سامسونگ از یکی از آشناها گرفتم وصل کردم قبل از اینکه دستگاه رو روشن بکنم تلویزیون خودش تشخیص داد دستگاه وصل شده و به راحتی کار کرد حالا مجبورم یه کابل جدید بخرم، روی 360 هم کابل HDMI نیست معمولاً :دی
فقط منم یک چیزی بگم WD TV Gen1 نخرید چون الان چنتا از فیلم های من DTS هست صدا بهم نمیده، اطلاع نداشتم از اینکه WD TV دو ورژن داره چون از روی سایت وسترن دیدم زده DTS ساپورت دیگه فکر اینجاشو نمیکردم اون چیزی که من دارم میگیرم با مدل روی سایت فرق داره که به نظر من بهتر بود برای اون تغییر حداقل یک مقدار اسم دستگاهو تغییر میداد از روی سایت بشه متوجه شد دستگاه در 2 مدل تولید شده و مشخصات مدل اول چیه!
خوب خدا رو شكر من فكر كردم 360 از اين elite هاي فالكون قديمي هست كه كابل دارند
كابل هاي خيلي خوبي داره
بله در مورد gen1متاسفانه نميتونه dts رو ساپورت كنه بهتر بود live ميگرفتيد :46:
سلام. آیا با 100 یا 200 هرتز hdtv ها هماهنگه؟ تصویر full hd هرازگاهی یه تیک نمیزنه؟ نمیپره؟نقل قول:
من از خروجی کارت گرافیک کامپیوتر این مشکلو دارم 1.3 vga-5770 E8500-cpu hdmi cable sony
یعنی با این دستگاهها اینجور نمیشه؟
قیمت چقدر بود؟
ممنون و مبارک.
با سلام.
xvid & divx فرق داره؟
آیا wd player فرمت vob پخش میکنه ؟ تو cnet ننوشته.
تشکر.
سلام دوست عزيز پست 12 رو بخونيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416133&page=2[/HTML]
vob رو پشتيباني ميكنه
دوستان میخاستم بدونم hd player ها، با 200 هرتز true motion مطابقت دارند؟ آخه خروجی اج دی کارت گرافیک حتی 5850
هم 60 هرتزه و رو مد 200 هرتز تلویزیون ال سیدی تصاویر تابلو 60 هرتز میفرسته.
میخاستم ببینم hd player ها، اینجوری نباشن .
هيچ مشكلي با اين قضيه ندارندنقل قول:
مهم اينه كه hd player شما بتونه رفرش ريت يا همون bps فايل هاي hd رو بخونه و با فريم هاي بالا مشكلي نداشته باشه
خودش هارد داره؟اگه اره ظرفیت چقدره؟
قابلیت پخش فیلم از DVD درایو اکسترنال داره؟
دوستان راضی هستید ازش معایبش چیه؟
اگه منظورتون wd live هست كه هارد نداره ولي ميشه اكسترنال با هر ظرفيتي وصل كردنقل قول:
dvd اكسترنال رو هم نميتونه بشناسه
ولي دستگاههاي ديگري مثل نواترون ميتونه dvd اكسترنال رو اجرا كنه وهارد داخلي هم يميتونه داشته باشه
در مورد معايب ومزايا به حد كافي در همين فروم بحث شده يك نگاهي بكنيد :46:
با سلام من یک دستگاه HD player میخواهم که اکثر فرمتها و زیر نویس فارسی را اجرا کند وقابلیت خواندن از روی DVDوVCDراداشته باشه .اگر هست لطفا نام و مشخصات انرا ذکر کنید.لطفا سریعتر جواب دهید:20::20::20::20:
دوست عزيز اكثر HDPLAYERها فاقد درايو براي اجراي مستقيم فايل ها هستندنقل قول:
ولي BLUE RAY پلير ها ميتونند از روي DVDكه شما فرمودين فايلها رو اجرا كنند منتها پشتيباني از فرمت ها در اونها نسبت به HD MEDIA PLAYER ها كمتر هست :46:
سلام دوستان من یه مشکل جدیدی پیدا کردم فایل mkv تا نیمه پلی میشه بعد دوباره از اول شروع میشه یعنی یک فیلم 1.5 فقط تا تایم 45 میاد بعدش میره اول به نظر شما مشکلاز چیه
رضاي عزيز بعضي اوقات اين قضيه پيش مياد كه مربوط ميشه به خراب شدن index فايل و اطلاعات فايل مربوطهنقل قول:
البته حدس ميزنم مطمئن نيستم :46:
سلام
WDTV صدای فایل H264+AAC LC رو پخش نمیکنه!
نقل قول:
این اکثرا که فرمودید حتی یکی دو مدل را هم مستثنی نمیکند؟ یعنی حتی یکی هم معرفی نشده :41:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
باتشکر از راهنمایی دوستمون، شما میتونید دنبال مدلایی باشید که درایو اکسترنال رو ساپورت کنهنقل قول:
فارسی روهم که پاس نداشتیم:20:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
چرا همگی در یک پست قاطی میشه؟
چرا دوست عزيز استثنا هميشه هست مثل همين novatron ها كه درايو اكسترنال رو دتكت ميكنندنقل قول:
وقتي 2 تا پست رو زود جواب بدين توي يك بازه زماني كم با هم يك پست ميشن :46:
:31:نقل قول:
مشکلی وجود نداشت خروجی روی دیجیتال تنظیم بود داشتم با کامپوزیت صدا میگرفتم برای این پسوند از کامپوزیت صدا نمیداد روی حالت خروجی دیجیتال
یک سوال داشتم، WDTV فایل صدا به صورت جدا کنار فیلم رو میتونه با فیلم پخش بکنه؟
و اینکه نرم افزار بهتری از Txt 2 Vobsub برای تبدیل زیر نویس هست که فونت فارسی هم به صورت کامل پشتیبانی بکنه؟
چون کیفیت زیر نویس تبدیلی با این نرم افزار زیاد جالب نیست نرم افزار SubtitleCreator هم فونت فارسی به صورت کاملاً فارسی پشتیبانی نمیکنه ی به صورت عربی با دو نقطه نوشته میشه حتی توی فونت های فارسی!
در مورد پخش جداگونه با تصوير نه نميتونهنقل قول:
در مورد كانورتر بايد امتحان كنيد خودتون تا يكي كه راضي ميكنه پيدا كنيد
سلام شما فيلمهاي 1080p .1080i.720p.از كجا تهيه ميكنيد؟ من ميخام اين دستگاه رو بخرم ولي موندم فيلم hd از كجا تهيه كنم ؟ چند تا سايت ديدم كه خيلي گرون فيلمارو ميفروشن .اگرم بخاي دانلود كني باز هزينش زياده ووقت هم زياد ميبره براي ديدن فيلم فول hd خيلي بايد هزينه كرد مقرون به صرفه نيست ميشه راهنمايي كنيد
چيزي كه زياد فيلم hd تقريبا روي هارد بريزن گيگي 10 تا يك تومانينقل قول:
كافيه يك سر به پرشين تولز بزني يا يك سرچ كوچيك توي نت بزني توي گوگل ميبيني :46:
به طور شانسی به این برخوردم:
نوشته برای درخواست پشتیبانی از زیرنویس فارسی از شرکت هست.حالا چقدر معتبر هست نمیدونم.کد:http://wdtv.uservoice.com/forums/17442-general/suggestions/433296-add-persian-subtitle-support?page=2&ref=title
مرسی از پاسختون آیا راهی برای درست کردنش هست یا نه برم دوباره داونلود کنمنقل قول:
سلام
من دستگاه پاتريوت دارم انو با يه فريمور ديگه اپديت كردم وقتي دستگاه اپديت شد صفحه اول برا ي تنظيمات ريموت دستگاه كار نمي كنه (ريموت سالمه ) حالا بايد چكار كنم ميخوام به فر يمور قبلي برگردونم دوستان راهنمائي كنند متشكرم
من هم يكبار با اين مشكل برخوردم هر چقدر و هر كاري كردم نتونتم كاري بكنم :41:نقل قول:
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
اين و در اوايل عده اي از دوستان بحثش رو راه انداختن شما هم اگه راي بدين خالي از لطف نيستنقل قول:
اخه مثل هميشه ظلميي كه به زبان فارسي ميشه عربي وتركي حتي بعضا در منوها هست ولي از فارسي خبري نيست
در اكثر برندها ودستگاهها :41:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
فكر ميكنم بهترين كار دانگرد و همون برگشتن به فريمور فبليستنقل قول:
دوست عزيز چه جوري بايد دانگرد كنم باتشكر
شما فريمور قبليش رو دانلود كنيد و بعد نصب كنيد مثل همين ورژن جديدشنقل قول:
همشهري همنطور كه گفتم وقتي اپگريد شد ديگه ريموت كنترل كار نمي كنهنقل قول:
به به مخلصيم قربان باعث افتخار همشهري :10:نقل قول:
عرضم به حضورت كه ديگه چيزي به ذهنم نميرسه اين تاپيك هاي زير بگزار شايد دوستاني كه دارند راهنماييت كنند:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408108&page=18[/HTML]
دوستان کیفیت رکورد بین این Dvdrecorder , Media Player HD کدان بالاتره
سلام من گشتم ولي هر گيگ 250 تومان (كه اگر با كيفيت خوب بخاي 20گيگ 5000 تومان .اگرم يه هارد 1ترا پر كنن تومان100000 )نقل قول:
اگر شما جايي سراغ داري بگيي ممنون ميشم
چشم حتما براتون پ.خ ميكنمنقل قول:
سلام دوستان
بچه ها وسترن مدل لايو فرمت صداي DTS - HD رو روي خروجي HDMI پشتيباني ميكنه؟فرمت ISO يا همون ايميج رو چطور؟
راستي من تو سايت سازگار ارقام نتونستم از وسترن مديا پلير چيزي پيدا كنم!!كسي ميدونه كجا در مورد اين محصولش مطلب نوشته؟
لايو 5.1 رو ساپورت ميكنه مشكلي نيستنقل قول:
در مورد iso مطمئن نيستم بتونه اجرا كنه
به سايت خود wdمراجعه كنيد
[HTML]http://www.wdc.com/en/[/HTML]
سلامنقل قول:
در مورد DTS HD چیزی ننوشته (شما امپیلی فایر با قابلیت پشتیبانی از صدای DTS HD دارید؟) ولی فایل ISO به صورت استاندارد پشتیبانی نمیکنه و باید Firmware غیر رسمی روش بریزید که اونم ریسک داره اما برای اجرا فایل ISO میتونی Asus O!Play بگیرید همون قیمت WD TV Live هست، چنتا برتری دیگه هم داره مثل اجرا فایل های FLV یا ورودی USB/eSata
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sPkRGUeRrpiVYl5K