یه زمانی این کلوپ برو و بیایی داشت... یادش بخیر... حالا چقدر خلوت شده...
بابا کجاییییییییییییین؟؟؟؟!!!
Printable View
یه زمانی این کلوپ برو و بیایی داشت... یادش بخیر... حالا چقدر خلوت شده...
بابا کجاییییییییییییین؟؟؟؟!!!
یکشنبه اگه امام رضا بطلبه میخایم بریم اصفهان :31: :5:
ماشالا شهر قشنگی هم هست (مثل اهواز نیست :2: ) اونجا تا میتونم عکس میگیرم (منم که کرم عکاسیم !! اصلا
رنوار رو به خاطر همین دوربینش گرفتم !! :40:) اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! :31::27:
دستت درست.نقل قول:
ببین؛ با هر چی میرین با هواپیما نرین!!! :41:
عکس ها رو هم گرفتی بگذار. خودم چاکرتم، قربونت هم می رم :31:
کی گفته عزیز دل برادر! شما بزار من حال میکنم!نقل قول:
اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بار گران بودیم رفتیم :37:
به امید خدا فردا با اتوبوس (:31:) حرکت میکنیم به سمت اصفهان :10:
تا 5-6 روز نیستم بعدش با دست پر میام :10:
تا بعد ... یاعلی مدد .. خدانگهدا :11:
فقط مراقب باش چون يه سري اتوبوس هايي جديدا به نام كوپولوف وارد ايران شده !!!:27:نقل قول:
حواست باشه !
به سلامت محمد جاننقل قول:
خوش بگذره :27::11:
برو خوش بگذره! سوغاتی یادت نره ها!!!!!!! (میگن سوغات اصفهان جدیدا شده رنوار!!!!! :دی)
آقا فرشاد از اينكه پاسخ داديد ممنون (ولي حالا چرا !!!):46:نقل قول:
ديگه داشتم از خير gps اين گوشي مي گذشتم
دوست عزيز بنده هم با اين روش و هم به روش نصب از طريق پي سي سويت رفتم ولي نتيجه در اخر همون اراجيف هميشگي بود و هيچ نقشه اي لود نميشه و پيغام عدم پيدا شدن تكه هايي از نقشه را ميده :19:
فقط يه اتفاق جديد مي افته اونم بعد از زدن پيغام خطا و رد كردن آن صفحه كاملا سفيد ميشه و وسط اون دايره اوليه قرمز رنگ نمايش داده ميشه و ديگه كاري نميكنه وبايستي با دكمه قرمز از اون خارج بشي .:2:
بچه هايي كه گوشي رنوار دارن آيا تونستن به روش اعلامي داريوش جان يا هر روش دگري تم رو اين گوشي بريزن..
سلام دوستان
صفحات اولی فروم رو که میخوندم کلی بر ارادت من نسبت به این گوشی اضافه شد. امدم صفحات آخر رو مرور کنم دیدم مثل این که رفقا کلا هرچی خواستن به دست آوردن و دیگر تمایلی برای نظر دادن و گرفتن ندارن.
تو اینتر نت میگشتم برای این که ببینم این گوشی که من ازش خوشم امده. نظر کسای دیگه ای رو هم جلب کرده یا نه تا بالاخره بعد از مدت ها تونستم شما رو پیدا کنم.
قصد دارم گوشی رو بخرم احتمالا در پست های دوستان مشخصاتی در مورد بسته کامل و همچنین مشخصات بسته اکبند گوشی نوشته شده ولی خوب خداییش 65 صفحه رو مرور کردن کار حضرت فیله. اگر از دوستان کسی آدرس داره برای بنده بفرسته تا چک کنم
قیمت الان گوشی چنده کسی خبر داره یا نه؟
تو gsm چک می کردم 410 تومن نوشته بود که به نظرم الان تو بازار باید خیلی از این کمتر باشه. اگر کسی از دوستان خبر داره لطف کنید من رو هم بی خبر نذارید
موفق باشید
و ممنون
سلامنقل قول:
به جمع P30Worldی ها خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنتون رو ببینم :46:
در مورد بسته بندی کامل گوشی توی دو صفحه اول توضیح کامل داده شده.
در مورد قیمت هم فکر کنم الان توی علاءالدین 360 با گارانتی رسمی کامتل باشه :10:
سلام.یکی پیدا شه خدایی یه جواب بده به ما کسی تونسته مشکل بلوتوثشو حل کنه که بیشتر از 20 فایل بشه فرستاد بگید ممنون میشم
به جمع p30World ی ها خوش اومدی :11: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :40:نقل قول:
نه رفیق. مشکل کماکان باقی است...
آقا يه سئوالي ما انگار قرار نيست با اين گوشي روي خوش ببينيم هنوز مشكل gps و نرم افزارش پابرجاست از ديروز هر چي sms ميزنم وقتي ارسال ميشه خالي ميره حتي موقع forward :13:
راستي اين گارانتي كامتل هم خيلي جالبه به قول خودشون بعد از 4 بار تماس و حدود 15 دقيقه پشت خطي متخصص امور كه يه خانم بود اومد و در جواب پرسش بالا فقط يك جمله را سه بار تكرار كرد بياييد به آدرس موجود در گارانتي حتي دريغ از يك سئوال كه مثلا شايد شما تغييراتي داده ايد در گوشي يا نه فقط بياييد اينجا :2:
سلام
بچه ها من برگشتم ... جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت ... از بهترین روزای عمرم بود در واقع از طرف
شرکت فولاد رفته بودیم اردو .. و دوستان و .. هم بودن و حسسابی چسبید ... جاتون خالی
من حسابی عکس و فیلم گرفتم ولی مشکل اینجاست که سرعت اینترنت پایینه ... یکم بهم
وقت بدین تا چند تا عکس رو آپلود کنم و بذارم
راستی ماه رمضان هم مبارک ... التماس دعا
نقل قول:
سلام
خوش اومدی... :11: به سلامتی... جای ما رو هم خالی می کردی :31::46:
خوب برو یه کافی نت که ADSL داشته باشه از اونجا آپلود کن... :10:
راستی ماه رمضان همگی مبارک... التماس دعا
مشکل اینجاست که ما خونمون از شهر دوره (منازل سازمانی شرکت فولاد)
و اینجا متاسفانه کافینت نیست ... با همین دایال آپ براتون آپلود میکنم
فقط ممکنه تا فردا طول بکشه ولی آپلود میکنم !
یا حق
سلام
چندتا عکس خفن واستون آپلود کردم :
اولین عکس از یک درخت زیباست که خیلی عکس با کیفیتی شده (تو اردوگاه شهید بهشتی
بود ... اونجا اقامت داشتیم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس هم از چهل ستونه ... خیلی خیلی قشنگ و با کیفیت شده فقط وقتی اومدم خونهکد:http://h.imagehost.org/dl/5670cfeda20f8293005afb52d7eeabe5/0406/1_37.jpg
عکس رو دیدم خواستم کله ی اون مرده رو بکنم که عکس رو خراب کرده بود !!!
این هم یه منظره ی زیبا و عکس باکیفیت از اطراف چهل ستونهکد:http://h.imagehost.org/dl/ad9e779c8e97f0d6f2bc3a44b25217bc/0654/1_41.jpg
این هم یه عکس دیگه از اطراف چهل ستونه که خیلی زیبا و با کیفیت شدهکد:http://h.imagehost.org/dl/a0d992589b7d897c9f59d1218e5b5c32/0956/1_39.jpg
این هم منار جنبانه که عکس قشنگی شده ... راستی سر منار جنبان کلی هم رفیتم سرکارکد:http://h.imagehost.org/dl/cd8279d2c21d8b834e47ba3fde4d33ed/0468/1_50.jpg
یارو گفت یکی از مناره ها رو تکون میده اونیکی هم تکون میخوره ... ما گفتیم حالا چجور تکون میخوره !!
وقتی اولی رو تکون داد ... نیم ساعت گذشت فقط زنگوله های آویزون به مناره ی جفتی تکون خورد !!
خلاصه من کلا باستان شناس خوبی نیستم ولی فکر کنم از نظر تاریخی چیز جالبی باشه
این هم آخرین عکس که به قول خارجکیا این عکس my favourite عکسای منه ... هم قشنگه هم با کیفیتکد:http://h.imagehost.org/dl/9fced210de9978927cd9c26e64421c50/0568/1_42.jpg
دم در باغ پرندگان بود
همه ی عکسا با ابعاد اصلی هستن ... و گلچین شده پیشنهاد میکنم اگه میتونید همشو ببینیدکد:http://h.imagehost.org/dl/c54d92419fcea7e4ce3f9a97439b08be/0262/1_42.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------
یه نکته بگم واسه اونایی که میخان رنوار بخرن و این عکسا رو میبینن : انتظار نداشته باشید
رنوار کار یک دوربین فوق حرفه ای رو براتون انجام بده ... این عکسایی هم که من میذارم و تو اینترنت
میبینید گلچین شده هستن ... رنوار هم بعضی وقتا عکسای بد میگیره ...
نمیخام بگم عکاس خیلی خوبی هستم ولی خییلی عکس گرفتم و خیلی تجربه دارم (هم با رنوار هم w810 ...
سرجمع چند هزار تا عکس گرفتم !! شاید باورتون نشه !!) و کلی با با تنظیمات رنوار ور رفتم تا بتونم
بیشتر مواقع عکسا خوب بگیرم ... خلاصه میخام بگم انتظارتون رو بالا نبرید که وقتی از نزدیک با گوشی
کار کنید تو ذوقتون بخوره تعریف کنم ولی من
محمد جون دستت درد نکنه! :11: ( دگمه سپاس کمه برای قدر دانی از تو... :43: به ویژه بخاطر آپلود با اینترنت ذغالی دایل آپ! :31: )
سوژه های عکس واقعا عالی بودن. عکاسش هم خوب دیگه، ماهر ... :27:
فقط واقعا توی ذوقم خورد!!! :13:انتظار داشتم عکس ها رو کاملا شارپ بندازه... ولی وقتی زوم می کنی می بینی که اجزا شارپ نیستن... اما شگفتی من از اینه که توی مجله جیبی و سایت های معروف به عکس برداری کاملا شارپ گوشی اشاره کرده بودن...! :13::41: اصلا یکی از عوامل پیروزی رنوار بر اینوو 8 و سی 905 و پیکسون، همین شارپ عکس انداختنش بود...
آقا يه سئوالي ما انگار قرار نيست با اين گوشي روي خوش ببينيم هنوز مشكل gps و نرم افزارش پابرجاست از ديروز هر چي sms ميزنم وقتي ارسال ميشه خالي ميره حتي موقع forward [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اين گارانتي كامتل هم خيلي جالبه به قول خودشون بعد از 4 بار تماس و حدود 15 دقيقه پشت خطي متخصص امور كه يه خانم بود اومد و در جواب پرسش بالا فقط يك جمله را سه بار تكرار كرد بياييد به آدرس موجود در گارانتي حتي دريغ از يك سئوال كه مثلا شايد شما تغييراتي داده ايد در گوشي يا نه فقط بياييد اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم اختیار داری :11:نقل قول:
اولا خودت عکسای gsm و ... رو خودت دیدی یا فقط ریویوشو خوندی ؟ دوما کاملا شارپ بودن که عیبه
ببین ... از نظر شارپ بودن یه عکس : یه متغیره بین sharp و blur حالا هرچی عکس شارپ تر
باشه وضوحش بیشتره ولی در عوض کلی نویز داره !! دقیقا همون عیبی که w995 داره ... تاحالا دیدی
جایی بگن دوربین w995 خیلی خوبه ؟ اما برعکس هر چی blur باشه مات تره ولی نویزش کمتره ...
یه عکس خوب یه چیزی بین شارپ و بلوره که متمایل به شارپ باشه شاید ورژن frimware من
با مال اونا فرق میکنه (شاید که نه حتما) و تو ورژن های دیگه بیشتر شارپ باشه شاید هم
(به احتمال خیلی کم) تو آپلود شدن کیفیتش پایین اومده باشه !!!:18: البته میزان شارپ بودن رو میشه
با نرم افزار هایی مثل acdsee و حتی تو خود گوشی (تو قسمت ویرایش عکس) تنظیم کرد ...
من پیشنهاد میکنم بیخیال این نرم افزار بشید ... من نصبش کردم و مپ ایران رو هم روش انداختم .. ولینقل قول:
یه مشکلی داره که هر 3 ثانیه باید 30-40 تا تایید بزنی !! بیخیالش شو ...:10:
آقا دوستان تا به حال به مورد بالا يعني ارسال sms جديد و يا حتي forward يك SMS بصورت خالي برخورد نكردن ...
بنده الان چند روزه در هر حالتي متن sms رو مي زنم خالي ارسال ميشه و مينويسه بدون موضوع هست .
اقایون به جان خودم من عین 67 صفحه رو تا اینجای کار خوندم.
فقط یه سوال برام پیش اومده که می ترسم مطرح کنم . حقیقتش میترسم مسخرم کنید
اونم اینکه ایا gps هم مثل اینترنت پول میندازه یا نه .
بعدشم مگه این gps چه مزیتهایی داره که حدودا نصف حرفاتون در مورد اون بود.
من که بر نخوردمنقل قول:
ولی تا اونجایی که میدونم هر مشکل نرم افزاری با فلش کردن حل میشه ....
سیمکارت رو عوض کن شاااید درست بشه شاید
نقل قول:
اگه کسی جواب منو بده منم یه سورپرایز در مورد renoir براتون دارم که مطمئنم حسابی باهاش حال می کنید.:21:
نه دوست عزیز پولی نیست مزیتهاش هم چندان زیاد علاقمند زیاد داره یه سرچ بکنی تو گوگل به جوابت میرسی ببخشین زیاد وقت برای نوشتن نداشتم توضیح بدم موفق باشی....نقل قول:
سلامنقل قول:
به فاروم ما خوش اومدی :دی امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46:
GPS یه فناوری هست که به وسیله اون می تونی موقعیت خودت رو به هنگام دریافت کنی. یعنی موقعیتت رو روی نقشه بهت نشون میده. اگر فعالش کنی، می تونی به طور رایگان ازش بهره بگیری ( خیلی حال می ده ) :10:
منتظریم :دینقل قول:
اولا ممنون .:10:
دوما این دکمه تشکر کجاست ما که هرچی گشتیم چیزی دستگیرمون نشد.:41:
سوما من چند بار تو صفحات قبل دیدم که به تم هم یه چی تو مایه های gps علاقه دارید.:27:
پس اول میرید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یه کلیپ از این گوشی وقتی این تم رو روش نصب کردن گرفتن تا ببینین اصلا از تم خوشت میاد یا نه :3:
بعد اگه خوشتون اومد میرین تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دانلود می کنی .:31:
تازه هم می تونین با سرچ کلمه ی renoir theme یا irenoir تو گوگل چند تا تم دیگه بگیری که جدیدا اومده .
بازم از هر دو نفر شما تشکر میکنم. :11:
راستی سورپرایز اصلی اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.
راستی سورپرایز اصلی اینه
که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.
دوستان ببخشید که می پرسم
می گم برای استفاده از جی پی اس این گوشی کسی چیزی میدونه؟
من نمی دونم چطوری کار می کنه
نقل قول:
سلام
به فاروم ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :11::40:
در بالا جستجو در تاپیک رو بزن و عبارت GPS رو جستجو کن... ماشالله کلی پست دربارش هست! :دی
آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:نقل قول:
اما مسئله دوم سايتهايي كه در گزينه دوم و تورنت بود معرفي كردي براي دانلود نياز به پرداخت حق عضويت داره كه اونم در ايران تعطيله پس :19:
اما از شما خواهش مي كنم پستهاي قبلي آقا داريوش در صفحات قبل رو ببيني ( در مورد نصب تم )
و يه ويرايش روي اون بكني البته اگر شما خودتون تونسي تم را نصب كني چون آقا داريوش اين گوشي رو نداره و طريقه نصب يك ترجمه هست كه تا الان كسي نگفته از اون طريق نصب كرده پس نياز به ويرايش شخصي كه اينكار رو كرده داره :10:
بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم :11:
اولا اقایی از خودتونه:20:نقل قول:
آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:
دوما چشم.
شاید باورتون نشه اما من این گوشی رو ندارم :41:نقل قول:
بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم
خیلی دوست داشتم این گوشی رو بخرم .
حتی حاظر شدم با صدای کمش و فلش بدش و نداشتن سیستم عاملش و در اون موقع نتونستن ریختن تم و نداشتن صفحه ی
کیبورد کامل برای بازی بعضی از برنامه هاش بسازم.
اما وقتی دیدم که بعضی از مواقع برای انتخاب رو گزینه ای باید دو یا چند بار کلیک کنی ازچشم افتاد.
اینو دیگه نتونستم تحمل کنم .
حتی فکرشم نمیشه کرد که داری جلویه چند نفر از دوستات کار می کنی بعد مجبور بشی هی رو گزینه ی back کلیک کنی اون
وقته که حسابی ضایع می شی و ....
خلاصه سرتو درد نیارم منتظرم gc990 بیاد.
شرمنده که نمیتونم کمکتون کنم.
با عرض سلام وخسته نباشید
من حدود دو ماه است که این گوشی رو خریدم و مشکلی که برخورد کرده ام اینه که وقتی اس ام اس میاد صدای زنگ اس ام اس نمیاد و یا صدایی بسیار کوتاه از یک ثانیه هم کمتر به گوش می رسه و برای حل این مشکل انواع صداهای زنگ اس ام اس خود گوشی وغیره را امتحان کردم ولی فایده نداشت1
ضمنا سایر زنگ ها مثل زنگ هشدار و زنگ گوشی به خوبی کار می کند
البته وقتی گوشی در حال شارژ شدن است چنین مشکلی وجود ندارد و صدای زنگ اس ام اس هم به خوبی می آید
از دوستان اگر کسی با چنین مشکلی بر خورد کرده ویا راه حلی برای آن به نظرش می رسد خواهش می کنم دریغ نفرمایند . متشکرم
فکر کنم از فلش باشه! :31: اساتید نظری ندارن...؟نقل قول:
راستی... برو توی تعمیرگاه مجازی گوشی های ال جی مطرح کن ببین چیزی پیدا می کنی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=339368
سلام دوستان من از این رنوار جدید خیلی خوشم اومده وقتی بیاد خیلی سری میخرمش فقط اینکه ایا محافظ لنز دارد یا نه ممنونم
قربون قد و بالات رفیق! :10::31:نقل قول:
این گوشی الآن بیشتر از یه ساله که توی بازار ایرانه...! :8: قیمت علاءالدینیش هم بالای 390 هست ( من 410 قیمت دارم :13:)
....
راستی بچه ها، امروز با دوستم عباس رفته بودیم فروشگاه اتکا شعبه حسن آباد، در بخش فروش موبایلش، یه رنوار دیدم؛ از یارو پرسیدم چند؟ گفت: 250 تومان :18::18::18::18::18::18::18:
( البته این رو هم بگم که یارو نمی دونست رنوار چیه؟ چون با هزار بدبختی بهش نشون دادم که قیمت کدوم رو می خوام :31: )
سلام داریوش من این جدیدرو میگم KC910i renoir ایا محافظ لنز داره یا نه ممنون