اونایی که اخرای ترافیکشون هست تا امروز عصر یا فردا بهشون میدن.بقیه هم که الان دارن حالشو میبرن
Printable View
اونایی که اخرای ترافیکشون هست تا امروز عصر یا فردا بهشون میدن.بقیه هم که الان دارن حالشو میبرن
آقا هر کی کارت طلایی برای 10000 تخفیف آرانیک می خواد pm بده تا بهش بگم چی کار کنه.
آخیش! چقدر حرص خوردما!
ولی بالاخره اضاف شد بهم!!!
هنوز برای من اضافه نشدهنقل قول:
فردا باید بگم چرا برای من اضاقه نکردند. :21:
فردا دیر هست :31:نقل قول:
همین الان زنگ بزن یا با live chat باهاشون حرف بزن.
سلام دوستان
این پیش شماره 753 خبری نشد ؟ شنیدم یکی از شرکتا داره میده
لطفا کمک کنید
بروبچ اینو من نفهمیدم بخونید ببینم متوجه میشید:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
live chat فایده نداردنقل قول:
میگه فردا با امرو استان ها تماس بگیر
تین توهین به من هست
یعنی تو جز مشترکین محسوب نمیشی :13:
زنگ بزن بزن یا ایمیل
من ایمیل زد درست شد. کمتر از 5 ساعت. پاسخگوییشون انگار بد نیست. همچین انتظاری نداشتم!
خب تو چی پرسیدی که اینو جواب داده؟نقل قول:
ایمیل به کجا؟نقل قول:
ایمیلشون میدید لطفا؟
انگار بنده سیب زمینی هستم
به من ترافیک مفتی نمی دهند.
سلام
نه همیشه خاموش روشن میشه فقط چند بار درست شد.نویزشم با وجود گذاشتن splitter خیلی کم نیست
وقتی اومد وصل کرد روی یه مودم دیگه هم امتحان کرد درست نشد
راستی اون چند بار هم که درست بود کاملا معلوم بود قاطیه
میشه جواب بدید؟
<اضح تر مشکلتو بگو، من که نفهمیدم!!!نقل قول:
ترافیک اضافه شده مثل همون ترافیگ خریداری شده میمونه و ربطی به ساعات رایگان شبانه یا اخر هفته نداره.یعنی اگر شما این دوره 3 گیگ ترافیک خریده باشید با این 3 گیگ اضافی در واقع 6 گیگ ترافیک دارید.نقل قول:
با سیم تلفنی که دم در هست امتحان کن . اگر با اون کار کنه تو خونه نویز دارید و دو راه داری : یا سیم کشی خونه را عوض کنی :31: یا یک سیم مستقیم از دم در خونه بکشی به پی سی .نقل قول:
:(( نبود؟:19:نقل قول:
دوستان کسی با این نماینده آسیا تک تماس گرفته ؟
تو سایتش نمایندگی شیراز هم داره ولی من تا حالا ندیدم کسی آسیاتک گرفته باشه
جمیعا سلام...
بروبچس شیرازی خسته نباشید....
آقا ما جامون رو عوض کردیم و حالا بد جوری گیر افتایم....
پیش شمارمون 750 هستش.....
بعد اینکه شرکت امین نت به ما خط میده ولی یکی دو ماه میشه که اکانت هاش پر شده و به کسی(اینجانب) اشتراک ای دی اس ال نمیده.....
میخواستم ببینم ما جایی دیگ میشناسید که به اینجا ای دی اس ال بده؟؟؟؟
حالا ما چه خاکی به سرمون بکنیم؟:31:(به جز رس)
سلام دوستان
این پست زیاد ربطی نداره به موضوع این تاپیک , اما به علت اینکه بچه های شیرازی اینجا هستن اینو میگم ...
خیلی از دوستان جدید هستن و ممکنه با تاپیک و گروه شیرازی ها آشنا نباشن ، اینجا لینک گروه و تاپیک شیرازیها رو میزارم ، بیاید عضو یا مشترک بشید تا دور هم جمع باشیم ...
این لینک گروه اختصاصی شیرازیها !!!
اینم تاپیک قرار ملاقات بچه های شیراز (که البته فقط قرار ملاقات نیست و چیزای دیگه هم هست .. )کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=17
با تشکر ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=28650
سلام
من از دیتا نت به نمایندگی فن آوا اینترنت گرفتم اشتباهی که شما نباید بکنید:41:
من ديشب کامپيوتر رو گذاشتم براي دان از ساعت 2 شروع کردم تا ساعت 6 دانلودام تموم شده بود صبح که رفتم به مصرفي اکانتم سر بزنم ديدم مصرف ديشب رو به حسابم زده و از اعتبارم کم کرده زنگ زدم بهشون گفتن سرويس رايگان شبانه شده از ساعت 3 و از حسابتون کم شده
نا مردا از قبلش خبر نميدن تا اينجوري از اکانت آدم کم بشه
من شيرازم و از ديتا نت که نمايندگي فن آوا رو گرفته سرويس گرفتم هر کي که شک داره که از اين ديتا نت اکانت بگيره بهش توصيه ميکنم که اشتباه من رو تکرار نکه
نه سرويس بدرد بخوري داره و نه چيزي به نام پشتيباني دارن اصلا نميدونن چيه
تقريبا دو هفته هست که ازشون سرويس گرفتم تو اين مدت حداقل 20 بار ارور 691 گرفته و هر بار تا چند ساعت قطع بوده بهشون که زنگ ميزنم ميگن اين ارور رو همه دارن خودش درست ميشه اگه ميتوني برو تو سايت پسوردت رو عوض کن:2:
من تا چند روز ديگه اعتبارم تموم ميشه و ميخوام برم از يه شرکت ديگه سرويس بگيرم
به فن آوا تو تهران هم ميل زدم اما فکر نکنم تاثيري داشته باشه اگه کسي از فن آوا اينجا هست که ميتونه جواب من رو بده من منتظرم
ـوی شیراز شاتل و صبا سرویسای خوب و به صرفه ای میدن.نقل قول:
ایندفه قبل از اینکه سرویس بگیری حتما یه خورده قبلش پرس و جو کن ببین کدوم شرکت بهتره....
نقل قول:
سلام
حالا به نظر شما من از کدومشون بگیرم؟ صبا یا شاتل؟
من تو محدوده مخابرات سلمان هستم
شما میدونی چند روز طول میکشه تا این فن آوا سرویسش رو از روی خطم برداره ؟
دوست عزیز به نظر من شما از شاتل سرویس بگیری بهتره. الان صبا مشکلاتش زیاده. یکی از دوستام سرویس 1 مگ از صبا گرفته میگه سزعت دانلود شبانش چند کیلو بایته:13:
برای اینکه خطت از رانژه فن آوا در بیاد فکر میکنم 1 هفته تا 1 ماه طول بکشه.به پیگیری و پافشاریه خودتم بستگی داره که زودتر کارتو راه بندازن. اگرم توی مخابرات آشنا داشته باشی خیلی زود برات انجام میده :20:
سلام این اولین پست من با اینترنت Eco512 شاتل هست و امروز عصر هم اولین انتخاب واحدم با اینترنت پرسرعت خونگی!!
پاینده باد شاتل!
تبریک میگم ما هم شما رو به جمع هواداران شاتل میپذیریم باشد که رستگار شوید:21::31::40:نقل قول:
من از شاتل گرفتم، راضی هم هستمنقل قول:
شما همون سرویس 128 Art یک ماهه بگیری جواب میده بهت
اینم وبسایت شاتل:کد:www.shatel.ir
دوست عزیز منظورتون ECO-128 هست دیگه :46:نقل قول:
با سلام ببین دوست عزیز تفصیر خودت هم هست . شما باید تحقیق می کردی آخه مورچه چی بود که کله پاچه چی باشه . این دیتا نت خودش تو دایل آپ هاش مونده . برای در اومدن از رانژه هم حداکثر 48 ساعت طول میکشه .نقل قول:
سلام
من از دیتا نت به نمایندگی فن آوا اینترنت گرفتم اشتباهی که شما نباید بکنید
من ديشب کامپيوتر رو گذاشتم براي دان از ساعت 2 شروع کردم تا ساعت 6 دانلودام تموم شده بود صبح که رفتم به مصرفي اکانتم سر بزنم ديدم مصرف ديشب رو به حسابم زده و از اعتبارم کم کرده زنگ زدم بهشون گفتن سرويس رايگان شبانه شده از ساعت 3 و از حسابتون کم شده
نا مردا از قبلش خبر نميدن تا اينجوري از اکانت آدم کم بشه
من شيرازم و از ديتا نت که نمايندگي فن آوا رو گرفته سرويس گرفتم هر کي که شک داره که از اين ديتا نت اکانت بگيره بهش توصيه ميکنم که اشتباه من رو تکرار نکه
نه سرويس بدرد بخوري داره و نه چيزي به نام پشتيباني دارن اصلا نميدونن چيه
تقريبا دو هفته هست که ازشون سرويس گرفتم تو اين مدت حداقل 20 بار ارور 691 گرفته و هر بار تا چند ساعت قطع بوده بهشون که زنگ ميزنم ميگن اين ارور رو همه دارن خودش درست ميشه اگه ميتوني برو تو سايت پسوردت رو عوض کن
من تا چند روز ديگه اعتبارم تموم ميشه و ميخوام برم از يه شرکت ديگه سرويس بگيرم
به فن آوا تو تهران هم ميل زدم اما فکر نکنم تاثيري داشته باشه اگه کسي از فن آوا اينجا هست که ميتونه جواب من رو بده من منتظرم
واقعا:18: اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، آدم میتونه هی ISP عوض کنه :27:نقل قول:
یادمه قدیما خیلی اذیت میکردن تا خط از رانژه در بیاد :13:
مبارک باشه:46:نقل قول:
راستی توی کنترل پنل کاربریت(my.shatel.ir) نگاه کن توی قسمت آخرین پیش فاکتور ببین این 3 گیگ رایگان ماه رمضان هم به شما دادن؟!
قبلا که حداقل یک هفته بود...نقل قول:
امکان نداره 48 ساعت باشه چون باید فرم قطع رانژه را بفرستن مخابرات که این خودش حداقل 48 ساعت طول میکشه تا بفرستن و مخابرات هم بستگی به حوصله اش حداقل2 3 روز طول میکشه...
اره:27::31:نقل قول:
من از 86/11 تا الان از شاتل دارم و راضی هستم پول 128 میدم 512 دارم:27:نقل قول:
نه متاسفانه سه گیگ ترافیک به من نرسید وقتی هم که با مسوول شاتل چت آنلاین کردم، گفت: این ترافیک هدیه قبل از 15 هم تعلق میگرفته و حالا نمیشه!
من توی این سایتی که میگی میرم ولی نمیتونم لاگین کنمنقل قول:
یوزر نیم و پسوردو نمیشناسه
اما توی online.shatel.ir که میرم میتونم وارد شم!!!!
من يک سالي ميشه که از شاتل دارم 512 ECO
اخيرا يعني يک ماه اخير سرعت شبانه اون بسيار کم شده در حد ديال آپ و به مرکز تماس گرفتم گفتم اقا اگه اينطوري هست شما رايگان رو اصلا برداريد اخه من دارم هزينه 512 مي دهم و نه ديال آپ که شب ساعت يک که مي شه سرعت مي شه 3 کيلوبايت و همه چيز کند مي شه گفتم شما دانلود من رو بزاريد براي صبح خلاصه از اين بحث ها با تهران و شيراز کردم به هيچ نتيجه اي هم نرسيدم جز پول تلفن بيخود که بايد بدهم بابت اين تماس ها
من مخابرات مدرس هستم و دوستان که الان دانلود دارند شب ها چه شکل هست مثل قبل هست يا نه شما هم مشکل پيدا کرديد
با تشکر
متاسفانه امروز من رفتم يک گيگ زودتر از موقع از شاتل خريداري کردم و بعد مي بينم سه گيگابايت هديه داده
و هر چي هم تماس گرفتم متاسفانه شاتل مثل يک تابو شده و انگار که حکم خدا هست که شما اگه پول واريز کرديد ديگه پولت برگشت نمي خورده از اين شيراز که فقط بلده بگه نه نمي شه تا تهران پيگيري کردم
مي گم شما چرا خبر نداديد مي گه ما در قسمت پيش فاکتور زديم مي گم مرد حسابي پيش فاکتور چه ربطي به ترافيک مصرفي داره
شما بايد تو ترافيک مصرفي مي زدي
مي گم شما براي اين که بگي ما سه گيگ رايگان داديم و انقدر پول نگرفتيم و براي کلاس کار خودتون اومديد به اشتباه زديد توي پيش فاکتور من پيش فاکتور ماه بعد رو پرداخت کردم اصلا تا يک ماه ديگه اون جا نيازي نيست من برم که شما رفتي خبر زدي
مي گم چه طور شما در صفحه اول شاتل مي زني زرقون رو اينترنت پر سرعت داديم ولي نمي ياي اين سه گيگ رو بزني
گفتم بعد از يک سال که من از شاتل گرفتم با همه نارضايتي که دارم هميشه و هر روز هم بيشتر مي شه سه گيگ هديه داد که اون هم شد بلاي جون ما و رفت توي اعصابمون الان هم ده هزار تومن مفت و مجاني دادم به هيچ دردم نمي خوره
اين هم از داستان ما با شاتل که کم مونده بود فقط ...
هر وقت زنگ مي زنم مي گم من با مديريت کل شاتل کار دارم البته بعيد مي دونم که اين جا اصلا مديري داشته باشه
اخه اين حساب انلاين شاتل که از کره مريخ نيومده يه جوري مي گه پول قابل برگشت نيست انگار ملت از پشت کوه اومدند
خلاصه من که شيراز هستم ولي اگه تهران بودم تا اين پول رو پس نمي گرفتم ول کن قضيه نبودم چون کارمنداش اشتباه مي کنند کاربران بايد ضرر بدهند الان هم ول کن معامله نيستم از شيراز تا تهران
اخه اين اينترنت من و شما که مثل پيچ راديو نيست که بخواهند هر ماه شل و سفت کنند يه ارتباط هست که وصله خوب اين کارمندان که هر روز هم اسم عوض مي کنند اونجا دارن چه غلطي مي کنند ؟
طرف نشسته اونجا پول مفت مي گيره تماس مي گيرم مي گه برو اين يک گيگ رو مصرف کن من هم گفتم من مثل شما نيستم بشينم پول بياد به حسابم اون هم در حلال و حروم بودنش شک دارم من براي اين ده هزار تومن دو روز بايد سگ دو بزنم تا به دست بياد
من خيلي اينجا نمي يام چون ببخشيد جسارت نشه پي سي ورد مال زير 18 سال هست و يه عده نشستند صبح تا شب يا اواتارت رو مي بندند يا پست ات رو مي بنند يا امضات رو انگولک مي کنند
شما الان نيگاه کنيد نه آواتار دارم نه امضاء دارم نه ...
خلاصه اين که گفتم زير 18 سال منظورم اينه که مثل زير هيجده سال با ملت برخورد مي شه و خوب ديگه خلايق هر چه لايق بيشتر از اين سن اينجا دوام نمي ياره براي همين تاپيک هم الانه که يکي از همون زير 18 سال ها بياد من رو يه مدت معلق کنه با اين که من خيلي کم اينجا مي يام اون هم از موتورهاي جستجو بر حسب اتفاق يه دفعه سر از اينجا در مي يارم
عزیزم فقط شاتل نیست!نقل قول:
اهمه جا متاسفانه همین شده، همه شدن عین سیاه چاله! پول که بدی، دیگه برگشت تو کارش نیست!
هر چی هم اصرار کنی به نتیجه ای نمیرسی! باز خدا رو شکر کن که سر و تهش 10 تومنه!
به نظر من برو بشین این 4 گیگ اضافه رو تا تهشو دانلود کن و مصرف کن و به دلت هم غم راه نده!!!!
جناب internet ، من به کل وضعیتم با شما فرق میکنه، روزها با همین Eco512 با سرعت 70 دانلود میکنم و شب ها 1-7 با سرعتی حداقل 40 و حداکثر 60
من همین دو وزه که شاتل دارم خیلی راضیم ولی فقط از اتمام ترافیک 5 گیگ میترسم چون ما با سه تا سیستم تو خونه از این اینترنت استفاده میکنیم
مرکزم هم ولیعصر هست
عجیبه!نقل قول:
مگه میشه!:18:
همچنین چیزی ندیدم/.......