من از دو جای دیگه دانلود کردم افیس رو و هر دو جا همین ارور رو میده ... خیلی برام عجیبه ...نقل قول:
از پاسخگوییتون هم ممنونم ...
Printable View
من از دو جای دیگه دانلود کردم افیس رو و هر دو جا همین ارور رو میده ... خیلی برام عجیبه ...نقل قول:
از پاسخگوییتون هم ممنونم ...
نقل قول:نقل قول:
پس لینک مربوز به مایکروسافت رو بخونین که روش حلشو گفته
خوندم ...نقل قول:
یه جا گفته یه شبکه نتورک دیگه بسازید ...اخه یعنی چی ؟؟
خوندم ...نقل قول:
یه جا گفته یه شبکه نتورک دیگه بسازید ...اخه یعنی چی ؟؟
سلام دوستان یه سوال دارم البته می دونم این جا جای پرسیدنش نیست
ولی چون می خوام زود جواب بگیرم می پرسم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم :n01:
اگه بخوام مشابه یه عکس رو تو فیسبوک پیدا کنیم چیکار باید بکنیم
منظورم عکسی که شخصی به عنوان پروفایلش قرار داده و ما اونو سیو کردیم
ولی الان آدرس و اسم صاحب پیج رو نمی دونیم
کرک آفبس 2013 رو میخوام لطفاً
............................
هربار که هرکدوم از برنامه های مجموعه آفیس رو باز میکنم این پنجره میاد و 5 دقیقه طول میکشه تا پر بشه، چیکار کنم که این نیاد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدار فونت ولیو اسپس رو کم کنید
میخواستم بدونم این مشکل چیه ؟ وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده
κнoDαм j !n мoЅнκeια fαнм!Dαмنقل قول:
کنترل پنل. Administrative tools رو باز کن. حالا Services رو با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Run as Administrator باز کن. روی گزینه 'Windows Font Cache Service' راست کلیک کن و گزینه Start رو انتخاب کن.
من اعشار میزنم با نقطه خودکار تبدیل میشه به /
چی کار کنیم؟
مثلا1.1
میشه 1/1
سلام دوستان.
یه مشکلی دارم با word و اون هم اینه که وقتی تایپ می کنم....دیروز باران آمد. بجاش نوشته میشه ...............> آمد باران دیروز. چپ چین راست چین و عوض کردن جهت حتی تا تغییر زبان همه چیو امتحان کردم نشد که نشد کسی میدونه مشکل چیه و اشکال از کجاست ؟
وقتی هم که تایپ میکنم حروف به هم نچسبیده هستن یعنی اینطوری د ی ر و ز که وقتی اسپیس میزنم درست میشه و به هم میچسبن.
سلام دوستان
چند روزی بود بر روی سیستم PC آفیس آخرین آپدیت و نسخه رو نصب کره بودم و درست کار میکرد.
الان دو روزه مشکلی که پیش اومده این هستش که هیچ نواری باز نمیشه، باز که میشه زود محو میشه. یعنی نوارهای انتخاب فونت و تمام نوارهای موجود، حتی ابزار ها هم این مشکل رو دارند.
آفیس رو پاک کردم و سیستم و با برنامه های بهینه سازی پاکسازی کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد.
نوار بالایی آفیس کلاسیک شده و هیچ نواری باز نمیشه.
خواهشا زودتر جواب بدین
سلام میخوام توWORD بالای همه ی صفحه ها توقسمت سرصفحه گوشه راست درصفحه های زوجنام کتاب ودرصفحه های فرد شماره فصل وعنوان فصل باشد سمت چپ سرصفحه همه صفحه ها شماره صفحه باشداینومن انجام دادم ولی وقتی فصل عوض میشه میام تغییربدم عنوان همه صفحه های فردم تغییرمیکنه چیکنم؟ مثلاً-1 کارپوشه 1فلش 2-1 کارپوشه 3فلش 4-2 سند 5فلش 6-2 سند 7-2 سند 8فلش 9-3 محتوا 10
سلام میخوام توWORD بالای همه ی صفحه ها توقسمت سرصفحه گوشه راست درصفحه های زوجنام کتاب ودرصفحه های فرد شماره فصل وعنوان فصل باشد سمت چپ سرصفحه همه صفحه ها شماره صفحه باشداینومن انجام دادم ولی وقتی فصل عوض میشه میام تغییربدم عنوان همه صفحه های فردم تغییرمیکنه چیکنم؟ مثلاً-1 کارپوشه 1فلش 2-1 کارپوشه 3فلش 4-2 سند 5فلش 6-2 سند 7-2 سند 8فلش 9-3 محتوا 10
یادمه یه وقتایی اینجا رو بدون جواب ترک نمیکردی ! ولی الان انگار که متروکه شده ...
دوستان کرک برای نسخه 2013 وجود نداره؟
سلامنقل قول:
کرک وجود دارد ؛ البته برای اجرای این کرک باید net freamwork 4 نصب باشد.(که در ویندوز 7 نصب نیست و باید نصب شود.)
Microsoft Toolkit
سلام دوستان
والا من خیلی وقت میشه از آفیس 2013 pro استفاده میکنم الانم ویندوزم 8.1ـه ! چنروز پیش یهویی وقتی میخواستم وورد رو باز کنم گفت : Microsoft office cannot verify the license for this product... الان هرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم چنبار آنینیستالش کردم نشد .. تو نت چنجا درباره فعالسازی با اسکایپ یه چیزایی خوندم ولی وقتی میرم کنترل پنل و تغییر رمز رو میزنم، وقتی برمیگردم برم مراحل بعدیو انجام بدم بازم همون ارور رو میده!
کسی میدونه جریون چیه!؟ :n29:
اهم اهم!
خوب من به طور خیلی عجیبی فهمیدم مشکلم چی بوده ! گفتم بگم کسایی که همینو داشته اند اینجا جوابش باشه!
:n08::n08:
ورد رو compatibility mode کار میکرد با ویندوز 7 برا همون نمیتونست سریالو بخونه! اونو برداشتم حل شد :n09:
کسی می دونه چرا اینطوری می شه؟ لطفاً کمک کنید.
باید آفیس خود را اکتیو (فعال) کنید.نقل قول:
تا این مشکل برطرف بشه
سلام دوستان ، میخواستم یه لیست بازشو تو در تو (مثل بعضی از سایت ها که ثبت نام میکنیم اول اسم استان رو انتخاب میکنیم بعد از اون اسم شهرستان های همان استان در قسمت بعدی میاد بعد از انتخاب شهرستان نام شهرهای همان شهرستان بصورت خودکار میاد) بسازم باید چکار کنم ؟ ممنون
سلام عد از اینکه setupرومیزنم این پیغام رو میده
ویندوزم 32بیتیه
ولی office رو نمیدونم ایم فایل ایزوی آفیسم هست en_office_professional_plus_2013_x64_dvd_1123674
میخواستم بدونم راهی واسه نصبش دارم؟
راستی ویندوزم8 و مدل لپ تاپم sattellite A135-s4637
سلام
با توجه به 64 بیت بودن office شما (X64) و 32بیت بودن ویندوز شما امکان نصب این آفیس در سیستم شما وجود ندارد.
نسخه 32بیت (X86) آفیس را نصب نمایید.
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee681792(v=office.15).aspx#req1
بعد از اون office 2010 رو هم خواستم نصب کنم دقیقا همین پیغامو داد (از مجموعه ی گردو) احتمالا اونم 64 بوده
اگر setup افیس 2010 هم مانند افیس 2013 ؛ قسمت آخرش فقط X64 نوشته شده باشد ؛در ویندوز 32بیتی شما نصب نمی شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته من تا حالا از افیس گردو استفاده
نکرده ام و یه کم عجیب است که نسخه معمولی در در فایل ISO شما وجود ندارد ؛ زیرا نسخه 32بیت (X86) هم بر ویندوز های 32بیت و هم در
ویندوزهای 64بیت نصب می شود.
معمولا سایتهای دانلود یا نسخه 32بیت را برای دانلود ارائه می کنند ؛ یا هر دو نسخه 64 و 32بیت .
کد:http://www.p30world.com/7433/microsoft-office-professional-plus-2013/
کد:http://www.p30world.com/1398/download-microsoft-office-2010-professional-full/
سلام علت این ارور موقع نصب office 2007 و office 2013 چیه ؟ ....
set up could not find any available product to install.please contact your system administarator
در ضمن ویندوزم 7 نسخه 64bit:n23:
سلام.خسته نباشید.
ویندوز 7 64 بیت دارم.میخوام افیس 2013 رو روش نصب کنم ولی این ارور ها رو میده.نمیدونم چیکارش کنم.لطفا راهنمایی کنید خیلی لازمش دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک روزه که ویندوز 8.1 Pro vl OEM را روی لپ تاپ HP Pavilion Dv 6090 e نصب کردم
شب هنگامی که نرم افزار ها را با IDM زدم دانلود بهشون یه زمان خاموشی دادم
بعد همزمان ورد آفیس 2013 را زدم نصب و صبح هنگامی که روشن کردوم دیدم ورد درست نصب نشده
بعد از طریق uninstall شروع به حذفش کردم
و هنگامی که دوباره خواستم بزنم نصب این ارور را داد
از trouble خود ویندوز 8.1 استفاده کردم
از office key remover استفاده کردم
نت فریم ورک 3.5 را نصب کردم
از دو solution pack مایکروسافت استفاده کردم
پوشه office را از program files *86 پاک کردم
هیچ کدام جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما بتونید کمکی بکنید
آپ کنید لطغت دوستان عزیز
خیلی ممنون
سلام، دوستان خیلی وقته یه چیزی فکرمو مشغول کرده، این که کدوم آفیس کامل تر و بهتره? یه عده میگن 2010 و یه عده میگن 2013، من با هر دو کار کردم، ولی میخواستم نظرات شمارو هم بدونم،
سوال دیگه ام هم اینه ک نمیدونم چرا وقتی از آفیس 2013 استفاده میکنم وسط کار یه ارور میده و خود ب خود آفیس (ورد) رو ریست میکنه، مشکل چیه؟
شکلش رو هم میزارم
و سوال آخرم اینه که آفیس 2010 visio و project نداره، توی اینترنت این دوتا نرم افزار رو ک ورژن 2010 هست پیدا کردم، این دوتا برنامه در واقع تکمیل کننده آفیس 2010 هست ک مثل 2013 نسخه جدید اومد و این دو برنامه به آفیس 2013 اضافه شده بود؟
ممنون
سلام من ویندوز 8.1 روی لپ تاپم دارم
وقتی روی فایل setup آفیس 2013 کلیک میکنم یه اکسترکت پر میشه بعد این ارور زیر رو میده و نصب متوقف میشه
اگه میشه راهنمایی کنید
مشکل از فایل نصبی آفیس یکی دیگه رو امتحان کننقل قول:
شما اول باید تب developer فعال کنی
از منوی فایل وارد option شو بعد customize ribbon بعد از لیست سمت راست تتیک developer رو بزار و ok کن یه تب به ورد اضافه میشه که تمام ابزارایی که نیاز داری توی این تب هست
با سلام و خسته نباشید
از همکاران عزیز خواهش میکنم که من رو جدا کمک کنن تا مشکل رو حل کنم
عزیزان یه دفه تمام فایل های docx xml jpg آخر پسوندشون شده : ivtgern
اینجورین :
لطفا بگید مشکل چیه ؟
سلام دوستان
نمي دونم دوستان يادشونه يا نه كه تو ورد 2003 يا 2007 زير ابزار ها به نوار سانتي متري بود كه به كمك اون متن رو به سمت راست يا چپ انتقال مي داديم .يه نوار افقي و يه نوار عمودي بود.(تو شكل زير معلوم كردم)
به نظرتون تو ورد 2013 چطور مي شه اين مورد رو فعال كرد؟
براي اينكه مثلا بخواييم يه متن رو يكم بكشم سمت راست يا چپ.
شكل فك كنم گوياي مشكلم باشه:
دوستان بي زحمت يه جواب بدين!نقل قول:
گرچه خیلی دیره، ولی اون نوار که گفتید، همون خط کش هست توی ورد، از سربرگ View، باید تیک Ruler رو بذارید تا ظاهر بشه.نقل قول:
کار دقیق تر اینه که به استایل Normal یا Dot List برید و Indent رو کم کنید!