دوستان نظر کلیتون راجع به 2230fm چیه ؟
منظورم کیفیت تصویر و نوع نمایش font ها تو res های زیر native هست
Printable View
دوستان نظر کلیتون راجع به 2230fm چیه ؟
منظورم کیفیت تصویر و نوع نمایش font ها تو res های زیر native هست
سلام پدرام جان
زیر نیتیو تعریفی نداره.من 2230 دارم، اگه سوال دیگه ای در مورد این مدل داشتی بپرس در خدمتم.
هیچ مانیتوری در این رده قیمت Scaling تعریفی ای نداره. هیچ کدام از مانیتورهای ارزان قیمت هیچ برندی (LG, AOC, Samsung, Dell, HP, ViewSonic, Acer, BenQ, ...) هم از این قاعده مستثنی نیستند.نقل قول:
البته اصولا هیچ دلیل منطقی ای هم برای استفاده از رزولوشن های زیر Native در محیط عادی سیستم عامل وجود نداره... به خصوص وقتی مانیتور نسبت به اندازه رزولوشن بالایی نداشته باشه (مثل همین 2230fm)
با سلام
با پلير divx چك كردن زير نويس چسبيده به فيلم را ميخواند ولي در مونيتور 2230 fm پخش نميشه البته بدون وصل به كامپيوتر
با تشكر
ببخشید دیگه ادم مگه معقولش اینه که برای یک lcd دیگه تا چقدر هزینه کنه ؟ :31:نقل قول:
حتی t220p سامسونگ هم که الان 310 قیمتشه همین مشکل رو داره که جز گرون قیمت های بازاره
من منظورم از native اصلا تو desktop نیست
منظورم تو game هست که اگه قراره ادم رو 1920 با maximum quality بازی کنه بستن sli دو تا gtx 260 oc هم نمیتونه به ادم تا 30 فریم هم بده چه برسه 60 یا 70
ممنونم تقی جاننقل قول:
تو بازی و movie دیدن چطوره ؟
اون 2ms بودنش کاربردیه یا تبلیغیه ؟
خرج برای خرید یک قطعه به نیاز شما بستگی داره... کسی که بصورت حرفه ای با رنگ ها کار می کنه مسلما این مانیتورهای ارزان قیمت زیر 500 هزار تومان با نسبت کنتراست داینامیک بی نهایت (!!) به دردش نمی خورن...نقل قول:
T220P هم جزو ارزون های بازار مانیتورهاست... گرون ها از 600-700 شروع میشن تا 1.5 و بیشتر برای 24 اینچ. البته Scaling اونها هم تعریفی نیست.
خب شما گفتید نمایش فوتت ها! :31:نقل قول:
من منظورم از native اصلا تو desktop نیست
منظورم تو game هست که اگه قراره ادم رو 1920 با maximum quality بازی کنه بستن sli دو تا gtx 260 oc هم نمیتونه به ادم تا 30 فریم هم بده چه برسه 60 یا 70
GTX 260 SLI از پس همه بازیها در 1920x1200 بر میاد... (به جز CRYSIS که استثناست)
به علاوه اینکه خب شما می تونید مانیتوری با رزولوشن 1680x1050 یا 1440x900 تهیه کنید تا مشکلی از اون بابت نداشته باشید.
برای بازی عادی در 1920x1200 با Crossfire کردن دو کارت گرافیک Radeon HD 4770 هم می تونید کارایی کاملا قابل قبولی در اکثر بازیها داشته باشید.
نقل قول:
ممنونم تقی جان
تو بازی و movie دیدن چطوره ؟
اون 2ms بودنش کاربردیه یا تبلیغیه ؟
شرمنده چون گرافیکم پایینه تا حالا درست و حسابی باهاش بازی نکردم.
ولی برای فیلم حرف نداره، مخصوصا برای فیلمهای واید بالای 720p خیلی خوبه.
oخوب پس شما حتما وضعتون خوبه که به 300 میگید ارزون :31:نقل قول:
من که هر جا رفتیم تو هر فرومی حتی 200 رو هم گرون میدونستن
البته اون 70 درصد مردمی رو میگم که در امد ماهانشون زیر 600 تومانه
در مورد performance تو حالت sli هم والا اولین باره که میشنوم کسی میگه این 2 کارت با هم تو اون Res میتونن اون fps رو بدن
در کل ممنون :10:
دوستان از سه مدل زیر کدوم پیشنهاد میشه؟
1- AOC V22
2- AOC 2230 Fm
3- LG 2261
این مدل 2230 AOC رو میشه کاری کرد که باهاش تلویزیون نگاه کنی ؟ البته بدون استفاده از کامپیوتر.
تلویزیون که فکر نکنم ولی فلش مموری و کارت هایی مموری بهش میخوره و بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه عکس و فیلم و آهنگ پخش میکنه
ریموت هم داره
البته اینا تو کاتالوگش بود من خودم تست نکردم
من اینو در نظر داشتم که به اون دو تا مدل بالا هم برخوردم
حالا نمیدونم کدوم بهتره :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نظرتون در باره ی این چیه led هم هست
کلا aoc بهتره یا lg یا سامسونگ؟
من تعریف V22 رو زیاد شنیدم البته بیشتر از اون 2261 ال جی هم خیلی طرفدار داره و تقریبا تو همین رنج قیمته
کلا که والا میگن سامسونگ بهتره ولی دلیلش رو هیشکی نمیدونه :)
دوستان میخواستم بدونم مدل 2230Fm امکان نمایش 1080 داره و باید حتما پورت HDMI داشت باشه درست ؟
یکی از دوستان خواهاشان کمککنه میخوام بدونم چطوری این 2230Fm رو به 1080 ببرم بدوم پورت دیجیتال میشه DVI و یا HDMI میشه .
دوستان من ميخوام يه ال سي دي بخرم غير وايد نظرتون در مرود اين مدل AOC 19" 197Va چيه؟؟؟ بخرم يا نه؟؟؟ يا يه چيزه ديگه اي بگيرم؟ وايد نباشه فقط...
كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اين که مانتيورها و تلويزيون ها وايد شدند خودش قضيه اي جداست اگه شما دقت کرده باشيد چشم شما در عرض نمي تونه حرکت آنچناني داشته باشه يعني بالا و پايين ولي به چپ و راست مي تونه دامنه گسترده اي رو پوشش بده در نتيجه همين يکي از عوامل ساخت اين نوع مانتيور ها هست اشنقل قول:
مدل 203vw چه طور مانيتوريه براي كارت گرافيك 4670؟
بدک نیست:8:
کسی میدونه گارانتی محصولات سامسونگ چجوریه؟
آيا مدل 203vw رزوليشن 1440*900 هم داره؟
آيا مدل 203vw رزوليشن 1440*900 هم داره؟
سلام دوستان,
میخواستم دو مدل sasmung t220 و lg W2284F رو با V22 مقایسه کنم.
با توجه به اینکه این دو مدل گرونتر هستن, کدومشون بهتره و آیا مدل V22 سیستم 4:3 LG رو داره؟
و یه چیز دیگه که دلم نیومد مطرح نکنم,
واسه تمام کسانی که میگن AOC معتبر نیست:
AOC قدمت 75 ساله داره و ماله آمریکا هست (حالا میخواد مونتاژ هر جا باشه...)کد:http://www.aoc.com/about_1.html
سلام دوستان
از من به شما يه نصيحت كه همين بلايي كه سر من اومد شما تجربه نكنيد
1سال پيش بعد از كلي تحقيق توو نت و بازار رفتم يه ال سي دي سامسونگ 19 اينچ به قيمت 285000 تومان بگيرم كه يهو چشمم افتاد به يه ال سي دي بنكيو 220 اينچ كه قيمتش 280000 بود
بعد از كلي كلنجار به خاطر 1 اينچ رفتم بنكيو رو خريدم كه يك سال هم گارانتي تعويض داشت(من 280000 خريدم ولي وقتي رفته بودم يه مغازه ديگه با كمال تعجب ديدم قيمت رو زده 250000 تومان،خلاصه 30000 تومان هم رفت به پاچمون)
بعد از 1 سال و 3 ماه يهو ال سي دي سفيد شد صفحش و هيچ چيزي نشون نميداد
زنگ زدم گارانتي و متوجه شدم كه جايه شركت عوض شده و ادرس جديد رو از فروشنده گرفتم ولي گارانيش كه كاملا مشخص بود چندتا ادم سود جو كه حروم و حلالي هم سرشون نميشه يه دكوني واسه كلاه برداري باز كردن
گفتن گارانتي تموم شده و ما تعمير نداريم(يعني وارانتي ندارن) و ادرس يه تعمير كار رو دادن كه خودشون هم شدن پارتي من كه هوام رو داشته باشه(بچه خر كردن)
خلاصه 70000 تومان خرجش كردم تا يه چيزي شبيه به روز اول بشه كه نشد
دوباره بعد 2 ماه برگشت به همون حالت قبلي(سوخت) و من موندم و 70000+280000 پولي كه پرت شد و الان هم همون مانيتور 15 اينچ crt كه 10 سال هستش داره كار ميكنه رو استفاده ميكنم
من به عنوان يه برادر كوچيكترتون ميگم كه توو ايران اول به فكر كيفيت باشيد و دوم به فكر گارانتي و خدمات پس از فروش
ال سي دي من به خاطر نبود قطعات يدكي افتاد گوشه انباري
دوستان تا بودجه حداكثر 200 تومن، من كارهاي طراحي با سيستمم انجام نميدم. كارت گرافيكم هم قديمي هست (Radeon 64mb) ولي قصد ارتقاء دارم. حالا با اين تفاسير كدوم مدل AOC رو كه هم الان جواب بده و هم بعد از ارتقاء رو پيشنهاد ميديد؟
در مورد خدمات پس از فروش این مدل باید عرض کنم که بنده واقعا راضی هستم ... حدود 20 روز پیش یه دونه مدل 203vw با کلی جستجو تو بازار پیدا کردم ( چون حتی خود نمایندگی هم مدلهای 20 و 22 اینچ رو به علت قیمت خوب و تقاضای زیاد تموم کرده بود و حتی بعد از زنگ زدن با شرکت مادر تو تهران معلوم شد تا 2 هفته جنس جدید نمیاد ( بنده شهر رشت هستم ) اما بعد از خرید معلوم شد که 2 تا پیکسل سوخته داره ... اولش خیلی نگران شدیم چون یکی از دوستان گفت که نا 3 پیکسل رو تعویض نمی کنن ... اما وقتی با مرکز خدمات مادیران تماس گرفتیم کلی تحویل گرفتن و گفتن این مذل مانیتور خدمات 2 ساعته درب منزل تو تهران و خدمات درب منزل در کمتر از یک روز تو شهرستان داره و اگه تعویض مانیتور لازم باشه مانیتور یدکی هم در اختیار قرار میدن ... خلاصه مسئول مادیران می خواست ادرس بگیره که بیان در منزل اما من خودم مانیتور رو بردم پیششون به محض دیدن 2 تا پیکسل گفتن حتی اگه یکی هم بود برات تعویضش می کردیم .. البته اون مدل رو تو انبار موجود نداشتن اما بهم یه مانیتور lcd15 یدکی دادن تا کارام لنگ نمونه و گفتن ظرف حداکثر 3 روز مدل شما رو از تهران براتون میاریم .. که انصافا هم به وعدشون عمل کردن ... خلاصه خدمتتون عرض کنم که من از خدمات مادیران واسه این مدل خیلی خیلی راضی هستم با اینکه اولش اصلا نظر خوبی در مورد این مدلا نداشتم و فقط به سامسونگ فکر می کردم . اما برخورد بسیار خوب و مودبانه مادیران و خدمات خیلی خوبشون واسه این مدل نظرم رو کاملا مثبت کرد ... دوستمون واقعا راست میگن به گارانتی و خدمات س از فروش خیلی توجه کنید . در مورد خدمات واسه این مدل خاص من که کاملا راضیم ( با اینکه هیچ اشنایی با مسئولان گارانتی کننده هم نداشتم و پارتی بازی هم نشد !!! )
دوستان من از بين اين 2 كدومش رو بخرم خواهشاً راهنمائي كنين ميخوام برم بخرم...
931WZ
197Va
ممنونم
کلا در ایران من توصیه می کنم(اکید) اگه کسی می خواد LCD بگیره از سه مارک SAMSUNG,LG,AOC استفاده کنه
درسته , اگرچه به گارانتی خیلی اعتباری نیست اما حداقل از بعضی شرکتها بهترن که محصولی رو وارد میکنند و گارانتیش میکنن بعد یکدفعه غیب میشن !نقل قول:
آقا این چه وضعشه ؟؟؟؟؟
زنگ زدم کل ایرانو زیر رو کردم میگن aoc v22 نداریم.
یجا زنگ زدم میگه کمیاب شده 340 تومان !!!!!!
حالا که میخواهیم بخریم دیگه نیست
سلام leilash
من مونیتور 931fwz دارم و یک جورایی که خیلی خواب آوره !! یعنی سفیدی اون باعث میشه آدم خوابش ببره تنها در رزولوشن 1440 در 900 تو ویستا بسیار عالی است و شفاف است.در رزولوشن پایین مثلا 1280 اینها باعث مات شدن میشن و خوب نیست تنها 1680 که حروف ها شدیدا ریز میشن اما دقیق ولی به چشم فشار میاره تو اکس پی تنها 1680 در 1050 جواب میده ولی در ویستا رزولون 1440 در 900 بسیار عالی اس و ااگر تو 1680 در 1050 بزنیم ریز میشه و اذیت میکنه.
تست کردم به کیفیت سامسونگ نمیرسه و تو یکی تستها من متوجه سدم نمیتونه رنگ سیاه پشت صحنه یا زمینه سیاه کنترل کنه با برنامه Windows Media Center که یک قسمت داره واسه تنظیم مونیتور که خیلی خوبه و متاسفانه توی تست و تنظیم نتونست خوب تنظیم بشه ولی خوبه من خریدم به قیمن 164 تومن در اصفهان
دوستان اين خوبه LCD AOC 931 FWZ يا اين LG W1952 TQ
LG W1952 TQ
این مدل 1680 در 1050 نداره و بلنگو هم نداره ولی aoc داره.
اما aoc یک مشکل داره چون دکمه خاموش وسط است من گاهی اشتباهی میزنم اگر دکمه خاموش و روشن گوشه راست یا چپ مثل ال جی بود اون وقت بهتر میشد
تنظیم در aoc بیشتر از ال جی یعنی منو زیاد داره .کنترل بیشتری داری
کنتراست 10000 دیگه بقیه اش مثل هم است.
با توجه به قیمت و تنظیم و امکانات aoc بهتره ولی نمیدونم ال جی کیفیت ال سی دی بهتره یا نه ؟
از دوستان کیس میتونه راهنمایی کنه v22 رو از کجا بگیرم ؟؟؟
دوستان تورو خدا يه راهنمائي بكنين از بين اين 3 مدل و موندم كه ال سي دي وايد بخرم يا نه!!! چون با وايد كار كردم يكم راحت نيستم نمدوينم به استاندارد عادت كردم يا چيزه ديگه ... و اينكه آيا AOc بخرم يا نه... تو سايتها آدم يه چيزائي ميشنوه كه دلسرد ميشه...!!!
197Va
931Fwz
1952TQ
ممنونم ميشم راهنمائيم كنين...
دوست عزیز الان بیشتر مانیتورها واید هستند و در بین چند مدلی هم که استاندارد هستند چیز بدرد بخوری پیدا نمیکنی من هم مثل شما بودم اما الان که مانیتور واید گرفتم (22 اینچ) راضیم بعد از یه مدتی عادت میکنی :31:نقل قول:
در مورد این مدلهایی که گفتی اطلاعاتی ندارم اما من خودم سامسونگ گرفتم و خیلی راضیم
دوستان لطفاً منو راهنمايئ كنين كه چي بگيرم سامسونگ 1931BF غير وايد دارم ولي خوشم نمياد ميخوام بفروشمش...
از بين اين مونيتورها كدومش رو پيشنهاد ميكنين؟؟؟
LG 1952TQ
Aoc 971 Fwz
Aoc 197 Va
البته Aoc رو شايد بخرم به خاطره اينكه رزوليشنش از Lg بيشتره 19 اينچش مثل مونيتورهاي 22 و 23 هست رزوليشنش...
و اينكه غير وايد Aoc 197 va رو بگيرم چطوره؟؟؟
كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا نمایشگاه صبر کنید
مدل های جدید با قیمت های جدید در راهه
اولیش LG W2286LI هست که تبلیغاتش شروع شده