[/QUOTE]نقل قول:
دوست عزیر ما که از این چیزا که نوشتی هیچ سر در نیاوردیم!!!!!!!!!:41:
اگه یه توضیحی بدی خیلی خوب میشه.:20:
من عاشق Call Of Duty هستم.:10:
Printable View
[/QUOTE]نقل قول:
دوست عزیر ما که از این چیزا که نوشتی هیچ سر در نیاوردیم!!!!!!!!!:41:
اگه یه توضیحی بدی خیلی خوب میشه.:20:
من عاشق Call Of Duty هستم.:10:
نقل قول:اینم سند اینکه این دوست عزیز یعنی کاپیتان پریس سگ پیشش کم میاره: :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.vg247.com/2009/10/07/looks-like-captain-price-returns-in-modern-warfare-2/
یه تریلر دانلود کنین ببینین زندست یا مرده :دی اون بیچاره هم دل داره خوب :دی
تریلر اخری تو یه قایق همراه ما داره تیر ول میکنه اینور اونور :دی
دوستان تو این مرحله چیکار که نمیکنیم. عجب جایی ...مردم من.
عجب چیزی!!!!نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
نمیدونم اینجا اعلام شده یا نه
اما minimum مشخصات سیستم برای pc اعلام شد :
Hard Drive Space: 16 GB free hard drive space
Operating System: Windows® Vista/XP
Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium® 4 3.0GHz or better
RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA)
Video Card : Shader 3.0 or better 256 MB nVidia® GeForce™ 6600GT / ATI® Radeon™ 1600XT or better
کد:http://games.gamepressure.com/news.asp?ID=109538
چه خبره ....مگه می خوایم بمب بفرستیم هوا ....نقل قول:
Hard Drive Space: 16 GB free hard drive space
تهش من 9 قیق فضا دارم ...هیچی هم نمی تونم پاک کنم. ه
عجب گیری کردیم حالا بیا برو هارد بخر...
حامد جون مگه چی تو هاردت نصبه ؟ :31:نقل قول:
الان که اوج دورانه بی بازی بودن و کساده
من یک درایو رو 80 گیگ زدم فقط برای بازی الان فقط shift توش نصبه
راست میگی پدرام جان ... من فقط الان RE5 و fifa 10 نسبه ولینقل قول:
حامد جون مگه چی تو هاردت نصبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که اوج دورانه بی بازی بودن و کساده
من یک درایو رو 80 گیگ زدم فقط برای بازی الان فقط shift توش نصبه
با این که یک هارد 1 ترا دارم ولی من چون از هر بازی یک ایمیج برمیدارم .واسه همین الان کمبود فضا دارم .
برای نسب همین فیفا مجبور شدم شیفت رو پاک کنم فیفا بنسبم.
خوب برای COD هم بهتره یکی بخرم چون حالا حالا این دو بازیو پاک نمیکنم.
پاک کن :دی میخوای چیکار ایمیج میگیری :دی الکی 30 / 40 تومان بدی به یه هارد شیکمه این مغازه دارهارو گنده کنی که چی !
ولی جدا چرا این همه جا میگیره :دی مثل اینکه بازی خفن طولانی شده و فیلم های داخل بازی هر قسمت یه فیلم سینمایی شده :دی البته برای گرافیک هم هست !
سلام
یکی ساده برای من بگه این اعتراض برای شرکت اینفینیتی دقیقا چی هست ؟
دیگه نمیشه آنلاین روی پی سی زد ؟؟؟؟
حداقل سیستم مورد نیاز بازی معرفی شد
- Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better
- Memory: 1 GB RAM
- Graphics: ATI Radeon 1600XT or better or 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better
- DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
- Hard Drive: 12GB of free hard drive space
- Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
- Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
سیستمش با MW1 چندان فرقی نداره.
واقعا دم IW گرم با این سیستمی که ارائه میده واسه بازی نکستی مثل کال آف :8:واقعا دوسشون دارم. ای کاش یه کمی قیمت رو پایین میزدن میرفتم با پی پال نسخه ارجینالش رو میخریدم. این طوری آنلاینش رو هم از دست نمیدادم.نقل قول:
میشه یکی بگه چرا این بازی از direct x 10 پشتیبانی نمیکنه ؟ واقعا برام جای سواله
سلام
من تریلر های صفحه اول رو نمی تونم دانلود کنم
مثلا این
وارد لینک می شم یه صفحه پلیر هست و یه گزینه دانلود که روش می زنم هیچ اتفاقی نمیوفتهکد:http://xbox360.ign.com/dor/objects/14281102/call-of-duty-6/videos/modernwarfare2_e3demo.html?download=true
شما عضو شو اول بعد دانلود رو بزن
از کجا این حرف رو میزنی؟ این مشخصاتی که بالا نوشته شده ماله حداقل سیستم مورد نیاز هست شاید سیستم توصیه شدش از DX10 پشتیبانی بکنه! :31:نقل قول:
این هم سیستم توصیه شده:حداکثر سیستم
Processor : Dual Core 2Ghz or Better
Memory: 2GB (2.5GB for Vista)x
Graphics: 256 MB With Shader Model 3.0 Support , 8600GTS or Better
Saam جان اگه این حد اکثره که فکرکنم ما بتونیم 60 تا 70 فریمی بگیریم :31:نقل قول:
فروش بیشتر Modern Warfare 2 بر روی Xbox 360 !!
سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 6 برابر نسخه PC بوده است!
فروش بیشترش روی 360 به خاطر دوربین دیددر شب هستش قبلا هم اعلام شده بود که این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ خواهد شد که پیش بینیشون داره تحقق پیدا میکنه...نقل قول:
البته پدرام جان اینی که من گذاشتم هنوز تاید نشده ولی تو چندتا سایت دیدم گفتم بزارم.نقل قول:
منظورتون از 10 برابر PC چیه؟ پیش فروش بازی بر روی هر دو کنسول 10 برابر PC ایه یا پیش فروش بازی بر روی XBOX 360 ده برابر PC ایه؟نقل قول:
سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 10 برابر نسخه PC بوده است!
اگه اون عکسی که گزاشتم رو نگاه کنی میبینی پیش فروش روی xbox 360 ده برابر پیش فروش روی pc بوده !نقل قول:
منظورتون از 10 برابر PC چیه؟ پیش فروش بازی بر روی هر دو کنسول 10 برابر PC ایه یا پیش فروش بازی بر روی XBOX 360 ده برابر PC ایه؟
چه جوری حساب کردید؟ بنا بر ریاضیات! 61/9 = 6.7نقل قول:
اگه اون عکسی که گزاشتم رو نگاه کنی میبینی پیش فروش روی xbox 360 ده برابر پیش فروش روی pc بوده !
disc بازی روی کنسول xbox هم به دلیل اینکه قیمت پایینی داره و اکثر بیشتر بازیبازهای دنیا کنسول xbox دارننقل قول:
سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 10 برابر نسخه PC بوده است!
امکان فروشش هم بیشتر خواهد بود ...مثلا همین ps3 یکی از عمده دلایل فروش کمش قیمت بالای disc ها هستش.
فک کنم بازی باز هم گیم پلی کوتاهی داره بین 6 یا 8 ساعت تموم میشه...
من تو یک چیز موندم MW هر گونه انتظار از یک بازی شوتر اول شخص رو براورده کرده ...کار infinity war خیلی سخت هستش.
چون انتظارات خیلی بالا هستش. مثلا من خودم انتظار یک شاهکاری فراتر از قسمت قبلی دارم.
و اگه نتونه این رو براورده کنه قطعا انتقادات شدیدی خواهد شد این قسمت.
نه اتفاقاً بازیهای PC معمولاً ارزونتر هستن حداقل 10$ چون هزینه ساختشونم کمتره، البته نه برای پیشفروش. قیمت بازیهای Xbox360 و PS3 هم یکیه، 60 دلاره جفتشون که البته در مورد Modern Warfare 2 سازنده به دلیل محبوبیت بازی تصمیم گرفته بازی رو از قیمت استانداردش گرونتر بفروشه که یه پول گنده به جیب بزنه.نقل قول:
آقا یکی من رو در این مورد روشن کنه ! ممنوننقل قول:
:دینقل قول:
چه جوری حساب کردید؟ بنا بر ریاضیات! 61/9 = 6.
راست میگی مثه اینکه گویا من اشتب دیدم :دی
این کاربرا واسه آدم حواس که نمیزارن!!
مرسی درستش کردم
فكر ميكنم كه ديگه نميشه سرور زد. اگه حدسم درست باشه ايجاد سرور فقط در انحصار IW در مياد و بايد با سرور هاي كرك شده خداحافظي كنيم و اين يعني براي آنلاين بازي كردن حتما بايد سي دي كي اريجينال استفاده كني. به اين ترتيب فكر ميكنم ايجاد سرور بر روي شبكه هم غير ممكن خواهد بود مگه اينكه رازور يه فكري براش بكنه!نقل قول:
بازی 16 روز دیگه دستمونه.
بازیش کی میاد
منظورت نسخه pc که نیست درسته ؟
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم
بازی وقتی اومد از چه شرکتی بگیریم که مثل این بازیهای شرکت آشغال boysteam و ... ناقص درنیان
از سایت p30world یا pardis بگیریم خوبه؟
این بازی هایی که تو بازار هست اکثرا رو پکشون ننوشته مال چه شرکتیه
والا حوصله بازی خراب ندارم!
لطفا راهنمایی کنید
شما از همین p30world یا همون پردیس بگیر !
وست گیم هم خوبه !
من نمیخوام تبلیغ بکنم ولی بازی هایی که سایت p30world میاره کامل هستند و واقعا با کیفیت.نقل قول:
در مورد boysteam که میدونید اشغال میده دست ملت و بیش از 50 درصد بازیهاش کیفیت ندارند.
دقیقا 19 ابان ماه.نقل قول:
اینجا فقط یکمی گرون میده من همیشه بازیها هر DVD رو 450 میخرم.
کسی باکس شات بازی رو نداره؟