سلام من یه فلش 4 گیگ ترنسند دارم فرمت نمیشه هیچ نرم افزاری هم روش جواب نداد لطفا لینک دانلود formatter این فلش رو بذارین ممنون
Printable View
سلام من یه فلش 4 گیگ ترنسند دارم فرمت نمیشه هیچ نرم افزاری هم روش جواب نداد لطفا لینک دانلود formatter این فلش رو بذارین ممنون
دوست عزیزم من هم همین مشکل رو با یک فلش 8 ترنسند داشتم و بارها از نرم افزار OnLineRecovery و بسیاری نرم افزارهای دیگه (تقریبا" همه نرم افزارخای موجود) استفاده کرده بودم که متاسفانه مشکلم حل نشده بود ولی یکبار با آخرین ورژن OnLineRecovery v1.0.0.23 و روی یک سیستم دیگه که ویندوز سون بود سعی کردم و خوشبختانه فلشم درست شد. پیشنهاد میکنم روی یکی دو تا سیستم دیگه هم امتحان کنیدنقل قول:
ممنونم
سلام بر دوستان
من چند وقت پیش یکی از پوشه هام رو تو هارد اینترنال سیستمم از طریق properties پوشه، گزینه ی encypted contents رو برای عدم دسترسی بقیه انتخاب کردم. چند روز پیش مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم ولی در ویندوز جدید متاسفانه امکان دسترسی به فایلای این پوشه رو ندارم و خطای write-protected میده. ویندوزم xp هستش. از اساتید کسی میتونه کمکم کنه؟
پیشاپیش سپاس فراوان
واسه منم مشکل حل شد نوع فلش هم HP بودنقل قول:
تشکرررررررررررررررررررررر رر:n19::n20::n19:
باسلام یه دونه فلش twinmos 4g دارم که رایت پروداکت شده با چه نرم افزاری از این حالت درش بیارم
چطوری میشه کول دیسکی رو بعد از چسباندن به پورت usb که پیغام فرمت میده رو بدون فرمت باز کرد
درود بر دوستان عزیز
فلاش من برند adata است 16 گیگ است وقتی وصلش میکنم مشکلی نداره باز میشه فقط نمیشه فایلی رو کپی یا حذف کرد درضمن ویندوز ارور نمی تونه فرمت کنه میده و دیگر نرم افزارها ارور رایت پروتکت میدند و پنجره my computer هنگ میکنه باید یه بار فلاش رو قطع کرد از usb و دوباره وصل کرد به دادم برسید
فلش رو با برنامه های FORMATTER فرمت کنید مثلا خیلی از شرکت ها نرم افزار خاص رو توی سایتشون میذارند.
با نرم افزار ACRONIS هم میتونید امتحان کنید که آیا فرمت میشه یا نه؟
توی SAFEMODE هم میتونید استفاده کنید شاید یه برنامه ای توی ویندوز اجازه فرمت نمیده.
اقا فلش من Kingston data traveler 2.0 هست، 4 گیگ.
همین مرضو گرفته.
تا الان اینا رو امتحان کردم، جواب نداده:
- از registry و ساخت storage policy و عوض کردن value به 0.
- از command prompt (انواع روش هاش)
- safe mode
-safe mode with command prompt
- انواع دستکاری ها تو properties فلش (تو tool, sharing, security و ...)
- online recovery, format tool, برنامه خود Kingston.
اگه کار دیگه ای هست که میشه انجام داد، راهنماییم کنید
اگه قبلا کسی مشکلش با این فلش حل شده و تو این تاپیک هست، لطفا راهنماییم کنید که تو کدوم صفحس.
راستی ویندوزم 7 هست.
یه جا خوندم مشکل از ویندوزه و مایکروسافت چند تا فایل برای حل مشکل ارائه داده. نمیدونم.
فلشی دارم بس عجیب !
team group هست 8 گیگ ...
هیچ فایلی نمیشه توش ریخت ... write protect هست ... نکته جالب هر عملی بخوام روش انجام بدم مثلا ریختن فایل یا فرمت کردن فلش خود به خود از سیستم قطع میشه و دوباره وصل میشه !!!
با هیچ نرم افزاری تا حالا نشده فرمت بشه . تنها نرم افزاری که تونست چک کنه HD Tune بود که کاملا فلش رو سالم تشخیص داد !!
حجم فلش درست نشون داده میشه !!
چه میشه کرد ؟!
سلام دوستان
یک فلش 8GB هست به اسم Philips Pico به هیچ طریقی فرمت نمیشه و هیچ فایلی رو نمیشه داخلش ریخت و موقع فرمت پیغام Write protect میده.
ی فلش 8 گیگ دارم سیلیکون پاور میزنم به پی سی نشون میده حجمم داره ولی فرمت نمیشه روش میزنم بازشه هنگ میکنه پی سی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من ی همچین مشکل قطع و وصلی داشتم با عوض کردن ویندوز درست شدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستای خوبم من یه مموری 2 گیگ دارم ک وقتی وصل میکنم به سیستمم نمیشه فایلی رو توش کپی کرد و ارور "write protected "میده لطفا راهنماییم کنید چطوری مشکلمو حل کنم
با تشکر
دوست عزیز من تمام مراحل و رفتم ولی بعد قسمت control مرحله StorageDevicePolicies فقط storage هست و هیچ اثری از write protected نیس لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم من الان دو تا هارد دارم که متاسفانه هارد اولی ویندوزش خراب شده و بالا نمیاد به خاطر همین هم دو تا هاردو به هم وصل کردم که از طریق ویندوز هارد دومی بتونم اطلاعات درایو c هارد اولیو بردارم که موقع نصب ویندوز پاک نشه ولی متاسفانه الان وقتی وصل کردم و می خوام اطلاعات درایو c رو کپی کنم روی یه درایو دیگه هم واسه خودش و هم واسه هارد دومی با اروور
make sure the disk is not full or write-protected روبرو می شم و کپی نمی کنه و فقطم همین درایو c این ارورو می ده درایوای دیگش نمیده لطفا راهنمایم کنید. ممنون
ببخشید من هیچ جایی پیدا نکردم سوالمو مطرح کنم شاید اینجا بپرسم یکی جواب بده
ی پی دیاف خیلی مهم دانلود کردم اما موقع باز کردن میگه you dont have the right acess to open this encrypted document چیکارش کنم آیا؟
سلام دوستان
2-3 تایی سوال داشتم
اول اینکه من یه فلش pqi دارم موقعی که وصل میکنم به پورت صدای اتصال میاد و چراغ فلش شروع به چشمک زدن میکنه ولی دیده نمیشه
( توضیح اینکه داخل device manager دیده میشه ) تصویر 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه یک فلش TDK دارم که 825 kb شد با تمامی نرم افزار های موجود و از تمام طریق هایی که گفته شده من چک کردم و نتیجه نگرفتم
راستی روش 3 بار فرمت هم جواب نداد و کلا همه نرم افزار ها
سوم اینکه یک فلش سونی 16 گیگ usb2 دارم که کار نمیکرد با نرم افزار های موجو که معرفی شده بود فرمت کردم 7 گیگ قابل استفاده شد بعد برای کامل کردن مراحل از نرم افزار low level استفاده کردم که شروع به فرمت کرد در انتها و 100 درصد شدن موضوع فلش من کلا دیگه شناخته نشد ولی در داس نشان داده میشه به صورت no media device
سلام و خداقوت
از مطالب خوب و کاربردی شما متشکرم
راستش من یک فلش دارم که مشکلی مثل مشکلات مطرح شده داره
برای فلشم این مشکلات پیش آمده :
1- امکان حذف اطلاعات داخل فلش به مشکل برخورده ؛ برخی از فایل ها حذف و برخی حذف نمی شه. در زمان حذف فایل ها خطای زیر داده می شه :
---------------------------
Error Deleting File or Folder
Cannot delete New WinRAR archive: The parameter is incorrect.
2- امکان فرمت کردن فلش وجود ندارد از ویندوز از محیط dos از safe mode هر کاری می کنم فرمت نمی شه.
3- امکان کپی کردن به داخل فلش وجود ندارد و در زمان کپی خطای زیر صادر می شه :
Error Copying File or Folder
Cannot copy 20111025135520001: The parameter is incorrect.
4- در زمان ایجاد پوشه در داخل فلش پیام زیر صادر می شه و پوشه ایجاد نمی شه :
Unable to create folder
Unable to create the folder 'New Folder'
The parameter is incorrect.
5- در داخل فلش فایل صوتی وجود دارد و امکان پخش آن نیز هست. اطلاعات مشکلی ندارند. فقط پوشه های داخل فلش باز نمی شوند پس از کلیک بر روی آن پیام زیر نشان داده می شود :
J:\New Folder (3) is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable.
6- حجم فلش هم بصورت کامل نشان داده می شه.
7- نام فلش A-DATA است.
8- از نرم افزارهای مختلف معرفی شده هم استفاده شده یا شناسایی نمی کنه و یا پس از اتمام فرمت کلیه اطلاعات وجود داره و اثری از فرمت نیست.
لطفاً در صورت برخورد با چنین مشکلی کمک کنید.
با تشکر
من یه فلش دارم درایورشو میاره بازم میشه حتی داخلشم یه دونه اهنگه که پاک نمیشه ولی نمیشه داخلش چیزی بریزی فرمت هم نمیشه مارکش نوشته bscاین مارکه:n28:
درود
دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترا مارک A Data دارم . حین کپی فایل سیستم هنگ کرد و من هارد رو کشیدم . حالا که وصلش میکنم میگه قبل از استفاده باید هارد رو فرمت کنید . اطلاعات داخل هارد خیلی خیلی برام مهمه . آرشیو داخلش هست . میخواستم ببینم راهی هست که بشه بدون فرمت کردن درستش کرد ؟
سپاسگذار
سلام دوستان. من فلشم TDK هست. و همه این راه ها رو رفته ام. 16 گیگ میباشد. چندین و چند سال راحت باهاش کار میکردم و راحت فرمت هم میشد اما چندماهیه که دیگه نمیشه!!! قفل شده!!! از هر ارهی هم رفتم نشد!!! حتی فرمت سطح پایین!!!!
اگر کسی برنامه ای سراغ داشت یا راه حلی غیر از فرمت سطح پایین و از اینجور حرفها بهم بگه!!!! فلش رو هم بدلیل اطلاعاتی که روش هست نمیتونم بفرستم گارانتی!!!!
این ایمیل من هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشكر فراوان از atteesh عزيز
با اين نرم افزار فوق العاده مشكلم حل شد .از شما به خاطر معرفي اين نرم افزار تشكر فراوان مي كنم
خدا به شما خير كثير عنايت كند
خدانگهدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز سلام
لطفا به پست 576# تو همين تاپيك نوشته atteesh يه سري بزن اميدوارم مشكلت حل بشه .
خدانگهدار
سلام
دوستان
من یه فلش VERICO 32 GIG دارم که رایت پروتکت شده وقتی میزنم به PC می گه باید فرمت بشه واصلا نمی شه داخلش رفت
خیلی نرم افزارارو امتحان کردم ولی درست نشد اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
رم دوربین من ( SANDISK با حجم 8 گیگ ) مشکل WRITE PROTECT داره .
چجوری باید مشکلش رو حل کنم ؟
دوستان یدونه فلش Kingstone DATAtraveler 100 4GB دارم firmware فلش رو کاسپرسکی پرونده
فلش شناخته میشه اما اجازه فرمت نمیده چجوری میتونم فیرمویر جدید روش نصب کنم؟
ممنون میشم firmware این فلش رو اگه دارید برام بذارید
سلام
یه رم میکرو 16 گیگ خریدم با مارک kodak
اول یه چند دقیقه ای کار کرد بعد چندتا فایل با اسم های نا مفهوم توش ظاهر شد و بعد کلا مموری باز نشد
وقتی به سیستم میزنم فرمت میخواد و فرمت هم ارور Write Protection میده
با فروشنده حرف زدم گفت ویروسی شده
دوستان لطفا راهنمایی کنید فردا بهش نیاز دارم
.......
مشکل حل شد. دادم فروشنده برام ریپایر کرد...حدود 1 ساعتی طول کشید تا اسکنش کنه!!!
سلام
از نرم افزار Starus Partition Recovery استفاده کن
فایلهاتو یه جای دیگه کپی کن
تجه داشته باش که برای ریکاری کردن فایلهات باید به اندازشون جای خالی داشته باشی.:n01:
سلام دوستان
بالاخره این مشکل برام حل شد
من خودم یه فلش 16 گیگ فیلیپس داشتم 2 سال پیش مشکل the disk is write protected براش پیش اومد ! تمام فایل های داخل فلش خونده
میشد ولی کپی یا فرمت فلش مقدور نبود چون پیغام the disk is write protected اجازه این کار رو نداد خدا رو شکر من فلش رو ننداختم آشغالی
و هر چند ماه یک بار یه سری به سایت ها از جمله اینجا میزدم و نرم افزار هایی رو که دوستان معرفی میکردن و روشهای مختلف از بین بردن این
مشکل رو امتحان میکردم اما هیچ کدوم جوابگو نبود تا اینکه بعد از چند ماه به اینجا سر زدم خوب به علت تعداد بالای صفحات همش رو نمیشد
نگاه کنم اما به راهنمایی یکی از دوستان کامنتی که کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود رو نگاه کردم و روش ایشون رو امتحان کردم و
در کمال ناباوری روش ایشون جواب داد و این مشکل من بلاخره بعد از 2 سال حل شد . امیدوارم این نرم افزار واسه شما هم کار کنه .
با سلام خدمت دوستان محترم
یک رم اس دی برای موبایلم خریدم
تو خود گوشی میشه هر فایلیو حذف و یا اضافه کرد اما وقتی با لپ تاپ چیزی میخوام بریزم یا پاک کنم نمیشه (با چنتا لپ تاپ تست کردم)
وقتیم که میخوام فرمت کنم خطای Write Protection میده
لطفا کمکم کنید
سپاس
با سلام من یک فلش 8گیگ apacer دارم مشکل رایت پروتکت داره فایلهائی که از قبل روش ریختم همگی اجرا میشن اما نمیتونم فایل جدیدی روی فلش بریزم یا کلا فرمتش کنم خطای رایت پروتکت میده !
تقریبا همه نرم افزارهای مربوط به این نوع فلش و فلشهای دیگرو و فرمانهای مختلف در ویندوز را تست کردم اما نتونستم فرمتش کنم!
کسی از دوستان روش مطمئنی میتونه معرفی کنه که این مشک حل بشه؟
با سپاس فراوان
س من یک مموری میکرو اس دی 8 گیگابایت hc کلاس 4 بی نام و نشان دارم که موقع اتصال به کامپیوتر تقاضای فرمت می دهد ولی موقع فرمت پیغام write protct میدهد چون مدل مموریم نمی دونم تمام راهها و شاید حدود 40 برنامه و راه حل را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم تنها اطلاعاتی که دارم شماره سریال حک شده روی مموری tm9h6i120750 و made in taiwan است لطفا راهنمایی بفرمایید
چی شد کسی نیست جواب مارو بده؟
درود
هارد اکسترنال من مثه اینکه رایت پراتکت شده.میخواستم فایل کپی کنم نتونستم و پیام رایت پراتکت داد.چاره چیه؟؟؟؟
مدل هارد Expansion 500 GB Seagate
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، مشکل من هم حل شد. با هیچ روش و برنامه دیگه ای جواب نگرفته بودم ...
Low Level Format Tool V2.00.04 J0601
Kinmax 8GB
VID = 1687 PID = 3252
سلام دوستان عزیز من ی مموری pny32g دارم با هر برنامه ای ک فرمت میکنم این ارور میده مشکل از کجاست ، میخواستم اینو بوتیبلش کنم ک بتونم باهاش ویندوز نصب کنم این بلا سرش اومد توی منیج میشناستش ولی نمیتونه فرمتش کنه
Read more: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه فلش TDK دارم که در کامپیوتر شناخته می شود ولی درایو باز نمی شود
مشخصات آن به شرح ذیل است
Description: [H:]USB Mass Storage Device(TDKMedia Trans-It Drive)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 200mA
USB Device ID: VID = 0718 PID = 061A
Serial Number: 07BC0D035173C729
Device Vendor: TDKMedia
Device Name: Trans-It Drive
Device Revision: 0100
Manufacturer: TDKMedia
Product Model: Trans-It Drive
Product Revision: PMAP
Controller Vendor: Phison
Controller Part-Number: PS2251-61(PS2261) - F/W 03.06.53 [2011-11-01]
Flash ID code: 98DE9892 - Toshiba TC58NVG6T2HTA00 [TLC-8K]
ممنون از توجه دوستان
دوستان برای sandisk نرم افزاری نیست؟
write protect َده و هیچ روشی روش جواب نمیده
فلش اطلاعات فعلیش شناخته میشه و قابل اجرا هست اما نه فرمت میشه و نه ..
منم یه مموری SanDisck لعنتی دارم که دقیقا به همین مشکل دچار شده ذوستان یه راه حل بدین ممنون میشمنقل قول: