کجا باید کم کنم تو بازی که اصلا نمیشه رفتنقل قول:
Printable View
کجا باید کم کنم تو بازی که اصلا نمیشه رفتنقل قول:
3 - وقتی تصادف میکنیم با کدوم دکمه باید فلش بک زد ؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
کسی جواب نمیده ؟
سلام .نقل قول:
تو شماره قبلی که وقتی تصادف میکردی و ماشینت کاملا داغون میشد ، با دکمه F12 بود .
ولی من تاحالا اینو بازی نکردم . تو تنظیمات کیبورد رو یه نگاه کن شاید پیدا کنی .
نقل قول:
چند تا سوالم داشتم :
1 - چه جوری بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم ؟
2 - چه جوری جزئیات بازی رو بفهمم ؟ ( مثل اینکه چند کیلومتر رفتم - متوسط سرعتم چند بوده و غیره ... )
3 - وقتی تصادف میکنیم با کدوم دکمه باید فلش بک زد ؟
1- وقتی وارد بازی میشی بعد با پروفایلت لوگ این میشی قبل از اینکه وارد کانکس بشی یه مجله رو بهت نشون میده که میگه چند درصد از بازی رو رفتی
2- توی همون کانکس که هستی و داری از روی نقشه جایی که میخوای مسابقه بدی رو انتخاب میکنی یه بار esc رو بزن بعد برو سمت چپ همونجا یکم بگرد پیدا میکنی
3- esc رو بزن بعد فکر کنم گزینه ی چهارم رو باید انتخاب کنی بعد که رفتی اونجا که فیلم 10 ثانیه ی قبلت رو نشون میده نگاه کن هرجا مناسب بود همونجا f12 رو بزن
نقل قول:
چند تا سوالم داشتم :
1 - چه جوری بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم ؟
2 - چه جوری جزئیات بازی رو بفهمم ؟ ( مثل اینکه چند کیلومتر رفتم - متوسط سرعتم چند بوده و غیره ... )
3 - وقتی تصادف میکنیم با کدوم دکمه باید فلش بک زد ؟
1- وقتی وارد بازی میشی بعد با پروفایلت لوگ این میشی قبل از اینکه وارد کانکس بشی یه مجله رو بهت نشون میده که میگه چند درصد از بازی رو رفتی
2- توی همون کانکس که هستی و داری از روی نقشه جایی که میخوای مسابقه بدی رو انتخاب میکنی یه بار esc رو بزن بعد برو سمت چپ همونجا یکم بگرد پیدا میکنی
3- esc رو بزن بعد فکر کنم گزینه ی چهارم رو باید انتخاب کنی بعد که رفتی اونجا که فیلم 10 ثانیه ی قبلت رو نشون میده نگاه کن هرجا مناسب بود همونجا f12 رو بزن
خوب این فوق شاهکار هم امروز تمام شدم
تو این چند ماه به شکل متسمر یک ابر بازی همراه با یک flash پر از اهنگ های به روز و خفن با bass گوش کر کن
یک تجربه ناب و استثنایی
که نهایت هم با گرفتم 35 تا از 39 تا achive های single player به اتمام رسید
سلام سیو کامل این بازی رو همراه با آموزش نصبشو میخواستم ممنون
ویرایش شد----
دوستان تو كامپيوتر ميشه با دسته بازي كرد
بله میشه من با دسته بهتر بازی میکنمنقل قول:
سلام...
موقع اجرای بازی این ارور میاد...
the OpenAl.dll not found
فکر میکنم یک dll چیزی هست ولی از کجا بیارمش!!!؟
برنامه OpenAl که احتمالا در سی دی موجوده رو نصب کننقل قول:
من ویندوز عوض کردم سیو بازی از بین رفته فایل سیو کاملشو دان کردم طریقه درست کپی کردنشو نمیدونم کسی میتونه کمک کنه
من قبلن تو این سایت مطرح کردم مشکلمو اما .... :41:
چجور بايد دسته رو تو اين بازي تنظيم كرد و استفاده كرد
دوست عزيز سيو رو تو پوشه My Documents بايد كپي كنيدنقل قول:
در ضمن شما بايد از پوشه xlive نيز يك كپي بر ميداشتيد و بعد از نصب ويندوز دوباره در همان محل كپي كنيد
مسير پوشه xlive :(در ويندوز 7 و xp تقريبا شبيه هم هست)
بايد از قسمت folder option گزينه hiden رو show كنيد
C:\Documents and Settings\MEHRDAD\Application Data\Microsoft
قسمت mehrdad اسم يوزر خودم هست در كامپيوتر شما اسمي كه شما انتخاب كرديد خواهد بود
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
تو قسمت option بعد contorol بعد هر كدوم رو انتخاب كن و دكمه دسته را بجاش وارد كننقل قول:
مثلا روي up اينتر بزن و يكي از دكمه هاي دسته را فشار بده
mehrdad jan man karai ke gofte bodido anjam dadam va avale bazi erorr mide be nazare shoma az filei ke dan kardam nist shoma file salemesho darid
والا شما بايد از فايل سيو و پوشه xlive رو از يه نفر بخواهيد كه با هم هماهنگ باشندنقل قول:
من ندارم والا براتون مي زاشتم
اقا من مشکل سیو دارم یکی کامل توضیح بده چکار باید کنم چجوری اکونت افلاین بسازم؟
راي سيو اين كار رو انجام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط khalabane javan
بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
1-create profile رو بزنید.
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
از یکی از بچه ها شنیدو که گفت میشه این بازیو آنلاین زد؟ راهی داره؟
خوب کسی هست آنلاین بازی کرده باشه
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
پسر عجب بازی ای هستش :دی
من که کلا تو ریسینگ و اینا نیستم خیلی خوشم اومد واقعا قشنگه
کسی می دونه حدودا چند ساعت نیازه تا تموم شه ؟
به مهارت خودتون بستگی داره که یک مرحله رو چند بار مجبور میشید restart کنید.
ولی کار 2-3 روز نیست و اگر بذارید روی لولهای بالا حتما به بیش از 1 هفته زمان احتیاج داره.
علی جان تازه شروع کردیش ؟ :31:نقل قول:
اره واقعا یک شاهکاره
خبر خوش اینکه دیروز codemasters شماره 3 رو هم confirm کرد
آره :دینقل قول:
کلا وقتی درگون اومد بعدش هم مس افکت همه چی بهم ریخت و از بازی ها عقب موندم
تازه بوردرلند رو تموم کردم اینم تموم کنم تا برم سراغ بازی های جدید که هیچ کدوم رو نگرفتم ! نه بایوشاک نه بد کمپانی نه ...
کلا فک کنم آذوقه ی خوبی واسه عید دارم :دی
په تموم بشه من 83 درصد رفتم کل موهام ریخت بابابزرگ شده بودم. :31:
خیلی طولانیه...ولی عالیه.
یکی از رفیقام 99 درصد رفته بود همه مراحل رو طلا گرفته بود ولی آخرش نفهمید چطور صد در صد می شه
من روي كنسول بازي كردم كه در حالت عادي كيفيت 720 هستش و صداي تميزي داره بازي
اما روي PC با بهترين كيفيت و روي كيفيت تصوير 1080 بازي مي كنم صداهاي زايدي وجود داره يه به جز صداي ماشين يه صدايي مثل خژژژژژژژژژژژژژژژژژ
واقعا يه جوري ميشه آدم تمركزشو از دست ميده كسي ميدونه مشكل از كجاست اخه تو كنسول اينطور نيست
سلام دوستان
یه درخواست کوچیک
من ویندوزم رو بعد از نصب بازی عوض کردم و دایرکس 11 پاک شده و الانم دی وی دی بازی دستم نیست
خواهشا یکی برام آپلود کنه
ممنون میشم هرچه زود تر انجام بدید
شما آخرین ورژن درایور گرافیک نصب کن خودش 11 نصب می کنه
بلاخره با آپدیت جدیدی که برای ATI اومد
این بازی برای من بدون تیک تو ویندوز 7 اجرا شد
بچه ها راستش من به مسائل xbox آشنا نیستم, میشه بگید که چطوری میشه در xbox دونفره بازی کرد ؟؟
سلام
دوستان این بازی ارزش دانلود داره؟
من الان دام ورژن Steam شو دان می کنم از تو جعبه 5850 ورداشتم
ایشالا ارزش داره چون حوصله ندارم با این سرعت کم steam
ارزش؟بهترین ماشین بازیه سال شناخته شده.نقل قول:
من که اصلا از ماشین بازی خوشم نمیومد اینو که بازی کردم معتادش شدم
آخرین ورژنش رو ندارمنقل قول:
نمیشه حالا یه لطفی کنید و آپلودش کنید؟؟؟؟؟
دوستان کسی این فایل JAYZZY_FIX.RAR رو داره؟ چون همه لینک های دانلودش از کار افتاده ، متاسفانه منم مشکل هنگ رو بعد از مرحله اول دارم؟
خسته نباشيد دوستان من تازه كارم اولش براي ايجاد سيو حتما" بايد به اينترنت وصل بود من نتونستم سيو ايجاد كنم يك كمكي بكنيد ممنون ميشم
نه احتیاجی به انلاین بودن نیست و میتونید اکانت افلاین بسازید
دوست عزیز اگه ممکنه مراحلش رو بگید چون اول که sign میاد و من yes رو میزنم چون no رو که میزنم بازی سیو نمیشه وقتی yes رو هم میزنم میرسه به یک جایی که باید subit رو بزنم که باید پسورد داد خواهشا" یک ذره ساده تر توضیح بدیدنقل قول: