بابا تو که بازی رو گرفتی دیگه حرص چی رو میخوری پول از دست رفته!!نقل قول:
حالا بچه ها بگن به دردت نمی خوره شما چی کارمیکنی بازی نکرده پاکش میکنی؟؟:31:
Printable View
بابا تو که بازی رو گرفتی دیگه حرص چی رو میخوری پول از دست رفته!!نقل قول:
حالا بچه ها بگن به دردت نمی خوره شما چی کارمیکنی بازی نکرده پاکش میکنی؟؟:31:
نا مرد میری Mass Efect 2 میخری به من نمیگی؟؟؟:19:نقل قول:
منم امروز تمومش کردم واقعا بهم حال داد پایانش معرکه بود باور کنید اینقدر که با داستان و مخصوصا پایان این بازی حال کردم با جنگ ستارگان حال نکردم!!!
موزیک مرحله آخر این بازی هم به نظر من یک شاهکار به تمام معنا بود به طوریکه بعد از موزیک فوق العاده سری ارباب حلقه ها یکی از بهترین موزیکهای متنی بود(مخصوصا درام) که تا حالا شنیدم بالاخره فقط اینو میگم اگه کسی زبانش قوی و گیمرهم باشه اگه این بازی رو از دست بده واقعا ضرر کرده!!!
موفق باشید...
من که هیچی نفهمیدم ولی رفتم جالب بود :31:
حالا که رفتیم تو اون سفینه باید چیکار کنیم دقیقا؟
میشه یکم توضیح بدین داستان بازی چیه؟ :31:
باید در اصل کلا چیکار کنیم این وسط؟ :5:
مهدی جان پایان شما چطور بود؟ چند نفر از افرادت مردند؟نقل قول:
همه به سلامتی زنده موندند:21:نقل قول:
اگه شما هم اولین باره که اینجور بازها یا لااقل این سری رو بازی میکنی مثل من اول بازی حدود 1 ساعت باید توی بازی گشت بزنی تا روند بازی کامل دستت بیاد ولی کلا اینجوریه که توی اون سفینه میری در قسمت فرماندهی(جلوی همون صفحه ای که کهکشانها رو نشون میده)بعد زیر هر سیاره ماموریتی که باید انجام بدی زیرش نوشته برو اونجا کارهایی رو که میخواد انجام بده معمولا برای قدم اول برای شروع ماموریت باید بری از مسئول اون سیاره که معمولا با فشار دادا کلید M راحت میشه پیداش کرد درباره ماموریتت سوال بپرسی البته شما هم می تونی با زدن کلید ESC و رفتن به قسمت journal درباره کارهایی که باید بکنی اطلاع پیدا کنی... ولی همینطور که گفتم یک ساعتی میشه تا روند بازی کلا دستت بیاد:46:نقل قول:
من از این جک خوشم نمیاد خیلی پر روئه .... میخوام یه جوری کلکش رو بکنم کسی راهی سراغ نداره از شر این جک خلاص بشم؟؟ یه جوری که بفرستمش به دامن مرگ:21: ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم...... چطوری می تونم ارتباطم رو با افراد هم تیمی ام خوب کنم ؟ البته به جز جک ! وای چه حالی میده اینقدر تو ذوقی بهش زدم که نگو و نپرس ازم خواست بهش کمک کنم منم گفتم وقت کافی واسه این کارا ندارم:31:
فکر کنم یکی از دوستان گفتش که اگه هرکی رو Loyal کنی زنده میمونه و اگه نکنی میمیره!!نقل قول:
این واقعا صحت داره ( اگه صحت داشته باشه برا من Samara و Jack میمیرن :دی )
شایان جون اینو که من جایی نشنیدم ولی برای کسانی که میخوان هیچ کدوم از یارانشون نمیرند:نقل قول:
در قسمت اول که شما به یک هکر برای بازکردن درها احتیاج دارید شما باید legion رو انتخاب کنید..
در قسمت دوم دو نفر هستند که می تونند براتون دیوار محافظتی رو در برابر swarms ها ایجاد کنند شما باید samara رو انتخاب کنید...
البته این دوستمون که میخواد jack رو بکشه اینجا بهتره miranda رو انتخاب کنه و حتما jack رو هم ببره تا به طور فجیع بمیره:31:
برای برگردوندن یارانتون به normandy باید jacob رو انتخاب کنید...
در قسمت آخر هم من tali و legion رو انتخاب کردم همه زنده موندن:21:
اگه غیر از این حالات عمل کنید در هر حالت یکی می میره می تونید امتحان کنید فقط یادتوت باشه قبل از رسیدن به هر مرحله یک سیو بکنید که بعدا بتونید دوباره از نو برید:46:
ای بابا مهدی جون.فکر کردم این omega4 اومد همه چی تموم شده.تازی این thane و geth رو پیدا کردم.گویا هنوز کار داریم.دی:خسته شدم.فکر کنم تا فردا تموم نمیشه
نه سینا جون خراب کردی!!!نقل قول:
شما اگه بلافاصله بعد از برده شدن گروهت توسط collcetor_ها نری دنبالشون گروه دزدیده شدت می میرن و انوقت به قول دوستمون حالت گرفته میشه!!!
از نو برو و حتما قبل از هر ماموریتی اول ماموریت omega4 رو برو!!!
اون موقع که بازی تموم میشه.فایدش چیه.بیخیال بابا بذار بمیرن . به قول تراوینیا مصرف گندم کم میشه.دی:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Guts مشاهده تاپيک
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.نقل قول:
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
یکی نیست بگه مرض دارید نصب بازی رو عوض میکنید و مثلا Easy Setup میدید بیرون که این مشکلات پیش بیاد؟
دوستان این Zaeed کی هست دیگه جز یارامون هست؟ من که تمام squad م پره بازیو هم تموم کردم ولی ندیدمش...
کد:http://masseffect.bioware.com/universe/squad/zaeed/
سلام به همگی . من هر کاری که می کنم نمی تونم کارکتر بازی اول رو در این بازی import کنم ، روش خاصی وجود داره؟
سيوش رو كپي كردي ؟
بعد كپي كردن سيو سلكت كرير رو بزن و اون فايل سيوتو انتخاب كن و وارد كن
سلکت کریر رو از کجا بزنم؟! من که وارد بازی می شم ، فقط new game داره!!نقل قول:
DLC تشریف دارند!نقل قول:
همون قسمتي كه نوشته Import ME1 Saved Character اونو بزن بعد صفحه اي كه باز ميشه بالا سمت راست يه دكمه هست بنام سلكت كرير اونو بزن تا به صفحه بالايي بياي بعدش اونجا سيوهاتو نشون ميده حتي سيوهاي ME1 رو بعد اونو انتخاب كن و برو داخل و سيوت رو انتخاب كننقل قول:
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------
من ميخوام وارد لينك زير بشم اما فايرفاكس ميگه پيداش نمي كنم !نقل قول:
مشكل از كجاست ؟
نقل قول:
کد:http://masseffect.bioware.com
من تو بازی همه ی سیاره هارو 100% کردم حالا نمی دونم چیکار کنم اگه کسی لطفا کمکم کنید.
اقا یکی یه توضیح در مورد این DLC ها بده خواهشا...نقل قول:
مگه غیر از چندتا اسلحه و armor چیزه دیگه ای هم اضافه میکنه؟
dlc ها چند مدل Armor اضافه میکنه + این Zaeed +یه مرحله که میری بقایای Normandy 1 رو پیدا میکنه + یه مرحله هم که zaeed رو Loyal میکنید.نقل قول:
کلا به نظر من که نگیرید. من گرفتم و پشیمون شدم !
نقل قول:
نوشته شده توسط Guts
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pcali
من نصب کردم بدون هیچ مشکلی فقط باید همه فایلهای موجود در پوشه DLC
رو نصب کنی بعدشم اون کرک رو در محلی که فایل Mass Effect 2 Launcher.exe
قرار داره رو کپی فقط یک بار همون کرک رو اجرا تا کار خودشو بکنه بعدشم وارد بازی
میشید در قسمت ترمینال جایی که مسج های که نخوندین رو باز مشاهده میکنید بازی
برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
اون گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
یکی هم جواب مارو بده لطفا!نقل قول:
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم خواهشا کمکم کنید.
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدينقل قول:
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
شما وقتی کرک DLC ها رو ریختین اجراش میکنین و یه کارهایی میکنه و بسته میشه. بعدش برید داخل پوشه خود بازی یه فایل به اسم Mass effect 2 luncher اگه درست یادم مونده اشه. اونو اجرا کنینو یه صفحه براتون باز میکنه و بزنید Play و برید توی بازی. فقط از این راه هست که بازی dlc ا رو میشناسه .نقل قول:
لینک های رپید باز رو یکی از بچه ها توی همین تاپیک گذاشته بود منم dl کردم.نقل قول:
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدي
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4666485&postcount=497
دوستان قسمت کمک به thane چیکار باید کنم کسی پیدا نمیکنم که سوال در مورد پسرش کنم کسی میتونه کمک کنه
منم با نطر دوستمون موافقم اگه dlc های بازی رو بگیرید واقعا پشیمون میشید منم از دانلود کردن 700 مگابایت واقعا پشیمونم
نه Zaeed شخصیت جالبیه و نه ماموریت Normandy Carsh Site ماموریت قشنگیه
اصلا ارزش دانلود کردن نداره
حالا تصمیم با خودتونه
وقتی وارد Citidal میشید جلوی همون در اصلی یه مامور پشت میز هست. با اون صحبت کنید. راهنماییتون میکنه.نقل قول:
فقط یادتون باشه که خود Tane باید همراهتون باشه. بعدش درباره پسر Tane سئوال کنید.
فکر کنم اولین نفری تو دنیا بودم که بازیو رد کردم البته تقربا 10 روز پیش . قهرمان دنیا شدم:18:
یکی کمکم کنههههه :دی
من اسم هیچکس یادم نیست.
حالا که یه نفر (فکر کنم اسمش جک بود) دیگه اومده تو گروه و اومد تو سفینه بعدش چیکار باید بکنم؟
1 ساعت کل سیاره ها و اینا رو گشتم!
فقط یدونه امگا هست که توش قبلا یه ماموریت رفتم یکی دیگه منطقه هم هست اسمش یادم نیست!
دوباره هم رفتم هر دوتاشون رو زیر و رو کردم ولی هیچی نشد!
اعصابم خرد شد یکی کمکک کنه :دی
Esc رو بزنید روی کیبورد تاه تنظیمات برید، از اونجا ژرنال رو انتخاب کنید، ماموریت ها رو با ذکر سیاره و سیستم و ... نوشته، برید انجام بدین .نقل قول:
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.
مشکل اینجاست که تو نسخه مزخرف Boysteam بعد از اجرای Mass effect 2 luncher دکمه Play خاموشه!نقل قول:
دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردمنقل قول:
ولی بقیه افرادم زنده موندن!
فکر نمی کنم ربطی به نوع انتخاب کاراکتر ها باشه چون من در انتخاب یارها کلی فرق داشت ولی همشون زنده موندن حتی یکدفعه دیگه با انتخاب های متفاوت رفتم بازهم همه زنده موندند . بستگی به loyal بودن افراد و خریدن تمامی آپگریدهای مهم داره هر کسی loyal نباشه و کار مهمی بهش سپرده بشه می میره. در اینجا فکر کنم legion لویال نبوده . من برای باز کردن درها tali رو انتخاب کردم چون کلی مهارت مکانیکی داره. در برابر swarms ها هم یکبار jack رو انتخاب کردم یکبار samara هر دو بار هم همه زنده موندند. برای دفاع از در یکبار garrus رو انتخاب کردم یکبار thane و هر دو بار همه زنده موندند.نقل قول:
دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردم
ولی بقیه افرادم زنده موندن!
سلام یه سوال.توی بازی یه قسمت هست که باید یه معما رو حل کنیم معمای مدار الکتریکی که توش خازن و ... داره.اونجا باید چکار کنم؟شانسی هم میزنم اما حل نمیشه.
كدوم قسمت همچين معمايي هست ؟
اسم مرحله اش چيه ؟ كدوم سياره ؟
ان هایی که بای پس میخوات ؟!نقل قول:
شما از هر کدوم 2 تا داری ... مثلا" 2 بار خازن .. 1 جو.ر بازیه ساده هست .
به این ترتیب که دفعه اول روش کلیک میکنی ، میبینی اینجا خازنه، حالا میگردی 1 خازن دیگه هم پیدا میکنی .
حالا روی اولی کلیک میکنی و خیلی زود ( قبل از اینکه اون دایره سبزه بره ) روی اون یکی کلیک میکنی ، به همین ترتیب باقی رو هم اوکی میکنی .
اگر درست باشه، 1 سیم سبز رنگ بینشون میاد .
اینو باید درست یاد بگیزی چون مراحل بعدی لازمت میشه .
دوستان کسی پچی برای قسمت 1 نداره من الان گرفتم ولی روی ویندز سون نمیاد کسی میدونه مشکل از چیه close prog میده و نمیاد