اینم جدول رده بندی 20 تیم برتر فوتسال جهان:
ایران با 2 پله صعود 4 ام جهان شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم جدول رده بندی 20 تیم برتر فوتسال جهان:
ایران با 2 پله صعود 4 ام جهان شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواست خدا بود که ببازیم، چون اگه میخواست ما ببریم، اون شوت آخری باید میرفت تو گل که نرفت..
پس حکمت بوده..
هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت نیست..
میدونم که این تیممون آینده ی روشنی داره..
قدرت فوتسال ایران به همه ثابت شد..
فط با یه باخت 1 - 0 از مسابقات خداحافظی کردیم. (اونم مقابل برزیل)
به این میگن اقتدار..
منم با سامان موافقم..نقل قول:
دستت درد نکنه مصطفی.
می خونیم، ولی نظری نمیتونیم بدیم..
هی !
50 ثانیه تا صعود..
آخر بازی دلم خیلی به حال بازیکن ها و به خصوص نظری سوخت.. چه گریه ای میکردن..
مهم این بود که ایران رو همه شناختن..
یه خورده دیگه بیشتر با این تیم کار کنن، هیچ تیمی حریف ایران نمیشه..
نقل قول:
اگه اسمشو میدونستم که الان اینجا نبودم! ولی همیشه تو ماهواره میبینم (الان میگی چه ساعتی چه روزی ...)
عزیزم من منکر قدرت فوتبال انگلیس و ... نمیشم ولی قبول کن که قدرت این تیمها به خاطر تاکتیکشونه و در فوتسال تکنیک حرف اول رو میزنه .
در ضمن ما باید حتما تو رشته ای قوی باشیم که المان و ... قوین ؟ چرا نمیتونین بخاطر موفقیت کشورتون خوشحال باشین ؟ اگه ایرانموفق بشه در هر رشته ای میگید سطح مسابقات پایین بود یا شانسی بود یا این رشته هنوز تو دنیا مطرح نشده...
خواهش میکنم ! ولی شماها هم دیگه سخت نگیرید! نقد من را بخوانید چیزهای خوبی دستگیرتون میشه !نقل قول:
در ضمن اون شعر عمرا برای سعدی نیست ! (ببخشیدها خیلی مستقیم و رک گفتم ولی 100% مطمئنم)
دوست عزیز از جدول ممنون !نقل قول:
ولی یه توضیحی لازم میدونم که بگم و اون اینکه به احتمال 95% روسیه میاد و چهارم میشه! چون بالاخره در این بازیهای یه مقام اول تا چهارمی کسب میکنه و این عاملی برای صعودش میشه !
خواهش میکنم داش عماد ! :10:نقل قول:
انشاءالله که این نقدها به دردتون خورده باشه !
دقیقا با حرفات موافقم و باز اشاره میکنم که این یکی از بهترین انواع جوانگرایی در رشته های مختلف ورزشی است ! تیمی که این همه جوارنگر بشه و با تیم با تجربه ی قبلی تفاوت زیادی نکنه خودش یه دنیا حرفه !
به امید موفقیت روزافزون برای شمس و یارانش !
من تو 20 تیم برتر دنیا به غیر از 4-5 مورد دیگه تیم تکنیکی رو نمیبینم!!!نقل قول:
به هر حال منم نظر شخصیم رو گفتم...
نقل قول:
اکراین و روسیه و چک کشور های اروپای شرق حساب میشن که اصلا مفهوم تکنیک و درک نمیکنن...چرا تو فوتسال اینقدر قوی هستن؟
فکر میکنم بعد از گذشت چند روز،الان میشه بدون تعصب قضاوت کرد که ایتالیا نسبت به ایران مستحق تر بود برای صعود.
مصطفی من نقدرتو خوندم ولی به دور از هر گونه تعصبی مخالف قسمت هایی هستم که ایتالیا رو شایسته برد نمیدونستی.
بازی در دستان ایتالیا بود
اونها از اکثر جهات از ایران برتر بودن
توی حملات عالی بودن،خیلی راحت با پاسکاری از دفاع ایران رد میشدن.از کرنرا به نحو احسنت استفاده میکردن،وقتی که قرار بود دفاع بکنن،یه دفاع بی نظیر با یه حفظ توپ عالی رو نشون میدادن
در عوض ایران،بیشتر تمام کننده خوبی بودن،موقعیت های ایران یک چهارم موقعیت های خطرناک ایتالیا هم نبود ولی به لطف ضعف دروازبان ایتالیا(که به نظرم ضعیفترین عضو تیمشون بود)و چارچوب شناسی عالی خودشون تا آستانه صعود قرار گرفتن.
در واقع اگر ما نظری رو نداشتیم،توی این بازی ویران میشدیم.
یه امار جالبی هم نشون داد دقایقی قبل از تموم شدن بازی که نظری 23بار دروازه ایران رو نجات داد توی این بازی در حالی که دروازبان ایتالیا فقط 6بار این کار رو کرد.
نه پس میخوای بازی در دستان ایتالیا نباشه ؟ میدونی چقدر هزینه کردن واسه این مسابقات؟ 5 تا بازیکن برزیلی دارن - حرفه ای ترین لیگ جهان رو در فوتسال دارن . اونوقت ایران 2 بازیکن محروم داشت + با کمترین هزینه بهاین مسابقات اومده بودن .
حالا با توجه به این نکات باید اظهار نظر کرد که ایران بهتر بازی کرد یا ایتالیا
به نظر من ایران استحقاق اینو داشت که بره بین 4 تا. همین ایتالیا 3 تا از برزیل خورد به پاراگویه 4-2 باخت که ما 100 % میبردیمش. کی گفته ایتالیا مستحق تر از ما بود. دفاع کردن هم هنره. هنر بزرگی هم هست که 40 دقیقه جلوی برزیل فقط 1 گل بخوریم اگرم بچه ها دقت میکردن مساوی هم میتونستن بکنن. با همین بازی 5 تا به ایتالیا زدیم. ایتالیا فقط رو شانس رفت بالا.
اکراین لامصب رو بگو که به برزیل 3 تا گل زد ولی به ایتالیا 4 -0 باخت. خدایی این نامردی نیست؟؟
من که اصلا قبول ندارم.
بازی فینال و رده بندی کی هست؟
خب دیگه فوتسال فعلاً تموم شد حالا وقت فوتباله...
سلام کی بازی ایتالیا - اسپانیا رو دید ؟
بازی 2 -2 شد به وقت اضافه کشید و دقیقا ثانیه صفر ایتالیایی ها به خودشون گل زدن و حذف شدن . .
البته به نظر من گل قبول نبودا . . یعنی توپ خورد به تیرک ثانیه صفر شد و بعد خورد به پای این ایتالیاییه و رفت تو گل .
بعد گل یک یه ربعی همه اعتراض می کردند ولی بالاخره گل قبول شد ...
دلمان بسی خنک شد
آقا این بازی ایتالیا اسپانیا نفهمیدیم کی برد کی باخت !:27: من بازی رو از rai sport دیدم 1-1 شد کشید به وقت اضافه 2-2 در جریان بود که درست در ثانیه صفر ایتالیا یه گل به خودشون زد:27: ولی نفهمیدم قبول کردن یا نه!:27: آخرش هم اسپانیایی ها زمین رو ترک کردن . خداییش نفهمیدم آخر کی برد:27: ولی اگه گل قبول شده باشه عجب ضد حالی خوردن ایتالیایی ها !!! در ثانیه صفر به خودشون گل زدن:27:
خوب سایت فیفا هم نتیجه 3-2 رو برای اسپانیا ثبت کرد:27: بسی دلمون خنک شد .. هاااااااااااااااااااااااا اااای
ولی انصافا بازی تموم شد و بعدش ایتالیا به خودشون گل زد ! نمیدونم داور چرا قبول کرد؟:27:
اصلا گل ایتالیا قبول نبود . نمی دونم چرا داور این طوری کرد ... من دوست داشتم به پنالتی بکشه . بیچاره اینی که به خودشون گل زد داشت بدجور گریه می کرد که من خیلی حال کردم چون گریه بچه های مارو درآوردن
دم داور گرم
خیلی حال کردم
حقشون بود
حالا نمیدونم چقدر حرف های مربی پرتغال در تبانی ایتالیا درست بود برای حذف کردن تیمشون و البته درخواستی که از ایران کرده بود برای گرفتن انتقام ولی اگر درست بوده باشه خوب اینطوری که معلومه سرنوشت انتقام تلخی ازشون گرفته!!
سلام
كفاشيان گفته ما بين فوتبال و فوتسال فرق نميگذاريم و تفاوت از باشگاهها ناشي ميشه كه اونم به ما ارتباط نداره
بعد هم گفته كه ما در دادن جوايز تشويقي يكسان عمل ميكنيم . اينجاش منو كشته .
رو كه نيست ؛ سنگ پاي قزوينه
كجا شما ميايد به فوتباليها 2 ميليون تومان براي درخشش در جام جهاني بدين
بعدشم گفته كه ميخوايم 2 ميليون تومان رو بهشون بديم .
من فکر میکنم باید بین خوب بازی کردن تو بازی از یه طرف و بهروه وری از امکانات و هزینه ها از طرف دیگه باید تفاوت قائل شد.نقل قول:
منظورم اینه که در این که ایتالیا از ما بهتر بازی کرد شکی نیست و آمار و ارقام هم کاملا این رو نشون میده ولی در مورد این مسئله که کدوم تیم با امکاناتی که داشته بهتر نتیجه گرفته مطمئنا ایران بوده .
امیدوارم که منظورم و متوجه شده باشید
مطمینی ایرانیها امکاناتشون کمتراز ایتالیاییاست؟نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان و عرض ارادت خدمت اقا بردیا !نقل قول:
بسیار ممنون از اینکه نظرات من را نقد کردید ! بنده همچنان با حرفتان مخالفم ! و با دلایلی کامل بر شما روشن خواهم کرد که چرا این حرفها را زدم !
ببینید من گفتم که شایسته تر از تیم ایتالیا بودیم ! حالا دلایل
1- به صورت کلی ما نمایش خیلی خیلی درخشان تری در کل این دوره نسبت به ایتالیا داشتیم ! هم تو گروهی و هم تو یک چهارم نهایی
2- در این بازی طبق آمار 64% بازی توپ دست ما بوده و 34% در اختیار ایتالیا
3- آمار شوتها درست که 53 به 23 به نفع ایتالیا است ولی اگر شوتهای داخل چارچوب محاسبه شود مطمئنا به سود ایران هست !
4- ما حداقل در این بازی 4 تا تک به تک را گل نکردیم! ولی ایتالیا یی ها بیشتر روی کار تیمی بودند و خطرناکترین موقعیتهاشون هم همان شوتهی از راه دور بود و نه مانند ایران روی کار تیمی و انواع و اقسام تاکتیمهای هجومی بر تیم مقابل فشار بیراند
5- ما 2 بازیکن کالما کلیدی را در این بازی نداشتیم !
6- ما تهنها 7بازیکن داشتیم و تیم ایتالیا 10 بازیکن داشت !
7- در محاسبات تبعیتی هم بررسی کنید از این 10 بازیکن 6 تا برزیلی هستند !
در ضمن مطمئن هم بودیم که با حماقت بازیکنانمان بازی را به اسپانیا واگذار نمیکردیم !:31:
به هر حال این بود نظرات من و همچنان میگم که ایران خیلی خیلی از ایتالیا سرتر بود (نکته ی مهم : شرایط را هم بررسی کرده و بعد نظر دهید)
قربانتان : مصطفی عشقی
شک ندارم مطمینم که امکانات ماخیلی بیشترازاوناست اما خب هزینه های ما به دلیل ناکارآمدی مدیریت نابودمیشه و هزینه های اونها به دلیل مدیریت بهره ورهمه به ثمر می نشینه من راحت میتونم بهت اثبات کنم امکانات ماخیلی بیشتراما خب این خیلی طول میکشه باید بشینم کل اقتصاد دوکشوررابریزم توصفحه :19:نقل قول:
شما مگه شک داری !؟ :18:نقل قول:
طبق آماری که من گرفتم بهترین امکانات و تجهیزات و کلا بهترین سطح لیگ فوتسال را در دنیا کشور ایتالیا داره !
ولی خدایی باز هم دم بچه های ایران گرم !
من یه توضیحی در مورد بازی ایتالیا و اسپانیا و گل آخر بدم !نقل قول:
شما به این نکته هم توجه داشته باشید که زمان وقت نگهدار داخل سالن بازی با وقت نمایش داده شده بر روی سطح تلویزیون باهم متفاوتند ! دقت کرده باشید بارها بارها من خودم شاهد بودم که اشتباه قطع و وصل میکردو تو 1 بازی یادمه وقتی تایمر صفر شد حدود 7 ثانیه بعد بازی تمام شد !
این بحث را کلی گفتم ! ولی جدا خودم هم توکف این مطللب موندم آخه الآن تو سایت فیفا دیدم گل سوم اسپانیا دقیقه 50،00 ثبت شده !:18:
احتمال میدم که آمار و اطلاعات ثبت شده در گزارش داور با اطلاعات ثبتی تلوزیون و سایت فیفا متفاوت است !
دلم واسه اون بازیکنه ایتالیا سوخت ولی کلا دوست داشتم اسپانیا ببره.
برزیل و اسپانیا بازیه قشنگی میشه.
خوب حالشون گرفته شد .
امروز گل رو نشون داد بيچاره بازيكن ايتاليا اگر توپ رو دنبال نميكرد هيچ اتفاقي نمي افتاد.
اینم گل به خودی دل خنک کن ایتالیا!!!
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=Uqa-xZWMWKo
قهرماني از آن برزيله
اسپانيا الکي داره زور ميزنه
خوب فکر میکنم تو این قضیه شکی نیست . ایتالیا یکی از کشورهایی است که تو اکثر رشته های ورزشی بهترین لیگهای حرفه ای و امکانات رو داره .نقل قول:
در مورد این قضیه هم که شما میگی ما امکانات داریم ولی به دلیل مدیریت ناکارآمد درست استفاده نمیشه من هم دقیقا منظورم همین بود.این مشکلی هست که ما تو همه مسائل خرد و کلان کشور داریم (مدیریت ناکارآمد و عدم بهره وری از داشته ها) و من نمیخواستم کلی بحث کنم. وگرنه اگر بخوایم اونقدر کلی بحث کنیم ما بصورت بالقوه امکانات خیلی زیادی داریم ولی یا درست استفاده نمیشه یا اصلا استفاده نمیشه .
(منابع معدنی و طبیعی موقعیت جغرافیایی و . . . . خیلی چیزای دیگه که بصورت بالقوه هست
من فکر میکنم برزیل قهرمان بشه ولی بازیه سختی داره.
رده بندی هم میگم روسیه میبره.
معلومه اسپانیایی جماعتو نشناختید توبیشتررشته های گروهی موی دماغ میشند فقط کافیه رافایل بنیتزراتولیورپول یادتون بیارید بعداین مارمولکهارابیشترمیشناسید
فینال کی هست ؟
امروز ساعت 17 بازی رده بندی ! بین ایتالیا و روسیهنقل قول:
فردا ساعت 17 بازی فینال بین تیمهای برزیل و اسپانیا
هر دو بازی از شبکه رای اسپورت نمایش داده میشه !
خدایی من عاشق رافا بنیتس ام.نقل قول:
حتما بازی فینال و همه ببینین. قشنگ میشه.
رده بندی ایتالیا 2 بر 1 روسیه رو بردنقل قول:
اما اگه منظورت رده بندی ایران تو جدیدترین رده بندیه ایران دو پله سعود کرد و در رده 4 جهان قرار گرفت
بچه ها مگه چار تیم نرفتن بالا پس ما چه جوری چارم شدیم؟!
راستی من شنیدم که سازمان تربیت بدنی می خواد به هر کدوم از فوتسالیستا یه ماشین بده درسته؟