دایرتک ایکس 32بیتی ویژوال بیسیک رو باید نصب کنی...
تو لرد هست تو خود بازی هم هست کلا قبل از نصب بازی اون درایورا رو باید نص کنی!
درسته یا نه چی میگی خوبی؟
Printable View
دایرتک ایکس 32بیتی ویژوال بیسیک رو باید نصب کنی...
تو لرد هست تو خود بازی هم هست کلا قبل از نصب بازی اون درایورا رو باید نص کنی!
درسته یا نه چی میگی خوبی؟
هر چی فکر کنی نصبه میخام بدونم پچی نداره:5:نقل قول:
من از وب دان کردم:8:
:11:
ببخشید این بازی با cpu :3.4 full . single core مشکلی نداره
سلام دوستان
من بازی رو دانلود کردم که حجمش 1.4 گیگ بود و بعد از نصب حجمش شد 4 گیگ
آیا این بازی دمو هست یا نسخه کامله؟!
از کجا بفهمم؟!
تا الان 5 درصد بازی رو رفتم!!!
نسخه بازی هم اینه: 1.0.0.1
منم دانش کردم از p30day.com اما تو لودینکا مشکل داره برای شما این جوری نیست :19:نقل قول:
از کجا گرفتید :10:
هیچ مشکلی نیست نه دمو هست نه چیز دیگه زبانهای بی مصرف پاک شده همین:5:
بچه ها سلام راهي هست كه بشه اين بازي رو xp هم اجرا كرد؟
هنوز زیاد بازی نکردم و نمیدونم لودینکا کجاست!!:13:نقل قول:
ولی تا الان که کرش مرش تو کارش نبوده و با مشکل برنخوردم:46:
لودینکا همونای هستند که قبل از این که وارد محیط بازی بشی میان همون لطفا صبر کنید خودمون :10:نقل قول:
مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتی از کجا گرفتی ادرسشو بده:31::27:
آهان...
منظورت Loading... :31:
نه من مشکلی نخوردم و سریع بازی لود میشه
از تورنت دانلود کردم ، اینم لینکش:
سرعتش خوبه:46:کد:http://www.h33t.com/details.php?id=4f2efb32d8cfbcff503ea2065c288d0fac738ed0
راستی این سایت دانلود تورنت شیلتتره با شیلتترشکن دانلود کن
:31::31::31:نقل قول:
لودینکا
:16::16::16:نقل قول:
:26::26::26:
با 1 اش که اصلا حال نکردم.2ش چجوریه؟
به جی تی ای آی وی میرسه؟
از نسخه ی اولش که خیلی بهتر شده ولی در کل مراحلش خیلی خیلی تکراریهنقل قول:
عمرا به گرد پای جی تی ای نمیرسه:5:
دوستان تو ویندوز XP کسی تا حالا استفاده کرده
این بازی برای نسخه های بالاتر از XP هست یعنی : Vista , Seven , Mac OSنقل قول:
نسخه های پایین تر روش کار نمیکنن!
یکی از آشغال ترین بازیایی که کردم بود:2:
آقا شماها چه جوری با این game play کنار میاین؟
اصلا نمیشه بازی کرد....
:41:
اتفاقا من بیشتر از gta این بازی رو دوست دارم...
جاااااااااااااان؟نقل قول:
میشه چند تا دلیل بیاری؟
دلیل؟ هواپیما مسافربری رو میدزدی میری باهاش عشق و حال ، بالای کوه با ماشین این جاده رو بالا پایین میریی کلی حال میده ...، سیم وصل می کنی به یه چیزی بعد میکشیش اینور اونورنقل قول:
بازی از نظر گرافیک و محیط عالیه ،
من نتونستم چیز جالبی تو gta IV پیدا کنم ، شما می تونید راهنمایی کنید ؟
منم موافقم
به جرات میتونم بگم که gta sa از gta iv بیشتر بهم حال میده و just cause 2 از همه ی سری جی تی ای بیشتر حاب میده
خطاب به gta باز های محترم:شاید بعضی ها ترجیح بدن به جای اینکه با سیستم ماورایی شون بازم با gta iv مشکل افت فریم و نصب پچو هزار تا چیز دیگه داشته باشن بشینن با خیال راحت جاست کاز 2 رو نصب کنن و در حالیکه تو بازی دارن یه پایگاه نظامی رو منفجر میکنن یا از یه کوه چند هزار متری سقوط آزاد میکنن به gta فحش بدن و حال کنن.
واقعا بازی فوق العاده ای و می شه ساعت های طولانی با آن سر و کله زد !
اصلا خسته کننده نیست و درجه سختی بازی هم در درجه normal خیلی خوبه و بازی نه سخته نه اسون !
تا حالا با این بازی هیج مشکلی نداشتم و فعلا که دارم در محیط بی پایان panaue حال می کنم !
کمک.....!
سلام
من گرافیکم geforce nvidia 9600 gso هست.
ویندوزمم 7 هست
وقتی just cause 2 رو نصب کردم error زیر را داد.
the program cant start because fmodex.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
من وقتی بازی رو اجرا میکنم داخل بازی میره ولی وقتی که new game رو میزنم داخل لودینگ گیر میکنه مشکل از کجاست؟
شما این فایلی که ضمیمه کردمو دانلود کن و داخل پوشه بازی بنداز ، انشالله که مششکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/OucvDcTI/fmodex.html
شما هم آخرین پتچ بازی رو نصب کن ، احتمال زیاد مشکلت حل میشه...نقل قول:
در کل بازیش خدایی خیلی از GTA سرتره
من که تا 30 درصد بازی رفتم هنوز خسته نشدم
گرافیکش عالیه ، یعنی بعد از اینهمه بازی کردن هنوز گرافیکش جذابیت داره ...:20:
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! :18: من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! :دی
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )
gta کجا بود اصلاًکسی تونسته اینبازی رو100درصد تموم کنه عمراً
من که31درصد رفتم.....
من هم بازی GTA IV و Liberty رو تا آخر بازی کردم ، ولی Gta San خیلی بهتر بود و وسعیتر و با امکانات بیشتر...
gust cause گرچه توش زیاد اغراق شده ولی بازیه دیگه...
اگه بتونن Gta رو با موتور بازی Just cause و وسایل اون بسازن ، چی میشه!!! عالی میشه ...:18:
باهات کاملا موافقمنقل قول:
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )
این بازی مزخرف کجا و gta کجا
گرافیک در حد متوسط
مراحل تکراری و یکنواخت
عنصر تخیل در حد اووردوز
روند تکراری
عنصر داستانی در حد صفر
هوش مصنوعی در حد جلبک
عزیزانی که این طوری طرفداری این بازی رو می کنن می تونن بگن داستان بازی چیه و به غیر از یکسری اعمال که باید برای انجام ماموریت داد چه چیز جدیدی داره؟
اگه دلخوشی به اون طناب شونصد متری که بعد 10 دقیقه جذابیتش میشه در حد انجماد
کی می تونه شبیه سازی بسیار عالی و فوق العاده ی جی تی ای رو با این مقایسه کنه؟هندلینگ عالی وسایل نقلیه بی نظیره اما تو این بازی موتور با تانک هندلینگش مثل همه
قدرت و شبیه سازی دقیق اسلحه ها رو چی؟این بازی تونسته مثل سری اخر جی تی ای اینقدر دقیق شبی سازی کنه؟
صداگذاری چی؟
موسیقی چی؟
تنوع کاراکتر چی؟
اگه افت فریم پیدا کنیم بهتره از اینه که بازی نیومده بیرون باید پچ صدا براش پیدا کرد یا مشکل بازنشدن چتر داشته باشیم و مجبور بشیم از سیو دیگران استفاده کنیم یا بعد مرحله ی اول بازی سیاه بشه و بپره بیرون در صورتی که با همون سیستم dirt2 رو با دایرت ایکس 11 رو اخرین حد گرافیک داری بازی می کنه
عزیران همه ی این ها رو بزاریم کنار میزان محبوبیت رو می تونیم تو میزان فروش پیدا کنیم
این بازی رو می تونیم با سری قارچ خور مقایسه کنیم اما با جی تی ای نه
چرا عادت داریم از چیزی که بهش تعصب داریم و می دونیم که اشتباه جانبداری می کنیم
امروز همه می دونن جی تی ای سر تره،شما چه طوره؟
ولی خب اصلآ اینجا تاپیک Just Cause 2 هست ، نه مقایسه Just Cause و GTA ! فک کنم بهتر باشه بحث همینجا تموم بشه . هر کس یه نظری داره . دلیل نمیشه ما بهش گیر بدیم . شاید از نظر دوستان این بازی از GTA بهتر باشه .
بازیش به نظرم نسبت به نسخه ی اولش خیلی بهتر شده بود.
ولی یه مشکل اساسی داشت و اونم اینکه مرحله هاش بینهایت خسته کننده و کسل کننده و تکراری بود
رنگ آمیزی محیط خیلی قشنگ کار شده بود .گیم پلیش تقریبا شبیه به bionic commondo بود
خلاصه اینکه فقط ارزش یکبار بازی کردنو داره
راستی bionic commondo 2 هم داره میاد
دوست عزیزنقل قول:
GTA شش نسخه داده بیرون هنوز مشکل افت فریم و پچ و از این حرفا داره
Rockstar خیر سرش یه عمره داره بازی میسازه
حالا شما بازی مثل Just Cause که تازه دومین نسخه اونم از یه شرکت که من تازه اسمشو فهمیدم مقایسه میکنید؟!
من هم تمام نسخه های GTA رو بازی کردم و دوست دارم ، ولی منظورم فقط نقد هست و متعجب از این که چرا بعد از این همه سال Rockstar باید هی پسرفت کنه تا پیشرفت...
حالا شما دارید تعصبی نظر میدید یا ما؟!
در ضمن بازی GTA IV به نظر من اصلا داستان درست و حسابی نداشت:27:
در مورد داستان کاملا باهات مخالفم
چون داستانش بینظیر بود.شما اگه نسخه ی بعدیش هم بازی کنی کل داستانو متوجه میشی
یعنی هم iv و بازی کنی وهم EFLLC
راک استار فقط واسه پی سی حس بازی ساختن ندارهنقل قول:
دوست عزیز
GTA شش نسخه داده بیرون هنوز مشکل افت فریم و پچ و از این حرفا داره
Rockstar خیر سرش یه عمره داره بازی میسازه
حالا شما بازی مثل Just Cause که تازه دومین نسخه اونم از یه شرکت که من تازه اسمشو فهمیدم مقایسه میکنید؟!
من هم تمام نسخه های GTA رو بازی کردم و دوست دارم ، ولی منظورم فقط نقد هست و متعجب از این که چرا بعد از این همه سال Rockstar باید هی پسرفت کنه تا پیشرفت...
حالا شما دارید تعصبی نظر میدید یا ما؟!
در ضمن بازی GTA IV به نظر من اصلا داستان درست و حسابی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی کنسولها که افت فریم وجود نداشت
من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
نصافآ گرافیکش خیلی جوابه نصبت به فضای وصیعی که در اختیار گیمر میزاره...من وقتی بازی رو نصب کردم باورم نمیشد که ساختن آب دریا اینقدر طبیعی و فوق العاده باشه!و یا انفجارها که به بهترین شکل درست شده بودن...:5:
من به گرافیک بازی 9/10 میدم و اون یک امتیاز منفی به خاطر کار نکردن جالب روی ساختن وسایل نقلیه بود که خیلی مبتدیانه ساختن..گیم پلی بازی هم به نظرم کلآ با سبک GTA فرق می کنه و نوع چرخش دوربین و دویدن که حالت اکشن و خشونت رو نشون میده یه جورایی ...8/10
اما در مورد سختی مراحل بازی که اصلآ بعضی هاش رد نشدنیه و واقعآ ضعیف از نظر داستان پردازی بوده و کلآ وقت گیره...6/10
مطمئنن اگر بازی GTA همچین گرافیکی داشت JUST C 2 دیگه حرفی واسه گفتن نداشت...نمیدونم چرا اینقدر طولانیه تموم نمیشه!!!:31:
نقل قول:
دوست عزیز شما که این بازی رو تموم کردی,میشه لطف کنی بگی با هلی .کوفتل. چجوری سر مجسمه بلند کنم ببرم یک جا دیگه بزارم!؟؟؟:31:مرسی
باید با اون طنابت این کارو انجام بدی.نقل قول:
اول یه F به سر مجسمه بزن.بعد F و نگه دار و ولش نکن.بعدش نشونه ی موس و ببر رو هلیکوفترت:31: بعد دوباره F و بزن .همین..بعد این سر مجسمه به هلیکوپترت وصل میشه