من توی موزیک پلیرها و همینطور گوشی هایی مثل آیفون دیدم که میتونه متن آهنگ رو اگه بهش اضافه شده باشه نمایش بدن - من اکثر آلبومای خارجیم رو با متنش سیو کردم و معمولا هم خیلی بهش رجوع میکنم موقع گوش کردن... خیلی بده که این پس زمینه ی ثابت...
من توی موزیک پلیرها و همینطور گوشی هایی مثل آیفون دیدم که میتونه متن آهنگ رو اگه بهش اضافه شده باشه نمایش بدن - من اکثر آلبومای خارجیم رو با متنش سیو کردم و معمولا هم خیلی بهش رجوع میکنم موقع گوش کردن... خیلی بده که این پس زمینه ی ثابت...
اچ تی سی کیفیت صفحه نمایش هاش خیلی پایینه...همینطور خیلی کم نوره:13:...حیفه این گوشی که داری رو از دست بدی...به نظر من از گوشی های هوشمند سامسونگ بگیرنقل قول:
are hagh ba shomast
felan ke pashimoon shodam mikham negahesh daram
lcd arena mahshare
sharmande latin tayp kardam system ghat zade
نقل قول:
توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما.
همه ی گوشی های دارای اس کلاس به یه شکلند (فقط کریستال منوش حبابیه، BL40 هم Dual-Screen هستش). تفاوت دیگه ای ندارند. پس حتما توی آرینا هم میشه گذاشت......نیما جان میشه دوباره تست کنی؟!نقل قول:
توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما.
نه متاسفانه نمیشه
مطمئن باشید.
من خودم خوره موبایلم همه جوره تست کردم.
نمیشه که نمیشه.
عجیبه ها! چرا آخه؟ مگه میشه یه همچین تفاوتهای جزئی بین نرم افزار این دو گوشی باشه؟!
شاید بستگی به فریمور داشته باشه...........
سلام بچه ها
لطفا اگه کسی رنگ مشکی آرنا رو با ضمانت کامتل سراغ داره آدرس بده
من تو اصفهان هرچی گشتم پیدا نکردم:41:
سلام.
دوستان دوربین این گوشی کیفیتش چطوره ؟
از جت بهتره یا .... ؟
سلام به دوستان--- یه سوال از اساتید ال جی
شما تو صفحه اول تاپیک زدین cpu آرنا 312 هست اما تو سایت jbenchmark سی پی یو ویوتی 2 رو زده arm9 با فرکانس 187 --------بعدش کسانی که ویوتی 2 دارن تو تاپیکش گفتن از ارنا سریع تره اخر سر یکی میتونه با منبع معتبری به ما بگه که سی پی یو این سه مدل از الجی چنده و اینکه شتاب دهنده گرافیکی هم دارن یا نه (ویوتی 2 و آرنا و کریستال)؟
جت دوربیش از آرنا خیلی بهترهنقل قول:
خیر.همچین چیزی نیست.بنده یه 5 روزی میشه که جت حریدم.قبلش هم با ارنا و رنوار کار کردم.نقل قول:
فیلم برداری جت بهتره ولی عکس برداریش نه.
یعنی فرقی با هم ندارند.
تاچ ارنا بهتره.تو سرعت هم تو بازشدن منو ها و گزینه ها تفاوتی احساس نمیکنی!
مقداری تو نصب برنامه ها و دیگر اعمال مثل،حذف،ویرایش و ... جت سریع تر هست که اونم به صدم ثانیه نمیرسه!
برادر به این سایت اعتماد نکن، اینارو مردم میان مزینن! آخه ویوتی 2 و ARM9؟!؟!؟!؟! :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
شما تو صفحه اول تاپیک زدین cpu آرنا 312 هست اما تو سایت jbenchmark سی پی یو ویوتی 2 رو زده arm9 با فرکانس 187 --------بعدش کسانی که ویوتی 2 دارن تو تاپیکش گفتن از ارنا سریع تره اخر سر یکی میتونه با منبع معتبری به ما بگه که سی پی یو این سه مدل از الجی چنده و اینکه شتاب دهنده گرافیکی هم دارن یا نه (ویوتی 2 و آرنا و کریستال)؟
سلام.كي تعميرات بلده.يه كسي رو بهم معرفي كنيد واسه ي تعميرات ال جي در سايت
سلام .من موندم بین 2 گوشی کدو رو بگیرم؟1.آرنا 2. htc diamon2 لطفا میشه نظرتون رو بدین؟
دوست عزیز بدون شک برو htc رو بگیر به حرف هیچ کس هم گوش نکن من تازه ارنا گرفتم اما خداییش راضی نیستم ازش . اگه خواستی تمام ایراداتش رو هم بهت میتونم بگم . فقط به خاطر ظاهرش خوشم اومد ازش. رفتم جت بگیرم اما یه دفعه نظرم عوض شد اینو گرفتم
میشه بگی دوست عزیز با چی آرنا مشکل داری؟ معایبش از نظر شما چیه مگه که از خریدت ناراضی هستی!
من هر چی توی قیمتهای هفته نامه عصر اتباط نگاه میکنم میبینم همون قیمت هفته قبل رو کپی پیست کردن، کسی از قیمت جهانی و قیمت ایران آرنا خبر داره؟ افتی وجود داشته؟
قیمتاش:
205 Eکد:http://www.fizi.com/products/SIM%20Free%20Mobile%20Phones/Lg/11667937.htm
خیلی ارزون شده!!!
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
قیمتاش:
205 Eکد:http://www.fizi.com/products/SIM%20Free%20Mobile%20Phones/Lg/11667937.htm
خیلی ارزون شده!!!
اینجا هم قیمت هاش متفاوته!کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-Mobilephones.html
میگم پس قیمتش توی ایران تغییری نکرده؟
دوستان قیمتش چنده؟
لطف کنید زود جواب بدید.:19:
من آخرین قیمتی که شنیدم (همین امروز :دی) 390 تومان بود.....
کی ارزون میشه؟؟:31:نقل قول:
همین روزا منتظر پایین اومدن قیمت باشید چون نمایشگاهه و.....:دی (البته قیمتش پایین اومده ولی تو ایران هنوز دارن با این قیمت میفروشن! :13:)
بله اول اینکه گوشی به شدت کند هستش . دوم اینکه در خیلی مواقع حساس هنگ میکنه مثلا نمیتونی تماسو قطع یا وصل کنی . باطری خوبی هم نداره .من هر روز دارم شارژش میکنم فقط خط اول شارژش خوب بقیه در عرض چند ساعت خالی میشه
تو gsm چیزی درمورد هنگ کردن ننوشته بود که!نقل قول:
گفته همه چیز عالیه بعضی وقتا از iphone هم بهتره!!
باطریش هم نوشته بود روزی 1 بار شارژ میخواد
سلام .من بین 3 تا گوشی موندم کدوم رو بخرم میشه راهنماییم کنین؟
1.آرنا
2. اپل 3g
3. اچ تی سی دیاموند2
کدو از همه بهتره؟از اپل خوشم میاد ولی امکاناتش کمه؟برام دوربین مهمه.هر دوی آرنا و آچ تی سی دوربینش ون 5 هست.قیافه هم برام مهمه.
در مورد کند بودن، من که تعجب میکنم، چون مشکلی تو سرعت نداره.....بعضی مواقع مثلا میرید تو گالری یه 2 ثانیه لود میکنه همین....نقل قول:
بله اول اینکه گوشی به شدت کند هستش . دوم اینکه در خیلی مواقع حساس هنگ میکنه مثلا نمیتونی تماسو قطع یا وصل کنی . باطری خوبی هم نداره .من هر روز دارم شارژش میکنم فقط خط اول شارژش خوب بقیه در عرض چند ساعت خالی میشه
اون هنگ هم همون مساله ی سنسور هستش.....شما فیرمور آپدیت کنید حل میشه....در حقیقت یا روی سنسور یه چیزی قرار گرفته که باعث سیاه شدن تصویر میشه (موقع مکالمه) یا اینکه کالیبره نشده.....که با آپدیت حل میشه....
سلام
لطف کنین کیفیت اسپیک این گوشیو با گوشی های زیر نقایسه کنین:
5700
8910
سلام و خسته نباشید به همه.کمک کنید بین آرنا و دیاموند2 کدوم رو انتخاب کنم؟ لطف کنید دلایلش رو هم بگید.ممنون
ببینید این گوشی اسپیکر جدا نداره! از همونجایی که صدای مکالمه هست برای اسپیکر استفاده میشه....کیفیت صدای اسپیکر که خوبه ولی بلندیش معمولیه.....ولی اگه برای هدست میخواید، عالیه! مخصوصا اگه اگه با دالبی گوش کنید....نقل قول:
سلام
لطف کنین کیفیت اسپیک این گوشیو با گوشی های زیر نقایسه کنین:
5700
8910
نه دوست عزیز . مثلا شما یه تماس مهم داری ولی به هیچ عنوان نمیتونی جواب بدی فقط زنگ میخوره و شما مجبوری تحمل کنی تا اینکه باطری رو بکشی .موقع کار کردن تو منوها خیلی کند تازه من کارت روش ننداختم .عکسبرداری و فیلمبرداری توی روز خیلی عالیه اما تو شب کاملا مایوس کننده است . دوربینش خیلی باطری مصرف میکنه . اما از همه بدتر اینکه روی شارژش اصلا نمیشه حساب کرد .کلا 3 تا خط که بیشتر نداره اما یه موقع میبینی 2 تا خط داره اما 2 تا عکس که بندازی یه دفعی پیغام کمبود باطری میده و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد . اینش خیلی بد .ولی انصافا کیفیت صفحه اش از آیفون بهتر بود . ولی خوب ایفون تو سرعت اینو قورت میده .ولی قضیه هنگ کردنش واقعیت داره و مجبور به کشیدن باطری هستید .نقل قول:
خوب درست ولی بازم میگم فقط به خاطره فیرمور هستش میتونید تو سایتهای خارجی بخونید....
الان من ویوتی اسمارت دارم، هنگ اصلا نمی کنه....سرعتشم خوبه.....باتریش هم ماشالا بین 3 الی 5 روز نگه میداره (با آهنگ و عکسبرداری و .....)
راستی شارژ درست باتری هم خیلی تو عمرش تاثیر داره.....من روز اول گذاشتم باتری تموم بشه، زدم شارژ، حدود 3 ساعت دیگه دیدم زده شارژ فول، درش آوردم (دفعه اول باید حداقل 8 ساعت بزارید شارژ) ساعت حدود 9 شب هم بود اگه اشتب نکنم.....صبح که شد دیدم یه خطش رفته!!!!! :18::18: تازه هیچ استفاده ای هم نداشتم!!! بعد گقتم ایندفعه درست شارژ میکنم.....دفعه بعد یه 8 ساعت (شایدم 10 ساعت) گذاشتم فقط شارژ شه.....از اون روز تاحالا خیلی خوب شد باتریش.....خیلی ازش کار بکشم 3 روز نگه میداره....بعضی موقع ها که استفادم کمتره تا 4 و حتی 5 روز هم نگه میداره....:8:
با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم
اینو من جایی برای اینکه یکی شاکی بود باطری زود تموم میشه خوندم، جواب داده بود:
نقل قول:
Use the Power Save function (however I advise against it if you use the phone a lot in direct sunlight outdoors – not too common in London though!) and change your network mode to GSM only. The battery gets a hammering when it constantly searches for 3G signal.
باید سرچ کنم چون خودم آرینا ندارم.....ولی از این بابت مطمئنم که با فیرمور درست میشه....مثلا الان مرورگر آرینای شما از فلش ساپورت نمیکنه ولی بعد از آپدیت درست میشه (الان ویوتی اسمارت من فلش ساپورته....)نقل قول:
با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم
بابام داره فردا میره دوبی - میخواستم ببینم این گوشی های الجی مثل آرنا یا پاپ به طور پیشفرض همه ی زبانها رو دارن؟ یعنی الان از اونجا آرنا بگیره فارسی داره؟ بعد اینکه شاید اصلا پاپ گرفت - اون چی؟ این بابای ما البته دست از سر گوشی چینی ها بر نمیداره، هر چی بهش میگم اینا آشغاله...نخیر...!
بعد راستی در مورد سامسونگ چی؟ استار شاید بگیره... ببخشید.
نه فکر نمی کنم زبون فارسی داشته باشن.....باید بیاره اینجا براش بریزن....البته فقط با گچپژ مثل پیدا میکنه چون عربی که داره....:دی
استار هم از اونجا بگیره، فقط انگلیسی، فرانسوی، عربی داره (شاید اردو داشته باشه)...