خب ايرادا شما نرم افزاريهنقل قول:
شما يه بار ويندوزتو عوض كن و دوباره پي سي سويت رو نصب كن
اگه حل نشد ازيكي از دوستات يه ويندوز بگير اونو امتحان كن
اگه بازم جواب نداد
پي سي سويت جديد رو از سايت خود نوكيا دانلود كن
ديگه مشكلت حل ميشه ان شاا..
Printable View
خب ايرادا شما نرم افزاريهنقل قول:
شما يه بار ويندوزتو عوض كن و دوباره پي سي سويت رو نصب كن
اگه حل نشد ازيكي از دوستات يه ويندوز بگير اونو امتحان كن
اگه بازم جواب نداد
پي سي سويت جديد رو از سايت خود نوكيا دانلود كن
ديگه مشكلت حل ميشه ان شاا..
دوستان رنگ سفيد اين گوشي قيمتش چنده و چقدر با رنگ سياه تفاوت داره
راستي اين نمايشگاه موبايل هنوز افتتاح نشده
آخرین بازی که قیمت گرفتم...تفاوتش با مشکی (!) 60 تومان بود...نقل قول:
شاد باشی:40:
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
سلام به همه دوستان.
به نظر من و بدون تعصب توي كل گوشي هاي نوكيا از لحاظ كيفيت دوربين و سرعت اجراي نرم افزار Nokia N82 از همه بهتره.
البته من با Nokia N82 هاي چيني كار نكردم ولي سري اول Nokia N82 كه ساخت خود فنلانده واقعا گوشي فوق العاده ايه و كيفيت عكسايي كه ميندازه با همين Nokia N86 كه 8 مگاپيكسل هست برابري ميكنه و سرعتشم توي اجراي نرم افزار ها عاليه چون از 2 عدد سي پي يو ( Dual CPU ) استفاده ميكنه.
توي اجراي بازيها هم كه چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ كيفيت عاليه چون كه يه چيپ گرافيكي داره و بازي ها رو روان تر اجرا ميكنه.
فلاش زنونش هم كه واسه ي خودش يه دنياي ديگه اي داره.
كلا اگه بخوام Nokia N82 رو توي يه جمله خلاصه كنم ميگم كه امپراطور گوشي هاي نوكيا.
با سپاس.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این حرفارو برو برایه کسی بگو که ان82 ندیده.
من خودم بیش از یک سال این گوشیرو داشتم.
البته گوشیه خوبیه ولی دیگه نه در حد ان86.
کیفیت عکس ان86 تویه روز واقعا بهتره.اینو مطمعن باش.
در شب هم عکساش کاملا طبیعیتره.خواستی بگو دوتا عکس بزارم باورت بشه.
منظور از cpu dual یعنی یه 206 که رو ان73 هم هست با یه 126 برایه دوربین و چیزایه دیگه نه فکر
کنی دوتا 332 میشه 664 .نه ازین خبرا نیست.چیپ گرافیکی هم اگه خوب باشه مطمعن باش نوکیا ورش نمیداشت.الان ان86 بازیهای مخصوص چیپ رو راحت اجرا میکنه.
چیپ گرافیکی بد نیست ولی هزینه بر هستش ! واس ه همین نوکیا برداشت تا قیمت گوشیهاشو پایین بیاره
هزينه بريش زياد مهم نيستنقل قول:
مهم مصرف بالاي باتري اش بود كه حدف شد
سلامنقل قول:
چه ربطی به هزینه داره.
ان 82 چیپ داره ان79 نداره بقیه چیزاشون هم مثله همه.ان 82 گرونتره؟
یجا خوندم چیپ مصرف باتری رو زیاد میکنه.
البته منم نمیدونم چرا برش داشته ولی اون حتما بهتر از منو شما میدونه که دیگه رو گوشیهاش نزاشته.
سلام دوست عزيز.نقل قول:
شما از كجا ميدونيد كه من با هر دوي اين گوشي ها كار نكردم كه اين حرف رو ميزني.
ببين دوست عزيز نه نه نوكيا امتياز Nokia N82 رو به من داده و نه امتياز Nokia N86 پس خواهشا بدون تعصب حرف بزن.
اين گوشي از 2 سي پي يو 332 مگا هرتزي استفاده ميكنه و منبع منم مجله خود نوكياست كه هر ماه منتشر ميشه (Nokia Newsletter) و ديگه فكر نميكنم مطمئن تر از اين منبع جايي باشه.:5:
بنا به گفته شما چيپ گرافيكي بايد ناكارآمد باشه چون خودت گفتي نوكيا چيزهايي كه خوب نيستند رو در گوشيهاي ديگش استفاده نميكنه پس نتيجه ميگيريم كه حتما بايد فلاش زنون هم چيز بيخودي باشه كه ديگه نوكيا ازش در ديگر گوشيهاش استفاده نميكنه.:27:(در صورتي كه الان تمام دوربين هاي حرفه اي عكاسي براي طبيعي تر شدن و با كيفيت تر شدن عكسها از فلاش زنون استفاده ميكنن).
در ضمن شما اگه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سر بزني خودت ميبيني كه طبق نظر سنجيهايي كه از سرتاسر دنيا صورت گرفته به گوشي Nokia N82 امتياز بيشتري نسبت به Nokia N86 و هم نسبت به Nokia N97 دادند و نتيجه ميگيريم كه نظراتي كه من نسبت به Nokia N82 دادم تنها نظر شخصي من نيست.:31:
پس دوست عزيز اول تحقيق كن و بعد بدون تعصب و بدون اينكه عصباني بشي نظر بده.
در ضمن نه حق امتياز Nokia N82 براي منه و نه حق امتياز Nokia N86.:40:
خوب چرا 8910 و ایفون دارن ؟ !
شاید یکی از دلایلشم مصرف باتری باشه ... ولی چیپ گرافیکی هزینه بر هستش ...
یعنی میفرمایید چیپ گرافیکی مجانی هستش .. اگه اینطوره 10 تا برام بفرستین
باشه سفارش میدم.نقل قول:
آدرس بده.
بیخیال انگاری واقعا مجانیه:31:
تو این مجله نوشته از سی پیوی dual 332 استفاده میکنه و منظورش این نیست که از دوتا 332 استفاده میکنه.نقل قول:
اگه شما با دوتا گوشی کار کردی من هردوتا گوشیرو دارم.
چیپ با فلش زنون چه ربطی دارن که شما مقایسشون میکنی.
ببین هدف از گذاشتن دوربین رویه گوشی این نیست که با دوربین دیجیتال مقایسه بشه.
شما اگه با ان86 و فلش روشن یه فیلمبرداری بکنی بکلی نظرت در مورد فلش زنون عوض میشه.
ان 82 محصول 2سال پیشه و قطعا امتیاز بیشتری نسبت به ان86 وان97 میاره.
شما ان 82 رو با یه گوشیه مثلا ان79 بزار کنار هم.
برنامه نصب کن یا تو منو بچرخ ویا کارایه دیگه اونوقت متوجه میشی ان 82 مقداری از اونها کم میارهه.
چون ان 82 332 هست ولی cpu اونها 369.
در ضمن یبار یه مطلب با عکس از عملکرد cpu ان82 دیدم و کاملا توضیح داده بود که حتی کدوم قسمتش
چه وظیفه ای داره.اگه دیدمش برات لینک میکنم.
منم مثل تو اولش فکر میکردم cpu ان82 اینجوریه که این مطلبو دیدم نظرم عوض شد.
من همین حالا هم میگم ان82 گوشیه خوبیه و خیلی از حریفهای بالاتر از خودشو حریف هست.
اما مقایسه هایی که من با ان86 کرد کاملا پایینتر از ان86 هست.
اگرم حرفمو در مورد سی پیو قبول نداری یه نظر سنجی بزن تا کسایی که خیلی واردترن مثل یونس و خیلی های دیگه حرفه منو در مورد سی پیو تایید کنن.
cpu رو total جان درست میگن منظور از 2 هسته ای این نیست که دو تا داشته باشه و جمع بشه ... و به نظر منم 86 از ان 82 در سطح بالاتری قرار داره ولی فاحش نیست ... خوب قیمتشم بالاتره ...
سي پي يو 82 دال كور هستش
درسته
2 تا هسته داره
اما يه هسته مخابراتي يه هسته محاسباتي
اشتباه نكنين!
فکر کنم بد برداشت کردی علی جان حرف شما درسته ... منظور بنده هم این بود که دو تا هسته داره ولی 2 تا cpu نداره که بشه 664 ... یک cpu دو هسته ای داره که از تکنولوژی بالاتری نسبت به تک هسته ای ها بهره میبره ...
مانند رم های قدیمی کامپیوتر ddr و ddr2 و ... که کینگ استونا باس 333 یا 444 ذاشتن و ژل ها بالاتر بودن...در حالی که هر 2 همون 512 بودن
و تفاوتش در همین حد هستش
سلام دوستان
من چند تا سوال دارم:
1- من تازه گوشی رو تازه خریدم و میخوام هک کنم که نیاز به ساین در هر نصب برنامه نداشته باشم آیا هکی هست که بصورت یه فایل اجرائی نصبی باشه؟و راحت هک کنم
2- یه توضیخ در مورد این انگیج بدین که چیه و برای استفاده اش چی لازمه و چطور؟
3- میگن با آپدیت مشکل صدای زمان فیلمبرداری حل میشه راحت ترین راه اپدیتش چیه؟
من چون اینترنت پر سرعت ندارم می خوام ببرم بیرون این موبایلیها ولی از کجا بدونم که اونا واقعا اپدیت کردن؟یه کدی هست که میزنی ورژن اپدیتت رو میاره اون چیه تا قبل و بعد اپدیت اونا بزنم که سرم کلاه نره؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه.
1:باید فایل cer و key رو از یجا گیر بیاری.تویه قسمت هک گوشیهای موبایل هست.کار سختی نیست هک کردنش.
2:یکسری بازی هستن.به عنوان پیش فرض تو خود گوشیتون نصبه و با چنتا بازی.
3:والا من مشکلی تو همون فریم ور اول نداشتم ولی آره میگن درست شده.
این کد رو بزن (#0000#*) ورژن گوشیتو نشون میده که احتمالا الان باید 10 باشه.
پست من در جواب پست اون دوستمون بود نه پست شمانقل قول:
ضمنا دو هسته اي بودن دليلي بر پيشرفته بودن نيست
الان شركت هاي سازنده ي سي پي يو موبايل
رو آوردن به سيستم هاي تك هسته اي
و مهم تر از اون توان هسته ي سي پي سو و فناوري ساخته اون و تواني كه مصرف ميكنه هستش
الان آخرين تكنولوژري ساخت سي پي يو موبايل 45 نانو متري هستش
كه تو هسته هاي كورتكس بكار رفته
كه علاوه بر فركانس توان مصرفي پايين تري دارند
نقل قول:
خوب اینکه cpu های کورتکس یکی از برترینهاست شکی نیس ... و اینو میشه از hd و ایفون متوجه شد
اما سوالم اینه ..
همین cpu دو هسته ای باشه قویتره یا تک هسته ای ... یعنی همون 600 ساخت همون شرکت .. تک هسته ایش قدرتمند تر عمل میکنه یا دو هسته ایش! :11:
علی این سی پی یویی که تو HD بکار رفته فکر کنم دو هسته ای باشه هانقل قول:
اینو از مشخصات HD که یه فایل اکسل بود و از سایت خود سامسونگ دانلود کردم میذارم
CPU : MSM6290/OMAP3430
CPU Type : Dual CPU
لینک دانلودش رو دقیقا نمیدونم چیه ولی اگه خواستی آپ میکنم
حرف شما واسه ماسندهنقل قول:
ولي هيچ سايت معتبري
(نه آرنا نه فون آرنا نه موبايل رويو) نزده دال كور
تو مشخصات ساتيو و ايفون تري جي اس همكه سي پي يو ايي كاملا مشابه با اچ دي دارن
نزده دال كور
MSM6290
مطمئني جي پي يو اش نيست ؟؟
.............
آپديت
رفتم سرچ كردم اين تصوير شماتيك سي پي يو اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك مشخصات اين پردازنده از سايت سازنده اش arm
[
[HTML]
http://www.arm.com/products/CPUs/ARM_Cortex-A8.html
[/HTML]
بازم سايت مادر هم هيچ اشاره به دو هسته اي بودنش نكرده
نكته جال اينه كه نوكيا تو ان900 و يه مدل ديگه(احتمالا920) از اين پردازنده قوق العاده استفاده كرده
تو PDF ها اینو فقط تونستم پیدا کنمنقل قول:
The ARM Cortex-A8 processor’s sophisticated pipeline
architecture is based on dual, symmetric, in-order issue, 13-
stage pipelines with advanced dynamic branch prediction and
static scheduling achieving 2.0 DMIPS/MHz
ممنون از توضیحاتت اما من کامل متوجه نشدمنقل قول:
انگیج چیه؟ و باکس اینگیج که موقع خرید میخواست برام نصب کنه چی بود؟
در مورد هک هم من قبلا uiq3 داشتم و یه فایل رو میگرفتم میریختم و نصب میکردم و تمام هک شده بود برای n86 هم همینجوری یا نیاز به ساین و این حرف ها داره؟ اگه لینکشو داری ممنون میشم بهم بدی؟
و اینکه اخرین ورژن همون 10 و تو این ورژن صدای ضعیف زمان فیلم برداری درست شده؟
چی باکس انگیج؟:18:نقل قول:
میگم از کجا گوشی گرفتی احتمالا می خواسته سرت کلاه بزاره.ان گیج رو ان 86 خودش نصبه.
آره این جدیدا باید یه نرم افزار ساین کنی ولی دیگه خود این نرم افزار گوشیتو هک میکنه.
الان ورژن 11 اومده.احتمال میدم تو همین روزا ورژن جدید هم معرفی میشه.
اگه باهاش زیاد مشکل نداری بزار یهویی جدیده که اومد آپدیت کن.
با سلام به همگی
اینجا تاپیک N86 هستش یا تاپیک بررسی CPU؟
بابا CPU Dual یعنی دو هسته ای. یعنی قدرت CPU بین دو هسته تقسیم شده و مسلماً با این کار قدرت CPU توی اجرای برنامه ها بیشتر میشه و این قدرت زمانی خودش رو نشون میده که دوتا برنامه باز کنین که در این حالت دوهسته ای از تک هسته ای عملکرد بهتری داره. مثل CPU های دوهسته ای کامپیوتر که الان توی بازار هستش.
درضمن N82 هم گوشی خیلی خوبی هستش ولی نه در این حد که با N86 مقایسه بشه.
میخواستم یه مقداری در مورد مغناطیس سنج N86 توضیح بدین. و اگه میشه یه عکسی از محیطش بذارین.
به نظر شما N95 منو چقدر میخرن. با یه رم 8 گیگ که روشه. البته گوشیم خیلی تمیز هستش! ارزش داره که عوض کنم یه N86 بگیرم. آخه خیلی از N95 راضی هستم.
تاپيك 82 با سي پي يو تك هسته اي هستشنقل قول:
كه داريم با دال كور ها عملكردش رو مقايسه ميكنيم
اما در مورد 2 هسته اي ها الان گوشي سيمبيني كه 2 تا هسته محاسباتي داشته باشه نداريم
پس عملا پردازش موازي معني اي نداره !
نكته قابل تامل ديگه اينه كه اين موضوع(پردازش موازي) تو برنامه هاي گردن كلفت كامپيوتر تازه
خودشو جا كرده ولي هنوز هيچ برنامه نويسي مسنجمي براي سيستم عامل هاي موبايل نشده
سلام
ميشه بگين تو بسته اصلي N86 چه چيزهايي وجود داره؟(كابل TV داره؟كارت حافظه 8G چطور؟)
هندزفری-کابل کامپیوتر-شارژر-و كارت حافظه 8G
نداره
من هنوز نفهمیدم این انگیج چیه؟
و تو جعبه n86 چیا باید باشه که بدونم اصل بوده؟من بدون گارانتی منظورمه و دفترچه فارسی باید داشته باشه؟
دیگه چیا باید باشه؟
نقل قول:کپی پست از مطالب آقا یونس توو تایپیک انگیج:27:نقل قول:
بعد از اينكه نوكيا تو توليد گوشي N-Gage QD شكست خورد( به عنوان يه گوشي با قابليت اجراي بازي هاي سنگين ) اينبار بازي هاي N-Gage رو به صورت یه پلاتفرم برای گوشی های سری جدیدش ابداع کرد.
:10:
اقا شماره جائی رو دارین که قیمت روز n86 رو بده؟و اینکه بهترین گارانتی نوکیا چیه؟و خدماتی که میده؟مثلا نمایندگی شهرستان ها هم آپدیت اخرین فریمور رو انجام میده؟
سلام دوستان اسن ان 86 ما دوتا گیر داره. یکی اینکه از این شکلکای مسیج رو نداره و اینکه اسم کسایی که زنگ میزنن نمیفته. فقط شمارشون میفته./
چکار باید بکنم؟
سلام دوستان . بالاخره مشكل ما حل شد و تونستم درحالت Pc suite موبايل رو وصل كنم اما با چه مكافاتي؟
رفتم نمايندگي نوكيا. به تعمير كارشون موضوع رو گفتم . فكر كردم يه چيز حاليشه .اما باور كنين هيچي
حاليش نبود . دلم مي خواست پاي چشمش يه بادمجون بكارم .:13:
آخه مرتيكه هيچي حاليش نيست اومده شده تعمير كار نمايندگي نوكيا. بعدش شانسي رفتم در يه مغازه
تعميراتي موضوع رو بهش گفتم تا ته خطو رفت نميدونم چي كار كرد اما درستش كرد
نتيجه :
گارانتي در ايران معني نداره
به نظر من همون بهتر بدون گارانتي گوشي بخرين
اگه ممکنه به سوال من توجه کنید...نقل قول:
دوست عزیز شما قبلا احتمالا گوشیه جاوا نوکیا یا سونی اریکسون داشتین.نقل قول:
چون این نوع نوکیا ها شکلک ندارن.
در ضمن شمارهاتون دوبار سیو کردین که به اسم نمیدازه.
یکار میگم بگن .شماره مخاطبی رو که نمیندازه پاک کن کلا. بعد اون که زنگ زد همون شماره رو سیو کن.
یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ؟ :10:
تو قسمت SETTING قسمتی به نام تکنولوژی XDM هست ؟ این مربوط به چی میشه؟
آخه تو دفترچه راهنما گوشی در مورد تکنولوژی dlna صحبت کرده .........
میخوام بدونم این XDM همون کار dlna رو میکنه ؟:20:
رم چند با این گوشیه؟
یکی از دوستان بتازگی یه n86 گرفته. با FM Transmitter مشکل داره. میگه وقتی میزنم ارور میده: Feature is not supported. یه بار برگردونده به تنظیمات کارخانه و درست شده اما بعد از یک روز باز همون ارور رو داده. اینجا دوستان هستن با این مشکل برخورد کرده باشن؟ چاره چیه؟
قیمت هفته پیش بانه (مرز عراق) - بدون گارانتی: 420 تومن. البته ارزون تر هم همونجا پیدا میشه :8:نقل قول: