عزيز نپرسيدين 8300 چند بود؟
عزيز نپرسيدين 8300 چند بود؟
كريستالو ديدم خيلي قشنگه حيفه كه دوربينش كيفيت نداره اين كيبوردش شفاف و كريستاليه يا تو عكس اينطور به نظر مياد؟
سلام. گارانتی اصلی 340 بدون گاانتی 315 بودش. این هم صفحه کلیدش شیشه ای هستش. همونی که میبینی . خیلی شاخه. باز دودل شدم:24:
راستیتش چیز زیادی در مورد کریستال نمیدونم اشکالات + نقاط قوت
فقط میدونم دوربین + صفحه نمایش 8300 بهتره ... بقیه موارد اطلاعی ندارم ... یه چیز دیگه هم میدونم .. قیمتش بخاطر اون صفحه کریستالیش بالاست .. یعنی اگه معمولی بود دوربر 300 نهایت 330 نباید بیشتر میبود ...ولی همون صفحه کلید جالبش کرده ...
در مورد گوشی کریستال من اطلاعات دقیقی ندارم اما به طور کلی یه چیزی میخوام بگم من زمانیکه این گوشی رو خریدم S8000 Jet تازه اومده بود و قیمت هم برام مطرح نبود اما توصیه ایی که بهم شد اینکه صبر کنم چون یه گوشی تا مدتی تست نشه مشکلاتش و افت قیمتش مشخص نمیشه . بین اون گوشی و S8300 اینو خریدم و ازش راضیم . البته اینم بگم قیمت s8000 jet به قیافش نمیخورد ! یکی از اشکالاتش هم به نظر من البته این بود که کیبرد نداشت !
من فکر میکنم صدای مکالمه اش خیلی بلنده یعنی اگه مثلاً روی درجه دو یا سه باشه صدای مخاطب رو اطرافیان هم میشنون . درسته؟
یه سئوال دیگه : من نتونستم یه بخش از متن اس ام اس رو کپی کنم و مثلاً توی دفتر تلفنم پیست کنم تا به عنوان شماره ذخیره کنم . کسی تونسته متن رو اینطور کپی کنه ؟
سلام
صدای مکالمش بلند هست ولی نه د رحدی که رو 2 یا 3 بزاری اطرافیان بشنون .. رو 5 تا 7 اگه محیط خلوت باشه یا تو خونه باشی اره بقیه میشنون
منم نتونستم اینجوری کپی کنم
در مورد GD900 باید گفت که،درسته که از نظر قیافه و کلاس شاخ هست ولی حیفه ادم این همه پول بده ولی گوشیش جی پی اس نداشته باشه!
ولی بین خودمون بمونه قبول دارین که s8300 یکی از تولیدات ضعیف سامسونگ از نظر فروش بود؟همون طور که میبینید از قیمتش میشه فهمید،با توجه به زمان نچندان زیادی (حدود 9 ماه فکر کنم) از عرضه اش میگذره افت قیمت فراوانی پیدا کرده.فروش خوبی هم نداشته.چه تو ایران چه تو کره چخ تو اروپا!
سلام.ممنون از دوستان گل خودم که انقدر با حوصله جواب میدید.
درسته که این گوشی (کریستال) جی پی اس نداره ولی واقع بین باشید . چقدر تا حالا از جی پی اس گوشیتون استفاده کردید. خیلی مونده که جی پی اس تو ایران کاربردی بشه و واقعا بشه ازش استفاده کرد. به نظر من جی پی اس داشتن یا نداشتن گوشی در شرایط فعلی کوچکترین اهمیتی نداره. بزرگترین ایرادی که میشه روی کریستال گذاشت جنس بدنشه که از پلاستیکه و دومی همون صفحه کلید شفافش که باز هم میشه گفت به نوعی لمسی هستش و خود من به شخصه فکر میکنم به مراقبت زیادی احتیاج داره . حتی بیشتر از صفحه تاچش و شاید با یک بار افتادن ... دوربینش هم که ظاهرا جزو بدترین 8 مگا پیکسلی هاست. ولی خوب تو ظاهر و شارژ باطری و اینترفیس از 8300 بهتره.
نقل قول:
اینطور نیس ! s8300 فروش نسبتا خوبی داشته .. شاید در حد پر فروشترینها نبوده ولی همون موقع که امد تو بازار کمیاب شد .. !
تو چنند تا سایت خارجی هم که رفتم .. یکی از بهترین گوشیهایی که مردم رای داده بودن s8300 بود .. و جت و امنیا 2 و امنیا اچ دی هم بودن در کنارش ...
این گوشی از اول برج 2 وارد ایران شد ...
شايد از ايرادات گوشي باشه و شايد به خاطر عيوبش خريدار نداشته اما براي من خبر خوبي بودنقل قول:
متنفرم از گوشيايي كه زود خز ميشه و دست هر كي ميبينم.
با وجود احترامي كه براي همه قايلم گوشي قبليم خيلي خز شده بود.نمكي محلمون هم از اون داشت
بین این گوشی و رنوار به شدت شک دارم کدوم رو بگیم.
دوستان کمک کنند
تو تاپیک مشاوره محمود جان ...
شماره گير صوتي و قابلیت Turn to mute یعنی چی؟!
کدومشون کاربرد دارن؟
دوستان یه کم از دوربین و صداش بگین ..... قیمیت الانش چنده ؟ منتظرم
نقل قول:
سلام رامین جان خوش امدی ... دوربین عکاسی جز بهترین 8 ها هستش ... و فیلمبرداری هم بسیار عالی به عبارتی دوربین بسیار خوبه
صداش هم تو اسپیکر بلندیش نرماله .. کیفیتش خوبه ...
تو هندزفری .. بلندیش خوبه ... کیفیتش بسیار خوبه .. بیس .. صدای ریز و غیره همه چی رعایت شده
شماره گير صوتي و قابلیت Turn to mute یعنی چی؟!
کدومشون کاربرد دارن؟
این گوشی رو هم ماکروتل داره هم کامتل؟
کدومش بهتره و ایا خود گوشی از نظر نرم افزاری یا سخت افزاری تفاوتی داره؟
فقط پارس مایکروتل بقیه گارانتی ها همه مثل همه.
امروز رفتم برای دوستم یه گوشی بگیرم ... خورد تو ذوقم ! ... هر چی گوشی فروشی جوادو در پیت بود 3 تا s 8300 گذاشته بود تو ویترین ... فکر نمیکردم انقد زیاد بشه ... بر عکس این m 7600 .. که بدجوری داره چشمک میزنه ... کاش m7600 میگرفتم .. اگه میدونستم جواد میشه نمیگرفتم ... مثل این شبکه 3 باعث جواد شدنش شده با تبلیغات مسخرش ..:41:نهایت 6 ماه دیگه جوابگوهه ..
دوستان تصمیم نهایی گرفته شد .... قیمت آخرش چنده ؟ :31:
سلام عزیزان. امیدوارم حالتون خوب باشه. آقا من بعد از تحقیقات فراوان تصمیمم رو گرفتم. لطفا جواب سوالام رو با تشکر فراوان یکبار دیگه با دقت بدین. پیشلپیش ممنون
1-این گوشی بازی های مبتنی بر شتابسنج را اجرا میکند و اگه آرا چرا هیچ جا من بازی ای واسه این گوشی ندیدم.
2-خوهشا خواهشا خواهشا یک بررسی بفرمائید موقعه مکالمه صدای طرف مقابل را اطرافیان میشوند یا خیر؟خوالهشا بدون تعصب جواب بفرمائید. ممنون
3-فیلمهای ضبط شده با این گوشی را با چه نرم افزاری باید در کامپیوتر دید و آیا کیفیت پخش آن خوب است؟
4- کیفیت ضبط صدا با این گوشی چطور است؟
5-توی e250 با وجود اینکه مموری توی گوشی موجود است نمیتونید تعیین کنید که عکس و فیلم و موزیک هنگام گرفتن و یا گرفتن بلوتوث کجا ذخیره شود و خود بخود روی مموری گوشی میشیند و خودتان باید کپی کنید روی مموری.
6- واقعا نرم افزار برای این گوشی کم پیدا میشود؟؟؟؟بی طرفانه به قضیه نگاه کنیم گوشی های نوکیا با اون اینتر فیسهای قدیمی همیشه همه چیز روی آنها نصب میشود (البته مربوط به سیستم عامل خود گوشی) ولی در سامسونگ S8300 توی همین فروم من خیلی جاها دیدم که سر نصب برنامه ها بین بچه ها بحث است که نصب میشه یا نه
بازم از همه دوستانی که منت میزارن و به من جواب میدن ممنون
دلیلش فقط خودتی!:5:نقل قول:
این قدر تو کل پی سی ورلد و انجمن های دیگه از این گوشی تبلیغ کردی که همه هوایی شدند!
طرف میگفت N95 بهرته یا N82 تو میگفتی هیچکوم برو S8300 بگیر!:27:میگفت با 200 تومن چی بگیرم،تو میگفتی ONLY S8300!
خوب همین میشه دیگه فدات شم.
احتمالا قیمتش هم مقداری میکشه بالا
با گارانتی اصلی مایکروتل .. 325 ... مشهد .. تهران هم 5 بالا پاییننقل قول:
به سلامتی ...خواهشنقل قول:
1-بله .. چون بازی های جاوا مبتنی با شتاب سنج زیاد نیست ... اونایی هم که هست فروشیه توسط سایتهای خارجی ... فعلا کمه ..
2- قابلیت تنظیم صدارو داره ... مثل این میمونه که بگکی ایا صدای سیستم ... از ماشین بیرون میره یا نه ! خوب زیاد کنی بیرون میره .. کم کنی فقط خودت میشنوی .. :5:
3-نرم افزار برای پخش زیاد bs player .. و .. الان حضور ذهمن ندارم من با 4 الی 5 تا نرم افزار پخش کردم ... بله عالی ..اگه رایت بکنی تو ال سی دی هم ببینی کیفیت خوبی داره چه برسه به کام ...میتونی نمونشو که گرفتم از صفحه اول همین تاپیک دانلود کنی
4-خوبه با ضبط صدا مشکلی نداشتم و صدا واضح بوده
5-اینجا میتونید از قبل تعیین کنید ...
6-نه نرم افزار براش زیاده ...
دوستانی که دارن اگه اشتباه نوشتم جاییو گوشزد کنن ..
نه بابا .. من چکاره ام ! .. سامسونگ رفته تو انتنو تلویزیون تبلیغ کرده این پی سی و سایتهایی نظیر اینا .. انقد طیف تبلیغاتیش زیاد نیس .. که فکر میکنینقل قول:
پالپ عزیز من یک پیام خصوصی بهت دادم بخونی ممنون میشم
شوخی کردم بابا!
راستی بی زحمت 2 تا سوال داشتم
1-میگن دوربین بکار رفته در این گوشی همون دوربین پیکسون هست،پس کیفیت عکس برداری دو گوشی نباید باهم تفاوتی
بکنه نه؟
2-s8300 از بازی های حرکتی و نرم افزارهای YouTube پشتیبانی میکنه؟
ایشالا مبارک بادا مباراکم بادا. گل اومد از حموم s8300 من اومد بیرون از حموم. بچه ها چشم روشنی بدین . من بالاخره امروز s8300 خریدم. ایشالا مبارک بادا:26:بچه ها دوست داشتین یک چشم و یک پا نداشتین s8300 شما هم مثل مال من نو بود:46:.خالی از شوخی دم تمام دوستان گرم . که راهنمائی کردن. از فردا با سوالات جدید میام. از حالا دیگه s8300 بهترین گوشی دنیاست. گور بابای کریستال:35:
: دی مبارک باشه ... مهدی جان .. چطوره؟ تاچش خوبه ؟صداش چطوره ؟ کیفیت صفحه نمایش؟ و هر چی که به نظرت میاد بگو
نقل قول:
1- کیفیت عکسبرداری نه زیاد فرق نمیکنه ولی به نظرم 8300 بهتره با توجه به عکسهایی که از هر 2 دیدم ...
2- از بازیهای حرکتی که اره ... youtub رو نمیدونم :31:
باسلام
برادرمن امشب این گوشی را خرید با گارانتی اصلی 330 در مشهد
وقتی گوشی را به شارژ می زنه گوشی به حالت خاموش میره و هیچ یک از کلید ها وصفحه کار نمی کنه و به محض اینکه گوشی را از شارژ میکشیم گوشی به حالت نرمال میره و به راحتی کار میکنه میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
یا حق
نقل قول:
سلام ... مبارک باشه ...
احتمالا گوشی قفل میشه ...
المان قفل صفحه نمایش در سمت راست گوشی هستش اونو چند ثانیه نگه دارید یااینکه اسلاید گوشی رو باز کنید ... به عبارتی صفحه کلید گوشی رو فعال کنید ... اگه بازم سیاه بودببرید نمایندگی تا ایرادشو برطرف کنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از نمایندگی اصلی میگرفتی پریروز 323 بود در مشهد..
سلام
GPS این گوشی فعال نمیشه؟!؟!!
سلام مجدد.
1- من این گوشی رو به قیمت 326000 با گارانتی مایکروتل خریدم.
2- کیفیت عکاسی و فیلم برداریش حرف نداره.مخصوصا فیلم برداریش.
3- برعکس اون چیزی که در مورد فلاشش میگن که ضعیفه به نظر من اصلا اینطوری نیست.
4- کیفیت پخش موزیک از اسپیکر خوبه و در هدفون محشر. البته از ch5.1 من خوشم نیومد . به نظرم آهنگ با همون تنظیمات اکولایزر با کیفیت بهتری پخش میشه.
5- کیفیت صفحه نمایش حرف نداره
6- در مورد حساسیت تاچش به نظر من پائین صفحه خیلی افتضاح فرمان رو میگیره مثلا وقتی با کسی حرف میزنی و میخوای اسپیکر رو روشن کنی باید 4-5 بار بزنی تا فرمان رو بگیره. کلا ظاهرا پائین صفحه تاچش ضعیف تره. ولی بقیه وارد تاچش مشکلی نداشت.
7-فایل از طریق بلوتوث روش دیر میاد . به نظرم سرعتش پائینه. البته من فقط یکبار فایل بهاش گرفتم.
8-بازی روش نداره من هم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم. البته بازی با شتابسنج .
9- در کل از خریدش راضیم هر چند خودمونیم کار کردن با تاچ به نظرم خیلی سخته:24:امیدوارم زود عادت کنم.ولی خوب من تازه برای شارژ اولیه زدمش تو شارژ و هنوز خیلی چیزاش رو نه میدونم و نه امتحان کردم. این فقط نطرات در قبال 2 ساعت کار کردن با این گوشی بود.
مهدی جان یعنی چی تاچ پایینش ضعیفه ؟
بلوتوثش هم سرعتش بیشتر از بقیست احتمالا گوشی که باهاش بلوتوث کردی نسخه پایینتری بوده ...
تصمیم نهایی گرفته شد
پول هام رو دارم جمع میکنم تا حد اکثر 2 ماه دیگه گوشیم رو عوض کنم
اگه پولهام به 380 رسید که lg gc900 رو میخرم،ولی اگه پولم لز 340 بیشتر نرفت حتما میرم سراغ sumsung s8300!
بازم اگه دوستان نظری دارند بگند
تنظیمات فیلمبرداری که فیلمبرداری قابل قبولی داشته باشه
رزولوشون : 720*480
white balance: auto
effects :none
anti shake : on
wdr : تو محیط های بسته on و در محیط های باز off
wideo quality: fine
adjust : با توجه به محیط خودتون باید تنظیم کنید ولی بعضی جاها که خیلی محیط بسته هستش و نور کافی نیس ... بهتره saturation رو +1 بزارید ...
پالپ عزیز .
1-تنظیمات فیلم برداری و عکاسی
2-فایلهای تصویری با پسوند wmv رو میشه باهاش جرا کرد؟ من اجرا میکنم error میده.نرم افزار خاصی میخواد؟
3-بازی با چه رزولوشنی باید باشه تا اجرا کنه؟
4-تنظیمات حساسیت صفحش کجا هستش؟
مهدی جاننقل قول:
1- فیلمبرداری که بالا گفتم .. عکاسی هم
1-برای گرفتن عکس از اجسام نزدیک مثلا نهایت 50 سانتیمتر فاصله ...macro ... برای عکاسی در همه حالت ... auto focus
resolution: 3264*2448
white balance: auto
efects : no
iso :auto
exposuremeter :centre weightes
anti shake : on اگه فلش بزنه خودش غیر فعال میشه
wdr : محیط هایی با نور زیاد off ... محیط های بسته و با نور کم On
image quality: super fine
adjust ham : 0
0
0
محیط بسته تنظیمات متفاوتی با توجه به نور محیط میشه کرد ولی +1 saturation نتیجه بدی نداده
تنظیمات فلش هم سعی کن خودت انجام بدی محیط هایی که میبینی فلش نیازی نیست سعی کن ازش استفاده نکنی هر چی کمتر از فلش استفاده کنی عکسها کیفیتش بهتر میشه ...
2-اره میشه اجرا کرد ... بعضی فایلهای wmv رو خود کام هم eror میدن ... من کلی فایل wmv روش ریختم و از این لحاظ مشکلی نداشتم ... ولی اگه میبینی eror میده مشکل از wmv ی هستش که روش میریزی معمولا
3-240*400 ... 240*320 ... بهترین سایز به ترتیب براش همینه
4-حساسیت صفحش همینه کم و زیاد نمیشه
این تنطیمات هنگام فیلم دیدن بینهایت فوق العادع عمل کنه و کلا دیدن فایلهای تصویری با صدای 5.1 کانال کیفیت بهتری داره.نقل قول:
اون تنظیماتو گذاشتن برای موزیکهایی که قابلیت دالبی یا فیلمهایی که این قابلیتو دارن نه برای هر موزیکی :31: