Paragon واقعا عالیه.سازگاری کامل با ویستا داره.محیطش هم کاملا شبیه Partition magicنقل قول:
Paragon واقعا عالیه.سازگاری کامل با ویستا داره.محیطش هم کاملا شبیه Partition magicنقل قول:
نه! گارانتی که اون ها می دن گارانتی بین المللیه و توی ایران اعتبار نداره. مگه اینکه اگه خراب شد بفرستیش دبی چون اون جا اعتبار داره.نقل قول:
اینجا هم توضیحاتش هست هم لینکش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
سلام خدمت دوستان
یه زحمت برای اونایی که Xps 1340 داشتن دارم ..
میشه بدونم اینکه میگن این مدل یه کم بیشتر از حد معمول داغ میکنه چطوریاس ؟
میشه با برنامه هایی که دما رو اندازه میگیرن مثه HW Monitor یه سنجشی داشته باشن و اینجا بزارن تا همه استفاده کنیم ؟
در حالت Power Saver و Full Performance ...
من قبلا Xps 1210 داشتم .. و سر جریان اینکه یه کم بیش از حد معمول داغ بود فروختمش .. حالا می خوام بدونم این به اون حد داغ می کنه .. یا ........!
چون عزمم رو دارم جزم می کنم که بخرمش .. تو سایز 13 به نظرم همه چیزاش خوبه ..
ممنون میشم بهم کمک کنید
:11::11:
سلام
ممنون از همه
يه مشكلي:
من بعد از اينكه 25 تا آپديت را نصب كرد لپ تاپو خاموشيدم (M1530)
بعدش هي ويندوز مياد بالا تا مياد لوگين شه كه من پس را بزنم مينويسه:
Configurin Updates: Stage 3 of 3 (0%complete)مشكل اينه كه اين صفر درصد حتي 1 درصد هم نميشه و بعد از 1 دقيقه ريست ميشه و دوباره همينطوري ادامه ميده اين روندا
Don't Turn Off Your Computer
شايد تا حالا 30 40 بار گذاشتم ريست شه اما درست نميشه
چيكار كنم؟:19:
شما باید یا ویندوز رو Repair کنی یا recover.
چطوري؟:19::23::whistle:نقل قول:
لطفا کمک
سلام دوستان
موندم بین این دو تا کدوم رو انتخاب کنم
Hp pavilion dv6-1199
&
Dell xps studio 1640
لطفا کمکم کنین
البته نظر خودم روی hp هست
بحث داغ اينروزهاي انجمن لپ تاپ هم همين موضوع هست سر اينكه بين DV6-1199 و XPS 1640 كدوم رو انتخاب كنند ... 1199 گرافيك بهتر و روانتري داره ولي 1640 كيفيت نمايش به مراتب بهتر و پايداري بيشتر و رم DDR3نقل قول:
بهتره 1640 رو انتخاب كنيد . نسبت به پولي كه ميپردازيد امكانات بيشتر و بهتري در اختيار خواهيد داشت
سلام
مي خواستم لپ تاپ 1530 رو با 1640 از هر نظر مقايسه كنم ( ظاهر - قطعات و قيمت و ... )
لطفا" بالاترين كانفيگ رو در نظر بگيريد . با اين كار به خيلي از كساني كه بين اين دو مدل گير كردن (مثل خودم ) كمك كردين ...
1640 از هر نظر پیشرفته تر و بهتره.. خودت میتونی چک کنی قبلن توضیحاتش را گفتن صفحه های قبلی تاپیک را ببیننقل قول:
نقل قول:تفاوت هاي اصلي رو براتون مينويسم1530
اگه چيزي از قلم افتاده دوستان اضافه ميكنند
-------------------
CPU Core2Duo FSB 800
RAM DDR2
Display LCD
Geforce 8600M GT
Finger Print
1640
---------------------
CPU Core2Duo FSB 1066
RAM DDR3
Display LED
ATI 3670
TV Tuner
Keyboard Backlight
سلام،
دوستان ميخواستم بدونم چرا انقدر تو ايران اين لپتاپ $1,099.00 دلاری گرونه، منظورم 16 studio xps استکد:http://www.notebookreview.com/price/pricing.asp?productFamilyID=1326&pid=206117
و آيا در دبی نميتوان به قيمت حولو هوش امريکاييش گير آورد؟ اگر آره چقدر
مرسی
جوابشو خودم پيدا کردم کانفيگی که در ايران هست، قطعاتش خيلی قوله!نقل قول:
سلام من می خوام لپ تاپ بگیرم و تصمیم داشتم xps 1330 بگیرم . اما در حین جستجو xps 1340 دیدم . تمام اطلاعات هاشون رو مطالعه کردم اما خوب بدلیل اینکه تا حالا خودم لپ تاپ نداشتم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه که کدوم بهتره ممنون می شم. در ضمن اگه پیشنهاد می کنید بهتر از این هم موجوده بهم بگید ممنون می شم.
با تشكرنقل قول:
1640 finger print نداره ؟
لپ تاپ شما چيه ؟
توي همين سايت خيلي از بچه ها با وجود اينكه 1640 توي ايران اومده بود ولي 1530 رو انتخاب كردن و اونو خريدن . آيا اين فقط دليلش صرفه جويي مالي بوده ؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
نه فینگر پرینت نداره. 1530 هنوز هم سیستم بسیار خوبیه اما واقعا در مقابل 1640 کم میاره. فکر کنم دلیل اکثر کسایی که به جای 1640 رفتن 1530 گرفتن همین که شما گفتی باشه. البته مثلاً 15اینچ بودن 1530 هم می تونه یکی از دلایل باشه اما توی کانفیگ و قدرت مسلماً 1640 قوی تره.نقل قول:
سلام من بعد از جستجوهایی که انجام دادم تصمیم گرفتم که 1340 بگیرم. تا حالا که واقعا لپ تاپ خوبی بوده و ازش راضیم. اینجا به بعضی نکته ها اشاره نشده بود که اگه اجازه بدید به طور کامل اونها رو ذکر کنم. البته مدل های مختلفی از این لپ تاپ هست که من در ارتباط با مدل خودم می نویسم که تا اوتجایی که می دوتم بالاتریش هست.
1-کی بردی که در این طرح زده شده کاملا شبیه سونی هست.
2- استفاده از رم ddr3 و هاردی که سرعت 7200 دور را داره.
3-استفاده از کارت گرافیک p9500 که علاوه بر گرافیک بالا از باتری کمتر استفاده می کته.
4-استفاده ازled screen
5-طراحی واقعا زیبا با استفاده از قطعاتی با کیعیت بالا
6-استفاده از یک محافظ برای screen
7- در این مدل finger print نیست اما به جای آن از face detection استفاده شده است.
8-شارژری با ابعاد کوچک و وزن کم
9-استعاده از backlit برای کیبرد
و چند مورد دیگر مثلا اضافه کردن یک کیف پارچه ای و بسته بندی زیبا و....
امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.
نقل قول:
من یه چند تا سوال داشتم اگه زحمتی نیست ..
این موضوع که 1340 خیلی بیشتر از حد معمول داغ میشه چجوریاست ؟ شما موقع کار باهاش به مشکلی بر نخوردین ..
توی سایت Notebook Check خیلی رو این مسئله تاکید کرده بود که این مدل شدیدا داغ میکنه ! دمای سطح بیرونی هم خیلی بالاست نسبت به بقیه هم رده های خودش ..
واینکه دمای سی پی یو در حالت Powersaver و کار معمولی و High Performance و کار زیاد به چه حدی میرسه ؟
سر و صدای زیادی داره فنش ؟
چون من دنبال یه نوتبوک با قیمت مناسب و سایز 13 می گردم که سر و صدای کمی داشته باشه و داغ هم نکنه !
اما گویا این مدل دل که از سری معروف XPS هست با ما راه نمیاد ..
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..
دوستان محترم و اساتید گرامی ..
سوالم قبلیم نامعقول بوود ؟
میشه راهنماییم کنین ...
وجود يه همچين كانفيگي در هر لپ تاپي باعث گرم شدن ميشه حالا مشكل اينجاست هر چي لپ تاپ كوچكتر باشه تهويه ي حرارتيش سخت تره در 1340 هم به نظر من علت گرم شدن بيش از حدش در بعضي از اوقات همينه !!!! اين مشكل در xps 1330 هم وجود داشت كه به علت مشكلي كه گرافيك 8400 داشت دچار شوك حرارتي بشه و بسوزه من به شخصه 3 مورد از اين رو ديدم ولي فك نكنم 9500 با گرم شدن مشكلي واسش پيش بيادنقل قول:
ممنونم که جواب دادین .. اینکه عامل اصلی تولید گرما سوای از سی پی یو عمدتا گرافیک هست درسته :20:
به نظر شما کانفیگی از 1340 با کارت گرافیک ساده تر الان موجود هست که عملا اینقدر داغ نشه ؟ یا نهایتا چند درجه ای تفاوت دارن ؟
من خودم قبلا XPS 1210 داشتم .. که اصلا داغ نمی کرد .. حتی با کارت گرافیک مجزا که در زمان خودش بالاترین بود .
طبق چیزی که توی ریویو ها درباره 1340 نوشته خیلی بیشتر از حد معمول داغ می کنه !
من دنبال یه لبتاپ 13 اینچی ترجیحا دل می گردم .. که زیاد داغ نشه و سر و صدای کمی داشته باشه .. سبک و حداقل 3 ساعت شارژ نگه داره .. کارت گرافیک برام مهم نیست چون اهل بازی نیستم .
از برند ها ی دیگه هم فقط یه سری SR سونی میشه اکتفا کرد چون قیمت مناسبی داره .. اچ پی هم که ....!
ميتونيد 1330 رو با گرافيك Intel X3100 بگيريد با قيمت 850 ( متفرقه )نقل قول:
نقل قول:
1330 با این قیمت , سی پی یو CORE DUO با کش یک مگابایت داره .. اینطور که من دیدم . .که فک کنم یه کم زیادی از رده خارج باشه ! وبه گفته یکی از فروشنده ها این سری از 1330 همگی Refurbished هستن .. :41:
Core 2 Duo هم که روی مدلای جدیدتر میزارن فقط در مدل 1.300 تومنی این سری هست که اونم خیلی توی بازار کمه اونم با وجود قیمت پایین 1340 کسی دیگه نمی خره ..
:41::41:
نقل قول:
هم cpu و هم گرافيك بسته به كاري كه سيستم داره انجام ميده مي تونن عامل اصلي توليد گرما باشن مثلا معمولا موقع بازي گرافيك بيشتر گرما توليد ميكنه ولي موقع عملكرد يه سري از نرم افزارها (مثل نرم افزارهاي شبيه سازي finite element) پردازنده عامل اصلي توليد حرارته !!! ولي اون قطعه اي كه معمولا آسيب ميبينه گرافيكه بعضي وقتها هم مادربورد !!!!!!! اگه گرافيك مهم نيست خيلي برات سوني بهترين انتخابه خيالت هم راحتتره !!!!! ولي اگه از لپتاپ ميخواي براي كاراي عادي استفاده كني مثه اينترنت يا تايپ و از اين جور كارها همون 1340 يا حتي hp dv3655 من فك نكنم مشكلي برات درست كنه
بازم ممنونم از جوابتون .. این گزینه تشکر یه بار میاد برا من یه بار نمیاد ! ! چجوریاست ؟
من تجربه کار با اچ پی نداشتم ..
کار من بیشتر با اینترنت هست و پورت یو اس بی .. اهل بازی و کار سنگین آنچنانی هم نیستم ..
به نظر شما پس اگه یه 1340 با کانفیگ معمولی و نه آنچنانی بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون سر و صدای زیاد فن و داغ کردن زیاد رو اعصابم ........... ! :31:
از بابت سونی و اینکه خیالم راحت باشه .. شما کدوم سری رو پیشنهاد میدین ؟ SR خوب هست ؟
و اینکه شما شیراز جای خاصی رو پیشنهاد میدین برای خرید ؟ اگه میشه توی پیغام خصوصی راهنماییم کنین .. ممنونم !
با تشکر
من میخوام هفته دیگه xps 1640 بگیرم ولی بین اینو dv6-1199 موندم
میشه دوستانی که این دو مدلو دارن دقیق به سوالام جواب بدن؟؟
1-درحالت کارهای معمولی و یا کار سنگین مثل بازی چقدر داغ میکنن؟
2-با توجه به ابنکه رم xps1640 ddr3 هست و هاردش 7200 ولی گرافیک 1199 1gb هست در کل از نظر سرعت برای بازی کدام بهتر جواب میده؟
3-از نظر کیفیت کدام بهتر است؟
4-از نظر نویز هارد و فن شنیدم xps پایینتره درسته؟
5-با توجه به اینکه صفحه xps1640 led هست کیفیتش بهتر از 1199 است؟
اين گزينه تشكر رو نظري ندارم !!!!!!:31:نقل قول:
اگه فقط واسه ي اينترنت و از اين جور كارا ميخواي لپتاپو و اهل كاراي سنگين نيستي فك نكنم 1340 مشكلي درست كنه برات ميتوني گرافيكشو بزاري روي حالت Integrated كه هم مصرف كمتري داشته باشه و هم حرارت كمتري توليد كنه به نظر من 1340 لپتاپ خوشدست تري نسبت به لپتاپ هاي سوني (نظر شخصي خودمه) و واسه ي اينترنت و از اين جور كارا كا ر كردن با 1340 راحت تر ه !!!!!! (يه مشكله ديگهاي هم كه 1340 داره اينه كه فقط 2 تا USB پورت داره )
در مورد سوني خيال آدم از اين راحته كه ديگه كيفيت ساخت بالاست و احتمال مشكلات در آينده خيلي كمتره بخصوص اگه ساخت USA باشه !!!! از سوني SR خوبه اگه با 14 اينچ مشكلي نداري سوني CS هم خيلي خوبه
يه مدل 14 اينچ خيلي خوب هم مي تونم بهت پيشنهاد كنم Dell Latitude E6400 !!!
دوستان سلام
یه جایه خوب واسه تعمیرات لپ تاپ می شناسید ؟ آدرس بدین ممنون
نمایندگی دل در ایران چه شرکتی هستش ؟ ایا تعمیرات انجام میدن ؟
آدرس محبت کنین .....
آدرس كه شرمنده عزيز من ( خلاف قوانين انجمن )نقل قول:
اگه تهران هستي ميتوني توي مراكز و بورس لپ تاپ تعميركارهاي خوبي پيدا كني
نماينگي هاي دل زيگورات دليران و ... هستن كه كار تعميرات رو بيشتر براي لپ تاپ هاي خودشون انجام ميدن
سلام
لطفا به چند سوال من پاسخ دهید.
در مورد صفحه نمایش 1640 که led هست توضیح بدید که چه قدر نسبت به سری fw و dv6 1199 تفاوت دارد؟
تفاوت قدرت کارت گرافیک 3670 و 4650و 8600 gt چه قدره؟(اگه زیاده یعنی 3670 نمیتونه بازی های جدید را خوب اجرا کنه؟)
صفحه نمایش dv61199 واید هست؟
تفاوت صفحه نمايش 1640 با صفحه نمايش 1199 زياده ولي با fw زياد تفاوتي ندارهنقل قول:
3670 مي تونه همهي بازي هاي جديد رو اجرا كنه (البته بازي هايي مثل gta يا crysis انتظار نداشته باش روي بالترين كيفيت اجرا بشه ) با اينكه 4650 قوي تره ولي اونم نمي تونه همهي بازي ها رو روي بالا ترين كيفيت اجرا كنه ضمنا رم ddr3 روي 1640 هم حتما مد نظر قرار بدين نسبت به رم ddr2 كه روي 1199 هست همينطور هارد 7200 دور روي 1640 نسبت به هارد 5400 روي 1199 كه عوامل تاثير گذاري هستند براي گرافيك هم فك كنم لينك هاي زير كمكت كنه
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3670.9595.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8600M-GT.3986.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
یک سوال:
تو لینک زیر برای xps 1640 چند کانفیگ مختلف وجود داره.مثلا با cpu مختلف و lcd full hd و lcd hd و bluray disk
ایا میشه 1640 با lcd fullhd و bluray disk در تهران پیدا کرد؟
در بین این cpu ها کدام قوی ترند؟کد:http://www1.euro.dell.com/ae/en/home/Laptops/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=aedhs1
Intel® CoreTM 2 Duo P8400 (2.2GHz/1066MHz FSB/3M L2Cache)
Intel® CoreTM 2 Duo P8600 (2.4GHz/1066MHz FSB/3M L2Cache)
Intel® CoreTM 2 Duo T9400 (2.53GHz/1066MHz FSB/6M L2Cache)
Intel® CoreTM 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066MHz FSB/6M L2Cache)
آخریه قویتره دیگه.. T9600 قیمتشم خیلی بالتره.. اگه بیارن نمایندیها میارن.. از نمایندگی سوال کن خبرش را هم اینجا بیار.نقل قول:
مدل studio xps 1640 را برای کار 3d بیشتر می پسندید یا hp 1199 را با توجه به LCD و ram ddr3 و گرافیک 1199
کلن از همه جهات مورد نیاز 3d
نقل قول:
dvd rw مربوط به 1640 مکشی هست ؟؟؟
اين عكس رو ببينيد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راجع به کانفیگ های latitude e6500 و مشخصاتش بگید؟
آیا کانفیگی با مشخصات زیر هم داره؟
p9550 2.66 GHZ FSB 1066
4GB DDR2 FSB 1066
geforce 512 dedicated
400 GB 7200 RPM
15.4 LED screen
سري Latitude گرافيكي به عنوان Geforce نداره و از اين سري استفاده نميشه ، سري Quadro NVS دارهنقل قول:
بله يه چيزي تو اين رنج داره ولي هارد 400 نداره ، هارد 250 گيگ با 7200 دور در دقيقه